Ma 4 crvena em s dvije noge em krvnicki em ga povrijedio em dzon , taman 4 crvena po 2 tekme 8 zabraneTeufik wrote:Ne jedan,nego tri crvena.Chuckie wrote:Rvpussie je trebao zaradit crveni direktan, ali neee FA to nece sebi priustiti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
missko
#8076 Re: Manchester United FC
-
Chuckie
#8077 Re: Manchester United FC
Vidim osjedio za par mjeseci u manchesteru hahahaha
- Koolin1
#8078 Re: Manchester United FC
Sudije opet po svom, sviraju offside... do kad ce ova nepravda prema Man Utd trajati... ja znam da je Sir Alex gentlmen ali nekad se mora i progovoriti koja, pa ovo nemoze vise ovako...
-
missko
#8079 Re: Manchester United FC
Ma jok sta se ima zaliti, gubitnici trebbba da se zaleKoolin1 wrote:Sudije opet po svom, sviraju offside... do kad ce ova nepravda prema Man Utd trajati... ja znam da je Sir Alex gentlmen ali nekad se mora i progovoriti koja, pa ovo nemoze vise ovako...
Arsenu bi bilo lakse da se ovo nije sviralo pa da se ima za sta pominjati sudija i nalaziti razlog pporazu.
- Koolin1
#8080 Re: Manchester United FC
Upravu si, vidis da ipak veliki Sir Alex zna najbolje... samo neznam koliko ce ova nepravda trajati... al nema veze Man Utd ce opet osvojiti ligu unatoc sudijama i FA-u koji svim mogucim sredstvima zele da do tog ne dodje...missko wrote:Ma jok sta se ima zaliti, gubitnici trebbba da se zaleKoolin1 wrote:Sudije opet po svom, sviraju offside... do kad ce ova nepravda prema Man Utd trajati... ja znam da je Sir Alex gentlmen ali nekad se mora i progovoriti koja, pa ovo nemoze vise ovako...
Arsenu bi bilo lakse da se ovo nije sviralo pa da se ima za sta pominjati sudija i nalaziti razlog pporazu.
-
Chuckie
#8081 Re: Manchester United FC
Koolin1 wrote:Upravu si, vidis da ipak veliki Sir Alex zna najbolje... samo neznam koliko ce ova nepravda trajati... al nema veze Man Utd ce opet osvojiti ligu unatoc sudijama i FA-u koji svim mogucim sredstvima zele da do tog ne dodje...missko wrote:Ma jok sta se ima zaliti, gubitnici trebbba da se zaleKoolin1 wrote:Sudije opet po svom, sviraju offside... do kad ce ova nepravda prema Man Utd trajati... ja znam da je Sir Alex gentlmen ali nekad se mora i progovoriti koja, pa ovo nemoze vise ovako...
-
missko
#8082 Re: Manchester United FC
Ma lIverpul i Arsenal mu vec odavno nisu ni konkurenti u osvaanju tako da i nije neka filozofija znati najbolje, SAF-u je to laganini pKoolin1 wrote:Upravu si, vidis da ipak veliki Sir Alex zna najbolje... samo neznam koliko ce ova nepravda trajati... al nema veze Man Utd ce opet osvojiti ligu unatoc sudijama i FA-u koji svim mogucim sredstvima zele da do tog ne dodje...missko wrote:Ma jok sta se ima zaliti, gubitnici trebbba da se zaleKoolin1 wrote:Sudije opet po svom, sviraju offside... do kad ce ova nepravda prema Man Utd trajati... ja znam da je Sir Alex gentlmen ali nekad se mora i progovoriti koja, pa ovo nemoze vise ovako...
-
Teufik
#8083 Re: Manchester United FC
Dobar gol Cazorle.
2-1.Trebalo je biti mnogo vise,al hajd.
2-1.Trebalo je biti mnogo vise,al hajd.
- skafiskafsnjak
#8084 Re: Manchester United FC
Pa zar jos niste prezalili sto je otisaoChuckie wrote:Rvpussie je trebao zaradit crveni direktan, Sagni kad noge nije plomio, ali neee FA to nece sebi priustiti.
-
The Realist
#8085 Re: Manchester United FC
Znao sam ja da sam trebao gledati utakmicu, a ne spavati
.
- Riddle
#8086 Re: Manchester United FC
Jebote kako je Arsenal los. Stvarno ne vidim ko ih moze izvaditi ove sezone. Nisu apsolutno nista napravili citavu utakmicu i stvarno je bizarno da se sve zavrsilo ovim rezultatom. Bar su se fino ponasali prema Robinu, sto me malo iznenađuje. Ja sam ocekivao djetinjaste reakcije kao one njihovih navijaca. Jedino je onaj mali supak Wilshere to pokazao i nije ni cudo sto je otisao na hlađenje.
United... los. Smijesno ovo zvuci uzimajuci u obzir dominaciju kroz citavu utakmicu, ali stvarno je bilo tako. Malo vise koncentracije je bilo dovoljno da se prosto raskomada Arsenal. Zavrsnica nije postojala. Bekovi su bili vrlo dobri. Rafael je uz Robina najbolji igrac u dosadasnjem dijelu sezone, pa to nije ni cudo, ali Evra je danas bio vrlo solidan. Nisam primijetio nijednu gresku. Anderson je ponovo usao u dobru formu i gledajuci kako su se stvari odvijale prethodnih sezona, ocekujem ubrzo jednu povredu koja ce ga opet izbaciti iz kolosijeka. To jako frustrira, jer se vidi da je momak dobar igrac i da mu treba samo malo srece. Ne znam vise sta da kazem. Malo sam razocaran, jer stvarno sam ocekivao krvoprolice i krivo mi je sto se nije desilo kad se Arsenal vec tako fino ponudio. Gol razlika mi je bitna.
Trenutno vodeca pozicija i imam osjecaj da ce Chelsea danas prosuti bodove. A ako se to i ne desi, Unitedu u narednom periodu stizu nesto lakse utakmice.
United... los. Smijesno ovo zvuci uzimajuci u obzir dominaciju kroz citavu utakmicu, ali stvarno je bilo tako. Malo vise koncentracije je bilo dovoljno da se prosto raskomada Arsenal. Zavrsnica nije postojala. Bekovi su bili vrlo dobri. Rafael je uz Robina najbolji igrac u dosadasnjem dijelu sezone, pa to nije ni cudo, ali Evra je danas bio vrlo solidan. Nisam primijetio nijednu gresku. Anderson je ponovo usao u dobru formu i gledajuci kako su se stvari odvijale prethodnih sezona, ocekujem ubrzo jednu povredu koja ce ga opet izbaciti iz kolosijeka. To jako frustrira, jer se vidi da je momak dobar igrac i da mu treba samo malo srece. Ne znam vise sta da kazem. Malo sam razocaran, jer stvarno sam ocekivao krvoprolice i krivo mi je sto se nije desilo kad se Arsenal vec tako fino ponudio. Gol razlika mi je bitna.
Trenutno vodeca pozicija i imam osjecaj da ce Chelsea danas prosuti bodove. A ako se to i ne desi, Unitedu u narednom periodu stizu nesto lakse utakmice.
-
Chuckie
#8087 Re: Manchester United FC
Da manje više svi Arsenalovi igrači su bili fer sa njim, a đubre zamal Sanji da noge ne polomi. Kako onaj Cleverley nije otišao sa Wilsherom, to samo u FA znaju.Riddle wrote:Jedino je onaj mali supak Wilshere to pokazao i nije ni cudo sto je otisao na hlađenje.
-
The Realist
#8088 Re: Manchester United FC
Zar nije sudija upozorio Wilsherea prije toga, ali je ovaj ignorisao i tek nakon toga je dobio crveni?Chuckie wrote: Da manje više svi Arsenalovi igrači su bili fer sa njim, a đubre zamal Sanji da noge ne polomi. Kako onaj Cleverley nije otišao sa Wilsherom, to samo u FA znaju.
Kada je Cleverley bio upozoren, SAF ga je odmah vadio.
Zar to nije isti kriterij? U čemu je sada tu problem? Oba igrača prvo upozorena, jedan ignoriše, a drugi nije ni dobio šansu da ignoriše, nego je izvađen.
- Riddle
#8089 Re: Manchester United FC
Nije iskljucen zato sto ga je Fergie izveo. Vidio je sta se sprema. Arsenalovi igraci su poceli sve cesce ici na njega i morala se eliminisati ta opasnost. Wilshere se provukao jos nekoliko puta prije nego je iskljucen, tako da ti je ovaj prigovor smijesan. Trebao je biti zamijenjen isto kao i Cleverley, jer bilo tako ocito da je vrlo nervozan.
Los start Robina, priznajem. Kaznjen je. Ako stvarno danas neko moze cviliti u vezi sudije, onda vam nema pomoci.
Los start Robina, priznajem. Kaznjen je. Ako stvarno danas neko moze cviliti u vezi sudije, onda vam nema pomoci.
-
The Realist
#8090 Re: Manchester United FC
Meni samo da je vidjeti penal, jer vidim da jedan dio i radi toga cvili.Riddle wrote:Nije iskljucen zato sto ga je Fergie izveo. Vidio je sta se sprema. Arsenalovi igraci su poceli sve cesce ici na njega i morala se eliminisati ta opasnost. Wilshere se provukao jos nekoliko puta prije nego je iskljucen, tako da ti je ovaj prigovor smijesan. Trebao je biti zamijenjen isto kao i Cleverley, jer bilo tako ocito da je vrlo nervozan.
Ali eto, zašto mi se na ovaj forum ne dolazi. Ne bitno kako sudija sudi, okrenut će se da gura United i šta god da predočiš, neće pomoći.
-
Teufik
#8091 Re: Manchester United FC
Sta si ti gledao?Ferguson ih preduhitrio.Wenger je u tome zakasnio.Chuckie wrote: Kako onaj Cleverley nije otišao sa Wilsherom, to samo u FA znaju.
-
niko poseban
#8092 Re: Manchester United FC
Nema izgovora.United ih je otresao k'o staru krpu.Da smo bili malo učinkovitiji i ozbiljniji nakon 2-0 bilo bi i više razlike.
-
Chuckie
#8093 Re: Manchester United FC
Da je otresao bilo bi pet razlike, a ne jedan.
-
niko poseban
#8094 Re: Manchester United FC
Ja sam gledao utakmicu,šta si ti radio ne znam.Chuckie wrote:Da je otresao bilo bi pet razlike, a ne jedan.
- Riddle
#8095 Re: Manchester United FC
Ma cist penal, nema sta. Fol stitio lice, ali kad su ti ruke iznad laktova (a njemu su bile i iznad glave), tu nema dileme. Druga je stvar kad te lopta pogodi, a ruke ti spustene niz tijelo. To se u vecini slucajeva ne svira.The Realist wrote:Meni samo da je vidjeti penal, jer vidim da jedan dio i radi toga cvili.
Ali eto, zašto mi se na ovaj forum ne dolazi. Ne bitno kako sudija sudi, okrenut će se da gura United i šta god da predočiš, neće pomoći.
Ma malo mi je dosadno, pa komentarisem ovo. Inace to ne radim. Ne znam stvarno zasto se ti toliko trudis i ovdje pises kilometarske postove na tu temu upucene obicnim trolovima.
Niti mogu shvatiti ljude koji toliko mrze United, a gledaju ih svakog vikenda. Ako vas toliko nerviraju, zasto onda sebe provlaciti kroz to? Sta, jeste li mazohisti? Ja naprimjer Bayern ne podnosim i rijetko cu sebi dozvoliti da mi se pojave na ekranu.
-
Chuckie
#8096 Re: Manchester United FC
FullHD prijenos sa Sky-a, ti mora da si klepo kakav stream od 2x3px.niko poseban wrote:Ja sam gledao utakmicu,šta si ti radio ne znam.Chuckie wrote:Da je otresao bilo bi pet razlike, a ne jedan.
-
Teufik
#8097 Re: Manchester United FC
Dzaba ti,opet slabo vidis.Chuckie wrote:
FullHD prijenos sa Sky-a, ti mora da si klepo kakav stream od 2x3px.
- plagijator1975
#8098 Re: Manchester United FC
Ja mrzim Jedinstvo i zato ih nikad ne gledamRiddle wrote:Ma cist penal, nema sta. Fol stitio lice, ali kad su ti ruke iznad laktova (a njemu su bile i iznad glave), tu nema dileme. Druga je stvar kad te lopta pogodi, a ruke ti spustene niz tijelo. To se u vecini slucajeva ne svira.The Realist wrote:Meni samo da je vidjeti penal, jer vidim da jedan dio i radi toga cvili.
Ma malo mi je dosadno, pa komentarisem ovo. Inace to ne radim. Ne znam stvarno zasto se ti toliko trudis i ovdje pises kilometarske postove na tu temu upucene obicnim trolovima.
Niti mogu shvatiti ljude koji toliko mrze United, a gledaju ih svakog vikenda. Ako vas toliko nerviraju, zasto onda sebe provlaciti kroz to? Sta, jeste li mazohisti? Ja naprimjer Bayern ne podnosim i rijetko cu sebi dozvoliti da mi se pojave na ekranu.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
-
niko poseban
#8099 Re: Manchester United FC
Super.Onda si ili Arsenalovac ili se ne razumiješ u fudbal mnogo.Prvo poluvrijeme je bilo uglavnom mirno jer United nije htio napadati poslije gola.U drugom poluvremenu smo mogli još 4 gola dati,udarali sa svih strana.Chuckie wrote:FullHD prijenos sa Sky-a, ti mora da si klepo kakav stream od 2x3px.niko poseban wrote:Ja sam gledao utakmicu,šta si ti radio ne znam.Chuckie wrote:Da je otresao bilo bi pet razlike, a ne jedan.
Gol u zadnjoj minuti je nebitan,već igrači krenuli ka tunelu.
-
Chuckie
#8100 Re: Manchester United FC
Da, udarali ste sa svih strana i kreirali jednu pravu priliku RVP-Manone.niko poseban wrote:U drugom poluvremenu smo mogli još 4 gola dati,udarali sa svih strana.
Gol u zadnjoj minuti je nebitan,već igrači krenuli ka tunelu.