Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bakir1 wrote:Pa mozda ne dolazis godinama u dodir sa istima?
Ja stalno dolazim nema dana kada mi ta i takva elita ne naleti na zicer ali sta normalnih ljudi je sve manje sve zamjene teza problem kesirat registraciju od 500 moze li na 20 rata ikako a auto ja ga ne mogu imati....
Da znas kavih problema ima sa vlasnicima kucetina i dvoraca sa naplatom bilo kakve vrste.. pred kucom X6, GLE, a nema 500KM da plati usrani atest, nudi kompenzaciju u spavanju u hotelu e ne moze
Jbg...
Svak bi da se gura tamo gdje bi volio... samo sto je to u 99% gdje ne pripadaju, al konta tamo su trebe, pare, pijanke
Sve se na kraju svodi na nepismenost i nesamppouzdanje.. da ima mozga imao bi i samopouzdanja
kako ja ove kompleksase odjebem samo tako, da izvinete
Kupaju se u svojim govnima
OT. kakvu sam pjanduru pretekao veceras , ja se nadam da nikog nije ubila budala , to desno, lijevo, po zemlji, u drugu traku, poce preticat pa mi naglo zakoci , a koliko je takvih
Evo veceras savrsena situacija za opis ovoga o cemu smo pisali.
Dolazim sa posla u 21:30. parkiram kod zgrade (parking koji je pravo zavucen) i pri izlasku primjetim da dva auta od mene stoji upaljena "ocam' bruda bembara" 3-ica od lokalnog elitasha kojeg vidjam u naselju pocesto. unutra dvije siluete. Druga zenska naravno.
U 22:10 me zovu da nesto trknem do grada. izlazim iz zgrade a bembara i dalje tu upaljena i ista situacija. dolazim u 22:35 i samo se tuspasim, a bembara i dalje tu upaljena. malkice sjedista zavaljena. Odem odmah i dolazim maloprije u 23:20 a bembara taman odlazi.
Znaci elitash izveo malu na parking u bembari a malo hladnjikavo bilo pa morao ostati upaljen 2 sahata.
Ocam' mala je mozda i dala.
Do sada nisam vidjao a na EP pumpi na cengic vili izgleda skupljaliste neko "chunera" i wanabee racer-a.
Honda civic 1990-te sa onim "strip type" hidrografikom, golf dvichina sa istom tom "mustrom, svjetlo-teget plavi pasat 1990-te i jos nekih par....
Znaci pored parkinga kod interex-a na korei i to je lokacija.
Last edited by zdruzdjo on 26/11/2016 23:45, edited 1 time in total.
zdruzdjo wrote:Evo veceras savrsena situacija za opis ovoga o cemu smo pisali.
Dolazim sa posla u 21:30. parkiram kod zgrade (parking koji je pravo zavucen) i pri izlasku primjetim da dva auta od mene stoji upaljena "ocam' bruda bembara" 3-ica od lokalnog elitasha kojeg vidjam u naselju pocesto. unutra dvije siluete. Druga zenska naravno.
U 22:10 me zovu da nesto trknem do grada. izlazim iz zgrade a bembara i dalje tu upaljena i ista situacija. dolazim u 22:35 i samo se tuspasim, a bembara i dalje tu upaljena. malkice sjedista zavaljena. Odem odmah i dolazim maloprije u 23:20 a bembara taman odlazi.
Znaci elitash izveo malu na parking u bembari a malo hladnjikavo bilo pa morao ostati upaljen 2 sahata.
Do sada nisam vidjao a na EP pumpi na cengic vili izgleda skupljaliste neko "chunera" i wanabee racer-a. Honda civic 1990-te sa onim "strip type" hidrografikom, golf dvichina sa istom tom "mustrom, svjetlo-teget plavi pasat 1990-te i jos nekih par....
zdruzdjo wrote:Evo veceras savrsena situacija za opis ovoga o cemu smo pisali.
Do sada nisam vidjao a na EP pumpi na cengic vili izgleda skupljaliste neko "chunera" i wanabee racer-a.
Honda civic 1990-te sa onim "strip type" hidrografikom, golf dvichina sa istom tom "mustrom, svjetlo-teget plavi pasat 1990-te i jos nekih par....
je li crvena civic sulunar izbusen a ona zalijepljena do poda, lik vozi 20 na sat kroz grad da sta ne otkine