Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Priznajem samo legende koje kesom, redovno, sponzorisu klub. To se odnosi na ove koji imaju od cega da daju. Da vidimo tu ljubav na djelu. Pa dvije milje godisnje - dvije milje. Deset - deset. Redovno.
Pa cemo onda slusati legende i uvaziti njihovo misljenje.
Ode Milanović kod jufki, šteta, mi ćemo po svemu sudeći još gori biti, niti ko dolazi, niti odlazi raspad sistema grob ga jebo, pripreme za tri dana kod nas ništa grob ga jebo
Odakle nam pare za pojačanja, bezveze maštate. Nama će dolaziti igrači ala Dino Bevab, koje niko neće, a oni nemaju pojma o fudbalu. I uz to nisu skupi ...
Charuga wrote:Odakle nam pare za pojačanja, bezveze maštate. Nama će dolaziti igrači ala Dino Bevab, koje niko neće, a oni nemaju pojma o fudbalu. I uz to nisu skupi ...
Došli su neka stvore, boli me kurac odakle, to su i rekli
Ne vjerujem da ovi nisu imali svoje izvore informacija prije nego što su došli, ali vjerujem da su se iznenadili kada su saznali kakvo je stanje u stvari. Zbog toga se kupi i nadzorni i upravni odbor. Nema ovdje hljeba. I ono što smo trebali dobiti od Evrope pustili su niz vodu. Zato se i zagovara ulazak Selimovića u klub. Bez ulaganja se nećemo iščupati, a to ne možemo namaknuti spozorskim ugovorima.
Past ce pare sa neba Amaru i njegovim sto ih je doveo, a oni ce bez obzira ima li para ili ne u klub svoj rad da dobro naplate, jos kada vrememom pocnu da potrazuju kamate.
Zeljovci se moraju ujediniti i zaustaviti ovo nista drugo nego namjerno unistavanje kluba. Klub se srozava do te mjere gdje ce neko morati uci "s novcem" da ga "spasi". S cijim novcem ce se tu uci, mozemo samo nagadjati, ali mi istinski navijaci kluba i klub ce ispastati. Meni je sumnjiva ova situacija sa licencom. Ne mogu da vjerujem da nisu znali kad treba uplatiti novac. Neko mora uraditi intervju sa Amarom i postaviti mu najotvorenija moguca pitanja o svemu. On je najodgovorniji jer je on doveo ove ljude, a to svi znamo. Zasto nije htio da radi sa proslom upravom, a jeste sa ljudima koji apsolutno nista nisu uradili za sest mjeseci. Klub ne smije ispastati znog pojedinca ma ko on bio.
DonieBrasco wrote:Past ce pare sa neba Amaru i njegovim sto ih je doveo, a oni ce bez obzira ima li para ili ne u klub svoj rad da dobro naplate, jos kada vrememom pocnu da potrazuju kamate.
Nije svako sretan kao Misimovic da mu prethodnik ostavi milione
Na istim je nakon mog odlaska ostalo cca. 3 miliona KM (govorim o septembru 2015. god., do kraja godine očekivali smo još uplate za Bajića 500.000 KM., Džeku cca. 700.000 KM., Mersin cca 250.000 KM, mislim nešto sitno za Zukanovića, Gojaka. Nakon toga uslijedila je prodaja Amira za 1 milion KM).