Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
crnivrag

#80726 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Ništa vam nije sveto, pa ni Zauder, kojeg će te sad dati svima, pa će svaka šuša da se nateže uz njega :-)
Radar71

#80727 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

Pravda za Premium!
crnivrag

#80728 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

EON - jedina televizija preko Smart TV aplikacije

Image

Telemach je jedini telekomunikacijski operator koji je omogućio gledanje televizije preko Smart TV aplikacije.

Oni koji imaju Smart televizore nove generacije (informacije o svim modelima televizora koji podržavaju aplikaciju možete pronaći na linku: https://telemach.ba/n10360/EON-TV/Preporuceni-uredjaji) lako i jednostavno mogu da skinu EON Smart TV aplikaciju sa TV Store-a i aktiviraju je putem mojtelemach korisničkog portala.

Uz EON Smart TV aplikaciju korisnici će moći da uživaju u cjelokupnoj ponudi kanala i svim EON naprednim funkcionalnostima, kao što su 7 dana unazad na svim kanalima, pristup najvećem Video klubu sa preko 14.000 hit naslova filmova i serija domaće i strane produkcije, jednostavan elektronski programski vodič, pauziranje programa i formiranje sopstvene liste kanala, i sve to pomoću jednog daljinskog upravljača svog televizora.

Za gledanje EON televizije potreban je samo internet, na Telemach mreži ili van mreže.

Telemach je pripremio i akciju za nove korisnike EON aplikacije za Smart televizore. Više informacija o akcijama možete pronaći na linku: https://telemach.ba/eon-paketi/eon-paketi. Uz atraktivne akcijske ponude iskoristite mogućnost da uđete u svijet jedinstvene Smart TV aplikacije u regionu.
https://telemach.ba/a33668/podrska/vije ... _WfWxrTBv4
Last edited by crnivrag on 01/02/2019 11:33, edited 1 time in total.
REDDEVILS

#80729 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by REDDEVILS »

Ja jos uvjek cekam ugovor koji su mi rekli da ce poslati na adresu da potpisem na dvije godine, a u pitanju je Eon Fulll TV van Telemach mreze :)
crnivrag

#80730 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Telemach obogatio ponudu za roditelje i djecu - Nova Hopster aplikacija i crtići

Image

Vodeća platforma za zabavu i učenje, Hopster, postala je dio ponude Telemach-a. Video klub je bogatiji za više stotina epizoda pažljivo odabranih i nagrađivanih crtanih filmova, dok je na raspolaganju i specijalizovana interaktivna aplikacija za djecu uzrasta od 2 do 6 godina.

Hopster je mjesto na kojem našim najmlađima učenje postaje zabava, kroz provjerene lokalizovane sadržaje, kojima ćete djecu rado prepustiti. Pored 20 pažljivo odabranih crtanih filmova u okviru Video kluba, kao što su Teletabisi, Priče iz kućice na drvetu i Pingu aplikacija za mobilne uređaje nudi brojne edukativne igrice i omiljene dječije pjesme.

„Danas, kada sve više djece odrasta uz TV i pametne uređaje, važno je ponuditi im ne samo raznovrstan i zabavan program, već prije svega sadržaj koji će ih edukovati i zadržati pažnju. Hopster upravo to i nudi. Ovim partnerstvom, najmlađim gledaocima donosimo visokokvalitetne i pažljivo birane naslove, kao i novo digitalno igralište sa interaktivnim sadržajem sa kojim će biti potpuno bezbrižni, i koji će im usaditi želju za učenjem tokom cijelog života.“ – izjavio je Kenan Đonko, CMO kompanije Telemach.

Tokom februara Hopster katalogu u okviru Video kluba mogu besplatno da pristupe svi korisnici EON paketa i EON aplikacije putem Moj TELEMACH korisničkog naloga, dok će Hopster aplikacija biti na raspolaganju besplatno svim Telemach korisnicima tokom 3 mjeseca, do 30.04. Nakon isteka promo perioda, Hopster će biti uključen u okviru EON paketa – Full i Premium, kao i korisnicima Duo i Trio Grande Family, Extra i Premium paketa kao i Total TV Premium paketa preko EON aplikacije. "
https://telemach.ba/a33670/podrska/vije ... rtici.html
r_faruk

#80731 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by r_faruk »

Telemach wrote:
r_faruk wrote:
nista s ene sekiraj, nece ni kod mene. ne radi vec par mjeseci :D , a mrsko mi otici do poslovnice...
Dostavite nam e-mail s kojim ste registrovani na portal i broj Ugovora.
Dostavljao sam. receno mi je da ne postoji nalog sa mojom mail adresom, a prije sam se mogao regularno ulogovati i koristio sam UNIFI. zato i kazem da moram do poslovnice...
Last edited by r_faruk on 01/02/2019 12:19, edited 1 time in total.
kormax

#80732 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kormax »

Rene Higuita wrote:Ima li EON boxova? Cekam na prikljucak od 15.01.
I ja čekam od 15-tog, niko još ni da se našali za box :-D
Telemach

#80733 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

r_faruk wrote:
Telemach wrote:
r_faruk wrote:
nista s ene sekiraj, nece ni kod mene. ne radi vec par mjeseci :D , a mrsko mi otici do poslovnice...
Dostavite nam e-mail s kojim ste registrovani na portal i broj Ugovora.
Dostavljao sam. receno mi je da ne postoji nalog sa mojom mail adresom, a prije sam se mogao regularno ulogovati i koristio sam UNIFI. zato i kazem da moram do poslovnice...
Uvidom u sistem nema registrovane usluge ni na jednomm Ugovoru.
Telemach

#80734 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

kormax wrote:
@kormax
@Rene Higuita
Zdravo
Iz dosadašnjeg iskustva smo shvatili da ne volite kada se šalimo :)
Zamolićemo Vas za još malo strpljenja, potrudićemo se da ubrzamo Vaše naloge ;)
Telemach

#80735 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

REDDEVILS wrote:Ja jos uvjek cekam ugovor koji su mi rekli da ce poslati na adresu da potpisem na dvije godine, a u pitanju je Eon Fulll TV van Telemach mreze :)
Zdravo REDDEVILS,
Ugovor ćemo dostaviti u najkraćem roku.
Molimo Vas za malo strpljenja.
Last edited by Telemach on 01/02/2019 13:22, edited 1 time in total.
mbenz

#80736 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by mbenz »

Pozz, vjerovatno je bilo pitanje ali mi mrsko listati forum u moru stranica pa se unaprijed izvinjavam. Zanima me dali se naplacuje gledanje filmova iz Eon videoteke za mobitele , posjedujem paket duo tv+int. lijep pozz
r_faruk

#80737 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by r_faruk »

Telemach wrote:
znam, to ste mi vec rekli. nego meni nije jasno kako sam izbrisan i zasto se ponovo ne mogu registrovati i kako je nekada prije moglo, a sada ne moze.
moram otici do poslovnice da vidim sta je u pitanju. registrovao sam se preko total tv-a.
c_g

#80738 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by c_g »

Bezobrazluk se nastavlja i nemaju namjeru da stanu. Od samog početka mi Premium korisnici plaćamo sve, a drugi evo mjesec za mjesecom sve što mi plaćamo oni dobijaju besplatnu.
Pa makar smanjite račun ili nešto. Nepravda!
zastavnik22

#80739 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zastavnik22 »

Da se pridruzim kritici, neshvatljivo da se ceka ovoliko.Pa dajte ljudi te svoje kolege iz nabavke potjerajte da rade svoj posao.Zaista je neprofesionalno da se ovoliko ceka.Od 25.12.2018 cekam a dogovoreno bilo jos od Novembra mjeseca.Imam 3 prikljucka, od sutra cu da otkazujem jedan po jedan.Za svoj novac zaista ne zelim da me vuku za nos.
Telemach wrote:
kormax wrote:
@kormax
@Rene Higuita
Zdravo
Iz dosadašnjeg iskustva smo shvatili da ne volite kada se šalimo :)
Zamolićemo Vas za još malo strpljenja, potrudićemo se da ubrzamo Vaše naloge ;)
aditon

#80740 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by aditon »

ma nemojte tako, pa Telemach je najbolja kompanija na svijetu, ona sve što radi, radi, zbog svojih korisnika :)
Šta se palite oko VoD kataloga, kao da su ponudili ne znam ti šta...niđe veze.
Telemach

#80741 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

mbenz wrote:Pozz, vjerovatno je bilo pitanje ali mi mrsko listati forum u moru stranica pa se unaprijed izvinjavam. Zanima me dali se naplacuje gledanje filmova iz Eon videoteke za mobitele , posjedujem paket duo tv+int. lijep pozz
Zdravo mbenz,
Ukoliko je sadržaj besplatan u okviru Vašeg paketa, prilikom pokretanja istog, pisat će Vam da ste pretplaćeni dok ćete imati opciju da se pretplatite na sadržaj koji se naplaćuje.
Stojimo Vam na raspoalganju za više informacija.
Telemach

#80742 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

r_faruk wrote:
Telemach wrote:
znam, to ste mi vec rekli. nego meni nije jasno kako sam izbrisan i zasto se ponovo ne mogu registrovati i kako je nekada prije moglo, a sada ne moze.
moram otici do poslovnice da vidim sta je u pitanju. registrovao sam se preko total tv-a.
@r_faruk
Predlažemo da nam u pp dostavite broj Ugovora radi detaljnije provjere registracije na Moj Telemach portal.
Rimljanka

#80743 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Rimljanka »

Da li planirate prosirenje UNIFI mreze? Npr. u importane centru gotovo da je nedostupna UNIFI mreza
patri00t

#80744 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by patri00t »

Ljudi dragi je li kod vas ovaj internet prekida stalno? Jedno vrijeme radi jedno ne radi i to radi jedno 15 min normalno nakon restartovanja rutera. Na mobitelu mi pise connected no internet a na kompjuteru onaj zuti uzvicnik i pise no internet access. Zvao sam telemah i doso mi jedan radnik i namjestio sve al evo opet se pojavljuje. Samo me brije ako ih zovnem opet uzet ce mi ovaj ubee ruter koji je predobar jos ima 5ghz mrezu.
crnivrag

#80745 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

crnivrag

#80746 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Last edited by crnivrag on 01/02/2019 17:49, edited 2 times in total.
immortalwmostar

#80747 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by immortalwmostar »

Izgleda da je stiglo Eon Boxova,bar tako rekose tehnicari koji su dosli meni na zamjenu da su jucer utovarali. Ja sam ima srece u srijedu dogovorio prelaz sa TGF na EON Full,danas dosli i zamjenili,tako da nemam sta reci svaka cast!
crnivrag

#80748 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Code: Select all

https://www.tvbeurope.com/content/hopster-bounces-into-the-balkans/amp

https://www.digitaltveurope.com/2019/02/01/hopster-launches-across-western-balkans-with-united-group/

https://www.telecompaper.com/news/united-group-brings-hopster-preschool-learning-entertainment-platform-to-balkans--1278795
chakany

#80749 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by chakany »

Zašto je dostupna samo druga sezona serije Zdrpi i briši u AXN Now katalogu :? Zašto nema i prve sezone :( ?
typeOnegative

#80750 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by typeOnegative »

vjerovatno neka retardirana prava prikazivanja kao i za ubice mog oca u top katalogu .. jbt morao skidat prvu sezonu s torrenta :-)
Locked