FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Burdus

#80651 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

Alfa_i_Omega wrote:Ja se iskreno nadam da ce se grupa odluciti za Našu Grbavicu. Ovi iz kluba neka otvore kapije i ne brinu se, mi svoje pazimo. Samo jednog neka ostave da nam pusta muziku.

Moze Charuga@ cvaja navijaca, vjeruj da moze. Nasa obaveza je da dodjemo i pokazemo svima snagu kluba. Neka mladja raja vidi sta je Željo i sta znaci biti Manijak.
Hocemo?
Nista Grbavica vec Bristol
Sta moze mladja raja vidjeti? Kraďu, kamatarenje, rasipanje Zeljine imovine.
3 milje je puna saka brade dok je Amar i njegova klika u klubu. Nisu raja blesava.

Za FK Amar Osim je i 3 milje puno.
Last edited by Burdus on 09/06/2019 23:25, edited 1 time in total.
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#80652 Re: FK Željezničar

Post by sime_cipol »

Zato je kod Misketa i FK Megamix bilo 1500 na finalu Kupa :zzzz:
Burdus

#80653 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

sime_cipol wrote:Zato je kod Misketa bilo 1500 na finalu Kupa :zzzz:
Da, jer su lobotomci.
Amar je mag :lol:
Husref ga karinďa kako mu volja.
Sva sreca nece dugo.
Mea_parvitas

#80654 Re: FK Željezničar

Post by Mea_parvitas »

Cuj 20.000 :lol: :lol: Ako bude 200 evo glave
Alfa_i_Omega

#80655 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Burdus wrote:
Alfa_i_Omega wrote:Ja se iskreno nadam da ce se grupa odluciti za Našu Grbavicu. Ovi iz kluba neka otvore kapije i ne brinu se, mi svoje pazimo. Samo jednog neka ostave da nam pusta muziku.

Moze Charuga@ cvaja navijaca, vjeruj da moze. Nasa obaveza je da dodjemo i pokazemo svima snagu kluba. Neka mladja raja vidi sta je Željo i sta znaci biti Manijak.
Hocemo?
Nista Grbavica vec Bristol
Sta moze mladja raja vidjeti? Kraďu, kamatarenje, rasipanje Zeljine imovine.
3 milje je puna saka brade dok je Amar i njegova klika u klubu. Nisu raja blesava.
Znam sve. Samo da napomenem tvrdili ste i da je Amar lopov i grobar Želje, bez obzira na deset osvojenih trofeja sa Zeljom. Deset trofeja = grobar koji se vratio da proda klub. Rekli da je Zuban polovni menager koji puni dzepove bahato otimajuci Zeljinu djecu, o Zubanu i golu pitarima za titulu u 90…oj, film snimili. Plus pomogao da uzmemo neku "siću" na par transfera, nije iskoristio klauzulu po kojoj bi Zeljo pet puta manje para dobio. Dogan lopov koji nece 'sistem' i klepa pare na ruke a dok je profesor i vjernik Dogan "rostiljao", Zeljina skola bila ubjedljivo najjaca u drzavi. Koliko je ono znalo biti Zeljinih u repkama, pet, sest, sedam, osam? Sta jos. Da su svi prije lopovi, krali, otimali, namjerno zavaljivali klub. Bas svi ali najvise Amar Osim, sin Ivice Osime. Slag na tortu, pitarska prica da je Zeljo kupovao i namijestao titule.
Burdus

#80656 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

E moj Nea
Ostario si pameti nisi dosao

Promjene te unistile. Ne pali vise ta jeftina demagogija. Ne pali tih nekoliko recenica na granici poluistine i lazi.
Sve se zna, ko hoce da zna.
Alfa_i_Omega

#80657 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Burdus wrote:E moj Nea
Ostario si pameti nisi dosao

Promjene te unistile. Ne pali vise ta jeftina demagogija. Ne pali tih nekoliko recenica na granici poluistine i lazi.
Sve se zna, ko hoce da zna.
Hajde ti meni objasni, posto sam ja glup. Sta je Amar dao Violini?
MensurM

#80658 Re: FK Željezničar

Post by MensurM »

Charuga wrote:Nije niko ništa potpisao oko tih 127 m2. To je prijedlog od strane SD prema FK. Oni su predložili razmjenu m2 zemljišta za m2 prostora na sjeveru. Nije dogovor, samo prijedlog.
Ali činjenica je da je taj prijedlog došao u vrijeme prošle uprave, i da su ga ovi sada zatekli.
Kako prijedlog ako piše Ugovor potpisan u aprilu 2018.?
Charuga
Globalni moderator

#80659 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

Ovo je nešto drugo, i koliko znam, za to nema ugovora. To su dodatni kvadrati, u nastavku Plavog zamka prema istoku.

Ma ovo je gore od Dinastije, ne zna se ko koga jebe, ko s kim dogovara, ko je nagužen, a ko dobar u svemu. Osim navijača, nas jebu i jedni, i drugi, i treći ...
ellaxaz

#80660 Re: FK Željezničar

Post by ellaxaz »

Amarove procedure brrr. :lol:
Burdus

#80661 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

Nema tu procedura
Amar voli na ruke :lol:
Mea_parvitas

#80662 Re: FK Željezničar

Post by Mea_parvitas »

Sada postaje jasno zasto je i Violina sjedio na proslavi, zasto nismo mogli dobiti dozvolu, ucjene, lazi, obmane, ocigledno su sredstva onih koji su otjerali postene i sada kada su sjebali sve sto se moglo sjebati, za samo 6 mjeseci, otislo pola uprave. Naravno Kamatarevic se osigurao da mu u slucaju otkaza plivamo 300.000 KM plus neizostavne kamate za par godina kad potrosi ono sto je vec 2x naplatio od kluba.

Naravno, sada citamo i bajke o nekakvih namaknutih vise od 2 miliona KM :lol: Citamo o nekakvim zalbama, kurcima, savez lopovi i slicne demagogije, a raja guta, sad je Osim tu, sve je uredu...
Burdus

#80663 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

Mea_parvitas wrote:Sada postaje jasno zasto je i Violina sjedio na proslavi, zasto nismo mogli dobiti dozvolu, ucjene, lazi, obmane, ocigledno su sredstva onih koji su otjerali postene i sada kada su sjebali sve sto se moglo sjebati, za samo 6 mjeseci, otislo pola uprave. Naravno Kamatarevic se osigurao da mu u slucaju otkaza plivamo 300.000 KM plus neizostavne kamate za par godina kad potrosi ono sto je vec 2x naplatio od kluba.
A nebi bilo dobro da mu ovi njegovi ahbabi daju otkaz i da mirno ceka pare od ugovora i kamate.
Kada vec klub mora placati onda makar da ga raja na stadionu otjera ko sugavog kera.
Mea_parvitas

#80664 Re: FK Željezničar

Post by Mea_parvitas »

Otkaz ne, odlazak na odmor ne, ostavka da i nek jos namiri ovaj milion KM kojim je zavalio klub dovodeci debile sa sobom u klub.
Mea_parvitas

#80665 Re: FK Željezničar

Post by Mea_parvitas »

LSD wrote:
Mea_parvitas wrote:Nema onih dezurnih pljuvaca bivse uprave, znali su hraknuti na svaku mogucu vijest, a sada kada gledamo raspad uprave, zajebali licencu, ostetili klub za najmanje milion KM, sute pticice drage... fuj
Al zato ste vi, Misketovi branitelji i placenici, tu da i dalje velicate rad bivše uprave.

Iskreno receno, ovaj narod mi se gadi....puuu
Suti, samo suti... normalno da cu velicati najbolju upravu u zadnjih 20 godina, da necu mozda podrzavati Kamatarevica, ili mozda Selimovica koji je kao ckapi vec pobjegao? Da podrzavam one koji su od stadiona napravili ljepoticu, gdje gledamo evropske tekme, igramo na terenu koji niko u ligi nema, ili da podrzavam one koji nazivaju rusenje krova blagodeti, jer sada ce biti lakse izgraditi novo nesto?! Prestanite gledati samo pravo, okrenite malo pametne glavice i vidite sta se radi sa klubom, ne budite narod koji se svima gadi jer mozak ne mogu ukljuciti
Alfa_i_Omega

#80666 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Hoce li se dokazati u subotu na skupstini sve sto pisete na forumima?
Mea_parvitas

#80667 Re: FK Željezničar

Post by Mea_parvitas »

Na skupstini ce se reci i slagati sve sto im je po volji, kao i na prosloj...
Alfa_i_Omega

#80668 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Mea_parvitas wrote:Na skupstini ce se reci i slagati sve sto im je po volji, kao i na prosloj...
Ma pusti to. Pišete Amar krade klub, namijesta titule, daje Željinu imovinu i hoce da proda Želju.

Hoćete li na skupštini dokazati sve što ste pričali?
vryzas

#80669 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

vryzas wrote:UPRAVA NAPOLJE!

8)

:run:
zipoo

#80670 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

Alfa_i_Omega wrote:
Mea_parvitas wrote:Na skupstini ce se reci i slagati sve sto im je po volji, kao i na prosloj...
Ma pusti to. Pišete Amar krade klub, namijesta titule, daje Željinu imovinu i hoce da proda Želju.

Dovoljno sto pije sampanjac sa violinom i forsira mujin ulazak
vryzas

#80671 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

:mrgreen:
Alfa_i_Omega

#80672 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Zipoo@ za predsjednika. Charuga@ Direktor a Vryzas@ trener.

Povedite nas moralne vertikale. Treći. :lol:
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#80673 Re: FK Željezničar

Post by sime_cipol »

Možda je Mujo tu da se zavara trag, a da neko drugi neprimjetno udje na zadnja vrata 8-)
Mea_parvitas

#80674 Re: FK Željezničar

Post by Mea_parvitas »

Alfa_i_Omega wrote:

Ko sam ja da nesto dokazujem jbt, sta ja imam sa skupstinom, ja gledam REZULTATE rada ove uprave i vidim da nas sjebavaju const
zipoo

#80675 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

Alfa_i_Omega wrote:Zipoo@ za predsjednika. Charuga@ Direktor a Vryzas@ trener.

Povedite nas moralne vertikale. Treći. :lol:
Tebe za violinu
Post Reply