zdruzdjo wrote:DON_eARL wrote:....
Druže napravi listu omiljenih kanala i nemaš više problem. Ima osoba koje zanimaju sadržaji koji se vrte na tim kanalima. Ako tebi nije nešto zanimljivo, uzmi u obzir da vjerovatno postoji neko kome je to bitno.

Zamisli skupi se 10000 korisnika koji ne vole filmske kanale i potpišu peticiju da se izbaci neki kanal koji ti voliš da gledaš, jer ne vole filmove koji sadržavaju scene nasilja ili nečeg trećeg...

Ljudi ne izmisljajte toplu vodu znate dobro sta hocu da kazem.
Ukoliko je zbog guzve na frekventnom opsegu kanala nemoguce dodati neki kvalitetan kanal na ustrb npr tv posavine, onda ba ukini posavinu.
Uzecemo tv visoko. Kad god slucajno mi se desi da zalutam na taj kanal vazda se pokazuje live raskrsnice one neke. Pa i visocacima je dodijalo gledati live te raskrsnice.
Na tv posavina sam prosle godine gledao voznju autom nekim putem kroz sela i zaseoke u posavini. namjerno sam ostavio da vidim koliko ce trajati. Sat i 20 i kusur minuta. ma daj ba. Znaci kamera je montirana na suvozacevo sjediste i snima voznju.
"CEGA SE LIK DOSJETIO"
I ako je to kanal koji treba da ide a ne neki, eto da ne kazem filmski kanal, nego neki muzicki onda fakat nemamo sta pricati.
Ja imam listu kanala koje gledam ali uvijek na njoj ima mjesta za dodavanje.
Nikakva topla voda, neka od nekoliko stotina hiljada korisnika 1000 gleda neki od pomenutih kanala izbacivanjem tog kanala ti momentalno povlači nezadovoljne korisnike, raskide ugovora i sl. što ne ide u prilog Telemachu. Prvi crnivrag bi zvao jedno 15 puta da pita zašto ne radi kamera sa raskrsnice u Visokom.

Ne može se ugoditi svakom, mora se praviti kompromis, a napisali su ti fino - ako imaš prijedlog za kakav kvalitetan kanal, piši, skupljaj potpise, dosađuj... Bezveze je da na osnovu svojih interesovanja tražiš ukidanje kanala koji vjerovatno neko gleda, koliko god besmislen sadržaj bio, ima publiku - inače ga ne bi ni bilo.
Krenulo je oslobađanje frekvencija, biće prostora da se ubaci kanala sigurno, a ti ako nađeš neki dobar kanal koji je lokalizovan i nudi kvalitetan sadržaj, pritom ima šanse da se isti emituje u BiH, pošalji na PP, ja ću lično poslati 10 mailova da tražim isti.