Radiš li po ovom uputstvu: https://telemach.ba/Binary/427/Upustvo- ... edjaji.pdfBaDa wrote:
jesam naravno nisam nista potrosio
P.S. Provjeri i broj registrovanih uređaja, jer ne dozvoljavaju više od 5.
Moderator: Benq
Radiš li po ovom uputstvu: https://telemach.ba/Binary/427/Upustvo- ... edjaji.pdfBaDa wrote:
nista ipak je do mene jer nisam dobro vidio da sam potrosio 5gbcrnivrag wrote:Radiš li po ovom uputstvu: https://telemach.ba/Binary/427/Upustvo- ... edjaji.pdfBaDa wrote:
P.S. Provjeri i broj registrovanih uređaja, jer ne dozvoljavaju više od 5.
Meni se desila ista stvar ovog mjeseca.BaDa wrote:
nista ipak je do mene jer nisam dobro vidio da sam potrosio 5gbi ako mi je bas cudno jer znam unifi ne koristim toliko
Meni je kuci pocelo umjesto na moju mrezu automatski se konektuje na unificrnivrag wrote:Meni se desila ista stvar ovog mjeseca.BaDa wrote:
nista ipak je do mene jer nisam dobro vidio da sam potrosio 5gbi ako mi je bas cudno jer znam unifi ne koristim toliko
Na laptopu imam spašene svoje wifi mreže i UniFi mrežu, i iz nekog razloga mi se prebacilo na UniFi mrežu i potrošilo svih 5 GB, i tek kad mi je nestalo konekcije sam shvatio šta se zapravo desilo, ali tad je već bilo kasno
Odcekiraj "Auto reconnect" na postavkama za UniFi mrezu..PS4 Share wrote:Meni je kuci pocelo umjesto na moju mrezu automatski se konektuje na unificrnivrag wrote:Meni se desila ista stvar ovog mjeseca.BaDa wrote:
Na laptopu imam spašene svoje wifi mreže i UniFi mrežu, i iz nekog razloga mi se prebacilo na UniFi mrežu i potrošilo svih 5 GB, i tek kad mi je nestalo konekcije sam shvatio šta se zapravo desilo, ali tad je već bilo kasno
BaDa wrote:nista ipak je do mene jer nisam dobro vidio da sam potrosio 5gbcrnivrag wrote:Radiš li po ovom uputstvu: https://telemach.ba/Binary/427/Upustvo- ... edjaji.pdfBaDa wrote:
P.S. Provjeri i broj registrovanih uređaja, jer ne dozvoljavaju više od 5.i ako mi je bas cudno jer znam unifi ne koristim toliko
Može samostalni EON TV paket uz box (Full/Premium), a cijena ti ne 9.90 KM prvih 6 mjeseci, i jedino što ne radi na mrežama drugih operatera su kanali SK 4K i Arena Sport te usluga HBO GO.Ali_G wrote:Jel eon moguc samo preko paketa ili moze samo box?

Ma ne znam, gdje god sam radio speedtest na tudjem unifi nije bilo brze od 3-5 Mbps, pa nek stave dnevni limit a ne mjesecni ?crnivrag wrote:Vjerovatno žele ograničiti korisnike da internet koriste samo za surfanje, jer da nema limita, ljudi bi skinuli pola interneta preko UniFi mreže, a i dijelili bi se accounti korisnicima drugih operatera, jer download brzina fura na 35 Mbps.Bobi wrote:Ma ukinite taj limit na UNIFI, koja je svrha uopće ????
Moglo bi i tako, a inače kod mene kući UniFi sa mog modema fura na 35/12 Mbps.Bobi wrote: Ma ne znam, gdje god sam radio speedtest na tudjem unifi nije bilo brze od 3-5 Mbps, pa nek stave dnevni limit a ne mjesecni ?
Zar se mozes na svoj unifi nakacit sa svojim userom, meni to nikad nije uspjelocrnivrag wrote:Moglo bi i tako, a inače kod mene kući UniFi sa mog modema fura na 35/12 Mbps.Bobi wrote: Ma ne znam, gdje god sam radio speedtest na tudjem unifi nije bilo brze od 3-5 Mbps, pa nek stave dnevni limit a ne mjesecni ?
Nije problem u useru, već u modemu.Bobi wrote: Zar se mozes na svoj unifi nakacit sa svojim userom, meni to nikad nije uspjelo?
Ako ti je EPC3925 onda nije frka, zeza sa modemima EPC3928.typeOnegative wrote:Ma meni se spaja na cisco i redovno mi popapa sav promet
Zdravo Drogo_rooq,Drogo_rooq wrote:Dosao je posle 27 dana eon, nije toliko puno![]()
ovo njihovo DO 100Mb/s je vise ~70Mb/s
Kada se registrujem na unifon app, pozivi idu preko 070 broja a sa fiksnog je 033, s tim sto su razliciti brojevi i kad zvoni 033 zvoni i na app, a 070 zvoni samo na app.
Kvalitet zvuka je u oba slucaja ispod prosjeka.
@alipasijaneralipasijaner wrote:Kako sam znao da pokudim sada je red da pohvalim @T, realizovana je zamijena opreme i sve radi ok.
Hvala
Ništa, nakon što si pauzirao, film se nastavio povlačiti sa EON servera, a svi kanali putem EON-a idu sa srpskim titlom, s tim da na kanalu AMC HD taj srpski titl ide na ćirilici.Dr_Proka wrote:Telemaše, šta mi bi ovo sa titlovima na AMC HD kanalu? Maloprije sam gledao jedan dobar film i pauzirao da odem u wc, a pojavila mi se ćirilica kad sam nastavio iako je nisam u postavkama napravio.
Bilo bi fino, ali izgleda da su se uspavali po tom pitanjuTiger 033 wrote:Ništa od novih kanala ili
A gdje je onaj što je rekao da će u januaru Telemach uvesti deset kanala lokalnog tipa ?crnivrag wrote:Bilo bi fino, ali izgleda da su se uspavali po tom pitanjuTiger 033 wrote:Ništa od novih kanala ili
Šta mu bi ? I koja ti je verzija bila ubee-a ?crnivrag wrote:Ljudi moji, modem mi je izvršio samoubistvo.
Obećavali su mu da će proširiti mrežu na mom području, da može ostvariti punu brzinu od 200 Mbps u bilo koje doba dana i noći, ali pošto se to nije desilo, došlo je do onog najgoreg.
Jutros mi se obratio sa riječima da mu je više život dojadio, i nedugo nakon toga je izvršio samoubistvo bacajući se sa trećeg sprata.
Mili moj Ubee modemu, nikad te neću zaboraviti.
Počivaj u miru dušo moja slatka![]()
![]()
![]()
![]()