Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sumirprimus wrote:o ti koji jesi, vjecni loptas pod nebeskim svodom, ucini nek izgube i onu laznu uplatnicu
Hvala na lijepim željama.
Ma vala iskreno i ove licence su sranje žešće, cijelu sezonu igraš po nekakvim livadama, gledaš u nebo kakvo će biti vrijeme,hoće li padati šta, pola terena nema reflektore, al svi uredno imaju licence.
sumirprimus wrote:o ti koji jesi, vjecni loptas pod nebeskim svodom, ucini nek izgube i onu laznu uplatnicu
Hvala na lijepim željama.
Ma vala iskreno i ove licence su sranje žešće, cijelu sezonu igraš po nekakvim livadama, gledaš u nebo kakvo će biti vrijeme,hoće li padati šta, pola terena nema reflektore, al svi uredno imaju licence.
mojne ti PL mijesat sa euro licencama.
pl je takav kakav je kokuruz da valja al druge nemamo,al za evropu vec vazi sve po pravilima...
Nivelacija wrote:Bogami se srbi naostrili na Celik i Zelju..
Biti ce svega..
Nemaju se oni na koga ostriti, ako Celik uradi ono sto treba uraditi. Ako ne ispostuju svoje obaveze, neka lete u nizi rang kao sto je i Borac letio prosle sezone.
Biti ce svega..
Nemaju se oni na koga ostriti, ako Celik uradi ono sto treba uraditi. Ako ne ispostuju svoje obaveze, neka lete u nizi rang kao sto je i Borac letio prosle sezone.
Biti ce svega..
Govorim o prosloj godini kada Borac nije dobio..
Oni su dopustili Borcu da i na dan drugostepene izmiri obaveze, pravili pauze i cekali ali ovi nisu nista uplatili i nisu dobili.
Dok sada vec prave probleme iako nije drugostepena ni blizu..
Biti ce svega..
Biti ce svega..
Zeljo je mozda i prekrsio neka pravila jer je okasnio uplatiti..
Dok Celik ima jos vremena ali srbi zele revans iako je Borcu bilo dozvoljeno da uplati dug i na dan sjednice drugostepene..ni tada nisu uplatili..
Nadam se da Uefa prati.
Druze, do koga je? Sta Celik ceka sa uplatom? Vidi koliko je dana proslo od prvostepene. Zasto vec nisu uplatili i otklonili svaku mogucnost stvaranja nekog problema? Zasto, zasto, zasto?
Ja mislim da se slazes sa ovim sto pisem i zato nema potrebe za kmecanjem. Nece NSRS-a biti kriv ako Celik ne uplati na vrijeme, a imao ga je napretek. Bas kao i Zeljo. Neka ih malo kod kuce. Sta ce u Evropi...
Meni nije jasno to čekanje zadnjeg dana roka, pa se nešto iskomplikuje i onda probiješ rok
Ako ćeš plaćati (a moraš, nema druge), plati na vrijeme. Ovako ispade da si ispunio obavezu, ali si dobio po ušima zato što nije na vrijeme.
Nema ti tu ko biti kriv osim tebe samog.
Tomahawk11 wrote:Meni nije jasno to čekanje zadnjeg dana roka, pa se nešto iskomplikuje i onda probiješ rok
Ako ćeš plaćati (a moraš, nema druge), plati na vrijeme. Ovako ispade da si ispunio obavezu, ali si dobio po ušima zato što nije na vrijeme.
Nema ti tu ko biti kriv osim tebe samog.
zato sto igraju na kartu, odgode ili nekog obecanja. Ljudi potpisu neke reprograma i na kraju ih izlevate.