Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
MTV

#80526 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

crnivrag wrote:
MTV wrote:Mislim da tom kanalu slijedi scenario TV Mostar i TV Istocno Sarajevo.
Zaboravio si preminuli Behar TV :)
Nisam ga se sjetio, eto koliko je bio bitan...
Hvala na podsjecanju. :)
crnivrag

#80527 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

MTV wrote: Nisam ga se sjetio, eto koliko je bio bitan...
Hvala na podsjecanju. :)
Sad si me rastužio sa ovim podsjećanjima na omiljene kanale.

Odoh sad suzu da pustim :place:
MTV

#80528 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

crnivrag wrote: Sad si me rastužio sa ovim podsjećanjima na omiljene kanale.

Odoh sad suzu da pustim :place:
Image
Radar71

#80529 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

vraze kako da moja tv multiscreen prebacim u aplikacije na boxu?
crnivrag

#80530 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Radar71 wrote:vraze kako da moja tv multiscreen prebacim u aplikacije na boxu?
Ako misliš da ti bude na početnom ekranu, onda nažalost to ne možeš uraditi, jer se radi u mobilnoj aplikaciji koju Android TV OS ne priznaje kao svoju nativnu aplikaciju.

Dakle aplikaciji moraš pristupati putem putanje Podešavanja -> Aplikacije -> Skinute aplikacije
crnivrag

#80531 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

hahahahaha pogledajte što zajebah sam sebe sa Oscarom (edit prvotnog posta na ovu temu) :pisnuo:
Telemach

#80532 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

tnt-tunja wrote:@Telemach poslao sma vam privatnu poruku, moze li odgovor?
Zamolićemo Vas da ponovo proslijedite upit, nismo dobili Vašu poruku.
Ramsey8

#80533 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Ramsey8 »

odmor wrote:
Ramsey8 wrote:Moze li se od total tv oprema vratiti u bilo koju poslovnicu telemacha?
Moze. Ciko ti u poslovnici isprinta potvrdu i navede sta si sve vratio (resiver, karticu, antenu, sta li vec) i udari pecat. :D
Potvrdu zadrzi da imas ako te budu tuzili :-D
Ja sam isto vratio i sve je OK.
Vratio u magacin nista mi dali nisu valjda nece biti nekih problema pa da moram dokazivati da sam vratio
alipasijaner

#80534 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by alipasijaner »

Ocam' ako ista mrzim onda mrzim kada me pocnu saltat ko saltebl.. dakle @T pisao, javi mi se moja omiljena @T kaze sve cemo uraditi i vjerujem da je sve uradila da dodje do zamjene opreme, pa onda prodju dani, pa se ponovo javim pa mi neka nepoznata osoba iza nicka @T kaze kaze nazovite na tamo neki broj, pa ja nazvao, pa ste onda rekli ponovo nazovi pa sam ponovo nazvao i svaki put sam dobio odgovor "izdat je nalog strpite se malo", posljednji odgovor je bio izdat je nalog, a ako ne dodju danas (petak) onda ce doci u subotu ili najkasnije ponedjeljak. Nije ba meni sto me folirate, nego sto ja ispomjera sve svoje obaveze glumeci majmuna na kanapi da budem u blizini kuce, jer sam na kraju rekao zovite kad god hocete doci cu, nebili me nazvali za zamjenu opreme. Ako ne mozete zamijeniti opremu fino recite ne mozemo, ako mozete a treba vam mjesec dana fino recite mozemo poslati tehnicara za mjesec dana tj. 28. februara 2019. u 12:32, ako nemate tehnicara, a imate modem fino recite donesi staru opremu dobices novu, samo me nemojte saltat.. jer da ja vas pocnem saltat sa placanjem racuna prvo sto bi uradili je ono sto ne smijete uraditi po zakonu o zastiti potrosaca, a to je dati trecem licu moje podatke da me zivka telefonom i salje sms-ove, onda bi mi dosli pa mi precvikali kabl i na kraju tuzili.
Telemach

#80535 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Ramsey8 wrote:
odmor wrote:
Ramsey8 wrote:Moze li se od total tv oprema vratiti u bilo koju poslovnicu telemacha?
Moze. Ciko ti u poslovnici isprinta potvrdu i navede sta si sve vratio (resiver, karticu, antenu, sta li vec) i udari pecat. :D
Potvrdu zadrzi da imas ako te budu tuzili :-D
Ja sam isto vratio i sve je OK.
Vratio u magacin nista mi dali nisu valjda nece biti nekih problema pa da moram dokazivati da sam vratio
:shock: Zdravo Ramsey8,
Molimo Vas da nam u pp dostavite potpune korsničke podatke te preciznije informacije u koji magacin i kada ste vratili opremu?
Telemach

#80536 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

alipasijaner wrote:Ocam' ako ista mrzim onda mrzim kada me pocnu saltat ko saltebl.. dakle @T pisao, javi mi se moja omiljena @T kaze sve cemo uraditi i vjerujem da je sve uradila da dodje do zamjene opreme, pa onda prodju dani, pa se ponovo javim pa mi neka nepoznata osoba iza nicka @T kaze kaze nazovite na tamo neki broj, pa ja nazvao, pa ste onda rekli ponovo nazovi pa sam ponovo nazvao i svaki put sam dobio odgovor "izdat je nalog strpite se malo", posljednji odgovor je bio izdat je nalog, a ako ne dodju danas (petak) onda ce doci u subotu ili najkasnije ponedjeljak. Nije ba meni sto me folirate, nego sto ja ispomjera sve svoje obaveze glumeci majmuna na kanapi da budem u blizini kuce, jer sam na kraju rekao zovite kad god hocete doci cu, nebili me nazvali za zamjenu opreme. Ako ne mozete zamijeniti opremu fino recite ne mozemo, ako mozete a treba vam mjesec dana fino recite mozemo poslati tehnicara za mjesec dana tj. 28. februara 2019. u 12:32, ako nemate tehnicara, a imate modem fino recite donesi staru opremu dobices novu, samo me nemojte saltat.. jer da ja vas pocnem saltat sa placanjem racuna prvo sto bi uradili je ono sto ne smijete uraditi po zakonu o zastiti potrosaca, a to je dati trecem licu moje podatke da me zivka telefonom i salje sms-ove, onda bi mi dosli pa mi precvikali kabl i na kraju tuzili.
Zdravo alipasijaner,
pišemo Vam u pp ;)
duffy_duck

#80537 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by duffy_duck »

probook wrote:Daje li (prodaje li) ko eon smart tv app? :D da vidim kako to cudo radi
Ako imas moju tv. Moze
REDDEVILS

#80538 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by REDDEVILS »

probook wrote:Daje li (prodaje li) ko eon smart tv app? :D da vidim kako to cudo radi
Registruj se za free trial koji traje 15 dana i ako se budes kasnije odlucio mozes uzeti jedan od paketa :)
PS
Ja vec evo nekoliko dana koristim Eon smart tv aplikaciju i odlicno radi na mom 55XF9005 i sad od prvog februara postajem korisnik Eon Full Tv Paketa na drugoj mrezi u mom slucaju BHT :D
tnt-tunja

#80539 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by tnt-tunja »

Telemach wrote:
poslao, cekam odgovor ;)
tnt-tunja

#80540 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by tnt-tunja »

@Telemach, nazalost jutros od 07:30 do 08:30 sam imao opet prekide u konekciji koji mi nisu dopustili normalan rad...
BaDa

#80541 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by BaDa »

prebacio sam se sa iphona na android i kad se povezem na unifi mrezu izbaci mi poruku "internet may not be available" pokusao sam da brisati uredjaje i sl.. ali ipak nista ne pomaze... znal mozda neko rijesenje?
Telemach

#80542 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

tnt-tunja wrote:
Telemach wrote:
poslao, cekam odgovor ;)
Hvala, evidentirali smo zahtjev za provjeru ;)
crnivrag

#80543 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Ljudi moji, modem mi je izvršio samoubistvo.

Obećavali su mu da će proširiti mrežu na mom području, da može ostvariti punu brzinu od 200 Mbps u bilo koje doba dana i noći, ali pošto se to nije desilo, došlo je do onog najgoreg.

Jutros mi se obratio sa riječima da mu je više život dojadio, i nedugo nakon toga je izvršio samoubistvo bacajući se sa trećeg sprata.

Mili moj Ubee modemu, nikad te neću zaboraviti.

Počivaj u miru dušo moja slatka :place: :place: :place: :place: :place:
Samso

#80544 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Samso »

crnivrag wrote:Ljudi moji, modem mi je izvršio samoubistvo.

Obećavali su mu da će proširiti mrežu na mom području, da može ostvariti punu brzinu od 200 Mbps u bilo koje doba dana i noći, ali pošto se to nije desilo, došlo je do onog najgoreg.

Jutros mi se obratio sa riječima da mu je više život dojadio, i nedugo nakon toga je izvršio samoubistvo bacajući se sa trećeg sprata.

Mili moj Ubee modemu, nikad te neću zaboraviti.

Počivaj u miru dušo moja slatka :place: :place: :place: :place: :place:
Prosjecnom korisniku ne treba 200 Mbps :D
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#80545 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Bobi »

Jesi isao pšrovjerit jel mrtav :mrgreen: , ako je pao na travu velika je vjerovatnoca da je josh funkcionalan :mrgreen: ?
Telemach

#80546 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

BaDa wrote:prebacio sam se sa iphona na android i kad se povezem na unifi mrezu izbaci mi poruku "internet may not be available" pokusao sam da brisati uredjaje i sl.. ali ipak nista ne pomaze... znal mozda neko rijesenje?
Zdravo BaDa,
Jeste li provjerili mjesečni limit?
:)
crnivrag

#80547 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Bobi wrote:Jesi isao pšrovjerit jel mrtav :mrgreen: , ako je pao na travu velika je vjerovatnoca da je josh funkcionalan :mrgreen: ?
Nažalost nema pulsa, probao sam sa masažom srca i umjetnim disanjem, ali je ipak ispustio dušu i otišao na bolje mjesto :place:
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#80548 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Bobi »

Ma ukinite taj limit na UNIFI, koja je svrha uopće ????
crnivrag

#80549 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Bobi wrote:Ma ukinite taj limit na UNIFI, koja je svrha uopće ????
Vjerovatno žele ograničiti korisnike da internet koriste samo za surfanje, jer da nema limita, ljudi bi skinuli pola interneta preko UniFi mreže, a i dijelili bi se accounti korisnicima drugih operatera, jer download brzina fura na 35 Mbps.
BaDa

#80550 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by BaDa »

Telemach wrote:
BaDa wrote:prebacio sam se sa iphona na android i kad se povezem na unifi mrezu izbaci mi poruku "internet may not be available" pokusao sam da brisati uredjaje i sl.. ali ipak nista ne pomaze... znal mozda neko rijesenje?
Zdravo BaDa,
Jeste li provjerili mjesečni limit?
:)
jesam naravno nisam nista potrosio :)
Locked