FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- It_is_a_Leclerc
#8051 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Tačno.
Enidu Tahiroviću je bilo vidno neugodno slušati sve te gluposti i baš se trudio da amortizira, da popuni one tišine kad ovaj ne zna šta sudija pokazuje i slično.
Enidu Tahiroviću je bilo vidno neugodno slušati sve te gluposti i baš se trudio da amortizira, da popuni one tišine kad ovaj ne zna šta sudija pokazuje i slično.
- MOSALJOZE
#8052 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ovo za Austrijance je rekao na početku,i ja slušam i nije mi jasno koji mu ne qrac 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#8053 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
e'o vam himna, slušajte je
- Thorgerson
#8054 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kada neki posao radis povrsno, moras grijesiti. Baho je sada koliko znam honorarni komentator - to vise nije njegov posao. Mada i kad mu je bio full time job, onako nije da ga je bas razvajlivao. Vise je bilo do nedosatatka dobre konkurencije, kako napisa gore @irac300.
Ali eto, sta ces mora neko komentarisati. Mada mislim da je bilo sasvim dovoljno pustiti nekoga od onih mladih momaka sa Face da malo komentarise, a da Enidu prepusti strucne stvari.
Nema potrebe za bezveznim baljezganjem, narocito ako nemas pojma o sportu, a Baho definitivno nema veze o rukometu.
Ali eto, sta ces mora neko komentarisati. Mada mislim da je bilo sasvim dovoljno pustiti nekoga od onih mladih momaka sa Face da malo komentarise, a da Enidu prepusti strucne stvari.
Nema potrebe za bezveznim baljezganjem, narocito ako nemas pojma o sportu, a Baho definitivno nema veze o rukometu.
-
Nero Histrion
#8055 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Da si ti ziv i zdrav, Surkovica sam vidio nedavno na Hayatu, valjda presao tamo. Steta.It_is_a_Leclerc wrote:Okej. Super. Hvala im na prijenosu.
Može li se, samo, sljedeći put umjesto ovog goveda Topalbećirevića koji stvarno nema blage veze od rukometa angažovati, ako ništa, onaj Šurković ili nekog drugi, da odradi kvalifikacije jer je ovo zaista za nepovjerovati.
(Španci izveli golmana i uveli šestog igrača dok su imali igrača manje)
Baho: :"Pa šta je ovo ? Španci imaju šest igrača. Je li ovo greška zapisničkog stola ?"
Enid: "A mislim da je u pitanju ovo pravilo da ako izvedu golmana imaju pravo da uvedu igrača"
Baho: "Španci su velesila u svakom sportu. Pogogtovo sa loptama, tipa fudbal, košarka, ODBOJKA"
Baho: "Gol. Strijelac je Viktor Gonzales" (Lik se zove Viktor Tomas i jedan od najpoznatijih živućih rukometaša)
Baho: "Igalde" (Lik se zove Aguinagalde i jedan je od najboljih pivota današnjice)
Baho: "Austrija je počela silovito. Vodi već 2-0"
- karanana
#8056 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
neki su pjevali pjesme bahi kad se "vratio". samo je pitanje vremena kad ce i njegov angazman puknuti. ali zasluzeno jer je vazda bio kita od komentatora.
vedo je dobar. na hayatu vodi sport i na arenama radi prenose nase lige.
vedo je dobar. na hayatu vodi sport i na arenama radi prenose nase lige.
- Adnansu
#8057 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad seljak, ali mudonja što je Pernara pozvao u dnevnik, svašta ispriča čovjek, a Senad da Bog sacuva
- Rugafet
#8058 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Onu reklamu pred dnevnik sa zenitom i damirom o sterilizacija pasa treba zakonom zabranit
- bingov buraz
#8059 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
irac300 wrote:Ma nikad on i nije bio nekakav komentator, ali je poslije rata za konkurenciju imao Seada Hadžijahića, čovjeka koji bi svojim komentarisanjem uspavao i ljude na LSD-u. Pa se činio kao sposobniji. Realno, jedna obična neznalica.
- mayab
- It_is_a_Leclerc
#8061 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne zna se ko se više drogira. Ovaj indoktrinirani imbecil Pernar ili ovaj koji ga je ugostio. Negledljivo, neslušljivo.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#8062 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sto je indoktrinirani imbecil?
- cyprus
#8063 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sad se slažem sa Leclercom... Obojica su ovdje bila u nekom svom tripu...
Hajd da ostavimo po strani prežvakano "opasno po život" trabunjanje o masonima, odavno nisam vidio nekoga ko se Rusima uvukao ovako duboko u probavni trakt... Frajer se slomio pričajući kako Amerika vrši invazije po svijetu bez saglasnosti UN-a, a onda kaže kako podržava Rusiju zbog toga što se suprotstavlja takvoj politici... Zašto ga Senad nije onda upitao - kakvu je to saglasnost imala Rusija za petljanje u Ukrajinu i Gruziju, čije je dijelove vojno i izgleda trajno okupirala... Kakvu to saglasnost Rusi imaju za bombardovanje Alepa? A i ruske bombe valjda nisu strašne ko američke, šta li... Umjesto toga, Senad je insistirao na nekim glupostima vezanim za unutrašnja pitanja Bosne i Hercegovine, o kojima Pernar nema blage veze i koja je uglavnom ignorisao...
Cijeli intervju je prošao u fazonu WTF...
Hajd da ostavimo po strani prežvakano "opasno po život" trabunjanje o masonima, odavno nisam vidio nekoga ko se Rusima uvukao ovako duboko u probavni trakt... Frajer se slomio pričajući kako Amerika vrši invazije po svijetu bez saglasnosti UN-a, a onda kaže kako podržava Rusiju zbog toga što se suprotstavlja takvoj politici... Zašto ga Senad nije onda upitao - kakvu je to saglasnost imala Rusija za petljanje u Ukrajinu i Gruziju, čije je dijelove vojno i izgleda trajno okupirala... Kakvu to saglasnost Rusi imaju za bombardovanje Alepa? A i ruske bombe valjda nisu strašne ko američke, šta li... Umjesto toga, Senad je insistirao na nekim glupostima vezanim za unutrašnja pitanja Bosne i Hercegovine, o kojima Pernar nema blage veze i koja je uglavnom ignorisao...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#8064 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Tacno sve osim boldanog.cyprus wrote:Sad se slažem sa Leclercom... Obojica su ovdje bila u nekom svom tripu...
- DaysleepeR
#8065 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pernar je ublehaš
-
Nero Histrion
#8066 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A sto, ne razumijem? Je li problem u Zenitovj i Damirovoj glumi, u konceptu reklame ili u cukama i ideji o sterilizaciji?!Rugafet wrote:Onu reklamu pred dnevnik sa zenitom i damirom o sterilizacija pasa treba zakonom zabranit
Ima mnogo glupljih reklama koje se vrte po televizijama, od kojih nikakve korsti nema osim sto se narodu otimaju pare.
U ovoj reklami se nudi besplatna sterilizacija s ciljem da se smanji broj ulicnih pasa. Jer ulicni psi ne padaju s neba, tek tako. Ali haj ti to ovdje narodu pojasni drugacije nego kroz ovakav vid reklame.
Mene, recimo, mnogo vise nerviraju placene reklame o dormeo madracima, o telemachu ili o moja tv.
- Rugafet
#8067 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma reklama mi je jednostavno iritantna. Ne znam, kako bi ti objasnio. Od njihovog kreveljenja, (k'o dva teletabisa) preko retardiranog dijaloga do samog trajanja reklame. NIje mi problem u cukama i ideji sterilizacije.
-
Nero Histrion
#8068 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
To stoji da reklama moze iziritirati covjeka, posebno kad se stalno vrti iz noci u noc, lijepo covjek da pomahnita, poznat mi je taj momenat.Rugafet wrote:Ma reklama mi je jednostavno iritantna. Ne znam, kako bi ti objasnio. Od njihovog kreveljenja, (k'o dva teletabisa) preko retardiranog dijaloga do samog trajanja reklame. NIje mi problem u cukama i ideji sterilizacije.
Meni od onog dormea hoce nesto bit, kad krenu hvalit, a i od reklame za vendoksin kapi, nafalise svi u kameru, a vidis sve izvjestaceno i nauceno unaprijed sta ce reci da se proda sto bolje ... tako da te razimijem.
-
DonieBrasco
#8069 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Od cega ova televizija zivi ? Ako se dobro sjecam pricalo se da tamo nekoliko plata kasni da je totalni fijasko, sad da li je tacno ne znam.
- navedeni
#8070 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Šta tebe briga od čega živi, od tvojih para nije sigurno ne briniDonieBrasco wrote:Od cega ova televizija zivi ? Ako se dobro sjecam pricalo se da tamo nekoliko plata kasni da je totalni fijasko, sad da li je tacno ne znam.
-
DonieBrasco
#8071 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Izvini molim te
, da mozda ne radis tamo pa si se pronasao ? 
- dulekrele
#8072 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kakvih se gluposti ovaj balavac Penar nalupo, a ne bih rekao ni da je dobre glave.DaysleepeR wrote:Pernar je ublehaš
- jazzer
#8073 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Tu i tamo se naplati poneki interview, cisto da lova kapaDonieBrasco wrote:Od cega ova televizija zivi ? Ako se dobro sjecam pricalo se da tamo nekoliko plata kasni da je totalni fijasko, sad da li je tacno ne znam.
- BarbaDue
#8074 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
sad reklamiraju more nekakvih serija, sumnjam da ih im je neko dao na ljepotu.jazzer wrote:Tu i tamo se naplati poneki interview, cisto da lova kapaDonieBrasco wrote:Od cega ova televizija zivi ? Ako se dobro sjecam pricalo se da tamo nekoliko plata kasni da je totalni fijasko, sad da li je tacno ne znam.
- DaysleepeR
#8075 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
institucija kompenzacije postoji i kada su tv prava u pitanju.