OKQler wrote:Ma znamafannedim wrote:sory ništa lose nisam mislioQler wrote:Jave se na 999 ali to je tehnicka podrska, a oni nemaju veze sa mojim problemim, pitanjem...nego me i to naljutilo sa telefonom jer na stranici ima samo ovaj 999 broj...
Nisam fakat mislio nista lose...
Logosoft
Moderator: Benq
- afannedim
#8051 Re: Logosoft ALL ABOUT
- MTV
#8052 Re: Logosoft ALL ABOUT
Znate sta je jos jace kod njih? Kad krenu reklame na RTL Televiziji iste te reklame su i na RTL 2 i RTL Kockica.afannedim wrote:Nipoćemu ja sranja od kanala malac nijednom još nije upalio da ga gleda, a ja još kad vidjeh VILA MARIA serija ma bježi.Nazif_Gljiva wrote:Moze li neko objasniti po cemu je rtl kockica posebna?![]()
![]()
Svaki kanal ima svog gledaoca.
- afannedim
#8053 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kanal jedno razocaranje za djecuMTV wrote:Znate sta je jos jace kod njih? Kad krenu reklame na RTL Televiziji iste te reklame su i na RTL 2 i RTL Kockica.afannedim wrote:Nipoćemu ja sranja od kanala malac nijednom još nije upalio da ga gleda, a ja još kad vidjeh VILA MARIA serija ma bježi.Nazif_Gljiva wrote:Moze li neko objasniti po cemu je rtl kockica posebna?![]()
![]()
- MTV
#8054 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nece nijedan biti kao prije RTL II njemacki i njihovi crtani. Sad su prebacili te crtane na SUPER RTL.afannedim wrote:
Kanal jedno razocaranje za djecu![]()
Nisam ja nikad rekao da je Kockica extra giga mega, al misleci da je na nacionalnoj frenkvenciji kao jedini u regionu dobar kanal. Ima dobru gledanost u Hrvatskoj. Nickelodeon je mislim jos uvijek najjaci.
Nisam nista mislio krivo.
Kukam jos zbog b92. Telemach ga jos uvijek emituje.
-
Sakazulu
#8055 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nemoj ti nama nisi krivo mislio... Te si nam naslutio MTV LIVE HD, pa kockicu, pa razdvojene pakete tv super 98 i super 95... Uglavnom, ti si njihova muza i oni rade kako ti migneš 
- MTV
#8056 Re: Logosoft ALL ABOUT
Sakazulu wrote:Nemoj ti nama nisi krivo mislio... Te si nam naslutio MTV LIVE HD, pa kockicu, pa razdvojene pakete tv super 98 i super 95... Uglavnom, ti si njihova muza i oni rade kako ti migneš
-
Nazif_Gljiva
#8057 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nemojte me pogrešno shvatiti, ali ova kockica je totalno sranje... Ali hajde, kao što logosoft kaže, vrijeme je darivanja... BlahMTV wrote:Znate sta je jos jace kod njih? Kad krenu reklame na RTL Televiziji iste te reklame su i na RTL 2 i RTL Kockica.afannedim wrote:Nipoćemu ja sranja od kanala malac nijednom još nije upalio da ga gleda, a ja još kad vidjeh VILA MARIA serija ma bježi.Nazif_Gljiva wrote:Moze li neko objasniti po cemu je rtl kockica posebna?![]()
![]()
- afannedim
#8058 Re: Logosoft ALL ABOUT
Mojne se sad pravdati nama ovdjeMTV wrote:Nece nijedan biti kao prije RTL II njemacki i njihovi crtani. Sad su prebacili te crtane na SUPER RTL.afannedim wrote:
Nisam ja nikad rekao da je Kockica extra giga mega, al misleci da je na nacionalnoj frenkvenciji kao jedini u regionu dobar kanal. Ima dobru gledanost u Hrvatskoj. Nickelodeon je mislim jos uvijek najjaci.
Nisam nista mislio krivo.![]()
- Maharadza
#8059 Re: Logosoft ALL ABOUT
Imaš za malce na astri (19.2° East) novi (besplatni) kanal koji je izgleda preuzeo tu ulogu "starog RTL2": http://www.prosiebenmaxx.de/ a sjećam se da sam kao klinac pored rtl2 gledao subotom i nedjeljom ujutro na pro7 "klasične" američke crtiće, tipa batman, robocop itd. e to su bila vremena!MTV wrote:Nece nijedan biti kao prije RTL II njemacki i njihovi crtani. Sad su prebacili te crtane na SUPER RTL.afannedim wrote:
- MTV
#8060 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nemam ti tehnickih mogucnosti za satelitsku. Stan nisko, okrenut kontra. Jedino ako nema koja satelitska koja ide kroz beton. Hvala za info i slazem se da su to bila vremena...Maharadza wrote:Imaš za malce na astri (19.2° East) novi (besplatni) kanal koji je izgleda preuzeo tu ulogu "starog RTL2": http://www.prosiebenmaxx.de/ a sjećam se da sam kao klinac pored rtl2 gledao subotom i nedjeljom ujutro na pro7 "klasične" američke crtiće, tipa batman, robocop itd. e to su bila vremena!MTV wrote:
Nece nijedan biti kao prije RTL II njemacki i njihovi crtani. Sad su prebacili te crtane na SUPER RTL.
-
DMCDante
#8061 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja sam presao na LoGO trio paket i navodno imam 30mbit internet ali nema sanse gledati youtube na bilo kojoj HD kvaliteti i izludjuje me. Speedtest na vecini servera pa cak i na nekim americkim dostigne 30mbit. Torrenti ide od 3mb/s do 3.5mb/s. Da li je moguce da logosoft se bavi idiotlukom cime se bave americki internet provideri gdje ti nedaju punu brzinu na popularnim video sitovima kao sto su youtube i twitch.
Last edited by DMCDante on 28/12/2014 23:47, edited 1 time in total.
- LiP again
#8062 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ne.DMCDante wrote:Ja sam presao na LoGO trio paket i navodno imam 30mbit internet ali nema sanse gledati youtube na bilo kojoj HD kvaliteti i izludjuje me.
Da li je moguce da logosoft se bavi idiotlukom cime se bave americki internet provideri gdje ti nedaju punu brzinu na popularnim video sitovima kao sto su youtube i twitch.
- Qler
#8063 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja sam na starom trio paketu i isti problrm imam sa youtube, ali sam primjetio i kod starog na hs-u je ista stvar.. Ne moze 720p na mobitelu nikako...
- Big Ben
#8064 Re: Logosoft ALL ABOUT
Za Twitch ne. Provjereno. Na Xbox-u koristim Twitch i ide super. Jako dobra kvaliteta. Gledao konferenciju od 2 sata, a kvaliteta slikeDMCDante wrote:Ja sam presao na LoGO trio paket i navodno imam 30mbit internet ali nema sanse gledati youtube na bilo kojoj HD kvaliteti i izludjuje me. Speedtest na vecini servera pa cak i na nekim americkim dostigne 30mbit. Torrenti ide od 3mb/s do 3.5mb/s. Da li je moguce da logosoft se bavi idiotlukom cime se bave americki internet provideri gdje ti nedaju punu brzinu na popularnim video sitovima kao sto su youtube i twitch.
Youtube i meni sporije otvara. Znači nema šanse dva, tri videa u isto vrijeme da load-am...što je jako žalosno.
I ja nešto gledam taj Trio...
-
Sakazulu
#8065 Re: Logosoft ALL ABOUT
DMCDante wrote:Ja sam presao na LoGO trio paket i navodno imam 30mbit internet ali nema sanse gledati youtube na bilo kojoj HD kvaliteti i izludjuje me. Speedtest na vecini servera pa cak i na nekim americkim dostigne 30mbit. Torrenti ide od 3mb/s do 3.5mb/s. Da li je moguce da logosoft se bavi idiotlukom cime se bave americki internet provideri gdje ti nedaju punu brzinu na popularnim video sitovima kao sto su youtube i twitch.
Ako koristiš ffox dodaj neki addon za HD pokretanje i naštimaj na 720 i probaj. Tako će automatski da se pokrenu u HD-u na 720 i vidi da li trza i zeza... U slučaju da koristiš ffox istaliraj i Chrome i probaj taj isti link... Meni se jedno vrijeme dešavalo da na FFoxu zeza, dok na Chrome ne. Ali kad sam dodao ovaj add on (YouTube High Definition) više nisam imao problema.
Ponekad se desi i problem sa 'jubitoom' pa u određenim dijelovima svijeta zeza i prikaz videa u hd....
Što se tiče speedtesta radi ga samo prema Ljubljani tj., Frankfurtu.
PS
U novoj ponudi LOGO piše sitnim slovima YTube ne radi kako treba
- Plavo-bijeli
#8066 Re: Logosoft ALL ABOUT
ETo ti to znaš kao iz provjerenog izvora. Ja već duže vrijeme imam problema isključivo sa youtube-om i nema šansi da mogu išta da gledam na 1080p, a nekad i 720p štopa i to se dešava samo u određenim dijelovima dana. Tada brzina na youtubeu, pošto imam program koji prati, ne ide iznad 300KB/s, dok napr u isto vrijeme na torrentu ide bez problema preko 1MB/s što znači da blokiraju! Zvao sam ih i nisu se nešto iznenadili, kao provjerit ćemo, ovo, ono, čujj provjerit i kao javit ćemo vam, glupost. Inače imam addon koji automatski pušta svaki video na max moguću rezoluciju.LiP again wrote:Ne.DMCDante wrote:Ja sam presao na LoGO trio paket i navodno imam 30mbit internet ali nema sanse gledati youtube na bilo kojoj HD kvaliteti i izludjuje me.
Da li je moguce da logosoft se bavi idiotlukom cime se bave americki internet provideri gdje ti nedaju punu brzinu na popularnim video sitovima kao sto su youtube i twitch.
- afannedim
#8067 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja nemam problema sa youtube-om, i to još na IE.
- LiP again
#8069 Re: Logosoft ALL ABOUT
Da ne znam ne bih pisao.Plavo-bijeli wrote: ETo ti to znaš kao iz provjerenog izvora. Ja već duže vrijeme imam problema isključivo sa youtube-om i nema šansi da mogu išta da gledam na 1080p, a nekad i 720p štopa i to se dešava samo u određenim dijelovima dana. Tada brzina na youtubeu, pošto imam program koji prati, ne ide iznad 300KB/s, dok napr u isto vrijeme na torrentu ide bez problema preko 1MB/s što znači da blokiraju! Zvao sam ih i nisu se nešto iznenadili, kao provjerit ćemo, ovo, ono, čujj provjerit i kao javit ćemo vam, glupost. Inače imam addon koji automatski pušta svaki video na max moguću rezoluciju.
Dakle - NE. A ti misli sta god ti je srcu blize.
-
Sakazulu
#8070 Re: Logosoft ALL ABOUT
Sretan uvod u Novu godinu

- afannedim
#8071 Re: Logosoft ALL ABOUT
SRETNA NOVA GODINA LOL-ovci

-
dpjokala26
#8072 Re: Logosoft ALL ABOUT
Zelim vam svima Sretnu Novu 2015 i sve najbolje, prije svega puno zdravlja!

- Praetorious
#8074 Re: Logosoft ALL ABOUT
Srećna nova 2015. godina svima

- afannedim
#8075 Re: Logosoft ALL ABOUT
mamurno jutro