tek sam vidio i ono dijete ovdje, kako ga nije stid jebem mu potomakbanka_problem wrote:
Svašta!!!
GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
-
hhaarree
#8051 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
-
zvrk
#8052 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
ubili se gradjani da ga zastite
-
StupskaBitanga
#8053 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
mislim kad nekad tramvaj krene to će biti svjetsko čudo
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#8054 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Sta se desava na tom gore videu ?
Napad na Latinskoj Cupriji na vozaca GRAS-a Fehima Oruca, koji je odlucio da danas (jedini ispred GRAS-a) vozi svoju liniju...
Verbalno su ga napale njegove radne kolege dok je primao putnike na stanici...
NEK IH JOS NEKO BRANI JEBO IM JA MATER U PO USTA!!!!
Napad na Latinskoj Cupriji na vozaca GRAS-a Fehima Oruca, koji je odlucio da danas (jedini ispred GRAS-a) vozi svoju liniju...
Verbalno su ga napale njegove radne kolege dok je primao putnike na stanici...
NEK IH JOS NEKO BRANI JEBO IM JA MATER U PO USTA!!!!
Last edited by un1ted on 09/04/2013 14:25, edited 1 time in total.
-
mali_balon
#8055 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
A sto sad ne idzu frku kako je sofer napadnud mater im njihovu, sljedeci put kad vidim da lemaju sofera uljecem i ja sa kojim podmuklim stocem pod rebra.
.
Da je drzave sad bi ovo dvoje bili zapisani u teku i dobili bi jednu cestiku kuci.
Da je drzave sad bi ovo dvoje bili zapisani u teku i dobili bi jednu cestiku kuci.
- shiljak
#8056 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
prijte mu, i ova ga pljuje, što radi sa njim u grasu? Ovo treba sve u zatvorbanka_problem wrote:
Svašta!!!
-
tarikBA
#8057 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
22:00hjedaniks wrote:Zna li neko provjereno kad ide zadnji bus (ikakav) navečer iz grada prema Ilidži?
-
hhaarree
#8058 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
dvoje dzibera napalo vozaca sto je jutros jedini kreno da vozi, kazu da su radnici grasaun1ted wrote:Sta se desava na tom gore videu ?
- ultima_palabra
#8059 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Sad se sjetili zube popravljati..."Ja u ovoj firmi radim 15 godina, imam porodicu, ljudi me znaju kao dobrog vozača tramvaja... Liječimo se kunicom, bokvicom, kao da smo partizani, ovo je van svake pameti, ne možemo se pregledati, zube popraviti, ne možemo ništa. Ja imam samo dobre namjere. Neka nadležni riješe ovaj problem, mi smo svi oboljeli, neka riješe šta bilo pa da više znamo na čemu smo, pa makar to bio i stečaj", ističe Muhamed Svraka, vozač tramvaja, koji tvrdi da ni jedna stranka ne stoji iza okupljanja radnika i obustave saobraćaja.
-
obelix1
#8060 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
dok recimo u new yorku niko ne rovi po kontejnerima, nema sive ekonomije ni soup kitchens, svi su prijavljeni na sve, posebno recimo crnci i latinosi.bogumila wrote:[quote="obelix1]
da živimo u gradu gdje sirotinje, penzionera koji rove po kontejnerima, gdje se mladi ljudi hrane u merhametovim kuhinjama, gdje je svaki drugi stanovnik nezaposlen, gdje svaki treći radi na crno, DA živimo u gradu gdje trudnice nedobijaju porodiljnu naknadu
i vlast i bogatasi su im super, nikad ne bi recimo srusili finansijsko poslovanje cijele planete, ukljucujuci svoju zemlju, pa onda natjerali svoje porodilje i mlade ljude iz kontejnera da plate kroz porez to sto su oni na wall street-u prokockali, pa onda uzeli i iz tog poreza bonuse od po 10 miliona.
samo je kod nas sve naopako, u pravu si.[/quote][/quote][/quote]
oni su svoj rat imali za života njihovih pradjedova, a mi smo se izborili za državu i naš grad. nismo se borili da budemo nezaposleni, jadani i gladani. Njima sve nama ništa niko ovo nije ni sanjao.
Njima 700 gengi nama Gras da se zabavljamo
- Hajvan
#8061 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
dok recimo u new yorku niko ne rovi po kontejnerima, nema sive ekonomije ni soup kitchens, svi su prijavljeni na sve, posebno recimo crnci i latinosi.bogumila wrote:[quote="obelix1]
da živimo u gradu gdje sirotinje, penzionera koji rove po kontejnerima, gdje se mladi ljudi hrane u merhametovim kuhinjama, gdje je svaki drugi stanovnik nezaposlen, gdje svaki treći radi na crno, DA živimo u gradu gdje trudnice nedobijaju porodiljnu naknadu
i vlast i bogatasi su im super, nikad ne bi recimo srusili finansijsko poslovanje cijele planete, ukljucujuci svoju zemlju, pa onda natjerali svoje porodilje i mlade ljude iz kontejnera da plate kroz porez to sto su oni na wall street-u prokockali, pa onda uzeli i iz tog poreza bonuse od po 10 miliona.
samo je kod nas sve naopako, u pravu si.[/quote][/quote][/quote][/quote]
samo "u naske", vjeruj
- Neradnik
#8062 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
zato nek se pjehe vozaju
-
fixer
#8063 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Pusti me bolan da mu ja jednom hraknem. 
- Neradnik
#8064 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
hrakuša stara 
-
Innovation
#8065 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Gdje li si ti prije bio?sema911s wrote:
jok ba prljat ruke,. nego ih dovest u kakav kamenolom, nesto ono otvoreni kop., i razvrstat po stranackoj pripadnosti,.i onda ko sto su oni nas 92, nagovorili da se medjusobno tucemo,.tako i mi njima obecamo koja stranka pobjedi pusticemo ih u vlast,., al dat obecanje u njihov stilu,. i kada se medjusobno poubijaju zatrpat zemljom i napravit par pomirenja i sjeanja,. da se neke buduce generacije nebi opet sta kurcile,. da znaju sta ih ceka,.,.
- svjezi_ustipak
#8066 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
ultima_palabra wrote:Sad se sjetili zube popravljati..."Ja u ovoj firmi radim 15 godina, imam porodicu, ljudi me znaju kao dobrog vozača tramvaja... Liječimo se kunicom, bokvicom, kao da smo partizani, ovo je van svake pameti, ne možemo se pregledati, zube popraviti, ne možemo ništa. Ja imam samo dobre namjere. Neka nadležni riješe ovaj problem, mi smo svi oboljeli, neka riješe šta bilo pa da više znamo na čemu smo, pa makar to bio i stečaj", ističe Muhamed Svraka, vozač tramvaja, koji tvrdi da ni jedna stranka ne stoji iza okupljanja radnika i obustave saobraćaja.
kako su krenuli nece ih jos dugo imati....
-
hhaarree
#8067 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
trebo je vozac rec pusti me bola da joj odgovorim pa ondafixer wrote:Pusti me bolan da mu ja jednom hraknem.

- tataćusak
#8068 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Ma kad te krene sve te krene, eno počela im odjeća izlaziti iz mode nemaju šta obućiultima_palabra wrote:Sad se sjetili zube popravljati..."Ja u ovoj firmi radim 15 godina, imam porodicu, ljudi me znaju kao dobrog vozača tramvaja... Liječimo se kunicom, bokvicom, kao da smo partizani, ovo je van svake pameti, ne možemo se pregledati, zube popraviti, ne možemo ništa. Ja imam samo dobre namjere. Neka nadležni riješe ovaj problem, mi smo svi oboljeli, neka riješe šta bilo pa da više znamo na čemu smo, pa makar to bio i stečaj", ističe Muhamed Svraka, vozač tramvaja, koji tvrdi da ni jedna stranka ne stoji iza okupljanja radnika i obustave saobraćaja.
Na stranu šala, ja sam uvijek na strani radnika.
Ljudi traže samo ono što su zaradili. Nisu oni sami sebi dali velike plate i topli od 12,5 KM. Vlada Kantona je najodgovornija za ovo u Gras-U, ali ne samo ova sadašnja, nego i sve prethodne.
VLADA KANTONA SARAJEVO POSTAVLJA DIREKTORA I NADZORNI ODBOR OD RATA PA OVAMO, NE POSTAVLJAJU GA RADNICI.
-
StupskaBitanga
#8069 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
kad bude dole i lomi i moli i benzinom poli 
-
hhaarree
#8070 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
StupskaBitanga wrote:kad bude dole i lomi i moli i benzinom poli
-
mali_balon
#8071 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Jah ali ce zato oni u strajk ako im se ne svidja direktor ili ako im mudo ode na ljevotataćusak wrote:Ma kad te krene sve te krene, eno počela im odjeća izlaziti iz mode nemaju šta obućiultima_palabra wrote:Sad se sjetili zube popravljati..."Ja u ovoj firmi radim 15 godina, imam porodicu, ljudi me znaju kao dobrog vozača tramvaja... Liječimo se kunicom, bokvicom, kao da smo partizani, ovo je van svake pameti, ne možemo se pregledati, zube popraviti, ne možemo ništa. Ja imam samo dobre namjere. Neka nadležni riješe ovaj problem, mi smo svi oboljeli, neka riješe šta bilo pa da više znamo na čemu smo, pa makar to bio i stečaj", ističe Muhamed Svraka, vozač tramvaja, koji tvrdi da ni jedna stranka ne stoji iza okupljanja radnika i obustave saobraćaja.![]()
![]()
.
Na stranu šala, ja sam uvijek na strani radnika.
Ljudi traže samo ono što su zaradili. Nisu oni sami sebi dali velike plate i topli od 12,5 KM. Vlada Kantona je najodgovornija za ovo u Gras-U, ali ne samo ova sadašnja, nego i sve prethodne.
VLADA KANTONA SARAJEVO POSTAVLJA DIREKTORA I NADZORNI ODBOR OD RATA PA OVAMO, NE POSTAVLJAJU GA RADNICI.
-
fixer
#8072 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
I ovaj forum je izgubio momentum. Prije bi se ovdje uspio organizirat neki protest. Sad se samo naprdjuje.
- bogumila
#8073 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
LOL gdje ovo nadje
-
Innovation
#8074 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Kad su to radnici postavljali direktora?
Za to takodje postoji konkursna procedura.
- jazzer
#8075 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Ma ajde? Jesu nedavno protestvovali zato sto im se ne svidja direktor kojeg je Vlada Kantona postavila?Innovation wrote:Kad su to radnici postavljali direktora?
U nekoj normalnoj drzavi jeste tako al ovdje definitivno nije. Bar nije u Grasu.