Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
AndreyBlanc
#8051 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ovo je bruka i sramota, kako onog govnara vise nije stid, ovo je dno dna jebo mu Tin Tin sve sto ima, odradi svjetsko i mrs sa klupe game jedno neandertalno.
ZUKANOVIC ERVIN JEDAN JE OD NAS !!!!
ZUKANOVIC ERVIN JEDAN JE OD NAS !!!!
- Grean
#8052 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Sta se nagovorio? Ima li ta izjava igdje? Opet, Susic ce ispasti kukavica kako god okrenes, nije smio ovo dozvoliti zbog sebe.IcedMFEarth wrote:E jes' mi žao Zuke, sad samo da se nadamo da se niko ne povrijedi u odbrani. Jbg, nije mu bilo pametno onako se nagovoriti šefu u bilo kojoj firmi, pa tako i u nfsbih, al' nisu ga morali maknuti, osim ako su fakat igrači bili za to.
- agent_zero
#8053 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Po svemu sudeći (daj Bože da se varam) slijedi nam gorka pilula i u ovim prijateljskim, kao i na svjetskom.
Jednostavno loša atmosfera se vuče i ponavlja od utakmice s egiptom, prvobitnog spiska, ove stvari sa vizom za Zuku, do Pandže.
Očigledno se sve nekako na ho-ruk radi, bez ikakve pripreme, jer moglo se znati da će biti nezadovoljnih, da mogu biti problemi s vizama, da se situacija poslije egipta samo gurnula pod tepih, a ne rješavala, tino sven sušić saga, itd., itd...
Dok se svi drugi u miru i bez problema pripremaju, samo kod nas skandali. Neko će morati odgovarati.
Jednostavno loša atmosfera se vuče i ponavlja od utakmice s egiptom, prvobitnog spiska, ove stvari sa vizom za Zuku, do Pandže.
Očigledno se sve nekako na ho-ruk radi, bez ikakve pripreme, jer moglo se znati da će biti nezadovoljnih, da mogu biti problemi s vizama, da se situacija poslije egipta samo gurnula pod tepih, a ne rješavala, tino sven sušić saga, itd., itd...
Dok se svi drugi u miru i bez problema pripremaju, samo kod nas skandali. Neko će morati odgovarati.
-
cindrlimindrli
#8054 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ova nasa seljacka filozofija stvarno postaje teska za svarit', sve da je covjek i najzadrtiji navijac oni se bas trude da
ti sve ogade. Jasno je k'o dan da je momak prekrizen sa spiska i prije famozne vize, samo zasto ovako ljigavo? Zar
je tesko pogledati u oci i reci jebi ga, visak si, a ne maltretirati lika po treninzima, davati mu nadu da ce igrati na
sp i samim time mozda izboriti bolji angazman u karijeri...fakat smo teske kite od ljudi.puu
ti sve ogade. Jasno je k'o dan da je momak prekrizen sa spiska i prije famozne vize, samo zasto ovako ljigavo? Zar
je tesko pogledati u oci i reci jebi ga, visak si, a ne maltretirati lika po treninzima, davati mu nadu da ce igrati na
sp i samim time mozda izboriti bolji angazman u karijeri...fakat smo teske kite od ljudi.puu
-
benjamin1992
#8055 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
E pretjerase sad al' fakat. Izjava koju je dao, ako misle na onu za ss.ba uopste nije za izbacivanja iz ekipe. Koji k...?
Zukanovic za ss.ba:
Zukanovic za ss.ba:
"Američka ambasada nije kriva i nema ništa s tim, po mom mišljenju. Ja sam na vrijeme predao papire Savezu, a iza mene je papire predao i golman Asmir Avdukić. On ide, a ja ne idem. Ne znam što se dogodilo, ali definitivno se moralo nešto uraditi po tom pitanju. Neko je odgovoran".
Defanzivac naše reprezentacije smatra da su za ovaj propust odgovorni ljudi iz Saveza koji su bili zaduženi za ovu problematiku.
"Krivi su ljudi u Savezu zaduženi za taj posao jer sam im sve uredno dostavio i morali su znati da se mogu dogoditi takve stvari. Trebalo je da budu spremni. Morali su se pobrinuti da sve bude kako treba i da imaju dodatno rješenje ukoliko nastane problem. Uostalom, ko bi inače trebao da se brine o tome?", pita se Zukanović, koji se tijekom našeg telefonskog razgovora nekoliko puta zapitao da li je moguće da se ovakvo nešto dogodilo.
"Sve oko papirologije i oko putovanja zadužen je Savez i ne zanima mene je li oni to rješavaju dan ili mjesec prije, ali ja sam trebao biti sa ekipom i trenirati. Kako sada stvari stoje, idem direktno za Brazil", zaključio je Zukanović na kraju našeg razgovora.
-
Hedg
#8056 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
zukanovic i pandza...
jos im 9 njih fali i imat ce i oni svoju repku kao sto je imaju dzeko, spahic i ostali firauni i tlacitelji ostalih
jos im 9 njih fali i imat ce i oni svoju repku kao sto je imaju dzeko, spahic i ostali firauni i tlacitelji ostalih
-
north
#8057 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Treba prvo vidjeti koje su to izjave..ja te izjave nisam pročitao niti vidio i čuo negdje..ako postoji da je zaista srao po savezu da su oni odgovorni što on nema veze onda ima i malo do njega...kako god loša situacija pred SP...da bog da na hair izađe...od ranije nimsa bio neki optimista jer se bojim da ćemo tamo samo turistički otići, a ovo može još više da pogorša situacija..može, ne mora znati da će...
-
solo2
#8058 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
E jebiga... mora li uvijek biti sranje?!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8059 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Mozda je Safetu brat ili neki rodjak onaj tip iz Delivery Man, ali:
- kakve veze ima Safet sa americkom ambasadom
- je li to Safet i vize zavrsava, sta je on, selektor ili sekretarica
- i naravno, sve to odgovara Safetu, jer je on to tako izrezirao
da bi imao alibi kako da ukloni famoznog 24. igraca.
Pa mi smo prava nacija scenarista i reditelja, mogli bi pare uzeti, a propada nam talent
Sci-fi, psiho trileri i komedije. I hajd se ti onda raspravljaj.
- kakve veze ima Safet sa americkom ambasadom
- je li to Safet i vize zavrsava, sta je on, selektor ili sekretarica
- i naravno, sve to odgovara Safetu, jer je on to tako izrezirao
Pa mi smo prava nacija scenarista i reditelja, mogli bi pare uzeti, a propada nam talent
Sci-fi, psiho trileri i komedije. I hajd se ti onda raspravljaj.
-
printer
#8060 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ovaj susic i taj njegov "strucni stab" su picketine kakvih nema... pa ne mogu da vjerujem da su momka otpisali zbog "novinarskih natpisa". ako im je trebao izgovor mogli su ga otpisati i zbog toga sta je jeo jutros za dorucak. A Dzeko i Spahic mogu mu se kenjat u usta i nece biti nikakvih problema... pu serem ti se u u karakter Safete.. i tebi i strucnom stabu.
PS: i Slinu Tven Susicu takodjer
PS: i Slinu Tven Susicu takodjer
-
Pjanic15
#8061 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Dok dođu do Brazila biće i mrtvih kako je krenulo, hoće se počet i bost međusobno... 
- insaneinthebrain
#8062 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ogadise mi reprezentaciju i svjetsko prvenstvo. u pm 
-
sarajvosa
- Grean
#8064 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jadno, jadno, jadno. Nema se nista vise reci na ovo.
- IcedMFEarth
#8065 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma nije sigurno planirano da ne dobije vizu jbt, razmislite malo. Čuj mi amerikancima da manipulišemo
Al' da se jedva dočekalo razlog da se neko ukloni sa spiska, to jest'.
Al' da se jedva dočekalo razlog da se neko ukloni sa spiska, to jest'.
- p206
#8066 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ovako podlo i jadno otpisati čovjeka i očekivati da ti Onaj gore pomogne da prođeš grupu, ne ide nikako...
- agent_zero
#8067 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Po svemu sudeći, to nam opet ne gine. Ali ne samo savez napolje, nego i selektor napolje.sarajvosa wrote:SAVEZ NAPOLJE!
- agnostic_front
#8068 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jarane, ko je odgovoran? Fino je momak rekao ljudi u Savezu koji su zaduženi za to. Nije prozvao cijeli Savez. I jeste neko odgovoran, ako je on predao uredno sve papire. fujnorth wrote:Treba prvo vidjeti koje su to izjave..ja te izjave nisam pročitao niti vidio i čuo negdje..ako postoji da je zaista srao po savezu da su oni odgovorni što on nema veze onda ima i malo do njega...kako god loša situacija pred SP...da bog da na hair izađe...od ranije nimsa bio neki optimista jer se bojim da ćemo tamo samo turistički otići, a ovo može još više da pogorša situacija..može, ne mora znati da će...
-
Hedg
-
Officer Crabtree
#8070 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Samo znam jedno, value bet je kako god igrati protiv nas na utakmicama, pa ako i ne prođe srce veliko.
Sve u svemu, zajedništvo će pasti pri prvom porazu, nažalost Argentina je prva.
Sve u svemu, zajedništvo će pasti pri prvom porazu, nažalost Argentina je prva.
- Ajatolah_
#8071 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Istina je da je Zuka dao nekakve izjave, ja sam siguran neosnovane jer nakon što preda papire (a predao je) odgovornost je na Amerima... ali kakva se atmosfera stvorila u zadnje vrijeme, pa i pojavile špekulacije oko ovog, Savez i Sušić su to jednostavno morali ignorisati zbog svog ugleda. Stra'ota.
Od početnog optimizma da su se pojavili novi ljudi u Nogometnom savezu koji će pokrenuti stvari naprijed, u iznenađujuće kratkom roku su stigli do slike Saveza kojeg boli ona stvar za ligom, a reprezentacija im služi za nekakve sitne lične interese. Aferim. Ponašaju se isto da hoće da im se zviždi kao onomad Munji i Ilji.
Od početnog optimizma da su se pojavili novi ljudi u Nogometnom savezu koji će pokrenuti stvari naprijed, u iznenađujuće kratkom roku su stigli do slike Saveza kojeg boli ona stvar za ligom, a reprezentacija im služi za nekakve sitne lične interese. Aferim. Ponašaju se isto da hoće da im se zviždi kao onomad Munji i Ilji.
Last edited by Ajatolah_ on 30/05/2014 18:36, edited 2 times in total.
- limeni
#8072 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ne znam ni koje picke materine su se morali pripremati u toj drzavi za svijetsko prvenstvo kad ima 200 drugih drzava.
ko je nekada ulazio tamo a da je bh drzavljanin zna o cemu pricam.
ako nije do sad-a i ako je ovo neka urota safeta da bi se prekrizio taj 24. igrac sram i stid ga bilo!
ko je nekada ulazio tamo a da je bh drzavljanin zna o cemu pricam.
ako nije do sad-a i ako je ovo neka urota safeta da bi se prekrizio taj 24. igrac sram i stid ga bilo!
- law2
#8073 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Koja je vjerovatnoća da je stranica NFSBIH prohakana?
- insaneinthebrain
#8074 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
izdrzhi zuka
Defanzivac Genta otpao sa Sušićevog spiska
Zukanović: Želim svu sreću momcima u Brazilu
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zukanovi ... ilu/132335
Defanzivac Genta otpao sa Sušićevog spiska
Zukanović: Želim svu sreću momcima u Brazilu
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zukanovi ... ilu/132335
-
Pjanic15
#8075 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine