Kada,gdje i pod kojom su se zastavom borili za Bih ?renato29 wrote:Dalo je i mojih! Za BiH!hajducka travica wrote:KRESIC MIJO.... ----JOS NESTO?
Mozda ti ni Bozicko Banovic nista ne znaci!
Djubre1
----------------------------------------------------------
Ja te nisam pitao za ime i to me uopste ne zanima.Mojih je mnogo vise dalo zivot za Bih,pa te ja ne nazivam djubretom,da ne nabrajam ovdje sad pobijene civile i porusene bogomolje.
Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
hajducka travica
#8051 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
zlajaBHF
#8052 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ne kontam, o cemu se ovdje radi?
- Komrad
#8053 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
jesi li ti normalan ba?renato29 wrote:Ti si Mehmedu ljubav dala i zato te Allah nagradio za Demira...plain vanilla wrote:U pravu si, na prvi pogled ne izgledazlajaBHF wrote:Mozda ste u pravu, ali me izgleda takav na prvi "pogled"
ali njemu je ovo deseti nick na ovom forumu
jos uvijek cekam da me pozove da se vratim svojim hrvatskim korijenima![]()
a ono o mrtvom djetetu necu ni da komentarisem
Bog ti uzeo sve..a samo sa-x nije...
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#8054 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa eto, saznaj..ti mislis da ga trebamo saslusatizlajaBHF wrote:Ne kontam, o cemu se ovdje radi?
Misli da sam neko ko nisam..i ne dopusta da je drugacije
a cak i da jesam ta osoba o kojoj govori, nije u redu o tome na forumu javno da pise
spominjati kosti mrtve djece je...nemoguce icim opravdati
-
zlajaBHF
#8055 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Okej...ocigledno tip nije odbar...plain vanilla wrote:Pa eto, saznaj..ti mislis da ga trebamo saslusatizlajaBHF wrote:Ne kontam, o cemu se ovdje radi?
Misli da sam neko ko nisam..i ne dopusta da je drugacije
a cak i da jesam ta osoba o kojoj govori, nije u redu o tome na forumu javno da pise
spominjati kosti mrtve djece je...nemoguce icim opravdati
- Komrad
#8056 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Sve i da je tako ...u cemu je problem?renato29 wrote:Radi se o plain vanilla... i njenom sinu (drogerasu) i njenom rahmetli Mehmedu i njoj USAMLJENOJ koja od jutra do sutra hoce da objasni da je ona ista kao i Sejdo Komsic...zlajaBHF wrote:Ne kontam, o cemu se ovdje radi?
Allah vidi Allah zna...
-
upaljac01
#8057 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Kakvog debilizma ovdje ima, ne mogu da vjerujem da i ovakvi imaju struju...renato29 wrote:Radi se o plain vanilla... i njenom sinu (drogerasu) i njenom rahmetli Mehmedu i njoj USAMLJENOJ koja od jutra do sutra hoce da objasni da je ona ista kao i Sejdo Komsic...zlajaBHF wrote:Ne kontam, o cemu se ovdje radi?
Allah vidi Allah zna...
- plain vanilla
#8058 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
E bas vala, i mene zanima dje je zapeloKomrad wrote:Sve i da je tako ...u cemu je problem?renato29 wrote:Radi se o plain vanilla... i njenom sinu (drogerasu) i njenom rahmetli Mehmedu i njoj USAMLJENOJ koja od jutra do sutra hoce da objasni da je ona ista kao i Sejdo Komsic...zlajaBHF wrote:Ne kontam, o cemu se ovdje radi?
Allah vidi Allah zna...
-
hajducka travica
#8059 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Problem je u tome sto frajeru treba pozeliti sretan put na ORA-,Brcko-Banovici.Komrad wrote:Sve i da je tako ...u cemu je problem?renato29 wrote:Radi se o plain vanilla... i njenom sinu (drogerasu) i njenom rahmetli Mehmedu i njoj USAMLJENOJ koja od jutra do sutra hoce da objasni da je ona ista kao i Sejdo Komsic...zlajaBHF wrote:Ne kontam, o cemu se ovdje radi?
Allah vidi Allah zna...
- Komrad
#8060 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
u cemu je tvoj problemrenato29 wrote: a TEBI je na GRADINI "MILIONITI" ,,NA SUDU MILIONITI...JEDINO GROBLJE JE TVOJA DESTINACIJA
- plain vanilla
#8061 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ako Bog da i na groblje, zar necemo tamo svi zavrsiti?
-
upaljac01
#8062 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
lego na mrveKomrad wrote:u cemu je tvoj problemrenato29 wrote: a TEBI je na GRADINI "MILIONITI" ,,NA SUDU MILIONITI...JEDINO GROBLJE JE TVOJA DESTINACIJA
- Komrad
#8063 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Fakat si ludrenato29 wrote:
pa ..zoom66 ..ili nesto slicno...
Ali ovu babuskaru ..plain vanilla mrzim iz dna duse...Yebo je njen mrtvi sin narkoman koji se predozirao !
Pozdrav svim Tuzlacima!
Zaista ne zasluzujes da ti se covjek obrati...
- plain vanilla
#8064 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
omg, da nije zalosno bilo bi smijesnorenato29 wrote:pa ..zoom66 ..ili nesto slicno...Komrad wrote:u cemu je tvoj problemrenato29 wrote: a TEBI je na GRADINI "MILIONITI" ,,NA SUDU MILIONITI...JEDINO GROBLJE JE TVOJA DESTINACIJA
Ali ovu babuskaru ..plain vanilla mrzim iz dna duse...Yebo je njen mrtvi sin narkoman koji se predozirao !
Pozdrav svim Tuzlacima!
- Komrad
#8065 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
prije ce biti na pekaruupaljac01 wrote:lego na mrveKomrad wrote:u cemu je tvoj problemrenato29 wrote: a TEBI je na GRADINI "MILIONITI" ,,NA SUDU MILIONITI...JEDINO GROBLJE JE TVOJA DESTINACIJA
- Komrad
#8066 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Zato ti ja govorim vec neko vrijeme... plati clanarinuplain vanilla wrote:Ako Bog da i na groblje, zar necemo tamo svi zavrsiti?
-
hajducka travica
#8067 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ti moras imati razlog zasto mrzis ovu zenu.renato29 wrote:pa ..zoom66 ..ili nesto slicno...Komrad wrote:u cemu je tvoj problemrenato29 wrote: a TEBI je na GRADINI "MILIONITI" ,,NA SUDU MILIONITI...JEDINO GROBLJE JE TVOJA DESTINACIJA
Pozdrav svim Tuzlacima!
- plain vanilla
#8068 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Vidis da mi neki govore da se vratim korijenima, pa dok se odlucimKomrad wrote:Zato ti ja govorim vec neko vrijeme... plati clanarinuplain vanilla wrote:Ako Bog da i na groblje, zar necemo tamo svi zavrsiti?
-
hajducka travica
#8069 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa nije moguce da te zbog toga mrzi.plain vanilla wrote:Vidis da mi neki govore da se vratim korijenima, pa dok se odlucimKomrad wrote:Zato ti ja govorim vec neko vrijeme... plati clanarinuplain vanilla wrote:Ako Bog da i na groblje, zar necemo tamo svi zavrsiti?
-
klixober
#8070 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Po cijenu bana...ODJEBI SA FORUMA!renato29 wrote:Radi se o plain vanilla... i njenom sinu (drogerasu) i njenom rahmetli Mehmedu i njoj USAMLJENOJ koja od jutra do sutra hoce da objasni da je ona ista kao i Sejdo Komsic...zlajaBHF wrote:Ne kontam, o cemu se ovdje radi?
Allah vidi Allah zna...
- plain vanilla
#8071 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ne mrzi mene, mrzi osobu koja misli da sam ja, ovu gospodju sa snimkahajducka travica wrote:Pa nije moguce da te zbog toga mrzi.plain vanilla wrote:Vidis da mi neki govore da se vratim korijenima, pa dok se odlucimKomrad wrote: Zato ti ja govorim vec neko vrijeme... plati clanarinu
a zasto nju mrzi, to vec ne znam
-
hajducka travica
#8072 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Aaaaa,mrzi je vjerovatno sto se udala za Mehmeda.Ne mrzi mene, mrzi osobu koja misli da sam ja, ovu gospodju sa snimka
-
hajducka travica
#8073 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa,sta,ako je bio narkoman.Nije on ni prvi ni posljednji.Ali takve rijeci izgovoriti i psovati majku s njenim sinom,moze samo umobolna osoba.Ne bih ti ja bio u kozi ni za kakve pare.Sreca da nije OHR nije preduzeo mjere ....Milion posto tvrdim da je taj tip bio narkoman
-
klixober
#8074 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ti nisi Hrvat, ti si psihički bolesnik.renato29 wrote:..molim te idi pod hitno kod hecima!hajducka travica wrote:Aaaaa,mrzi je vjerovatno sto se udala za Mehmeda.Ne mrzi mene, mrzi osobu koja misli da sam ja, ovu gospodju sa snimka
Ja sam Hrvat a ti si djubre nevaspitano!
-
hajducka travica
#8075 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ustaso,miran budi..!renato29 wrote:..molim te idi pod hitno kod hecima!hajducka travica wrote:Aaaaa,mrzi je vjerovatno sto se udala za Mehmeda.Ne mrzi mene, mrzi osobu koja misli da sam ja, ovu gospodju sa snimka
Ja sam Hrvat a ti si djubre nevaspitano!
Nego odosmo sa teme,a tema je:
Platformaši pripremaju teren za potpunu marginalizaciju Hrvata u federalnoj vladi.