The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
-
kakavdanakneiskustvu
#8051 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Bas me zanima kako ce u tri epizode spojiti kraljevstvo,hiltop i alexandriju i stici napasti negana
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8052 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Pa vjerovatno da i nece napasti. Ono, sve ce se zakuhati i ostacemo pred svrsenim cinom za narednu sezonu.
Ta-daa!
Ta-daa!
- beni-bu-man
#8053 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
do oktobraTomahawk11 wrote:Pa vjerovatno da i nece napasti. Ono, sve ce se zakuhati i ostacemo pred svrsenim cinom za narednu sezonu.
Ta-daa!
- arzuhal
#8054 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Dobra epizoda. Nije da obara s nogu, ali nije ni loša...Prošla je bila baš odron
...Ovu cijelu epizodu su i morali posvetiti Morganovom unutarnjem lomljenju i Odluci jer su više epizoda, u par sezona, "potrošili" da ga izgrade (i to uspješno) kao lika kojem je svaki lajf prešs, aikido-ratnika na svom putu bušida ili-šta-već, nespremnog da ubije i kad ašćare treba g**no ubit...
Šekspir je napisao čitavog besmrtnog Hamleta koji se lomi s ključnim pitanjem biti ili ne biti, tojes' osvetiti se za očevu smrt ili halaliti, i kada se Hamlet odluči da djeluje, onda djeluje radikalno, onda sažga i satra...Tako je i Morgan, zato su mu morali posvetiti cijelu ovu "dosadnu" epizodu...Ustvari, bilo bi potpuno neuvjerljivo da su drukčije uradili, da je 'nako kren'o u bitku i slično...
I drago mi je da baš ubio onog seronju, jes mi lik živce vadio svojim i have a cunning plan, sir! pričom, iako je i on sav razvaljen bio i smeten, i imao razloge da podstiče u boj...
I nek su jednu muslimanku ubacili, alal im ćufte...
Šekspir je napisao čitavog besmrtnog Hamleta koji se lomi s ključnim pitanjem biti ili ne biti, tojes' osvetiti se za očevu smrt ili halaliti, i kada se Hamlet odluči da djeluje, onda djeluje radikalno, onda sažga i satra...Tako je i Morgan, zato su mu morali posvetiti cijelu ovu "dosadnu" epizodu...Ustvari, bilo bi potpuno neuvjerljivo da su drukčije uradili, da je 'nako kren'o u bitku i slično...
I drago mi je da baš ubio onog seronju, jes mi lik živce vadio svojim i have a cunning plan, sir! pričom, iako je i on sav razvaljen bio i smeten, i imao razloge da podstiče u boj...
I nek su jednu muslimanku ubacili, alal im ćufte...
- janje_
#8055 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
žvaka od epizode..
kamo sreće da i onaj kosijaner zaplati, iritantan lik..
kamo sreće da i onaj kosijaner zaplati, iritantan lik..
- turbofolk
#8056 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Prvi musliman, odnosno prva muslimanka u seriji
A baš sam se pito je li ijedan preživio 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8057 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ma dzabe im sve, i dalje su totalno predvidivi.
Uhvate se jednog lika ko pjani plota i onda ga rostiljaju.
Bude to jednu epizodu Rick i hanuma mu, pa onda bude fudbalerka boj, pa onda splinter....i tako u nedogled.
To je prodavanje muda pod bubrege, a vi trazite skrivene poruke i slicno.
Ostaje i dalje da je bit serije u prvoj i zadnjoj epizodi polusezone.
Jbg, nekad je u saFunicama bilo ono zavrsi se epizoda, pa cekas s nestrpljenjem sutra navece da vidis sta bi sa Kasandrom, hocel je onaj njen naci, a ovo sad....nista....odAvde, odAnte, al sve se tapka u mjestu....
Postujem ja splinterove dileme i ovo sto su pokazali u ovoj epizodi, al je to moglo biti dio epizode, a ne da citavu.
Nejse, gledalo se i gledace se, al je kvalitet slab i nikakav.
Uhvate se jednog lika ko pjani plota i onda ga rostiljaju.
Bude to jednu epizodu Rick i hanuma mu, pa onda bude fudbalerka boj, pa onda splinter....i tako u nedogled.
To je prodavanje muda pod bubrege, a vi trazite skrivene poruke i slicno.
Ostaje i dalje da je bit serije u prvoj i zadnjoj epizodi polusezone.
Jbg, nekad je u saFunicama bilo ono zavrsi se epizoda, pa cekas s nestrpljenjem sutra navece da vidis sta bi sa Kasandrom, hocel je onaj njen naci, a ovo sad....nista....odAvde, odAnte, al sve se tapka u mjestu....
Postujem ja splinterove dileme i ovo sto su pokazali u ovoj epizodi, al je to moglo biti dio epizode, a ne da citavu.
Nejse, gledalo se i gledace se, al je kvalitet slab i nikakav.
- beni-bu-man
#8058 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
kazu imaju materijala da snime do 13 sezone, s takvim tempom naravno a i strip se jos nije zavrsio......
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8059 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ovako mogu snimiti 50 sezona.beni-bu-man wrote:kazu imaju materijala da snime do 13 sezone, s takvim tempom naravno a i strip se jos nije zavrsio......
- beni-bu-man
#8060 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
pa toTomahawk11 wrote:Ovako mogu snimiti 50 sezona.beni-bu-man wrote:kazu imaju materijala da snime do 13 sezone, s takvim tempom naravno a i strip se jos nije zavrsio......
- turbofolk
#8061 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Je li ono u zadnjem kadru neko prilazi Morganu s leđa. 
-
last mohicans
#8062 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Dvije stvari vrijedne pažnje. Morgan došao tobe i Carol ona stara. Jedva čekam njen ubilački nagon. Ali, u globalu tanko brate. Ovim tempom do desetak bajrama bi se moglo snimati. Opalit će prva puška i onda waiting October. Razvlačenje pameti i uzimanje para.
- arzuhal
#8063 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
To je ta američka priča, i serija prati politička dešavanja: odlazi nobelovac za mirlast mohicans wrote:Dvije stvari vrijedne pažnje. Morgan došao tobe i Carol ona stara. Jedva čekam njen ubilački nagon. Ali, u globalu tanko brate. Ovim tempom do desetak bajrama bi se moglo snimati. Opalit će prva puška i onda waiting October. Razvlačenje pameti i uzimanje para.
'nači Morganova priča da je svaki život vrijedan je precijenjena, može važiti na vrhu Tibeta, onako uz čaj i u meditaciji, al' dok revolveraši ne zapucaju, malo bombarderi, malo razarači, nema tu priče ni mesa...
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#8064 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Svaka serija odvoji glavne likove da bi imali sto je vise moguce desavanja. To je ok.
Ali ovima ni to nije bilo dovoljno pa nam daju "epizodu po liku".
Prosla je bila smece i totalno nepotrebna. Nasli oruzje, nije dovoljno, idu opet da traze. Isto je stanje bilo i prije pocetka epizode.
A ova epizoda je jos gora. Deril namjenski nije rekao Carol sta se desilo sa Neganom da bi mogli citavu epizodu da posvete njenoj potrazi za istinom. I prije ove epizode jasno je bilo ko dan da ce se nesto morati desiti da bi se i kralj odlucio za obracun sa Saviorima.
Jedino neocekivano je bilo Morganovo ponasanje, sve ostalo je ekstra predvidljivo.
Ali ovima ni to nije bilo dovoljno pa nam daju "epizodu po liku".
Prosla je bila smece i totalno nepotrebna. Nasli oruzje, nije dovoljno, idu opet da traze. Isto je stanje bilo i prije pocetka epizode.
A ova epizoda je jos gora. Deril namjenski nije rekao Carol sta se desilo sa Neganom da bi mogli citavu epizodu da posvete njenoj potrazi za istinom. I prije ove epizode jasno je bilo ko dan da ce se nesto morati desiti da bi se i kralj odlucio za obracun sa Saviorima.
Jedino neocekivano je bilo Morganovo ponasanje, sve ostalo je ekstra predvidljivo.
- Jack Be Nimble
#8065 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ne bi me iznenadili da na kraju ove sezone svi budu u dogovuru da krenu na saviors. Onda u provoj polovici slijedece sezone idu vojne vjezbe, svadja u armiji, svako zeli pratiti svog general. Sve u svemu slijedece godine u ovo doba mogli bi gledati prvi okrsaj sa Saviors.
- dječak sa šibicama
#8066 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Idi Morgane u 3 pizde materine
Kao mirotvorac a onda ubije naseg... crko dabogda
Kao mirotvorac a onda ubije naseg... crko dabogda
- Tito_i_Partija
#8067 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ja plana i govana. Toliko dugo su pod cizmom Negana, znaju koliko su on i njegovi nepredvidivi kad treba nekog ubit' ili izlemat', i eto on k'o fol bio siguran da ce bas njega roknut'.
I jos kad ga Morgan davi, svi stoje, niko nece ni prst da pomakne.
Ne znam da li je to Kirkman u svom stripu ovako opis'o ili je ovo laprdanje serijskih scenarista, al' ovo je brate nidje veze.
A Morgan opet puk'o, ma haj nek' je...nemere vala bit' manje koristan nego sto je bio.
Ne znam da li je to Kirkman u svom stripu ovako opis'o ili je ovo laprdanje serijskih scenarista, al' ovo je brate nidje veze.
A Morgan opet puk'o, ma haj nek' je...nemere vala bit' manje koristan nego sto je bio.
- Daryl Dixon
#8068 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Carol i učitelj Splinter su ne fala qrtzu napokon repetirali..
očekuje nas uzbudljiv dio sezone i usput da im se na'ebem majke odmah za cliffhanger do oktobra mjeseca 
-
kakavdanakneiskustvu
#8069 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ma ja kontam da ce ipak biti nekog sukoba sa neganom u ovoj sezoni,iako je malo vremena,mozda sam nepopravljivi optimista sto se tice ove serije
- jalijas74
#8070 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Jebote izgidose ljudi zbog dinje 
Zao mi je malog Benje ali ono bas mi ga je zao a i ovoga nesretnog Ricarda bas sam ocekivao da ce on biti neki opasni fajter u sukobu mozda neka "Carol 2" i za divno cudo nije umro dugo ni jedna crnac u seriji
Dobili smo ovom epizodom dosta nako dugo vremena imao ljutog Morgana i bjesnu Carol. Lagano idemo u frontalni sukob sa Neganom direktno i u kost

Zao mi je malog Benje ali ono bas mi ga je zao a i ovoga nesretnog Ricarda bas sam ocekivao da ce on biti neki opasni fajter u sukobu mozda neka "Carol 2" i za divno cudo nije umro dugo ni jedna crnac u seriji
Dobili smo ovom epizodom dosta nako dugo vremena imao ljutog Morgana i bjesnu Carol. Lagano idemo u frontalni sukob sa Neganom direktno i u kost
- dale cooper
#8071 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Onaj što vodi ovu Neganovu grupu koja vrši razmjenu sa kraljevstvom je jedan od rijetkih ne kurčevitih
Neganovih ljudi. Baš se vidi da mu ovo što radi ne pričinjava neko zadovoljstvo za razliku od onog
čupavog kretena.
Neganovih ljudi. Baš se vidi da mu ovo što radi ne pričinjava neko zadovoljstvo za razliku od onog
čupavog kretena.
- Daryl Dixon
#8072 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
bit se sukog na kraju 100% samo cliffhanger mrtvi, prema mojoj pretpostavci, ce biti sudjenje Neganu i pitanje da li će ostati na kraju živ ili će plaćati danak neiskustvukakavdanakneiskustvu wrote:ma ja kontam da ce ipak biti nekog sukoba sa neganom u ovoj sezoni,iako je malo vremena,mozda sam nepopravljivi optimista sto se tice ove serije
joj čupu bih lično secirao Selme midale cooper wrote:Onaj što vodi ovu Neganovu grupu koja vrši razmjenu sa kraljevstvom je jedan od rijetkih ne kurčevitih
čupavog kretena.
- dale cooper
#8073 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Jebaće mu Morgan nanu.Daryl Dixon wrote:bit se sukog na kraju 100% samo cliffhanger mrtvi, prema mojoj pretpostavci, ce biti sudjenje Neganu i pitanje da li će ostati na kraju živ ili će plaćati danak neiskustvukakavdanakneiskustvu wrote:ma ja kontam da ce ipak biti nekog sukoba sa neganom u ovoj sezoni,iako je malo vremena,mozda sam nepopravljivi optimista sto se tice ove serije![]()
![]()
joj čupu bih lično secirao Selme midale cooper wrote:Onaj što vodi ovu Neganovu grupu koja vrši razmjenu sa kraljevstvom je jedan od rijetkih ne kurčevitih
čupavog kretena.
- Daryl Dixon
#8074 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ma hoće 100%, još ako instalira kakav nastavak na štap, čupo će na'ebat ko žuti

-
Mesaya
#8075 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Da hoce vise Morgana likvidirati, kako iritantan lik