DONJI KAKANJ,..... :zoom66 wrote:donje mekushje?Bosnolog wrote:Niko ne stavi listu sa prijedlozima gradova da se forumasi izjasne pa da objavimo nas komsijski prijedlog,.....evo jos jedan, neka se zove ISTOCNO JAJCE .
Milorad Dodik ALL ABOUT
- Bosnolog
#8051 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- 1gorstak
#8052 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
"Na pitanje nije li čudno da Dodik u pitanje dovodi srž Dejtonskog sporazuma, koji je garant postojanja Republike Srpske, gospodin Gregorian je odgovorio:
"Mislim da se morate osvrnuti na agendu SNSD-a, vladajuće stranke u Republici Srpskoj. Mi u međunarodnoj zajednici Republiku Srpsku ne smatramo problemom. Najviši svjetski zvaničnici, počevši od potpredsjednika SAD Josepha Bidena, do ministra vanjskih poslova Britanije Davida Millibanda, se slažu i stalno ponavljaju da je Republika Srpska dio Dejtona i da je međunarodna zajednica ni na koji način ne dovodi u pitanje. Međutim, sadašnja entitetska vlada, sa SNSD-om, je krenula konfrontacionim putem. Ja doista ne znam šta je njihov motiv, ali oni dovode u pitanje vlastitu egzistenciju ovakvim ponašanjem. I ako tako nastave, ja ne mogu predvidjeti posljedice, ali vam mogu reći da one sigurno neće biti pozitivne."
Glas Amerike
Srecna Nova godina Mile
"Mislim da se morate osvrnuti na agendu SNSD-a, vladajuće stranke u Republici Srpskoj. Mi u međunarodnoj zajednici Republiku Srpsku ne smatramo problemom. Najviši svjetski zvaničnici, počevši od potpredsjednika SAD Josepha Bidena, do ministra vanjskih poslova Britanije Davida Millibanda, se slažu i stalno ponavljaju da je Republika Srpska dio Dejtona i da je međunarodna zajednica ni na koji način ne dovodi u pitanje. Međutim, sadašnja entitetska vlada, sa SNSD-om, je krenula konfrontacionim putem. Ja doista ne znam šta je njihov motiv, ali oni dovode u pitanje vlastitu egzistenciju ovakvim ponašanjem. I ako tako nastave, ja ne mogu predvidjeti posljedice, ali vam mogu reći da one sigurno neće biti pozitivne."
Glas Amerike
Srecna Nova godina Mile
- felipe kajetano
#8053 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Hvala..@gorstak
....imas mirovinu od mene
......bice ba gorstak ako Bog da sve u dure...mojne mi sa ba samo toliko sikirati..ode hercika boNa
...otice i Lemi..pa cemo
zivjeti
- mO k3
#8054 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Donja kljukuša....??
Dodikstan?=??
Dodikstan?=??
- mO k3
#8055 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Felipe..... druze stari kako bi ti dao ime east rajvosa??? mali beograd?????felipe kajetano wrote:Hvala..@gorstak....imas mirovinu od mene
......bice ba gorstak ako Bog da sve u dure...mojne mi sa ba samo toliko sikirati..ode hercika boNa
...otice i Lemi..pa cemo
zivjeti
- Bosnolog
#8056 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Evo jednog junackog imena::DURMITOROVO----/DUR-MI- TOR-O-VO/------------/DUR-MIT-OR-O-VO/
-Grad po istoimenoj crnogorkoj pecini ispod koje je sljegao zlocinac Dabic Durmitoras! a ime bi zadovoljilo sve zelje Dabica i Dode/DURanje zivljenja u nametnutoj BiH ,MItolomaniju,o neuspjehu ostvarenih zelja,.TOROvanje zivotni stil i VOlovanje valjda oranje ili korida/ a i guslarsko junacki se moze opjevati,.......
.

Samo da znamo kako ce izgledati za nekoliko godina!!!!

-Grad po istoimenoj crnogorkoj pecini ispod koje je sljegao zlocinac Dabic Durmitoras! a ime bi zadovoljilo sve zelje Dabica i Dode/DURanje zivljenja u nametnutoj BiH ,MItolomaniju,o neuspjehu ostvarenih zelja,.TOROvanje zivotni stil i VOlovanje valjda oranje ili korida/ a i guslarsko junacki se moze opjevati,.......

Samo da znamo kako ce izgledati za nekoliko godina!!!!
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#8057 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
e a svega mi ja se stalno pito šHo su mu požutjeli brci ....kad ne pušHiBosnolog wrote:Evo jednog junackog imena::DURMITOROVO----/DUR-MI- TOR-O-VO/------------/DUR-MIT-OR-O-VO/![]()
-Grad po istoimenoj crnogorkoj pecini ispod koje je sljegao zlocinac Dabic Durmitoras! a ime bi zadovoljilo sve zelje Dabica i Dode/DURanje zivljenja u nametnutoj BiH ,MItolomaniju,o neuspjehu ostvarenih zelja,.TOROvanje zivotni stil i VOlovanje valjda oranje ili korida/ a i guslarsko junacki se moze opjevati,........
Samo da znamo kako ce izgledati za nekoliko godina!!!!![]()
- felipe kajetano
#8058 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jezik pregrizo..dje maliŽenski Dr.Med wrote:Felipe..... druze stari kako bi ti dao ime east rajvosa??? mali beograd?????felipe kajetano wrote:Hvala..@gorstak....imas mirovinu od mene
...otice i Lemi..pa cemo
zivjeti
![]()
![]()
-
detroit-mercy
#8059 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ja mislim da bi najbolje bilo da ga nazovu "Istocni Teheran", since Rajvosa je u Referendumovom vokabularu Teharan.
- mO k3
#8060 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
hajde da se kladimoo..,da ce ga nazvati dabicevo... ili nesto slicno ono cisto iz iinata!! ko smije da se kladi???detroit-mercy wrote:Ja mislim da bi najbolje bilo da ga nazovu "Istocni Teheran", since Rajvosa je u Referendumovom vokabularu Teharan.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#8061 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ev extra projedlog....da se PC preimenuje u DODIGISTAN a glavni grad SLAVUJEVO 
- sheilak
#8062 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ja tipujem na Krstanovo ili Milosevo ( posto je Obilicevo vec zauzeto), Todorovo ili Svetogorsko-nesto u tom fazonu. Nesto sto ce asocirati na uzvisenost ili borbenostŽenski Dr.Med wrote:hajde da se kladimoo..,da ce ga nazvati dabicevo... ili nesto slicno ono cisto iz iinata!! ko smije da se kladi???detroit-mercy wrote:Ja mislim da bi najbolje bilo da ga nazovu "Istocni Teheran", since Rajvosa je u Referendumovom vokabularu Teharan.
Moj prijedlog: East Village
- mO k3
#8063 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
sheilak wrote:Ja tipujem na Krstanovo ili Milosevo ( posto je Obilicevo vec zauzeto), Todorovo ili Svetogorsko-nesto u tom fazonu. Nesto sto ce asocirati na uzvisenost ili borbenostŽenski Dr.Med wrote:hajde da se kladimoo..,da ce ga nazvati dabicevo... ili nesto slicno ono cisto iz iinata!! ko smije da se kladi???detroit-mercy wrote:Ja mislim da bi najbolje bilo da ga nazovu "Istocni Teheran", since Rajvosa je u Referendumovom vokabularu Teharan.![]()
Moj prijedlog: East Village
-
murgan
#8064 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Istočno sandžak-seloŽenski Dr.Med wrote:Felipe..... druze stari kako bi ti dao ime east rajvosa??? mali beograd?????felipe kajetano wrote:Hvala..@gorstak....imas mirovinu od mene
...otice i Lemi..pa cemo
zivjeti
![]()
![]()
- Maraschino
#8065 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
a dje bi bilo Vasicevo...pici wrote:ev extra projedlog....da se PC preimenuje u DODIGISTAN a glavni grad SLAVUJEVO
- mO k3
#8066 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Zapadni Beograd... 
- sheilak
#8067 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Vasicevo moze biti evtl koja gradska cetvrt. A Slavujevo je bas onako lepo, poeticno, milo, cisto da ti dusa procveta.Maraschino wrote:a dje bi bilo Vasicevo...pici wrote:ev extra projedlog....da se PC preimenuje u DODIGISTAN a glavni grad SLAVUJEVO![]()
- mO k3
#8068 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
mora da zvuci Evropsko...sheilak wrote:Vasicevo moze biti evtl koja gradska cetvrt. A Slavujevo je bas onako lepo, poeticno, milo, cisto da ti dusa procveta.Maraschino wrote:a dje bi bilo Vasicevo...pici wrote:ev extra projedlog....da se PC preimenuje u DODIGISTAN a glavni grad SLAVUJEVO![]()
- Maraschino
#8069 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
eh, dodje mi suzu da pustim...sheilak wrote:Vasicevo moze biti evtl koja gradska cetvrt. A Slavujevo je bas onako lepo, poeticno, milo, cisto da ti dusa procveta.Maraschino wrote:a dje bi bilo Vasicevo...pici wrote:ev extra projedlog....da se PC preimenuje u DODIGISTAN a glavni grad SLAVUJEVO![]()
- Bosnolog
#8070 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
DODORENDUM se izgleda priprema a sa njim vjerovatno i DODOTRES!
Lipovac: Ministarstvo uprave već priprema zakon o referendumu u RS-u
14.01.2010. 19:32

Već nekoliko dana u Ministarstvu uprave i lokalne samouprave RS-a intenzivno se radi na izradi novog zakona o referendumu u entitetu, potvrdio je resorni ministar Zoran Lipovac.
On je za banjalučku Alternativnu televiziju rekao da se prva verzija tog zakona očekuje do kraja ovog mjeseca ili početkom februara.
Kazao je i kako su svjesni da će bilo koje rješenje biti zaustavljeno u Vijeću naroda, pa se Vlada RS-a odlučila da piše zakon koji će proći na Ustavnom sudu RS-a.
„Imamo i najave u medijima da će Klub Bošnjaka u Vijeću naroda RS-a pokrenuti pitanje zaštite vitalnog nacionalnog interesa na zakon o referendumu, bez obzira šta u njemu pisalo. Mi moramo napraviti takav zakon koji će proći proceduru na Ustavnom sudu i stupiti na snagu", naveo je Lipovac.
Uvjeren je da će se, kaže, u tome i uspjeti.
Već pripremljen Nacrt zakona o referendumu i građanskim inicijativama u RS-u, prijedlog grupe poslanika Srpske demokratske stranke, naći će se na sjednici Narodne skupštine RS-a zakazanoj za 25. januar.

Lipovac: Ministarstvo uprave već priprema zakon o referendumu u RS-u
14.01.2010. 19:32

Već nekoliko dana u Ministarstvu uprave i lokalne samouprave RS-a intenzivno se radi na izradi novog zakona o referendumu u entitetu, potvrdio je resorni ministar Zoran Lipovac.
On je za banjalučku Alternativnu televiziju rekao da se prva verzija tog zakona očekuje do kraja ovog mjeseca ili početkom februara.
Kazao je i kako su svjesni da će bilo koje rješenje biti zaustavljeno u Vijeću naroda, pa se Vlada RS-a odlučila da piše zakon koji će proći na Ustavnom sudu RS-a.
„Imamo i najave u medijima da će Klub Bošnjaka u Vijeću naroda RS-a pokrenuti pitanje zaštite vitalnog nacionalnog interesa na zakon o referendumu, bez obzira šta u njemu pisalo. Mi moramo napraviti takav zakon koji će proći proceduru na Ustavnom sudu i stupiti na snagu", naveo je Lipovac.
Uvjeren je da će se, kaže, u tome i uspjeti.
Već pripremljen Nacrt zakona o referendumu i građanskim inicijativama u RS-u, prijedlog grupe poslanika Srpske demokratske stranke, naći će se na sjednici Narodne skupštine RS-a zakazanoj za 25. januar.
-
zavrzlama
#8071 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
nekako mi se Mart poklapa sa sranjem na sjeveru Kosova i dodikovim referendumom..,,dodik radi iste stvari kao i milosevic 90-tih....stavlja sve medije pod svoju kontrolu(upad u Bijeljinsku televiziju)
-
hercegovac_pravi
#8072 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
što mi jedan prijatelj reče...šok terapija pred ulazak u NATO...to ti ga je to ..odprilikezavrzlama wrote:nekako mi se Mart poklapa sa sranjem na sjeveru Kosova i dodikovim referendumom..,,dodik radi iste stvari kao i milosevic 90-tih....stavlja sve medije pod svoju kontrolu(upad u Bijeljinsku televiziju)
- kamen spoticanja
#8073 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
jedva onda cekam mart...kad suma ozeleni...i sranje na kosovu...i medijska kontrola...i samo mu jos fali JNAzavrzlama wrote:nekako mi se Mart poklapa sa sranjem na sjeveru Kosova i dodikovim referendumom..,,dodik radi iste stvari kao i milosevic 90-tih....stavlja sve medije pod svoju kontrolu(upad u Bijeljinsku televiziju)
mislim samo JNA
inace dajem prijedlog da se novi grad zove dallton ili zavrzlama ili mozda bosnolog...ipak su zasluzili
go mile
- Socijalista
#8074 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
sve nekako (s)pada u martu...
- viva_castro
#8075 Novo ime "Istocnog Sarajeva"
Temu otvaram na inicijativu našeg dragog i nikad prevazidjenog, da ne kažem nenadhebivog, Milorada Dodika 
Ova tema ne spada u Mile all about zato što se striktno radi o prijedlozima. Ionako zvuči kao skeč nadrealista, pa zašto da se ne poigramo
Hajde da vidimo kako bi to vi nazvali "Istočno Sarajevo".
Neki od prijedloga koji kolaju netom su:
"Istočno od raja"
"Istočno od raje"
"Bliski Istok"

Ova tema ne spada u Mile all about zato što se striktno radi o prijedlozima. Ionako zvuči kao skeč nadrealista, pa zašto da se ne poigramo
Hajde da vidimo kako bi to vi nazvali "Istočno Sarajevo".
Neki od prijedloga koji kolaju netom su:
"Istočno od raja"
"Istočno od raje"
"Bliski Istok"