Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hzsa22 wrote:Vi pricajte sta hocete, ja mu zelim sto kracu karijeru i sto tezu povredu. Zbog ovakvih balija, prije svega njegovog oca, i jesmo tu gdje jesmo. Kako ce igrat' neki Marko i Ante za BiH kad' nasi bivsi reprezentativci svoju djecu salju u druge repke. I tebi Sejo jebem mater u picku izdajnicku.
Halalite.
I otac mu je sjedio na dvije stolice.
Prvo igrao za Hrvatsku pa kad je vidio da ne moze se nametnuti onda se odlucio igrati za BiH.
Point. wrote:
Valjda zato sto je prije izjavljivao kako se jos nije odlucio, kako ce se savjetovati sa ocem i kad napuni 18 godina odluciti za koga da igra a onda sa 17 prihvati poziv Stimca i pri tome veli, za mene nikad nije bilo dvojbe. To su za mene seljacka balijska posla. Dobro ga je onaj klemavi otac odgojio nema sta. Dosta je vise Izeta, Harisa i Alena kojima su zvalje pune Bosne a ustvari je koriste za sebi dizu rejting u drzavama za koje zapravo zele da igraju. Da su ispocetka ova trojica baja rekli zelimo da igramo za Svicu, 'Rvtacku whatever, niko ih nebi uzeo za zub ovako ispadaju bas ljigavci. Sto je najgore nace se neka pijana budala u ovom selu odakle je Halilovic i polomiti mu noge kad se gore pojavi. To bas i nije u redu ali sam pao sam se ubio.
Te dijasporce boli kurac za Bosnom, mani se mazohistickih novinara.
cindrlimindrli wrote:Mah, balijska posla, ko mu jebe mater. Mi svakako imamo masu talentovanih u koje treba samo dobro investirati i
nece biti problema za nas fudbal. Niti sam bas tol'ki supak da mu pozelim lom noge vec sutra, a ne mogu vala ni
glumiti kosmopolitu pa da mi je ono skroz sve jedno i pozeliti mu uspijesnu karijeru. Nekako, od svega bih najvise
volio da mu babuku nastocim.
Ja jesam tol`ki šupak pa mu želim, ne da slomi jednu, već obje noge. Go*no licemjerno bolje ne zaslužuje.
Point. wrote:
Valjda zato sto je prije izjavljivao kako se jos nije odlucio, kako ce se savjetovati sa ocem i kad napuni 18 godina odluciti za koga da igra a onda sa 17 prihvati poziv Stimca i pri tome veli, za mene nikad nije bilo dvojbe. To su za mene seljacka balijska posla. Dobro ga je onaj klemavi otac odgojio nema sta. Dosta je vise Izeta, Harisa i Alena kojima su zvalje pune Bosne a ustvari je koriste za sebi dizu rejting u drzavama za koje zapravo zele da igraju. Da su ispocetka ova trojica baja rekli zelimo da igramo za Svicu, 'Rvtacku whatever, niko ih nebi uzeo za zub ovako ispadaju bas ljigavci. Sto je najgore nace se neka pijana budala u ovom selu odakle je Halilovic i polomiti mu noge kad se gore pojavi. To bas i nije u redu ali sam pao sam se ubio.
A Pjanic? Adnan Catic? Sta je njima dala Bosna pa je toliko vole?
benderr wrote:Sto ste se toliko zapjenili na klinca?
Otpocetka se u Zagrebu zna da je cijela drama oko repke za koju mali bude igrao Mamiceva igra.
Da ko fol ne postoji opasnost da mali zaigra za BiH Stimac bi se MORAO pravdati javnosti zasto klinju zove u A selekciju. Tko god je gledao malog, pogotovo uzivo zna da treba pojesti jos puno zganjaca za A selekciju Hrvatske.
Ovako mu Mamic dize cijenu kao uber "talentu" igranjem za repku u tako mladim godinama.
To sto se vi palite poput sibica na novinarske patke samo nazalost potvrduje stereotipe o vama kao narodu.
Sta hoces reci ovim boldiranim? Da je tvoja etnicka grupa 'ubermensc' a da je taj drugi narod na kojeg posprdno ukazujes - nize vrste? Besramnice!
Eborg wrote:Hadžić je tu negdje sa Vrančićem po kvalitetu.
Hajrović je 19-godišnjak haman bez kluba koji se treba dokazati u U-21.
Ništa mi nismo dobili.
Mali je extra potencijal i predvidjaju mu odlicnu karijeru...mogla bi reprezentacija super profitirati ukoliko Hajrovic nadje klub gdje ce u kontinuitetu igrati.
Ne treba zaboraviti da mu je Venger dosao na noge i da ga je odveo u Arsenal, a Venger je specijalista za pronalazenje mladih igraca
Znaci, pronasao ga, otkrio njegov veliki talenat i onda ga pustio da ide traziti sebi klub?
Point. wrote:
Pjanic je imao izbor, da igra ili za BiH ili za Luksemburg.
Mislim da bi i svaki okorjeli Luksemburzanin igrao za BiH.
shake69 wrote:
Sta hoces reci ovim boldiranim? Da je tvoja etnicka grupa 'ubermensc' a da je taj drugi narod na kojeg posprdno ukazujes - nize vrste? Besramnice!
ne
ukratko, glupi stereotipi o Bosancima u Hrvatskoj:
veseljak koji voli narodnjake, dobru zabavu, cugu
za jedan provod vec ti postaje najbolji frend ali ako mu stanes na zulj odmah te sredi nozem
sto se recimo vidi iz vasih lijepih zelja za daljnju karijeru
da i jos ovo
Koji je prvi vjesnik proljeca???
Bosanac na mjesalici.
shake69 wrote:
ne
ukratko, glupi stereotipi o Bosancima u Hrvatskoj:
veseljak koji voli narodnjake, dobru zabavu, cugu
za jedan provod vec ti postaje najbolji frend ali ako mu stanes na zulj odmah te sredi nozem
sto se recimo vidi iz vasih lijepih zelja za daljnju karijeru
da i jos ovo
Koji je prvi vjesnik proljeca???
Bosanac na mjesalici.
rece covjek koji obuce bijele patike i crne carape, gospodin latin
Eborg wrote:Hadžić je tu negdje sa Vrančićem po kvalitetu.
Hajrović je 19-godišnjak haman bez kluba koji se treba dokazati u U-21.
Ništa mi nismo dobili.
Mali je extra potencijal i predvidjaju mu odlicnu karijeru...mogla bi reprezentacija super profitirati ukoliko Hajrovic nadje klub gdje ce u kontinuitetu igrati.
Ne treba zaboraviti da mu je Venger dosao na noge i da ga je odveo u Arsenal, a Venger je specijalista za pronalazenje mladih igraca
Znaci, pronasao ga, otkrio njegov veliki talenat i onda ga pustio da ide traziti sebi klub?
Koliko vidim jos uvijek je igrac Arsenala...Venger bas cesto ne daje sansu mladjim igracima na poziciji stopera koliko je meni poznato. Mozda Sead nije klasa za prvi tim Arsenal ali je cinjenica da mi nemamo trenutno mladjeg igraca u jacem klubu ...ili se varam
antifascism wrote:
Kako mozes stavljati Pjanica i Catica u istu recenicu? Pjanic nastupa i predstavlja BiH, ambasador drzave. Ovaj drugi dok nije napravio neko ime u boksu, nije se nesto previse obazirao na BiH. I na kraju krajeva predstavlja Njemacku, i sve svoje uspjehe u sportu radi za Njemacku.
Prica polako odlazi u pogresnom pravcu! Alen Halilović NIJE reprezentativac a NI potencijalni reprezentativac BiH i NEMA POTREBE da se o njemu dalje raspravlja!
antifascism wrote:
Kako mozes stavljati Pjanica i Catica u istu recenicu? Pjanic nastupa i predstavlja BiH, ambasador drzave. Ovaj drugi dok nije napravio neko ime u boksu, nije se nesto previse obazirao na BiH. I na kraju krajeva predstavlja Njemacku, i sve svoje uspjehe u sportu radi za Njemacku.
Ne seri, cijela Njemacka je vidila ovo:
Da je nastupo po BiH zastavom nebi ni zaradio ni za kikiriki. Boks je sport sponzora.
Crvena Tifoza@ Boga ti dragog ne pametuj, vidiš da veze nemaš. Čuj nije napravio neko ime u boksu, a još ti je gore ovo što si rekao da se nije nešto previše obazirao na BiH.
hzsa22 wrote:Vi pricajte sta hocete, ja mu zelim sto kracu karijeru i sto tezu povredu. Zbog ovakvih balija, prije svega njegovog oca, i jesmo tu gdje jesmo. Kako ce igrat' neki Marko i Ante za BiH kad' nasi bivsi reprezentativci svoju djecu salju u druge repke. I tebi Sejo jebem mater u picku izdajnicku.
antifascism wrote:
Ne seri, cijela Njemacka je vidila ovo:
Da je nastupo po BiH zastavom nebi ni zaradio ni za kikiriki. Boks je sport sponzora.
I sta ako je vidjela ovo? Pokazao solidarnost sa BiH i to je nesto veliko?
Pedeset godina od sada kada neko bude gledao rezultate i uspjehe nekog boksera, nece nigdje pisati Adnan Catic odnosno Felix Sturm iz BiH, nego Njemacka.
_terminaš_ wrote:Crvena Tifoza@ Boga ti dragog ne pametuj, vidiš da veze nemaš. Čuj nije napravio neko ime u boksu, a još ti je gore ovo što si rekao da se nije nešto previše obazirao na BiH.
Halalite.
Nisu vrijedni ovoga.
Uredu. Tvoje osobno misljenje. Mislim da sam malo bolje od tebe upucen u Adnanovu sitaciju.
Halalite.
Nisu vrijedni ovoga.
Potpis. Odlučio igrati za Hrvatsku i tu treba staviti tačku. Ionako je sva ova priča isforsirana stalnim napisima po raznoraznim portalima, on tek treba dokazati taj svoj talenat. I fakat ne kontam što se pojedini forumaši toliko pale zbog malog, pa još ovakve nebuloze sipaju? Djetetu od 17 godina poželjeti što težu povredu? Svašta...
Za mene je u ovom trenutku bitnija Misketova povreda pred važnu utakmicu reprezentacije, ali jebi ga nismo svi isti.
Mislim da je cijela prica o BiH kao mogucnosti bila sredstvo za brzi poziv u repku Hrvatske, sto bi mu povecalo cijenu i prodalo ga za vece pare. Isti stvar je uradio i Izet Hajrovic.
Pravo mi glupo ovo sto je izjavio kao "nije bilo dileme".
Sto se tice Seada Hajrovica, interesantno kako se poklopilo ovo za sportsko drzavljanstvo zajedno sa vijescu o odlasku iz Arsenala.