Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
valjda je ovo promotivna serija i ne vjerujem da se igrat u ovakvim. Nije lose za navijace, ali nadam se da ce bit ljepsi za evropu i za ostatak sezone. Valjda ce dodat grb BiH, mozda nam se posreci pa dobijemo i sponzora koji ce ponudit love kolko uprava zeli + prezimena igraca i bice dobri.
pozz ljudi...imam problem u vezi sutrasnje utakmice...neam prevoza nazad jer je tekma u 8 a zadnji bus ide u 8 dok voz ide oko pola 10(a ne gleda mi se samo prvo poluvrijeme:P)...pa ako ima iko da bi mene i jarana ostavio makar blizu visokog,na autoputu ili sl bio bih mu jako zahvalan a i platitli bi ako treba pare nisu problem makar i u gepeku se vraco samo da se ide...javite se ili na pp ili na mob 062 169 763 ...unaprijed zahvaljujem:D
Vidim slavi se vec,prica se o 2 marke,dresovi,a sta ako nam oni sutra uvale go pa se povuku,a mi navalili a lopta nece u go.Izgleda da se zaboravio Travnik brzo.Sta ako bude sudija siljio za njih da i oni nesto osvoje.Nekom ne odgovara da Zeljo uzme bas sve ove godine.Nesto mi previse optimizma za ove naredne 2 tekme.Znate li vi sta se pricalo i sta bi nas zadovoljilo a sad se samo prica o proslavama a jos se 2 tekme igraju.Sabur braco.Ne letit pred rudu.Lopta je okrugla.Bolji jesmo,fizicki takodze ali neka one u glavi a ta je a sta ako da nas ne iznenadi.Ipak nadam se najboljem.
Calavera wrote:"Moram napomenuti da smo mi podigli cijene ulaznica, jer kompletan prihod ide nama. Ova nam je utakmica ubjedljivo (ponovio šest puta op.a.) najvažnija u posljednjih sedam godina i očekujem da Grbavica bude puna. Ako ne bude puna sutra, onda ne znam kad će ", dodao je Osim ...
Halal im bila svaka marka zbog onoga sto su nam dali ove godine ..
DZONPI wrote:Vidim slavi se vec,prica se o 2 marke,dresovi,a sta ako nam oni sutra uvale go pa se povuku,a mi navalili a lopta nece u go.Izgleda da se zaboravio Travnik brzo.Sta ako bude sudija siljio za njih da i oni nesto osvoje.Nekom ne odgovara da Zeljo uzme bas sve ove godine.Nesto mi previse optimizma za ove naredne 2 tekme.Znate li vi sta se pricalo i sta bi nas zadovoljilo a sad se samo prica o proslavama a jos se 2 tekme igraju.Sabur braco.Ne letit pred rudu.Lopta je okrugla.Bolji jesmo,fizicki takodze ali neka one u glavi a ta je a sta ako da nas ne iznenadi.Ipak nadam se najboljem.
Ipak je to bio samo ruzan san . Malo je reci da smo bolji. Amar je sve o Borcu rekao kada je izjavio za njihovu utakmicu sa Veležom: "Ako Velež bude igrao kao protiv nas, Borac nema nikakve sanse ..."
Povodom priča o prodaji i namještanju utakmice Velež – Željezničar odigrane 01.05.2010. godine, ekipa FKVelezLive je odlučila pustiti besplatno reprizu cijele utakmice i demantovati sve navodne glasine
Klikom na sliku pogledajte utakmicu i uvjerite se u trud i zalaganje igrača obje ekipe.
NAPOMENA : gledanje iskljucivo preko internet explorera