Bježite ljudi od tih ofis računara, nije to namijenjeno za gaming, prvo što su ishabani jer je to već 7 godina staro, protok vazduha u kućištu je nikakav, nadogradnje upitne i zbog matična i napojne i biosa itd itd...
Po meni bacanje para.
Moderator: Benq
Ja ove Trust ocima ne mogu vidjeti i slicne njima, odron od periferije, ima ih u BiH dosta, na Ilidzi u Grand Centru koliko god hoces ovih jeftinih sranja.avaks wrote:Veoma povoljan gamerski sa ekstra optičkim senzorom, ako je neko u potrazi:
Na amazonu 13$:
https://www.amazon.com/Trust-Gaming-Pro ... B01EFVAPFO
Kaže da šalje za Bosnu ali ne vidim cijenu nigdje
I kuciste nabavi neko sa dobrim protokm vazduhatestni_akaunt wrote:Pozdrav svima
Imam Dell Optiplex 990 sa i5-2500 3.3GHz., 8GB rama i SSD disk.
Mogu li ovo nadograditi nekim polovnim komponentama (graficka i predpoistavljam napojna) da mi malac moze igrati nekakvu igricu Overwatch ?
samo ukucaj na youtube , i5 2500 overwatch i vidjeces da ljudi čalaju. Naravno opet kazem, graficku koju zelis uzeti to je presudnotestni_akaunt wrote:Pa eto, da moze ta igrica
Veze ti ja nemam o tome
Naravno, odlicne su slusalice. Probao sam i Cloud 2 virtual surround, ali mi nikako nije odgovarao zvuk, navikao sam na stereo. Mozes prepoznati odakle ti neko prilazi ili odakle puca artiljerija u nekim igramaAhmetShabo wrote:Je li neko vlasnik hyperx cloud stinger slusalica?
Interesuje me moze li se sa njima cuti odakle ko puca u igri? ili footsteps da cujes sa koje strane dolazi neko?
slabo da pricam sa nekim, bitno mi je da mogu ocijenit odakle mi ko puca ili hoda.ferratilis wrote:Naravno, odlicne su slusalice. Probao sam i Cloud 2 virtual surround, ali mi nikako nije odgovarao zvuk, navikao sam na stereo. Mozes prepoznati odakle ti neko prilazi ili odakle puca artiljerija u nekim igramaAhmetShabo wrote:Je li neko vlasnik hyperx cloud stinger slusalica?
Interesuje me moze li se sa njima cuti odakle ko puca u igri? ili footsteps da cujes sa koje strane dolazi neko?![]()
Samo da znas, mikrofon je dobar, ali ima uzasan sound bleed. Kad pricas s nekim npr. na discordu, sve se cuje iz igre, cak i kad smanjis. Dosta ljudi se zali na to, mozes i na redditu procitat
a sta je discord ?avaks wrote:Cloud 2 nemaju te probleme na Discord, barem se meni niko još nije žalio.
Mikrofon je srednja žalost, zvuk ekstra za te pare.
Imali dostava za BiH mogao bih se uzeti ovaj Kingston SSD A400 480GB
Bolje idi na ovo ako imaš nekoga vani (EU) da naruči:REDDEVILS wrote:Kingston SSD A400 480GBImali dostava za BiH mogao bih se uzeti ovaj Kingston SSD A400 480GB