UZMI LOPTUUUmega_mashcine wrote:Još uvijek mi u glavi odzvanja
BEZ FAULAAAA
BEZ FAULAAAAAA
BEZ FAULAAAA
BEZ FAULAAAA
BEZ FAULAAAAAA
BEZ FAULAAAA
STRPLJIVOOOO
STRPLJIVOOOOO
STRPLJIVOOOO
STRPLJIVOOOO
STRPLJIVOOOO
UZMI LOPTUUU
UZMI LOPTUUU4
Moderators: Charuga, Tomahawk11
UZMI LOPTUUUmega_mashcine wrote:Još uvijek mi u glavi odzvanja
BEZ FAULAAAA
BEZ FAULAAAAAA
BEZ FAULAAAA
BEZ FAULAAAA
BEZ FAULAAAAAA
BEZ FAULAAAA
STRPLJIVOOOO
STRPLJIVOOOOO
STRPLJIVOOOO
STRPLJIVOOOO
STRPLJIVOOOO
tap3ah75 wrote:Ispade da je Žili ipak bio glavni strateg i trener.
Ipak je ovo prva tekma bez francuza.
To se i ranije dalo naslutiti, zato je Mesa oklempio usima kad su mu guznog havera odjebali. Izgleda i ono malo pojedinih momenata kada smo nesto i odigrali je djelo Francuza.Hugo Chavez wrote:tap3ah75 wrote:Ispade da je Žili ipak bio glavni strateg i trener.
Ipak je ovo prva tekma bez francuza.
I pokvaren. I nemoralan. I prodao bi sve za sitni interes.ultima_palabra wrote:
Pape nije picka, on je samo lijen i bezobrazan.
Pa jebi ga, ucio je od Miljana Miljanicapalermo wrote:I pokvaren. I nemoralan. I prodao bi sve za sitni interes.ultima_palabra wrote:
Al je znao više od Meše. Ovo što Meša pokazuje u trenerskom smislu je neviđeni amaterizam. Neshvatljiv, naprosto
Mislim da je Mesa htio dati ostavku odmah nakon baraza sa Ircima, ima i snimak kad to hoce da kaze a ona peciKOZA mu govori nemoj sad...pepeljara wrote:Pa nije budala da da otkaz, inace nema bonusa i odstete.
Savez nije budala da mu da otkaz jer je odsteta masna..
i tako..... #hljebaigara
Zadnjih 25 godina niko nikad ni u kojem segmentu drustva u BIH nije imao obraza da odstupi sa neke funkcije, zasto bi mesa...
#hljebaigara
Jasta, eto Pape nije nikad izgubio od Kipra...Fudo387 wrote:Pa jebi ga, ucio je od Miljana Miljanicapalermo wrote:I pokvaren. I nemoralan. I prodao bi sve za sitni interes.ultima_palabra wrote:
Al je znao više od Meše. Ovo što Meša pokazuje u trenerskom smislu je neviđeni amaterizam. Neshvatljiv, naprosto![]()
Inace, Safet je za Mehmeda, Murinjo.
A ima malo i karme u svemu, kako su ga otjerali, sto igraci, sto javnost, vratilo se k'o bumerang.
Nem tu nikakve karme Fudo.....Safeta je trebalo s noge na nogu i još mu zabraniti ulazak u BIH za narednih osam godina......Safet se nakkon mundijala i sramne prodaje reprezentacije ove države ne smije pominjati u pozitivnom kontekstu...Fudo387 wrote:
Pa jebi ga, ucio je od Miljana Miljanica![]()
A ima malo i karme u svemu, kako su ga otjerali, sto igraci, sto javnost, vratilo se k'o bumerang.
Fudo387 wrote:Mislim da je Mesa htio dati ostavku odmah nakon baraza sa Ircima, ima i snimak kad to hoce da kaze a ona peciKOZA mu govori nemoj sad...pepeljara wrote:Pa nije budala da da otkaz, inace nema bonusa i odstete.
Savez nije budala da mu da otkaz jer je odsteta masna..
i tako..... #hljebaigara
Zadnjih 25 godina niko nikad ni u kojem segmentu drustva u BIH nije imao obraza da odstupi sa neke funkcije, zasto bi mesa...
#hljebaigara
Ja ne vjerujem da je tu bilo ikakve prodaje.palermo wrote:Nem tu nikakve karme Fudo.....Safeta je trebalo s noge na nogu i još mu zabraniti ulazak u BIH za narednih osam godina......Safet se nakkon mundijala i sramne prodaje reprezentacije ove države ne smije pominjati u pozitivnom kontekstu...Fudo387 wrote:
Pa jebi ga, ucio je od Miljana Miljanica![]()
Naravno, to opet ne mijenja činjenicu da je fudbalsko neznanje Meše epohalnih razmjera.....i da je Safet za njega izmislio trenerski posao
Ne bih ja ponovno otvarao priču o Papteu, kada je bilo aktuelno pisao sam o tome, i oni koji su bili tada na forumu znaju šta mislim o Papetu. I nije nas on odveo na svjetsko nego nas je odvela jedna izuzetna generacija fudbalera kakva se u ovom zemlji neće roditi narednih trideset godina. Nažalost.Fudo387 wrote:
Ja ne vjerujem da je tu bilo ikakve prodaje.
Na dusu mu ide onaj ekspiriment sa Nigerijom, a mislim da je svu krivicu prihvatio bez da se ikad vadio na igrace.
Gospodin.
Zabraniti mu ulazak u BiH osam godina jer je prvi put uspio ono o cemu su svi prije njega mogli mastati?
To bi imalo smisla da se ta generacija oprostila, oni jucer igrali.palermo wrote:Ne bih ja ponovno otvarao priču o Papteu, kada je bilo aktuelno pisao sam o tome, i oni koji su bili tada na forumu znaju šta mislim o Papetu. I nije nas on odveo na svjetsko nego nas je odvela jedna izuzetna generacija fudbalera kakva se u ovom zemlji neće roditi narednih trideset godina. Nažalost.Fudo387 wrote:
Na dusu mu ide onaj ekspiriment sa Nigerijom, a mislim da je svu krivicu prihvatio bez da se ikad vadio na igrace.
Gospodin.
Zabraniti mu ulazak u BiH osam godina jer je prvi put uspio ono o cemu su svi prije njega mogli mastati?
U tome i jeste tragedija da su takvu generaciju vodili jedan nemoralni tipus(Pape) i jedna apolutna fudbalska neznalica (Meša)
Palermo ne rise zdravlja tipalermo wrote:Ne bih ja ponovno otvarao priču o Papteu, kada je bilo aktuelno pisao sam o tome, i oni koji su bili tada na forumu znaju šta mislim o Papetu. I nije nas on odveo na svjetsko nego nas je odvela jedna izuzetna generacija fudbalera kakva se u ovom zemlji neće roditi narednih trideset godina. Nažalost.Fudo387 wrote:
Gospodin.
U tome i jeste tragedija da su takvu generaciju vodili jedan nemoralni tipus(Pape) i jedna apolutna fudbalska neznalica (Meša)
Ova generacija je prošla svoj zenit, ona je istrošena u svakom smislu, ponajprije emotivnom.Fudo387 wrote:
To bi imalo smisla da se ta generacija oprostila, oni jucer igrali.
Nije da me zanima nešto tvoje mišljenje, ali nije ti ovo baš pravi način komunikacije.....al eto, svako ima svojeil dottore wrote:
Palermo ne rise zdravlja ti
Juce su se oprostili. Dzeko ce kada se bude igralo naredno evropsko imati 33 godine, Vedo ce vec biti u penziji. Da ne spominjem Misketa, Spahu, Rahimica, Salihovica. Gotovo je, a moglo je bolje. Moralo je. Ovako ce neki biti srecni sto smo eto otisli na SP, a ja kazem da smo sa ovim imenima morali biti redovan ucesnik velikih takmicenja.Fudo387 wrote:To bi imalo smisla da se ta generacija oprostila, oni jucer igrali.palermo wrote:Ne bih ja ponovno otvarao priču o Papteu, kada je bilo aktuelno pisao sam o tome, i oni koji su bili tada na forumu znaju šta mislim o Papetu. I nije nas on odveo na svjetsko nego nas je odvela jedna izuzetna generacija fudbalera kakva se u ovom zemlji neće roditi narednih trideset godina. Nažalost.Fudo387 wrote:
Gospodin.
O ovome sam i ja govorio. Moglo se to promijeniti nakon SP jer je Savez tada imao pare da plati "pravog" trenera koji bi im donio jos vise para i sa kojim bi mi igrali na EP 2016 i SP 2018.palermo wrote: Ova generacija je prošla svoj zenit, ona je istrošena u svakom smislu, ponajprije emotivnom.
Nije lako biti svjetska klasa, ili evropska klasa ili biti priznat u međunarodnim okvrima, i deset godina se suočavati sa trenerskim anonimusima koji pokušavaju na tebi pravi karijeru. Dosadi to. Umoriš se
Napisao sam jutro u nekom ranijem postu, Edin, Vedo, Pjana, Lulić..... meni nikada neće biti krivi. Mi smo imali obavezu sačuvati ovu generaciju, ne samo u fudbalskom smislu (to i ne možeš vrijeme neumitno prolazi) nego u smislu istorije, sjećanja, na ovoj generaciji graditi neke druge priče. Pozitvne priče.
Očito je da ne znamo to.
Stati iza Papeta ili Meše sasvim svejedno naspram ovih igrača je ne samo glupo, nego po mom dubokom uvjerenju nemoralno.