Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Mustang1
#8051 Re: Liverpool FC
Kakav Gerrard da se povrijedi pa da ga nema godinu dana ne daj Boze .. Gerrard nek odmara do sljedeceg kola ne treba ni za vikend igrati kup
-
Peryton_
#8052 Re: Liverpool FC
i Henderson je zapucao jednu 100% sansu kad mu je onaj zgoljo Aspas ostavio perfektnu loptu.
Nek i on vjezba sa Coutinhom.
Nek i on vjezba sa Coutinhom.
-
Mustang1
#8053 Re: Liverpool FC
Hendersonu svakako nije mjesto u timu dzaba mu sva vjezba svijeta
Ima doprinos igri malo veci od mene 
-
Peryton_
#8054 Re: Liverpool FC
Joj gola Suareza 
- Logovan
#8055 Re: Liverpool FC
Dobar gol pravo. 
- BHF_Manijak
#8056 Re: Liverpool FC
Kolo za qrac, jebo ga mrtvi Arsenal i City. Na poluvremenu fantasticni rezultati, 15 minuta kasnije da pucas sebi u koljena.
Utakmica rutinska, bez puno srkleta. Neki igraci danas potvrdili da su na nivou championshipa, uz vjecu etiketu "talenat" i "nebruseni dijamant", da Bog da ih nikad ne izbrusili.
Uz povratak Sturridgea, Gerrada, pa i Enriquea i Flanagana, te uz jedno-dva eventualna pojacanja, bila bi to fina ekipica. Sa sadasnjim igracima (dakle bez povrijedjenih), to je jos klimavo, jako klimavo, posebno pozadi.
Utakmica rutinska, bez puno srkleta. Neki igraci danas potvrdili da su na nivou championshipa, uz vjecu etiketu "talenat" i "nebruseni dijamant", da Bog da ih nikad ne izbrusili.
Uz povratak Sturridgea, Gerrada, pa i Enriquea i Flanagana, te uz jedno-dva eventualna pojacanja, bila bi to fina ekipica. Sa sadasnjim igracima (dakle bez povrijedjenih), to je jos klimavo, jako klimavo, posebno pozadi.
- Gandalf
#8057 Re: Liverpool FC
Definitivno više nemamo problema sa malim ekipama, čak i ovako skrpljeni zbrda-zdola rutinska pobjeda Redsa.
Coutihno - Sterling - Henderson, tri korisna igrača, lijepo kombinuju, ali da ti momci malo više porade na tom šutu, dansa bi bilo bar 4 gola razlike, ovako njima ostaje žal što nisu kao nagradu za proteklu paklenu sedmicu, u ovoj egzibicijskoj utakmici, zabili bar po gol svaki od njih, al' tako je kako je, nadam se dolasku tog Salaha čim prije, nadam se da će on biti malo više golgeterski raspoložen.
Glen ponovo za plakanja, nevjerovatno kokliko je on igrački grohn'o, Leiva k'o Leiva, nema ga, nema ga, i opet ga nema
jednom će valjda stvarno i otići, ne znam da li će iko i primjetiti kada ode
Cyssokho loš, prošlu utakmicu sasvim solidan, danas nikakav, nisam očekivao da ću prizivati akademca u pomoć na toj poziciji, ali čim se Flanagan oporavi, Ally na malo duže hlađenje, one mrcine osim đonova nisu više ništa ni pokazali, zato mi je i žao što te pabdžije nisu razbijene s 4-5 golova, ako ništa Minjon nije fasov'o gol iz hrkljuša, čak ni od Škrtela 
Coutihno - Sterling - Henderson, tri korisna igrača, lijepo kombinuju, ali da ti momci malo više porade na tom šutu, dansa bi bilo bar 4 gola razlike, ovako njima ostaje žal što nisu kao nagradu za proteklu paklenu sedmicu, u ovoj egzibicijskoj utakmici, zabili bar po gol svaki od njih, al' tako je kako je, nadam se dolasku tog Salaha čim prije, nadam se da će on biti malo više golgeterski raspoložen.
Glen ponovo za plakanja, nevjerovatno kokliko je on igrački grohn'o, Leiva k'o Leiva, nema ga, nema ga, i opet ga nema
- BHF_Manijak
#8058 Re: Liverpool FC
A koju konkretno poziciju Salaha igra? Ako je krilni napadac, ne vidim onda smisao i Tella dovoditi.
Nadam se da je krilo, taman onda vratiti Coutinha u sredinu, jer decko nije za prodora po krilu, lohotan je previse, odnesose ga protivnicki bekovi, a u sredini ima fakat smrtonosan pas, filov'o bi Luisa samo tako!
Dakle:
Salah-Coutinho-Sturridge
Suarez?
Al' onda otpada Sterling, a taman je popravio neke stvari i krenulo ga. Mozda igrati sa dva spica, Sturridge i Suarez, a po krilima Sterling i Salah, pod uslovom da tu poziciju igra naravno.
Dakle:
Salah-Coutinho-Sturridge
Suarez?
Al' onda otpada Sterling, a taman je popravio neke stvari i krenulo ga. Mozda igrati sa dva spica, Sturridge i Suarez, a po krilima Sterling i Salah, pod uslovom da tu poziciju igra naravno.
- Gandalf
#8059 Re: Liverpool FC
Sada pročitah da očekuju Salaha sutra na potpisivanju, cijena do 10 miliona funti, nije preskup, po onome što sam vidio on je krilo, polušpic, po potrebi ulijeće na dio terena gdje zatreba, precizniji i čvršći od Sterlinga, mislim da bi klub mogao pogoditi zaista dobar transfer.
Aspasa nakon ove danas blamaže stvarno ne želim vidjeti ni na treninzima LFC-a, Moses i sam postao prilično loš, on je za debele hladovine, njih dvojicu držati van prvih 11, ubaciti Salaha i Tella, ako ga Barca pusti na posudbu i sa Sterlingom stvoriti fin trio krila za rotacije.
Niti jednom iz ovog tria ne bih svaljivao svu minutažu na leđa, puno se još ima igrati, ozljede su napale sa svih strana, klubu bi dobro došla svako malo izmjena radi odmora nekoga od njih a mogli bi se dobro ukombinovati sa Luisom dok Sturridgea nema, ili sa Sturridgeom nakon što Drakula fasuje neku suspenziju, ma bolje ih je kako god, imat' nego nemat, moje viđenje situacije nakon ovih ozljednih belaja.
Aspasa nakon ove danas blamaže stvarno ne želim vidjeti ni na treninzima LFC-a, Moses i sam postao prilično loš, on je za debele hladovine, njih dvojicu držati van prvih 11, ubaciti Salaha i Tella, ako ga Barca pusti na posudbu i sa Sterlingom stvoriti fin trio krila za rotacije.
Niti jednom iz ovog tria ne bih svaljivao svu minutažu na leđa, puno se još ima igrati, ozljede su napale sa svih strana, klubu bi dobro došla svako malo izmjena radi odmora nekoga od njih a mogli bi se dobro ukombinovati sa Luisom dok Sturridgea nema, ili sa Sturridgeom nakon što Drakula fasuje neku suspenziju, ma bolje ih je kako god, imat' nego nemat, moje viđenje situacije nakon ovih ozljednih belaja.
- PrtiBeeGee
#8060 Re: Liverpool FC
http://sportsport.ba/ino_fudbal/mohamed ... ola/121403 Valjda nisi i ti škart od igraca nego od neke koristi !!!
- AmiĐa_Idriz
#8061 Re: Liverpool FC
jel' mi se čini,ili smo mi ukrali nekog igrača Tottenhamu 
- AmiĐa_Idriz
#8062 Re: Liverpool FC
Luis Suarez prosle sezone u Premier ligi:
33 nastupa(23 gola i 11 asistencija).
Luis Suarez ove sezone do sada u Premier ligi:
15 nastupa(20 golova i 10 asistencija).
33 nastupa(23 gola i 11 asistencija).
Luis Suarez ove sezone do sada u Premier ligi:
15 nastupa(20 golova i 10 asistencija).
-
Mustang1
#8063 Re: Liverpool FC
Koliko sam ja skontao on je unaprijedjena verzija Sterlinga 
- Gandalf
#8064 Re: Liverpool FC
puna šaka brade 
-
Mustang1
#8065 Re: Liverpool FC
Nemam djojstika da ga isprobam na FIFI
Cim se pojave neke spekulacije ja pogledam ocjene tog igraca na FIFI pa onda ostalo 
-
Mustang1
#8066 Re: Liverpool FC
Iako sam protivnik da se dovode napadaci pored drugih prioriteta poslije gledanja mnogih videa i citanja o njemu mislim da je ovaj za 10 miliona poslije Suareza i uz Sturridga najbolje utrosena lova u zadnje vrijeme

- MyTao
#8067 Re: Liverpool FC
Sacekaj da odigra koji prvo:)Mustang1 wrote:Iako sam protivnik da se dovode napadaci pored drugih prioriteta poslije gledanja mnogih videa i citanja o njemu mislim da je ovaj za 10 miliona poslije Suareza i uz Sturridga najbolje utrosena lova u zadnje vrijeme![]()
Ako bude bar blizu Coutinha i Sturridga onda je za te pare dobar.
- vaučer
#8068 Re: Liverpool FC
Salah, ako potpiše, je dobar izbor za rotaciju sa Sterlingom.
Imali bi pokrivenu solidno tu poziciju desnog krilnog.
-
Mustang1
#8069 Re: Liverpool FC
Joj majko moja prvo procitam da Chelsea nece pustiti Matu u neki klub iz Engleske radije ce ga posuditi nekome vani i onda procitam ovo

- BHF_Manijak
#8070 Re: Liverpool FC
Jebele ih posudbe, daj ba nekog konkretno!
Oni posuduju ove sto valjaju, a ove kar'ne kupe po 10-15 mil! 
- PrtiBeeGee
#8071 Re: Liverpool FC
Sterling ide na posudbu u Swansea posto Salah dolazi !!!vaučer wrote:Salah, ako potpiše, je dobar izbor za rotaciju sa Sterlingom.
- PrtiBeeGee
#8072 Re: Liverpool FC
Nema od tog nista ode Mata van Engleske jer nece MOU da pojacava konkurenciju za LP i naslov EPL a i Liverpool koga god dovede na posudbu trazi u tom ugovoru da moze imat pravo na otkup ugovora na kraju sezone, ista situacija je i sa onom dvojicom iz Barcelone sto ih hoce na posudbu...Mustang1 wrote:Joj majko moja prvo procitam da Chelsea nece pustiti Matu u neki klub iz Engleske radije ce ga posuditi nekome vani i onda procitam ovo![]()
- MyTao
#8073 Re: Liverpool FC
Nece Sterling nigdje, bar tako kaze BR-ov asistent na presici. Lijepo je kad ima malo konkurencije na pozicijama, plus Sterling se odlicno snalazi i na lijevoj i desnoj strani. A u zadnje vrijeme igra odlicno. Nema sanse da ga daju na pozajmicu.PrtiBeeGee wrote:Sterling ide na posudbu u Swansea posto Salah dolazi !!!vaučer wrote:Salah, ako potpiše, je dobar izbor za rotaciju sa Sterlingom.
-
Peryton_
#8074 Re: Liverpool FC
Hocel' bit' sta od M'Vile ?
-
Mustang1
#8075 Re: Liverpool FC
U Rusiji transferi pocinju od 28.1 .. Ne znam je'l se to odnosi i na odlazak igraca vjerovatno da