ma ne da mi se nabrajat,a i komplexas sam...svako pametan to vidi,budalama je to normalno...vidis da se odmah mirzet upaliTomahawk11 wrote: Sve u bobu![]()
Dodao bih samo jos sliku iz Bachusa sa onom kantom u kojoj je litar votke i 5-6 Red Bullova
nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#8051 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8052 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ne znam o mirzetu, tj. da li ga pogadja ta prica, ali milion % pomenuti opis, onda kad se nasmijes na to, doticna ''gospoda'' se uvrijedi....a dusa im se pohvaliti, sad sto je to ko gladan srati, sto se nema za kifle, sto se kazne ne placaju, sto se stvara vjestacka slika....koga to briga....al kratkog je to daha i takvi kad nestanu sa scene, niko vise i ne pita za njih.bitanga_sa_otesa wrote:ma ne da mi se nabrajat,a i komplexas sam...svako pametan to vidi,budalama je to normalno...vidis da se odmah mirzet napaliTomahawk11 wrote: Sve u bobu![]()
Dodao bih samo jos sliku iz Bachusa sa onom kantom u kojoj je litar votke i 5-6 Red Bullova![]()
- bitanga_sa_otesa
#8053 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
pa kazem ti znam ja sve te papane kako disu,pametnom je i isaret dosta,na slikama vidim detalja dosta da mi sve kazu,a neke klosare znam i uzivo i svi su isti ko da ih je jedan qrac pravio...samo kopiraju statuse jedni od drugih...Tomahawk11 wrote: ali milion % pomenuti opis, onda kad se nasmijes na to, doticna ''gospoda'' se uvrijedi....a dusa im se pohvaliti, sad sto je to ko gladan srati, sto se nema za kifle, sto se kazne ne placaju, sto se stvara vjestacka slika....koga to briga....al kratkog je to daha i takvi kad nestanu sa scene, niko vise i ne pita za njih.
prije desetak dana me zvali na neku proslavu, firma slavi 18 god.kazem ovom gazdi mojne meni kafane nit pijem nit me kafana zanima u zivotu...samo mi je rekao nemoj da ne dodjes! i sta cu odem ,jer radim s tim ljudima godinama...doslo je tu jos 25 mehanicara...dvojicu znam normalnih ljudi,ostalo s koca i konopca... kad su se pocele narucivat red bull vodke...guzovaca...kite se harmonikasi s petobankama,a svakom tom mangi fali po 10 zuba u glavi....supljih prica za ginisa...to je ogledalo naseg drustva.papanluk i klosarluk..nepristojno je bilo da odem kad me covjek zvao,ali vjeruj osjecao sam se ko krme u teheranu i jedva cekao kad ce proci vrijeme da idem kuci....
-
citroen xm
#8054 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
E kad bi vi znali koliko takvi ljudi imaju prolaza. Nije tuga što oni postoje, već što takvo svoje postojanje debelo iskoriste. Eno čitam neki dan da rentanje luksuznih auta u BL cvjeta. Momci iznajme A6 za stoju jedno veče, zguze neku glupu sponzorušu i svi srećni dok ona ne skonta da će frajer sutra izaći sa G2. [emoji38]
Takvi su mi stalno u blizini, ali jednostavno ih ignorišem. Furam svoje pa gdje stignem.
Takvi su mi stalno u blizini, ali jednostavno ih ignorišem. Furam svoje pa gdje stignem.
- bitanga_sa_otesa
#8055 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
eh eto ne znamo...ovde samo suplja prolazi,rekao sam vec niko ne vidi brloge,stanje na racunu,neplacene racune i prazne frizidere...vide samo slike na insta i fb,mocnog aVdiju ili beNbaru....i cuju supljaru...i onda kad se neka papanka upeca i uda za takvog,brak pukne za godinu....ali obicno su to neki promiskuiteti koji zavrse svoja vidjanja nakon par noci na trebevicu ili nekom parkingu...citroen xm wrote:E kad bi vi znali koliko takvi ljudi imaju prolaza.
-
direstraits0078
#8056 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Koji brak, danas brak kao izlet u prirodu.
Iz moje blize okoline, u posljednjih godinu, tri braka i tri razvoda u roku od 6 mjeseci. 
-
citroen xm
#8057 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Znam za vas par, ali mnogi vidim ne vjeruju da je to tako. 
Ko ih jebe, neka sami jedu govna koja su izasrali. Nije mi ih žao.
Ko ih jebe, neka sami jedu govna koja su izasrali. Nije mi ih žao.
- bitanga_sa_otesa
#8058 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
vjeruju ,al lazu sami sebe....
- Bakir1
#8059 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ja samo imam ovaj pdf

-
mirzet87sa
#8060 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Hocemo li popis pokretne, nepokretne imovine, fasade
, garaze, gotovinu, crno na bijelo.. da vidimo ko gdje spada 
- supercali
#8061 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
A uz to i porijeklo tog svega
Sjebali bi se ljudi kad bi to isplivalo i ovdje i inace u gradu i drzavi
Keljemendi je mozda jedan od najbogatijih u bih a svi znamo kako jel to znaci nesto?
Sjebali bi se ljudi kad bi to isplivalo i ovdje i inace u gradu i drzavi
Keljemendi je mozda jedan od najbogatijih u bih a svi znamo kako jel to znaci nesto?
-
mirzet87sa
#8062 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jebe mi se ba za keljemendijem i pobrojanim ljudima, furam svoj fazon, nit koga smaram nit opterecujem.. ne zanimaju me tudji zivoti, nit ja eksponiram svoj putem drustvenih stranica ala fejsbuk, instagram.. sad da zagledam sta ko pije, jel se protego vise nego sto moze, jel ima ajfon 7 sa 3km kredita, sipa za cenera, prebolesno ba.. mene nek ispita ko hoce, kad hoce i gdje hoce. Za svaku marku imam fiskalni racun, svaku kaznu placenu, doprinosi prema drzavi uplaceni, cist u svakom pogledu..
- supercali
#8063 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nije u pitanju zagledanje
Fora je da taj u bmw-u sa iphone telefonom dodje i trazi tebi da prozove jer nema kredita da platis kafu ili 5 maraka da naspe goriva
Znaci ne moras gledati samo ti dodje i moras to prokomentarisati kad te se dotice
Fora je da taj u bmw-u sa iphone telefonom dodje i trazi tebi da prozove jer nema kredita da platis kafu ili 5 maraka da naspe goriva
Znaci ne moras gledati samo ti dodje i moras to prokomentarisati kad te se dotice
-
zdruzdjo
#8064 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ok svi smo vidjeli ove slike nase middle class "elite". Znamo da je to sipanje za "petacu" na pumpama, punjenje ultre za "dvije kerma", kutija od marlbora a unutra motane sa pijace, lanac na vratu od hirurškog celika,.....itd.
Jasno je o kakvoj eliti je tu rijec. To su ovi sto im se vecinom auta uzimaju od policije, kazni se naslagalo, racuna, izlijecu po grupama na fb o autima "ocam' tipa".
Ali ne kontam ovo mjerenje čija je ćuna veća ovdje na forumu.
Nedavno sam gledao lika na grbavici kako sav napirlitan u trenerci i sa lancom i "napufanom" izlazi sa hanumom i djetetom cca 4-5 (koje ima tako ocigledan rahitis da je to nevjerovatno) iz " bembare" 5-ice nova linija odprilike 2014-15 godiste i ulaze u "secound hand". Oblaci se mlada i djete.
E to je slika i prilika odprilike 70% " elite".
Treba ostaviti sliku u komsiluku i kod rodbine kako je sve oooodlicno i lijepo i svi imaju, a sto se pojede dunum krompiruse i kljukuse za 5 dana, i u supermarketu djetetu uzimaju cokoladu iz ruke i vracaju na stalazu, ma hajde bogati. Nek je bembara tu da komsiluk i rodbina vide.
E sad generalno me zaboli licno spolovilo za sve te takve. Ali takvi kreiraju sliku elite. Serem se ja toj eliti na mezare i krobove nanine.
Ali cemu mjerenje ćune ovdje na forumu.
Halo ba koji vam je.
Jasno je o kakvoj eliti je tu rijec. To su ovi sto im se vecinom auta uzimaju od policije, kazni se naslagalo, racuna, izlijecu po grupama na fb o autima "ocam' tipa".
Nedavno sam gledao lika na grbavici kako sav napirlitan u trenerci i sa lancom i "napufanom" izlazi sa hanumom i djetetom cca 4-5 (koje ima tako ocigledan rahitis da je to nevjerovatno) iz " bembare" 5-ice nova linija odprilike 2014-15 godiste i ulaze u "secound hand". Oblaci se mlada i djete.
Treba ostaviti sliku u komsiluku i kod rodbine kako je sve oooodlicno i lijepo i svi imaju, a sto se pojede dunum krompiruse i kljukuse za 5 dana, i u supermarketu djetetu uzimaju cokoladu iz ruke i vracaju na stalazu, ma hajde bogati. Nek je bembara tu da komsiluk i rodbina vide.
E sad generalno me zaboli licno spolovilo za sve te takve. Ali takvi kreiraju sliku elite. Serem se ja toj eliti na mezare i krobove nanine.
Halo ba koji vam je.
Last edited by zdruzdjo on 26/11/2016 19:02, edited 1 time in total.
-
mirzet87sa
#8065 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
znam ja takvih mali milion, trude se da budu nesto sto nisu, van svojih okvira.. a opet nit im kad zagledam slike, bacim oko na flasu jel vino od 10 ili 80, tipujem da je frizider prazan, nema fasade.. seljacka posla.. takvih je bilo i bit ce, kad tad izlape sa furkama.. ne moze se drzat dugo.. 
- supercali
#8066 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sto si kontradiktoranmirzet87sa wrote:znam ja takvih mali milion, trude se da budu nesto sto nisu, van svojih okvira.. a opet nit im kad zagledam slike, bacim oko na flasu jel vino od 10 ili 80, tipujem da je frizider prazan, nema fasade.. seljacka posla.. takvih je bilo i bit ce, kad tad izlape sa furkama.. ne moze se drzat dugo..
Maloprije kazes ne gledam sa strane a sad vidis jel vino od 10 ili 80 znas kakve furke imaju i tipujes sta imaju
Znaci bacio bi oko i na kucu da si u mogucnosti
I znas da ih je bilo i da ce ih biti i kad im furke lape
- supercali
#8067 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Cuj cemu mjerenjezdruzdjo wrote:Ok svi smo vidjeli ove slike nase middle class "elite". Znamo da je to sipanje za "petacu" na pumpama, punjenje ultre za "dvije kerma", kutija od marlbora a unutra motane sa pijace, lanac na vratu od hirurškog celika,.....itd.
Halo ba koji vam je.
Pa da vidimo s kojim ce forumasice izaci
Mada sam to prekuco davno pa mi moze biti i smoki izaci ce prije sa mnom
-
mirzet87sa
#8068 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nabrajam respo, stoji ti zarez.. nit im kad zagledam slike, bacim oko jel skupa ili jeftina flasa.. ne zanimaju me tudji zivoti, sve dok ne zatrazi par milja u zajam..supercali wrote:Sto si kontradiktoranmirzet87sa wrote:znam ja takvih mali milion, trude se da budu nesto sto nisu, van svojih okvira.. a opet nit im kad zagledam slike, bacim oko na flasu jel vino od 10 ili 80, tipujem da je frizider prazan, nema fasade.. seljacka posla.. takvih je bilo i bit ce, kad tad izlape sa furkama.. ne moze se drzat dugo..
Maloprije kazes ne gledam sa strane a sad vidis jel vino od 10 ili 80 znas kakve furke imaju i tipujes sta imaju
Znaci bacio bi oko i na kucu da si u mogucnosti
I znas da ih je bilo i da ce ih biti i kad im furke lape
- Bakir1
#8069 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pa ne trebas zagledati ni slike ni flase za sablon sve se to manje vise zna konstatacija nit je kompleks nit seljacka posla...
Od izbora automobila pa dalje dala bi se napisati trilogija...
Mene to nista ne tangira distancirao sam se na vakat
Od izbora automobila pa dalje dala bi se napisati trilogija...
Mene to nista ne tangira distancirao sam se na vakat
-
mirzet87sa
#8070 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nit sam se kad druzio sa takvim, nit mi trebaju.. al godinama bacat pricu sipa za petaka, jede kifle, nema fasadu, nema garazu.. prebolesno
- Bakir1
#8071 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pa mozda ne dolazis godinama u dodir sa istima?
Ja stalno dolazim nema dana kada mi ta i takva elita ne naleti na zicer ali sta normalnih ljudi je sve manje sve zamjene teza problem kesirat registraciju od 500 moze li na 20 rata ikako a auto ja ga ne mogu imati....
Ja stalno dolazim nema dana kada mi ta i takva elita ne naleti na zicer ali sta normalnih ljudi je sve manje sve zamjene teza problem kesirat registraciju od 500 moze li na 20 rata ikako a auto ja ga ne mogu imati....
- vješalica
#8072 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
mnogo toga napisali i većinom u pravu
ali ima druga strana
pojedinci vole biti viđeni u društvu ovih pokretnih izjebada što nemaju para da plate kaznu kad već glume bogate bogove
naprosto svršavaju u društvu ovakvih
nek ih neko vidi da se druže sa likovima koji imaju skupa kola
ono nivo se ganja i ostali dometi retardiranih glavuša
ono fancy život i fancy kompleksi
a sa druge strane hrakću po njima anonimno,ismijavaju se...naravno ne svi nego pojedinci...još kad tako opterećen insan se natovari ovim što nemaju neke naudije,bemveje i ostala kolica,nego neka istruhla kola i poderana onda ide tura ismijavanja i upiranja prstom
ne znaju ni šta bi prije...srali ili pišali...a vole se rado vratiti da to pojedu

ali ima druga strana
pojedinci vole biti viđeni u društvu ovih pokretnih izjebada što nemaju para da plate kaznu kad već glume bogate bogove
naprosto svršavaju u društvu ovakvih
nek ih neko vidi da se druže sa likovima koji imaju skupa kola
ono nivo se ganja i ostali dometi retardiranih glavuša
ono fancy život i fancy kompleksi
a sa druge strane hrakću po njima anonimno,ismijavaju se...naravno ne svi nego pojedinci...još kad tako opterećen insan se natovari ovim što nemaju neke naudije,bemveje i ostala kolica,nego neka istruhla kola i poderana onda ide tura ismijavanja i upiranja prstom
ne znaju ni šta bi prije...srali ili pišali...a vole se rado vratiti da to pojedu
-
mirzet87sa
#8073 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Poslovno ne, privatno biram dobro s kim se druzim i tog kruga se drzim.. nikakva elita, nikakvo eksponiranje, brodovi, flase, kljucevi, mobiteli, vikendice.. sto manje zna, sto manje me glava boli
- bitanga_sa_otesa
#8074 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
vješalica wrote: ne znaju ni šta bi prije...srali ili pišali...a vole se rado vratiti da to pojedu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8075 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Cesto to nisu ni skupa ''kola''....nego se pravi slika da su skupa, a zapravo je neka usminkana krntija
Kaze boli me briga...pa boli i mene briga, ali takvi likovi ne mogu, a da drugima ne jasu za vrat sa svojom potrebom da svi vide i cuju za njih i njihov ''status''.
Kaze boli me briga...pa boli i mene briga, ali takvi likovi ne mogu, a da drugima ne jasu za vrat sa svojom potrebom da svi vide i cuju za njih i njihov ''status''.