Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
Mustang1
#8051 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako vam nisu otkljucani kanali restartujete resiver i vidite .. Ako opet nisu onda se poklopite jer vam nest ne stima a ne mozete nazvati i pitati sto nisu otkljucani jer je ovo njihova dobra volja
Znaju oni da su pustili urade ponekad ovako na par dana .. Doduse nema HBO obicni ima samo HD 
-
lajk
#8052 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
kAKO VI DOBIJETE RACUN ZA INTERNET I KABLOVSKU ? postom ili ?
-
doff
#8053 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Donese njihov kurir na adresu. Doduše u zadnje vrijeme lik pravo kasnilajk wrote:kAKO VI DOBIJETE RACUN ZA INTERNET I KABLOVSKU ? postom ili ?
-
kakavdanakneiskustvu
#8054 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mustang1 wrote:Ako vam nisu otkljucani kanali restartujete resiver i vidite .. Ako opet nisu onda se poklopite jer vam nest ne stima a ne mozete nazvati i pitati sto nisu otkljucani jer je ovo njihova dobra voljaZnaju oni da su pustili urade ponekad ovako na par dana .. Doduse nema HBO obicni ima samo HD
Restartovao,nista
-
motorola01
#8055 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja sam restartovao maloprije i otkljucani su skoro svi kanali.
- ami8
#8056 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Em kasni em, nekad ne donese racun nikakodoff wrote:Donese njihov kurir na adresu. Doduše u zadnje vrijeme lik pravo kasnilajk wrote:kAKO VI DOBIJETE RACUN ZA INTERNET I KABLOVSKU ? postom ili ?
- BiHusrcu88
#8057 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dok će trajati im ova zezancija sa otključanim kanalima 
-
kakavdanakneiskustvu
#8058 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Koju su to kanali otkljucani,hbo i cinemax nisu?
-
Ali_G
#8059 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Koristi li neko ovaj njihov mmds? Kako podesiti titlove? Nema sta nisam pokusao i nece. Hvala
- Maharadza
#8060 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Svi kanali u HD-u otključani, pa i HBO HD dok su SD zaključani.kakavdanakneiskustvu wrote:Koju su to kanali otkljucani,hbo i cinemax nisu?
PS. Tačno sam se opet podsjetio zašto hbo ne vrijedi dodatnih 8KM. Hvala tm.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
- Tiger 033
#8061 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Koji ti je resiverAli_G wrote:Koristi li neko ovaj njihov mmds? Kako podesiti titlove? Nema sta nisam pokusao i nece. Hvala
-
Ali_G
#8062 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Deltaline resiver. Cackao sam po postavkama i jednom sam usspio da mi pokaze titlove. Cim sam prebacio kanal izgubili su se, a istom metodom nisam mogao opet
- Tiger 033
#8063 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nazalost uvijek ce ti se to desavati sa titlovima na "Deltaline" resiverima...nista ako ti je ovaj crniAli_G wrote:Deltaline resiver. Cackao sam po postavkama i jednom sam usspio da mi pokaze titlove. Cim sam prebacio kanal izgubili su se, a istom metodom nisam mogao opet
daljinski pritisni tipku "F3" odaberi zeljeni titl zatim "OK" sacekaj malo i isti ce se pokrenuti...a ako ti je sivi
pritisni tipku "A-Z" odaberi titl na zeljenom jeziku i opet "OK"... pozzz-
kakavdanakneiskustvu
#8064 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Maharadza wrote:Svi kanali u HD-u otključani, pa i HBO HD dok su SD zaključani.kakavdanakneiskustvu wrote:Koju su to kanali otkljucani,hbo i cinemax nisu?![]()
PS. Tačno sam se opet podsjetio zašto hbo ne vrijedi dodatnih 8KM. Hvala tm.
Ok
-
Ali_G
#8065 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala. Ma titlovi su ranije radili ok, al onda su odjednom okacili obavijest da se rucno stimaju. Ovaj mmds je odron samo takav.
- Tiger 033
#8066 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ali_G wrote:Hvala. Ma titlovi su ranije radili ok, al onda su odjednom okacili obavijest da se rucno stimaju. Ovaj mmds je odron samo takav.
Samo kad vidis daljinske sve ti je jasno
- Maharadza
#8067 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja ruku u vatru stavljam ako nisu pustili ove HD kanale ne bi li koga navukli na iste jer ih niko neće?! 
-
kakavdanakneiskustvu
#8068 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Maharadza wrote:Ja ruku u vatru stavljam ako nisu pustili ove HD kanale ne bi li koga navukli na iste jer ih niko neće?!
A sta drugo moze biti razlog
-
Mustang1
#8069 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ti si vanredan po svemukakavdanakneiskustvu wrote:Mustang1 wrote:Ako vam nisu otkljucani kanali restartujete resiver i vidite .. Ako opet nisu onda se poklopite jer vam nest ne stima a ne mozete nazvati i pitati sto nisu otkljucani jer je ovo njihova dobra voljaZnaju oni da su pustili urade ponekad ovako na par dana .. Doduse nema HBO obicni ima samo HD
Restartovao,nista
-
kakavdanakneiskustvu
#8070 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mustang1 wrote:Ti si vanredan po svemukakavdanakneiskustvu wrote:Mustang1 wrote:Ako vam nisu otkljucani kanali restartujete resiver i vidite .. Ako opet nisu onda se poklopite jer vam nest ne stima a ne mozete nazvati i pitati sto nisu otkljucani jer je ovo njihova dobra voljaZnaju oni da su pustili urade ponekad ovako na par dana .. Doduse nema HBO obicni ima samo HD
Restartovao,nistaNe znam jesi ti ikad ista dobio na vrijeme .. Odjavi se pa ponovo prikljuci mozda onda bude sve na vrijeme
Jbg,sta ja mogu kad je tako Kako jeste
- Telemach
#8071 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Predlažemo da izvršimo zamjenu recievera, molimo Vas dostavite nam korisničke podatke u inbox.Ali_G wrote:Deltaline resiver. Cackao sam po postavkama i jednom sam usspio da mi pokaze titlove. Cim sam prebacio kanal izgubili su se, a istom metodom nisam mogao opet
- Telemach
#8072 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kompanija koja radi distribuciju računa za Telemach će biti obaviještena o Vašoj reklamaciji. Molimo Vas da nam u PP dostavite adresne podatke kako bismo provjerili i zahtijevali obrazloženje zašto ne dobivate račune na adresu. Nastojaćemo da ubuduće dobivate račune u periodu dok traje distribucija.ami8 wrote:Em kasni em, nekad ne donese racun nikakodoff wrote:Donese njihov kurir na adresu. Doduše u zadnje vrijeme lik pravo kasnilajk wrote:kAKO VI DOBIJETE RACUN ZA INTERNET I KABLOVSKU ? postom ili ?
-
kakaljin
#8073 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
#TelemachTelemach wrote:Kompanija koja radi distribuciju računa za Telemach će biti obaviještena o Vašoj reklamaciji. Molimo Vas da nam u PP dostavite adresne podatke kako bismo provjerili i zahtijevali obrazloženje zašto ne dobivate račune na adresu. Nastojaćemo da ubuduće dobivate račune u periodu dok traje distribucija.ami8 wrote:Em kasni em, nekad ne donese racun nikakodoff wrote:
Donese njihov kurir na adresu. Doduše u zadnje vrijeme lik pravo kasni
Posto ste zaredali za odgovorima, molimo da odgovorite na jedno pitanje.
Zasto se HRT 2 zatamljuje u Sarajevu, a ne zatamljuje u Mostaru u Vasem kablovskom sistemu kada je zakon isti na cijeloj teritoriji BiH u vezi sa zatamljivanjem kanala?
Molimo brz odgovor kao sto dajete na ostala pitanja i sugestije
Pozdrav
-
kakavdanakneiskustvu
#8074 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
"]
Zasto se HRT 2 zatamljuje u Sarajevu, a ne zatamljuje u Mostaru u Vasem kablovskom sistemu kada je zakon isti na cijeloj teritoriji BiH u vezi sa zatamljivanjem kanala?
Pozdrav[/quote]
Odgovor ce,ako ga bude a nesto ne vjerujem da ce ga biti,u mostaru signal hrt primaju zemaljskim putem pA tamo ne moraju zatamniti taj program,tako u tako-u tvrde
#TelemachTelemach wrote:Kompanija koja radi distribuciju računa za Telemach će biti obaviještena o Vašoj reklamaciji. Molimo Vas da nam u PP dostavite adresne podatke kako bismo provjerili i zahtijevali obrazloženje zašto ne dobivate račune na adresu. Nastojaćemo da ubuduće dobivate račune u periodu dok traje distribucija.ami8 wrote:Em kasni em, nekad ne donese racun nikakodoff wrote:
Donese njihov kurir na adresu. Doduše u zadnje vrijeme lik pravo kasni
Pozdrav[/quote]
Odgovor ce,ako ga bude a nesto ne vjerujem da ce ga biti,u mostaru signal hrt primaju zemaljskim putem pA tamo ne moraju zatamniti taj program,tako u tako-u tvrde
-
kakaljin
#8075 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pitao sam ga kroz kablovski sistema ne zemaljskim putem tako da ocekujem odgovor, jer zakon je isti na cijeloj teritoriji BiHkakavdanakneiskustvu wrote: