FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

avetinja

#80476 Re: FK Željezničar

Post by avetinja »

Javlja mi se, navijaču since 2015.
Radio Sarajevo

#80477 Re: FK Željezničar

Post by Radio Sarajevo »

JOINT_1921 wrote:Nije ti ovo babovina da ti odredjujes ko ce kako o cemu pisati.

UPRAVA NAPOLJE! Ali prvo svojih milion KM ubacite u klub, bez trazenja 1.5 milion za 3 godine.
Veze ti nemaš s JU 1921.
BlueBlood

#80478 Re: FK Željezničar

Post by BlueBlood »

joint nisi mi nista odgovorio konkretno

jel neko zna ovo pojasniti ?

Buducnost isto probila rok placanja, isplaceno poslije roka i na drugostepenoj dobili licencu
LSD

#80479 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

1.Faraon doveo Slavka u Želju.
2.Faraon mu dao ugovor sa Željom.
3.Farao ga nogirao iz Želje.
4. Pošto ga je on doveo klub, napravio ugovor sa njim i onda ga nogirao - Faraon imao još godinu i pol dana vremena da izmiri sve dugove prema Slavki i ne dovede klub u ovo sranje.

I onda na kraju ,zakljucak sjednice: kriv je Amar i ova nova uprava :lol: :lol: jbm ti sudija majku, sviraj kraj.
Zastozato

#80480 Re: FK Željezničar

Post by Zastozato »

BlueBlood wrote:joint nisi mi nista odgovorio konkretno

jel neko zna ovo pojasniti ?

Buducnost isto probila rok placanja, isplaceno poslije roka i na drugostepenoj dobili licencu
Ne moze niko jer ovdje su bitnije uprave, bivsa i sadasnja, Miske i Amar, nego Zeljo i njegova buducnost. Da imamo svi isti cilj, a to je Zeljo, gdje bi nam kraj bio.
JOINT_1921
Vozim: odlično

#80481 Re: FK Željezničar

Post by JOINT_1921 »

Ne zna se ko pise smislenije postove od vas par, sve snaga argumenata. Navijac since odavno, na forumu vise od skoro svih vas.

Evo da se podsjetimo... "Onda taj klub ne mora brinuti sta ce biti kad se taj covjek vrati, a vratit' ce se..." :roll: :cry: :run:

Hvala ti puno sto si se vratio i omogucio da gledamo Radnik u Evropi, Stanica, Bogicevica, Sadikovica, Bajica, Klepaca, itd. (kakve ste sve komentare imali za slicne igrace dovedene od prosle uprave, ove polusezone ni slova, to samo prica o vasem licemjerstvu i idolopoklonastvu), covjek suspenduje Kjosevskog (sada to nije problem ali jeste ogroman bio kad je to prosla uprava uradila), pusiona na derbiju kakva se ne pamti, klepala nas sela, ali sve je to ok jbg, a proslima se gledalo jbt kad ne objave zaradu od karata u roku od 1h od zavrsetka utakmice.
avetinja

#80482 Re: FK Željezničar

Post by avetinja »

JOINT_1921

#80483 Re: FK Željezničar

Post by JOINT_1921 »

LSD wrote:1.Faraon doveo Slavka u Želju.
4. Pošto ga je on doveo klub, napravio ugovor sa njim i onda ga nogirao - Faraon imao još godinu i pol dana vremena da izmiri sve dugove prema Slavki i ne dovede klub u ovo sranje.
Zaista je sumorno citati ovakve postove. Kralju, kako smo igrali prosle sezone Evropu? Jel imao covjek da mu se duzno, nije... Ja koliko sam procitao presuda je bila u oktobru (prije 5 mjeseci), ali i to za JADNIH PREJADNIH 20.000 KM i to nisu bili u stanju rijesiti, pa sta onda ocekivati za neko vece sranje...

Mozes li mi objasniti onda zasto Zeljo i nove uprave, pa i prosla, vracaju dugove Osimu kad ih je on sam sebi napravio i posudjivao pare koje nije evidentirao i koci nam klub tuzbama i kamatama? Zasto bi mu Misimovic vracao ista? Zasto smo placali ljudima da se penzionisu kad su i za to Zujo i Osimove uprave krive, zasto nas sada ceka 2 miliona dodatnih od 2010-2014 zbog neplacanja poreza i doprinosa na plate od strane Zujine i Osimove uprave i milion drugih primjera? Zato sto kad si preuzeo klub, preuzeo si i obaveze. Koje si pizde materine dolazio ako nemas jbene kinte u dzepu, nemas plana, nemas vizije, nemas sponzora, osim ako imas neke druge ciljeve, koji su to, mozda vi bolje znate...
Radio Sarajevo

#80484 Re: FK Željezničar

Post by Radio Sarajevo »

Džaba se trudiš, Diktator je bivši i nabijen je nogom za sva vremena. Neće se vratiti, a ako pokuša, dočekaće ga govnjiva motka.

Za razliku od njega, Amar ima deset trofeja i mnogo više kredita.
Zlocin&Kazna

#80485 Re: FK Željezničar

Post by Zlocin&Kazna »

Džaba se raspravljate, kada je jasno ko dan da neko NAMJERNO NIJE UPLATIO NA VRIJEME. Takve stvari se dešavaju u firmi koja ima unutrašnjih problema (u mojom firmi imamo slične trolove, koji kada dobiju zaduzenje - ne zele reci NE, kazu OK, ali (namjerno) ne urade, pa drugi za njima moraju popravljati stvari). Mislim da je jasno ko je u ovom slučaju taj trol.

Savez jeste lopovski, u to nema sumnje, i ove sezone je favorizirao (kao i prošle) Zrinjski i Sarajevo (mediji su također pisali njima u prilog, ove godine nije bilo naslova "Sudija pogurao...", "Sumnjiva pobjeda..." i slično, a bilo je materijala), i očekivati od njih da nas ne je** kad imaju priliku je naivno.
BlueBlood

#80486 Re: FK Željezničar

Post by BlueBlood »

kako vam ne dosadi vise :roll:
JOINT_1921

#80487 Re: FK Željezničar

Post by JOINT_1921 »

Radio Sarajevo wrote:Džaba se trudiš, Diktator je bivši i nabijen je nogom za sva vremena. Neće se vratiti, a ako pokuša, dočekaće ga govnjiva motka.

Za razliku od njega, Amar ima deset trofeja i mnogo više kredita.
Ma mene boli k, nek bude ko hoce, da mi je srecom Zeljo najveci problem i briga u zivotu. Meni je samo zao kluba koji volim jer ispasta zbog neznalica. Vama je bitno da nema "diktatora" a to sto gledas ovo sto gledas, to je sporedno, ima kredita, pa nek ima, dao Bog da sljedece godine dodje dupla kruna, ali ja itekako sumnjam u to, a vi ne i to je vase pravo. Sada da vidimo koga ce Radnik izvuci
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#80488 Re: FK Željezničar

Post by sime_cipol »

Samo da ne bude zabune, Slavko nas je dobio za 40k KM + kamate. Dio su mu isplatili, a zadnji dio od 20k KM mu je uplacen sa zakašnjenjem. Misljenja sam da tu nema namjere, jer da nisu htjeli ne bi mu uplatili ni prvih 20k KM, nego je bilo klasično Mirsino zajebavanje, kako cemo, Lahko cemo ( izmedju dva štoka ) jebo dan-dva gore dole ( pa malo gledao Maji u fonasi ) haj sta ima veze. E izgleda da ne može tako.
Mirsu objesiti za muda da visi na sjeveru umjesto reklame, za opomenu drugima, nabit ga nogom iz kluba i tuziti za nanesenu stetu i nesvjestan rad u sluzbi, a ostali neka se uhvate posla, a ko ne može i nece, neka napusti klub.
ultima_palabra

#80489 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

JOINT_1921 wrote:Ne zna se ko pise smislenije postove od vas par, sve snaga argumenata. Navijac since odavno, na forumu vise od skoro svih vas.

Evo da se podsjetimo... "Onda taj klub ne mora brinuti sta ce biti kad se taj covjek vrati, a vratit' ce se..." :roll: :cry: :run:

Hvala ti puno sto si se vratio i omogucio da gledamo Radnik u Evropi, Stanica, Bogicevica, Sadikovica, Bajica, Klepaca, itd. (kakve ste sve komentare imali za slicne igrace dovedene od prosle uprave, ove polusezone ni slova, to samo prica o vasem licemjerstvu i idolopoklonastvu), covjek suspenduje Kjosevskog (sada to nije problem ali jeste ogroman bio kad je to prosla uprava uradila), pusiona na derbiju kakva se ne pamti, klepala nas sela, ali sve je to ok jbg, a proslima se gledalo jbt kad ne objave zaradu od karata u roku od 1h od zavrsetka utakmice.
Koje nas je to selo klepilo u njegovom mandatu, bas me zanima?

Ok, nisu svi novi igraci zadovoljili (neki od navedenih su bili ok), ali ce takvi otici u miru i prijateljski, a nece tiziti klub i prozivati ga preko medija i nasladjivati se na instagramu kad izgubimo utakmicu, sto je postalo pravilo za vrijeme bivse uprave).

Nije suspendovao Kjosevskog, nego ga je stavio na klupu zbog lose forme... velika razlika. Ako mislis da je Fejzic trenutno bolji onda tako reci i uradi, a ne izmisljaj price sa vinom i cigarama.

Pusiona u derbiju je bila... uglavnom zbog luzerskog mentaliteta nakupljenog u ranijim godinama, pa su tako poklonili 2 gola u 15 minuta.
nosara

#80490 Re: FK Željezničar

Post by nosara »

Kakav debil, bolid, dijabola... moras biti da sa institucijom u kojoj nemas nijednog svog predstavnika, kao najjaci i najtrofejniji klub u drzavi, sklapas nekakve dilove u vezi igranja reprezentacije na tvom stadionu!? :-)
JOINT_1921

#80491 Re: FK Željezničar

Post by JOINT_1921 »

Eto i sta da ti covjek kaze na takve nebuloze. Uefa kralju, pare, evropske utakmice, nadogradnja stadiona, izadji malo iz te hale iz Tuborga, vidi malo svijeta, prosiri vidike.
rumenige_brajtner

#80492 Re: FK Željezničar

Post by rumenige_brajtner »

LSD wrote:1.Faraon doveo Slavka u Želju.

I onda na kraju ,zakljucak sjednice: kriv je Amar i ova nova uprava :lol: :lol: jbm ti sudija majku, sviraj kraj.
prejaka logika, fakat
MHAB

#80493 Re: FK Željezničar

Post by MHAB »

nosara wrote:Kakav debil, bolid, dijabola... moras biti da sa institucijom u kojoj nemas nijednog svog predstavnika, kao najjaci i najtrofejniji klub u drzavi, sklapas nekakve dilove u vezi igranja reprezentacije na tvom stadionu!? :-)
Možda ti je promaklo, ali predsjednik prvostepene komisije za licenciranje je Suad Zeljković koji je tu izabran ispred kantona Sarajevo. Kanton Sarajevo ga je izabrao na prijedlog FK Željezničar, odnosno on je bio član raznih struktura FK Željezničar u prošlosti. Faktički to znači da je FK Željezničar imao direktno svog predstavnika na poziciji predsjednika u prvostepenoj komisiji za licenciranje. Upravo prvostepena komisija je odbila da izda licencu za Europu za FK Željezničar. Ako su papiri za licencu koje je priložio FK Željezničar bili ispravni valjda bi predsjednik komisije koji je željovac bio sposoban da spriječi bilo kakvu mućku kojom bi FK Željezničaru bila uskraćena licenca. Meni to ne izgleda logično da se desi mućka iako je predsjednik komisije željovac. Ispod je link članova prvostepene komisije za licenciranje.

https://www.nfsbih.ba/savez/komisije/pr ... e-klubova/
Tomahawk11
Globalni moderator

#80494 Re: FK Željezničar

Post by Tomahawk11 »

Zamolio bih navijače FK Sarajevo da ne provociraju na ovoj temi!
Ima tema o Premijer ligi, pa sve što imate reći, možete tamo!
Hvala!
vryzas

#80495 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

vryzas wrote:UPRAVA NAPOLJE!
Charuga
Globalni moderator

#80496 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

wewa

#80497 Re: FK Željezničar

Post by wewa »

na pripreme cemo u Konjic, ako vrijeme posluzi :lol:
Charuga
Globalni moderator

#80498 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

Eno planina oko Sarajeva, ubile se za fizičkih priprema. A onda u Konjic da se malo uigraju ... :mrgreen:
wewa

#80499 Re: FK Željezničar

Post by wewa »

kad moze FK Klis, moze i Zeljo :D
Charuga
Globalni moderator

#80500 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

Generalno, planine su dobre za kondicije, fizike, pluča, ali nema uslova na našim. Nema terena, nema staza, nema šta nema ... :mrgreen:
Post Reply