Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Samo je bitan nijet, ricken to sve zna. Joj kad kazem ricken reknk nijet je bitan pa uzmem pola drzave na otpremnicu, naravno reci cu ja tamo turi je ti sa strane. Samo nijet,a to sto mnoge firme ti pokazu na izlazna vrata ako uplata nije prosla,a ti imas uplatnicu to je ustvari sve laz i zavjera ustasko dzihadska. Imam par tuzbi sa firmom, hjoj sad kad ga zavrtimo pa zajebemo sviju i kupim bemve 7 dedem. Nijet i datum da je primljeno je bitno jebo sve ostalo.
made_in_sarajevo wrote:Samo je bitan nijet, ricken to sve zna. Joj kad kazem ricken reknk nijet je bitan pa uzmem pola drzave na otpremnicu, naravno reci cu ja tamo turi je ti sa strane. Samo nijet,a to sto mnoge firme ti pokazu na izlazna vrata ako uplata nije prosla,a ti imas uplatnicu to je ustvari sve laz i zavjera ustasko dzihadska. Imam par tuzbi sa firmom, hjoj sad kad ga zavrtimo pa zajebemo sviju i kupim bemve 7 dedem. Nijet i datum da je primljeno je bitno jebo sve ostalo.
Drži se ti gotovine buraz, šta će piljarima žiro račun, uplatnice, izvodi i slični palci.
Međutim, ono što u pravilniku ne dvosmisleno stoji je da ta neka komisija ima obavezu da uzme cjelovitu sliku u razmatranje.
Upadoh u pola price ali vidim da se pozivas na aneks VI, paragraf c koji definise osporavanje duga. Ukoliko je to izvlakusa za licencu zasto je uopste isplacivan dug?
Ako sam nesto fulio u raspravi unaprijed se izvinjavam
Velkoski wrote:Slavko je zapravio bio naš trojanski konj. Sjećate se izjava prije nego je postao trener Željezničara
Radiosarajevo.ba: Gospodine Selimović, krenut ćemo odmah u "glavu" s pitanjima - Imamo informaciju da je Amar Osim ponovo tužio Fudbalski klub Željezničar za 400.000 KM. Možete li nam potvrditi?
SELIMOVIĆ: Da, istina je... Imate tačnu informaciju. Klub je nedavno dobio zahtjev za isplatu od 400.000 KM od gospodina Amara Osima na ime tužbe.
Upadoh u pola price ali vidim da se pozivas na aneks VI, paragraf c koji definise osporavanje duga. Ukoliko je to izvlakusa za licencu zasto je uopste isplacivan dug?
Ne nije bila priča o osporavanju duga nego kako pravilnik definiše pojam neizmirenih dospjelih obaveza u Aneksu VI odnosno paragraf C koji govori o obavezama onih upostupku ocjene neizmirenih dospjelih obaveza ...............
Velkoski wrote:Slavko je zapravio bio naš trojanski konj. Sjećate se izjava prije nego je postao trener Željezničara
Spavac
Pa nije isplacen. Siljka poslali sa pogresnom uplatnicom, da se ne proknjizi malo ga poslije isprozivali po medijima, malo suspendovali. Sve "cisto"
- Amar blokira racune kako bi otjerao hadzi Kamatara
- Amar dovede Selimovica
- Selimovic dovede Amara (poslije pregovora)
- Siljka ostave na poziciji direktora
- Siljak sjebe licencu
- suspenduju Siljka
- kazu da Siljak nije nista kriv
- ljudi iz Saveza mesetare, najavljuju tuzbe protiv istih
- 6 minuta kasnije kazu kako ce im Savez platiti krov
- Amar tuzi klub za dodatnih 400.000
- Selimovic kaze da ce klub poduzeti mjere kako bi se zastitio od tuzbe svog aktuelnog trenera
- Selimovic: zatekli smo klub pred gasenjem
- Selimovic: zvao sam bivseg predsjednika da radi sa nama
- Sve ok