Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
diablobih wrote:
Tako su dosad radili. Ni ja se jos nisam odlucio za ekvivalent mom trio grande family, jer mi se ne svidja sto nisu usavrsili eon box. Kad sve to rijese, mozda se i odlucim.
Preporučujem EON Premium, i mali slatki boxić
Prateci temu meni se taj box i ne svidja u smislu pouzdanosti. Ugovor mi istice za godinu ipo otprilike, novi paketi su losi pa eto vidicemo hoce li za dvije godine biti novi box i novi paketi
Pozz da ne zna neko slučajno spisak kanala na kojima se ne može vraćati sadržaj unazad na resiveru iz eon light paketa? Čitam da se može vraćati sadržaj na 50 kanala; koji su to, negdje sam pročitala ne može na ovim pink filmskm kanalima?
1. N1 - HD
2. BHT1 - SD
3. Federalna TV
4. RTRS
5. Pink BH
6. OBN
7. Hayat - HD
8. TV1
9. Face TV - HD
10. Al Jazeera Balkans - HD
11. TVSA - HD
12. TOP TV - HD
13. HRT 1
14. HRT 2
15. RTS 1
16. O2 TV
17. Nova TV
18. RTL Televizija
19. RTL 2 HR
20. Prva TV
21. Fox - SD
22. Fox Life - SD
23. Fox Crime - SD
24. Fox Movies - SD
25. CineStar TV
26. CineStar Action
27. CineStar Fantasy
28. CineStar Comedy
29. TV 1000
30. AXN
31. Comedy Central Extra
32. Pikaboo - HD
33. Vavoom - HD
34. Nickelodeon - SD
35. Nick Jr.
36. Discovery Channel
37. National Geographic Channel - SD
38. Viasat History
39. History Channel - SD
40. Nat Geo Wild - HD
41. Sport Klub 1 - SD
42. Sport Klub 2 - HD
43. Sport Klub 3 - HD
44. Eurosport 1 - SD
45. HBO - HD
46. HBO 2 - HD
47. HBO 3 - HD
48. Cinemax - HD
49. CineStar Premiere 1 - HD
50. CineStar Premiere 2 - HD
Mislim na pinkove filmske kanale koji su protivno uključeni u eon light paket a kako sam pročitala ovdje u eon light paketu se dobije osnovni a ne start paket jer se prenose svi kanali koje si imao u trio grandeu, jedino koga uspiju izlevatit pa da im i taj osnovni paket naplate...
aida25 wrote:Mislim na pinkove filmske kanale koji su protivno uključeni u eon light paket a kako sam pročitala ovdje u eon light paketu se dobije osnovni a ne start paket jer se prenose svi kanali koje si imao u trio grandeu, jedino koga uspiju izlevatit pa da im i taj osnovni paket naplate...
Potrebno je da ih sto vise nagovaras da ti daju bolju ponudu.
aida25 wrote:Mislim na pinkove filmske kanale koji su protivno uključeni u eon light paket a kako sam pročitala ovdje u eon light paketu se dobije osnovni a ne start paket jer se prenose svi kanali koje si imao u trio grandeu, jedino koga uspiju izlevatit pa da im i taj osnovni paket naplate...
Nije potrebno nikoga nista nagovarat, sve jasno pise na portalu, ako je doslo do greske, ispravice se.
*Postojeći korisnici DUO i TRIO Grande paketa prelaskom na neki od EON paketa ( EON LIGHT, EON FULL i EON
PREMIUM ) u periodu prva 24 mjeseca korištenja nekog od EON paketa, zadržavaju ponudu TV paketa (Osnovni
ili Prošireni paket) koji su bili uključeni u paket kojeg je pretplatnik koristio do prelaska na novi EON paket.
Imam total ali razmišljam da predjem na eon paket ali van Telemach mreže jer je kod nas nema . Zanima me jedna stvar . Da li u ,recimo , eon premium paketu se dobije i eon box i još dodatno i eon smart TV aplikacija ili samo jedno od ova dva ?? Pošto sad imam total Tv kuća trebalo bi mi za dva televizora .
goran387 wrote:Imam total ali razmišljam da predjem na eon paket ali van Telemach mreže jer je kod nas nema . Zanima me jedna stvar . Da li u ,recimo , eon premium paketu se dobije i eon box i još dodatno i eon smart TV aplikacija ili samo jedno od ova dva ?? Pošto sad imam total Tv kuća trebalo bi mi za dva televizora .
Dobije se oboje, a jedino što ti neće raditi u tom paketu su Arena Sport SD i HD paket, Sport Klub 4K i HBO GO usluga.