E to je da se covjek zapita.insomnia78 wrote:Kaze ja i Kiki se radujemo ubijanju muslimana a on navija za lika koji ih je pobio vise nego sve ostale strane zajedno
I pobio ih vise nego Izrael od kada postoji, u posljednje 3 000 godina.
E to je da se covjek zapita.insomnia78 wrote:Kaze ja i Kiki se radujemo ubijanju muslimana a on navija za lika koji ih je pobio vise nego sve ostale strane zajedno

Jašta sve pobio nevinašca kao što su "borci" isila jah jah, dežurni patetičari aka intelektualci.Kikibombona wrote:E to je da se covjek zapita.insomnia78 wrote:Kaze ja i Kiki se radujemo ubijanju muslimana a on navija za lika koji ih je pobio vise nego sve ostale strane zajedno
I pobio ih vise nego Izrael od kada postoji, u posljednje 3 000 godina.
Covjek je ponosan sto je srbin i svime sto to sa sobom nosi. I to na danasnji dan.exliberal-ex wrote:Kikibombona wrote:Da me nazvao Srbinom, ja bih se uvrijedio. Al' Vlah, bas imponuje.insomnia78 wrote:Kiki pravis raskol medju rajom na tribiniIli Vlasina, jos bolje.
![]()
![]()
Nije lose ni Lukavi Latin!![]()
Republika Vlaska!
Ajde pojasni ovo da te nazvao srbinom.....
Ja navijam za ummet. Za muslimane sa svih strana, ja navijam da rat prestane. Ja ti necu ostati duzan i recu ti ono sto ti i zelis da cujes, ja sam protiv onih koji nas svijetli Islam prljaju svojim krvavim rukama.insomnia78 wrote:Kaze ja i Kiki se radujemo ubijanju muslimana a on navija za lika koji ih je pobio vise nego sve ostale strane zajedno
Qassim1981 wrote:Ja navijam za ummet. Za muslimane sa svih strana, ja navijam da rat prestane. Ja ti necu ostati duzan i recu ti ono sto ti i zelis da cujes, ja sam protiv onih koji nas svijetli Islam prljaju svojim krvavim rukama.insomnia78 wrote:Kaze ja i Kiki se radujemo ubijanju muslimana a on navija za lika koji ih je pobio vise nego sve ostale strane zajedno
To ne mjenja cinjenicu, navijao ja za jedne ili savo za druge, da ti i Kiki uzivate u medjumuslimanskom sukobu. I to je fakt!!!!! Jos lik prav zdrav psuje tobe jarabi Boga i on je kao demokrata borac za mir.
Puu obojici
Zar nije za Everton potpisao?Kikibombona wrote:Tri zapadnjacka dobrovoljca izgubila zivot u Raki prosle sedmice!
Jedan Englez i dva Amerikanca!
Dijete mu bilo bolesno pa bio s njim u bolnici.insomnia78 wrote:Nego dji je Savo

Uletio u zasjedu!GandalfSivi wrote:Zar nije za Everton potpisao?Kikibombona wrote:Tri zapadnjacka dobrovoljca izgubila zivot u Raki prosle sedmice!
https://amp.theguardian.com/uk-news/201 ... s-in-syriaLuke Rutter, 22, from Birkenhead, was fighting with the Kurdish People’s Protection Units (YPG) when he died last Wednesday evening during an ambush in a suburb of the Isis stronghold of Raqqa, his Kurdish commanders said.
The YPG announced his death in a statement that described him as a “martyr” who “participated actively in the collective life, which is promoted within the YPG”.
Sve najbolje malcu, da sto prije ozdravi!!dragma wrote:Dijete mu bilo bolesno pa bio s njim u bolnici.insomnia78 wrote:Nego dji je Savo
Sad je bolje, @saxxxx ako čitaš pozdrav za obadvojicu
Salamiyeh....Sehro wrote:Topovi sirijske vojske, jedan okrenut prema ISIL-u, a drugi prema Nusri, šta mislite na kojem mjestu?![]()
Kikibombona wrote:Sve najbolje malcu, da sto prije ozdravi!!dragma wrote:Dijete mu bilo bolesno pa bio s njim u bolnici.insomnia78 wrote:Nego dji je Savo
dragma wrote:Dijete mu bilo bolesno pa bio s njim u bolnici.insomnia78 wrote:Nego dji je Savo
Sjedi 5!Nadzornik wrote:Salamiyeh....Sehro wrote:Topovi sirijske vojske, jedan okrenut prema ISIL-u, a drugi prema Nusri, šta mislite na kojem mjestu?![]()
Evo jedan Sved sto se borio na strani Kurda par godina (jos od Kobanija), tacnije u jedinici sa Pesmergama i prije mjesec dana je naletio na neki kontrolni punkt kojeg su drzali britanci i YPG koji su ga zarobili sa ekipom. Navodno neko sranje sa vizama jer je on dobijao vizu na mjesec dana i tako sve produzivao mada mu je nikad niko nije kontrolisao. Sad ovi kontrolisali i datum nesto nije bio uredu pa ga zarobili. Bio je u zatvoru desetak dana sa drugim pesmergama i zarobljenim isilovcima. YPG ubi hljeb u isilovcima. Njega nisu dirali ali su ga poslali kuci u Svedsku. Jutros stigao i naravno prvo na raport kod svedske obavjestajne sluzbe a zatim stavio cvijece na mjesto gdje je onaj konj zgazio ljude u Stokholmu ranije ove godine (slika ispod).Kikibombona wrote:Tri zapadnjacka dobrovoljca izgubila zivot u Raki prosle sedmice!