FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- avetinja
#80276 Re: FK Željezničar
Najpoštenije bi bilo da niko ne dobije licencu. Niti smo mi ispunili uvjete niti su, izgleda, ostali. Neko u niži rang, neko kući pred TV da gleda kvalifikacije.
-
RasAlGhul
#80277 Re: FK Željezničar
Ima li iko mahalske barem za pojačanja?
-
Alfa_i_Omega
#80278 Re: FK Željezničar
Trebalo bi biti ok. Nezvanicno naravno.avetinja wrote:Najpoštenije bi bilo da niko ne dobije licencu. Niti smo mi ispunili uvjete niti su, izgleda, ostali. Neko u niži rang, neko kući pred TV da gleda kvalifikacije.
Da. Dva dogovorena, desetak na radaru, sa pet se intenzivno pregovara. Zbog mira u kuci, sabura. Nema vise boom, janje, f5, samo Amar i kako on odluci.RasAlGhul wrote:Ima li iko mahalske barem za pojačanja?
Iskreno, koliko je igraca spomenuto, ne znam jesu li dva pogodili da smo bar "oko" na njih bacili.
-
Alfa_i_Omega
#80279 Re: FK Željezničar
Hocemo bar danas rahat odgledati utakmicu. Na terenu izborili evropu, nemamo rezultatski imperativ ali bi trebali popraviti gorak utisak koji je ostao nakon Celika. Doduse ovo "rahat" jos uvijek nije u potpunosti moguce, sve dok svi Zeljovci ne budu radili za klub, a ne kao pojedini protiv kluba, ciljano i smisljeno prije svake utakmice, cijelu ovu polusezonu. Sramota.
- Mea_parvitas
#80280 Re: FK Željezničar
Slazem se, cijelu prvu polusezonu, tek se u januaru smirili. Sramota doista
Ako ima i malo istine sto "novinar" Delic pise vezano za Muju Selimovica, oho se nama...
Ako ima i malo istine sto "novinar" Delic pise vezano za Muju Selimovica, oho se nama...
-
Alfa_i_Omega
#80281 Re: FK Željezničar
Samo vi pisite, sta ima veze ima li ili nema istine. Bitno da se pise, kontra Zelje. 
- Mea_parvitas
#80282 Re: FK Željezničar
WTF?! Pa ovaj Delic je pljuvao const Misimovica i on pise, ko pise, ko smo mi jbt.
-
Alfa_i_Omega
#80283 Re: FK Željezničar
Taj isti Delic je do juce pljuvan i zatvarali mu kapiju stadiona a danas dijelite njegove twitove. To "ulozice 2,5 mill €, prva druga treca faza, gdje bi se gradio kamp, njegovi ljudi u upravnom odboru, ne pita se Amar za igrace". Realno.
Nebitno, samo Vi. Znas ti dobro koji Vi.
Nebitno, samo Vi. Znas ti dobro koji Vi.
-
Burdus
#80284 Re: FK Željezničar
Kada Nea kaze onda moramo vjerovati
Sve do sada je tacno reko
Sve do sada je tacno reko
-
Burdus
#80285 Re: FK Željezničar
Niko ozbiljan nece da radi sa amarom.
Mogu samo ratni profiteri i pitari.
Mogu samo ratni profiteri i pitari.
-
Alfa_i_Omega
#80286 Re: FK Željezničar
Burdus, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
Display this post.

Display this post.
Display this post.
-
Burdus
#80287 Re: FK Željezničar
Svi znamo Nea da to nije tacno.
Ovaj tvoj post to dokzuje.
Ovaj tvoj post to dokzuje.
-
Alfa_i_Omega
#80288 Re: FK Željezničar
Zadnja utakmica "gluho bilo" sezone.
___________________Fejzic
Stevanovic__Sipovic____Rodin__Stanic
________Hajdarevic______Sadikovic
__Mujezinovic_____E. Zec_____Zajmovic
___________________Krpic
Naprijed Zeljo ljubavi moja!
___________________Krpic
-
Burdus
#80289 Re: FK Željezničar
Nadamo se zadnja za morza na klupi Zelje.Alfa_i_Omega wrote:Zadnja utakmica "gluho bilo" sezone.![]()
___________________Krpic
-
HCAP
#80290 Re: FK Željezničar
Da li je stvarno potrebno da na svaki post pljuješ Osima? Okej, imaš svoje mišljenje kao i ja svoje i poštujem to, ali dosadio si i Bogu i narodu. Pričaj jednom za promjenu o transferima, utakmici, stadionu itd... Nije potrebno da svaki put kad uđem i čitam tvoje postove koji su svi na isti fazonBurdus wrote:Nadamo se zadnja za morza na klupi Zelje.Alfa_i_Omega wrote:Zadnja utakmica "gluho bilo" sezone.![]()
___________________Krpic
- rumenige_brajtner
#80291 Re: FK Željezničar
To se ti nadas. Ja se nadam da ce bit dozivotni trener i da ti i slicni tebi dobijete cireve zbog njegaBurdus wrote:Nadamo se zadnja za morza na klupi Zelje.Alfa_i_Omega wrote:Zadnja utakmica "gluho bilo" sezone.![]()
___________________Krpic
- Charuga
- Globalni moderator
#80292 Re: FK Željezničar
Razumijem kada ga tako zovu pitari, i drugi navijači, ali ne razumijem da može neko ko navija za Želju. U redu je da ti ne odgovara on kao trener, kao čovjek, kao ne znam šta, ali tako zvati najtrofejnijeg trenera kluba. E to ne razumijem ...Burdus wrote:Nadamo se zadnja za morza na klupi Zelje.
-
Alfa_i_Omega
#80293 Re: FK Željezničar
Ko je asistirao za prvi go?
Konacno jedna ovakva utakmica, rahat. Definitivno kada E.Zec moze bar malo igrat, opasniji smo 30%.
Konacno jedna ovakva utakmica, rahat. Definitivno kada E.Zec moze bar malo igrat, opasniji smo 30%.
- Charuga
- Globalni moderator
-
jagugu
#80295 Re: FK Željezničar
Ermin Zec asistirao kod prvog. Tačnije Ermin 2 asistencije i 1 go u ovoj utakmici. Klasa.Alfa_i_Omega wrote:Ko je asistirao za prvi go?
-
Alfa_i_Omega
#80296 Re: FK Željezničar
Strašno, sa pola snage. Ne smijem ni zamisliti spreman. Uskoro Ide nekoliko dana vani, kod strucnjaka sa kojim saradjuje odavno, da ga sanira i spremi za napore priprema. Samo da ga povrede zaobidju, i Zaim.jagugu wrote:Ermin Zec asistirao kod prvog. Tačnije Ermin 2 asistencije i 1 go u ovoj utakmici. Klasa.Alfa_i_Omega wrote:Ko je asistirao za prvi go?
-
Burdus
#80297 Re: FK Željezničar
Ermin mora operisati prepone
Nakon oporavka moze se ocekivati vise od njega. Pod uslovom da prestane sa nesportskim zivotom.
Nakon oporavka moze se ocekivati vise od njega. Pod uslovom da prestane sa nesportskim zivotom.
-
Burdus
#80298 Re: FK Željezničar
Smijurija je ta prica najtrofejniji.Charuga wrote:Razumijem kada ga tako zovu pitari, i drugi navijači, ali ne razumijem da može neko ko navija za Želju. U redu je da ti ne odgovara on kao trener, kao čovjek, kao ne znam šta, ali tako zvati najtrofejnijeg trenera kluba. E to ne razumijem ...Burdus wrote:Nadamo se zadnja za morza na klupi Zelje.
Smijurija kada se zna kako je dosao do toga.
- rumenige_brajtner
#80299 Re: FK Željezničar
Ti si smijurija, EDIT: Ne vrijedi on toga!Burdus wrote:Smijurija je ta prica najtrofejniji.Charuga wrote:Razumijem kada ga tako zovu pitari, i drugi navijači, ali ne razumijem da može neko ko navija za Želju. U redu je da ti ne odgovara on kao trener, kao čovjek, kao ne znam šta, ali tako zvati najtrofejnijeg trenera kluba. E to ne razumijem ...Burdus wrote:Nadamo se zadnja za morza na klupi Zelje.
Last edited by rumenige_brajtner on 25/05/2019 18:10, edited 1 time in total.
- cvrčak_na_hedonizmu
#80300 Re: FK Željezničar
Znaci Zeljeznicar kupovao titule, jel EDIT: Ne vrijedi on toga!?Burdus wrote:Smijurija je ta prica najtrofejniji.Charuga wrote:Razumijem kada ga tako zovu pitari, i drugi navijači, ali ne razumijem da može neko ko navija za Želju. U redu je da ti ne odgovara on kao trener, kao čovjek, kao ne znam šta, ali tako zvati najtrofejnijeg trenera kluba. E to ne razumijem ...Burdus wrote:Nadamo se zadnja za morza na klupi Zelje.