Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jimmy McNulty wrote:Nedavno smo ono pričali o onom Francuzu Dumontu i pucnjavi na Mokušnicama, evo slučajno naleti na jedan dobar video o tome, šteta samo što je kratak.
Jimmy McNulty wrote:Nedavno smo ono pričali o onom Francuzu Dumontu i pucnjavi na Mokušnicama, evo slučajno naleti na jedan dobar video o tome, šteta samo što je kratak.
Koja je priča? Kad je ovo bilo i na kojem spratu na Mokama ?
Ovo ti je bilo odmah poslije rata 95/96 negdje. Može se detaljnije nać. Strani plaćenici i agenti, koji su radili koristeći lažna arapska imena. Isti fazon kao i sada sa Bih Ladenom, Bagdadijem, Nedžadom Balkancom, sve divni muslimanski alimi i učenjaci a ubijaju ljude, pokakam im se na shvatanje...
"Bosnian police in the central Bosnian town of Zenica have shot dead a man, claiming he was an international terrorist.
A second man was arrested.
The two men are wanted by Bosnian police in connection with the murder of a local policeman and a series of robberies throughout central Bosnia.
The shoot-out occurred in the central Bosnian town of Zenica -- 70 kilometers (45 miles) north of Sarajevo.
Police surrounded the building and warned the men to come out, but a shoot-out followed in which one of the men was killed.
One policeman was also wounded.
The dead man has been identified as 30-year-old Zeferini Biniam, alias Abdullah Bedr, from Djibouti.
The second man is a 26-year-old French citizen, Lionel Dumont, alias Abu Hamza.
The men were wanted following the murder of policeman Rusmin Dizdar who was killed after disturbing them as they attempted to break into a petrol station.Posters of the two men had been distributed throughout Bosnia.
A number of weapons were also found in the apartment being used by the two men and police believe they had been involved in a terrorist group aimed at destabilising the political situation in Bosnia."
Ovaj drugi što je uhapšen, Francuz, poslije je pušten-oslobođen ili šta-li-već, (ko fol pobjegao) iz centralnog zatvora u Sarajevu.
Isto ko što su Britanski specijalci uletili u Irački zatvor i oslobodili svoju dvojicu agenata koji su uhapšeni nakon što su nosili arapske nošnje i ubili policajca u Iraku na kontrolnom punktu u Basri.
Hvala drug nadžak... Iz ovog teksta vidim da su ih tražili jer su roknuli policajca dok ih je sprečavao u pljačk(C)i... Interesuje me jesu li djelovali po Zenici i šta su radili, ako neko zna. Kao i na kojem spratu su se krili...
Zaitsev wrote:Hvala drug nadžak... Iz ovog teksta vidim da su ih tražili jer su roknuli policajca dok ih je sprečavao u pljačk(C)i... Interesuje me jesu li djelovali po Zenici i šta su radili, ako neko zna. Kao i na kojem spratu su se krili...
Ovo je bilo koliko se sjecam netom poslije rata. Mozda 1996 ili 1997 godina. Opljackali su benzinsku pumpu u Raspotocju i mislim da su opljckali i neku prodavnicu u gradu. Mislim da ih je u toj grupi bilo trojica od kojeg su jednog ili dvojicu policajci roknuli. Uglavnom taj Dumond je uhvacen, lezo je jedno vrijeme u KPD-u a onda je prebacen u Sarajevo. Ne znam na kojem spratu su bili niti sta su jos radili u Zenici.
Ne znam tačno u vezi tematike s obzirom da nisam student ali s obzirom da svaki kanton može imati svoja pravila u vezi zdravstva tako je i moguće da si u pravu u vezi ovih 50km.
Casual's wrote:U ambulanti Travnicka vakcine daje osoba sa 3 razreda srednje frizerske,frizerka do prije 2 sedmice. Bravo SDA !
Čekaj živ bio, na osnovu čega tvrdiš nešto tako krupno? Evo ja sam prvi da se to prijavi nadležnim i medijski proprati da ne bi bilo eventualnog skrivanja! MIslim da je to previše čak i za naše uslove.
nadžak wrote:
Čekaj živ bio, na osnovu čega tvrdiš nešto tako krupno? Evo ja sam prvi da se to prijavi nadležnim i medijski proprati da ne bi bilo eventualnog skrivanja! MIslim da je to previše čak i za naše uslove.
Na osnovu poznanstva i mog odlaska u tu ambulantu. Inace je zena nekog lika iz SDA, bivsi policajac i Borac. Nema se to kome prijavljivat, zna se sve. Ovo je suti i trpi.
nadžak wrote:
Na osnovu poznanstva i mog odlaska u tu ambulantu. Inace je zena nekog lika iz SDA, bivsi policajac i Borac. Nema se to kome prijavljivat, zna se sve. Ovo je suti i trpi.
nadžak wrote: