Sto je snimljeno na b92 prikazuje RTL Kockica.
EPG

Do maloprije je radio b92 preko Mozaika kao i nekad CMC
Moderator: Benq
To ti mene jel? Hahaha nemam nista protiv Kockice al eto fali mi b92 kao i CMC i Balkanika. Nije mi jasno epg od b92 na KockiciSakazulu wrote:Haj kasnije ću i ja vidjeti imam li iste simptome kao i ti. Baš će ti prisjesti Kockica haha
MTV wrote:To ti mene jel? Hahaha nemam nista protiv Kockice al eto fali mi b92 kao i CMC i Balkanika. Nije mi jasno epg od b92 na KockiciSakazulu wrote:Haj kasnije ću i ja vidjeti imam li iste simptome kao i ti. Baš će ti prisjesti Kockica haha
Na RTL Kockici kad pritisnem dugme i (info) izbaci mi epg b92. Slike su gore u prilogu.Sakazulu wrote:
Ma ne gdje bih.
Nego na rtl kockici nemam aktiviran epg, a na b92 info radi epg od tog kanala...
BTW onaj History HD što si rekao da nemaš... to ja imam x mjeseci.
MTV wrote:Mi nemamo National Geografic HD ne znam kako si ga gledao
Cijena novog logo trio je 46KM. Ti, vjerovatno, misliš na logo trio+. Od HD kanala sam gledao sam HistoryHD (ponekad i National Geographic). Da budem iskren, slabo nešto i gledam, pošto se sve reprizira.U osnovnom paketu ti je Ntional Gograpfic SD i Nart Geo Wild SD.
I ima samo History SD i National Geograpfic SD nema ovdje analogni kompa.
Airtiest mi je ukljucen 25 sati na dan. Nekad ga TV prepozna u sekundi a nekad mu treba 20-30 tak sekundi da ga prepozna. Danas su bila potrebna dva reset na ono pozadi dugme, zadnji je bio prije 2 - 3 sedmice i par reloada. Kontao sam nesto stavljaju novo ali jok. Ma ludiloSakazulu wrote:Nema sve smo zbrljali.
Uglavnom i meni na info daje pregled od b92.
Ali me više nervira što moram prvo upaliti airties pa tek onda tv, jer mi inače tv ne prima signal ako upalim prvo tv pa airites... Ovo im je sranje neko žešće.
Dzontra_Volta wrote:Dobro je ba vas dvojica!![]()
Pustite to šupljiranje, nego de vidite hoće li biti poboljšanja postojećih paketa nama starim korisnicima (ne moraju to javno ni nuditi, nek nam pošalju ponudu na e-mail).
+1dpjokala26 wrote:Dzontra_Volta wrote:Dobro je ba vas dvojica!![]()
Pustite to šupljiranje, nego de vidite hoće li biti poboljšanja postojećih paketa nama starim korisnicima (ne moraju to javno ni nuditi, nek nam pošalju ponudu na e-mail).ja sam ZA.
Mogu Vam samo poslati racun preko maila. Dok javno sta neobjave nece biti nista. Sad ce nova godina bit ce samo cestitka, i dobili smo Kockicu i to je to. I akcija na Logo pakete do marta-aprila, u pola cijene sljedeca 2 ili 4 mjeseca. I tek onda neke nove pogodnosti ili akcije itd.afannedim wrote:+1dpjokala26 wrote:Dzontra_Volta wrote:Dobro je ba vas dvojica!![]()
Pustite to šupljiranje, nego de vidite hoće li biti poboljšanja postojećih paketa nama starim korisnicima (ne moraju to javno ni nuditi, nek nam pošalju ponudu na e-mail).ja sam ZA.
afannedim wrote: Nas stare korisnike ništa nek ne diraju.
Qler wrote:Posto me niko nije zvao vezano za razgovor od neki dan, odem ja danas kod njih. Tamo njih dvoje, momak i zena... On tusi covjeku neki TV a ona radi neki ugovor ocugledno veoma bitan jer nije mogla nista drugo raditi... Stajao tamo 10 minuta i samo otisao. Sjeo na kafu nazvao ih na 931 900 zvonilo i nako par zvonjenja ukidose me... Malo bezobrazno a i neodgovorno ponasanje...
Ne znam sta da ti kazem. Zanima me hoce li ikad biti jos kanala kao 4 - 5 novih sto je do sad bilo. Samo da nebude ukidanja da nespadnemo na pink paket i box paket.Qler wrote:Posto me niko nije zvao vezano za razgovor od neki dan, odem ja danas kod njih. Tamo njih dvoje, momak i zena... On tusi covjeku neki TV a ona radi neki ugovor ocugledno veoma bitan jer nije mogla nista drugo raditi... Stajao tamo 10 minuta i samo otisao. Sjeo na kafu nazvao ih na 931 900 zvonilo i nako par zvonjenja ukidose me... Malo bezobrazno a i neodgovorno ponasanje...
931-999, uvijek se jave I ljubazni su, čak I ako sa mob zoveš kažu sad ćemo mi Vas nazvati da ne trošite.Qler wrote:Posto me niko nije zvao vezano za razgovor od neki dan, odem ja danas kod njih. Tamo njih dvoje, momak i zena... On tusi covjeku neki TV a ona radi neki ugovor ocugledno veoma bitan jer nije mogla nista drugo raditi... Stajao tamo 10 minuta i samo otisao. Sjeo na kafu nazvao ih na 931 900 zvonilo i nako par zvonjenja ukidose me... Malo bezobrazno a i neodgovorno ponasanje...
Pa naravno kad imaju ovih 100 minuta džabaafannedim wrote:931-999, uvijek se jave I ljubazni su, čak I ako sa mob zoveš kažu sad ćemo mi Vas nazvati da ne trošite.Qler wrote:Posto me niko nije zvao vezano za razgovor od neki dan, odem ja danas kod njih. Tamo njih dvoje, momak i zena... On tusi covjeku neki TV a ona radi neki ugovor ocugledno veoma bitan jer nije mogla nista drugo raditi... Stajao tamo 10 minuta i samo otisao. Sjeo na kafu nazvao ih na 931 900 zvonilo i nako par zvonjenja ukidose me... Malo bezobrazno a i neodgovorno ponasanje...
sory ništa lose nisam mislioQler wrote:Jave se na 999 ali to je tehnicka podrska, a oni nemaju veze sa mojim problemim, pitanjem...
Ma znamafannedim wrote:sory ništa lose nisam mislioQler wrote:Jave se na 999 ali to je tehnicka podrska, a oni nemaju veze sa mojim problemim, pitanjem...
Moramo djecu pitati... Dok je bilo dva kanala sa crtićima, znao sam u čemu je kvaka, ali kako ih umnožiše više nisam u tokuNazif_Gljiva wrote:Moze li neko objasniti po cemu je rtl kockica posebna?
Nipoćemu ja sranja od kanala malac nijednom još nije upalio da ga gleda, a ja još kad vidjeh VILA MARIA serija ma bježi.Nazif_Gljiva wrote:Moze li neko objasniti po cemu je rtl kockica posebna?