Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
MTV

#8026 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Cudan ovaj IPTV, sto jest jest!
Image
Image
Sto je snimljeno na b92 prikazuje RTL Kockica.
EPG
Image
Image
Image
Do maloprije je radio b92 preko Mozaika kao i nekad CMC
Sakazulu

#8027 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Haj kasnije ću i ja vidjeti imam li iste simptome kao i ti. Baš će ti prisjesti Kockica haha
MTV

#8028 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Sakazulu wrote:Haj kasnije ću i ja vidjeti imam li iste simptome kao i ti. Baš će ti prisjesti Kockica haha
To ti mene jel? Hahaha nemam nista protiv Kockice al eto fali mi b92 kao i CMC i Balkanika. Nije mi jasno epg od b92 na Kockici :-)
Sakazulu

#8029 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

MTV wrote:
Sakazulu wrote:Haj kasnije ću i ja vidjeti imam li iste simptome kao i ti. Baš će ti prisjesti Kockica haha
To ti mene jel? Hahaha nemam nista protiv Kockice al eto fali mi b92 kao i CMC i Balkanika. Nije mi jasno epg od b92 na Kockici :-)

Ma ne gdje bih.

Nego na rtl kockici nemam aktiviran epg, a na b92 info radi epg od tog kanala...

BTW onaj History HD što si rekao da nemaš... to ja imam x mjeseci.
MTV

#8030 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Sakazulu wrote:

Ma ne gdje bih.

Nego na rtl kockici nemam aktiviran epg, a na b92 info radi epg od tog kanala...

BTW onaj History HD što si rekao da nemaš... to ja imam x mjeseci.
Na RTL Kockici kad pritisnem dugme i (info) izbaci mi epg b92. Slike su gore u prilogu.

Za History HD ja to nisam napisao. Imam ga od prvog dana kad su ga dodali.
Jedan korisnik je napisao, vise komentarisao, za nove pakete tacnije HD paket da stalno gleda History HD i ponekad National Geographic i kako ce mu ta dva faliti. Pa sam mu napisao da je National geographic u osnovnom paketu i da nemamo HD verziju pa ne znam kako ga je mogao gledati. Svatio sam, krivo, da je napisao National Geographic HD i ja sam se krivo izrazio. :D

Meni najvise fale Balkanika, CMC i evo sad b92. :sad:
EDIT:
MTV wrote:

Cijena novog logo trio je 46KM. Ti, vjerovatno, misliš na logo trio+. Od HD kanala sam gledao sam HistoryHD (ponekad i National Geographic). Da budem iskren, slabo nešto i gledam, pošto se sve reprizira.
Mi nemamo National Geografic HD ne znam kako si ga gledao :-) U osnovnom paketu ti je Ntional Gograpfic SD i Nart Geo Wild SD.
I ima samo History SD i National Geograpfic SD nema ovdje analogni kompa.
Sakazulu

#8031 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Nema sve smo zbrljali.

Uglavnom i meni na info daje pregled od b92.

Ali me više nervira što moram prvo upaliti airties pa tek onda tv, jer mi inače tv ne prima signal ako upalim prvo tv pa airites... Ovo im je sranje neko žešće.
MTV

#8032 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Sakazulu wrote:Nema sve smo zbrljali.

Uglavnom i meni na info daje pregled od b92.

Ali me više nervira što moram prvo upaliti airties pa tek onda tv, jer mi inače tv ne prima signal ako upalim prvo tv pa airites... Ovo im je sranje neko žešće.
Airtiest mi je ukljucen 25 sati na dan. Nekad ga TV prepozna u sekundi a nekad mu treba 20-30 tak sekundi da ga prepozna. Danas su bila potrebna dva reset na ono pozadi dugme, zadnji je bio prije 2 - 3 sedmice i par reloada. Kontao sam nesto stavljaju novo ali jok. Ma ludilo
Dzontra_Volta

#8033 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Dzontra_Volta »

Dobro je ba vas dvojica! :D

Pustite to šupljiranje, nego de vidite hoće li biti poboljšanja postojećih paketa nama starim korisnicima (ne moraju to javno ni nuditi, nek nam pošalju ponudu na e-mail). ;-)
dpjokala26

#8034 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by dpjokala26 »

Dzontra_Volta wrote:Dobro je ba vas dvojica! :D

Pustite to šupljiranje, nego de vidite hoće li biti poboljšanja postojećih paketa nama starim korisnicima (ne moraju to javno ni nuditi, nek nam pošalju ponudu na e-mail). ;-)
:thumbup: ja sam ZA. :)
afannedim

#8035 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

dpjokala26 wrote:

+1 :thumbup:
Sakazulu

#8036 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Sad će nam poslati email za koji dan, sa par priloga, vezanih za posljednji račun :izet:
MTV

#8037 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

afannedim wrote:
dpjokala26 wrote:

+1 :thumbup:
Mogu Vam samo poslati racun preko maila. Dok javno sta neobjave nece biti nista. Sad ce nova godina bit ce samo cestitka, i dobili smo Kockicu i to je to. I akcija na Logo pakete do marta-aprila, u pola cijene sljedeca 2 ili 4 mjeseca. I tek onda neke nove pogodnosti ili akcije itd.

Jedino da urade kao i telemach, naprave profil sluzbe za korisnike na klixu.

Ko se supljira? Ja :-) :D
afannedim

#8038 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

[Mogu Vam samo poslati racun preko maila. Dok javno sta neobjave nece biti nista. Sad ce nova godina bit ce samo cestitka, i dobili smo Kockicu i to je to. I akcija na Logo pakete do marta-aprila, u pola cijene sljedeca 2 ili 4 mjeseca. I tek onda neke nove pogodnosti ili akcije itd.

Jedino da urade kao i telemach, naprave profil sluzbe za korisnike na klixu.

Ko se supljira? Ja :-) :D[/quote]

Nas stare korisnike ništa nek ne diraju. :)
dpjokala26

#8039 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by dpjokala26 »

afannedim wrote: Nas stare korisnike ništa nek ne diraju. :)

ako barnu,ima da blokiramo igmansku. ;-)
Qler

#8040 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Qler »

Posto me niko nije zvao vezano za razgovor od neki dan, odem ja danas kod njih. Tamo njih dvoje, momak i zena... On tusi covjeku neki TV a ona radi neki ugovor ocugledno veoma bitan jer nije mogla nista drugo raditi... Stajao tamo 10 minuta i samo otisao. Sjeo na kafu nazvao ih na 931 900 zvonilo i nako par zvonjenja ukidose me... Malo bezobrazno a i neodgovorno ponasanje...
Sakazulu

#8041 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Qler wrote:Posto me niko nije zvao vezano za razgovor od neki dan, odem ja danas kod njih. Tamo njih dvoje, momak i zena... On tusi covjeku neki TV a ona radi neki ugovor ocugledno veoma bitan jer nije mogla nista drugo raditi... Stajao tamo 10 minuta i samo otisao. Sjeo na kafu nazvao ih na 931 900 zvonilo i nako par zvonjenja ukidose me... Malo bezobrazno a i neodgovorno ponasanje...

Dan poslije praznika, svima mutno...
MTV

#8042 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Qler wrote:Posto me niko nije zvao vezano za razgovor od neki dan, odem ja danas kod njih. Tamo njih dvoje, momak i zena... On tusi covjeku neki TV a ona radi neki ugovor ocugledno veoma bitan jer nije mogla nista drugo raditi... Stajao tamo 10 minuta i samo otisao. Sjeo na kafu nazvao ih na 931 900 zvonilo i nako par zvonjenja ukidose me... Malo bezobrazno a i neodgovorno ponasanje...
Ne znam sta da ti kazem. Zanima me hoce li ikad biti jos kanala kao 4 - 5 novih sto je do sad bilo. Samo da nebude ukidanja da nespadnemo na pink paket i box paket.
afannedim

#8043 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

931-999, uvijek se jave I ljubazni su, čak I ako sa mob zoveš kažu sad ćemo mi Vas nazvati da ne trošite.
Sakazulu

#8044 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

afannedim wrote:
931-999, uvijek se jave I ljubazni su, čak I ako sa mob zoveš kažu sad ćemo mi Vas nazvati da ne trošite.
Pa naravno kad imaju ovih 100 minuta džaba :) i kad odgovore sms-om, znači da su limit za pozive ispucali :-)
Qler

#8045 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Qler »

Jave se na 999 ali to je tehnicka podrska, a oni nemaju veze sa mojim problemim, pitanjem...
afannedim

#8046 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Qler wrote:Jave se na 999 ali to je tehnicka podrska, a oni nemaju veze sa mojim problemim, pitanjem...
sory ništa lose nisam mislio ;-)
Nazif_Gljiva

#8047 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Nazif_Gljiva »

Moze li neko objasniti po cemu je rtl kockica posebna?
Qler

#8048 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Qler »

afannedim wrote:
Qler wrote:Jave se na 999 ali to je tehnicka podrska, a oni nemaju veze sa mojim problemim, pitanjem...
sory ništa lose nisam mislio ;-)
Ma znam :) nego me i to naljutilo sa telefonom jer na stranici ima samo ovaj 999 broj...

Nisam fakat mislio nista lose...
Sakazulu

#8049 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Nazif_Gljiva wrote:Moze li neko objasniti po cemu je rtl kockica posebna?
Moramo djecu pitati... Dok je bilo dva kanala sa crtićima, znao sam u čemu je kvaka, ali kako ih umnožiše više nisam u toku :)
afannedim

#8050 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Nazif_Gljiva wrote:Moze li neko objasniti po cemu je rtl kockica posebna?
Nipoćemu ja sranja od kanala malac nijednom još nije upalio da ga gleda, a ja još kad vidjeh VILA MARIA serija ma bježi. :lol: :lol: :lol:
Post Reply