Znaš kako se katane prave, više puta zagrijavaju i hladeasker wrote:Rus Bolton pita psihopatu "ko je ubio Stanisa, da ga nagradim"............ovaj kaze da nezna i to je to. Nigdje tijela, nikakve potvrde, cak ni Bolton da ne zeli da se uvjeri licno da je takav plijen/zvjerka zaista mrtav.
Jonovo tijelo se hladi (a gvozdje se kuje dok je vruce), vrijeme prolazi a crvena ide malo prilec.
Dorne sta reci, kad ih vidim u onim krpicama ko kanarinci a svaka scena s njima je pretanka.
Jedino Ser Davos sto malo cupa epizodu.
Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- Ciprol
#8026 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
-
kakavdanakneiskustvu
#8027 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
shmizlica wrote:ne znam šta se bundžije bune, sasvim realna prva epizoda
nemoral, ovo, ono....kakavdanakneiskustvu wrote:ne sjecam se,sto je ona mala,kraljica valjda, u zatvoru?
ipak cu morati pogledati zadnje epizode prošle sezone
- Kaligrafija
#8028 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Nabacana epizoda, udrobili svega pomalo...ali to je za ocekivati od prve epizode, nove sezone... Sljedeca ce vec biti klanje, na vise frontova ko da gledam...

- Capajebo
#8029 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Iduca epizoda:
1. Bran u drvetu, flashbackovi itd itd.
2. Slobodni narod dolazi u Castle Black i Aliser Thorn ih pocinje oralno zadovoljavati.
3. Melisandre vraca Jona, dok Bran gleda Tower of Joy
4. Daenerys stize u onaj njihov grad, Drogon strikes again
5. Tyrion pokusava ugusiti pobunu u Meerenu oslobadjajuci zmajeve
6. Sem stize kuci
7. Belon Greyoj umire, Euron dolazi
8. Sansa dolazi kod Umbera i pocinje "the north remembers"
Vidjet cemo koliko sam upravu
1. Bran u drvetu, flashbackovi itd itd.
2. Slobodni narod dolazi u Castle Black i Aliser Thorn ih pocinje oralno zadovoljavati.
3. Melisandre vraca Jona, dok Bran gleda Tower of Joy
4. Daenerys stize u onaj njihov grad, Drogon strikes again
5. Tyrion pokusava ugusiti pobunu u Meerenu oslobadjajuci zmajeve
6. Sem stize kuci
7. Belon Greyoj umire, Euron dolazi
8. Sansa dolazi kod Umbera i pocinje "the north remembers"
Vidjet cemo koliko sam upravu
- banjaluka078
#8030 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
kako onda ovdje nije smežgurani bakutaner?!

- banjaluka078
#8031 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Opipa mu puls, skonta da je 'ladan i ode na spavanje.
asker wrote:
Jonovo tijelo se hladi (a gvozdje se kuje dok je vruce), vrijeme prolazi a crvena ide malo prilec.
- Pandakonda
#8032 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Zato što nije samo orglica ono što joj daje mladost. U toj istoj sceni sa Selyese (Stannisovom ženom) kaže da ima dosta napitaka da zavaraju ljudsko oko. Tako da je koristila i napitke da zavara ljude. Isto tako u ovoj sceni sinoć kamera sa fokusira na napitke dajući do znanja da imaju i oni neku svrhu.banjaluka078 wrote:kako onda ovdje nije smežgurani bakutaner?!
- Brkooo
#8033 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
sjever pamti 
- Capajebo
#8034 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Al' je dobraaaaa

- House
#8035 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ovdje spoilera ko u priči
upravo skidam torrent,stigli titlovi i tako to 
- animus
#8036 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Meni je dobra epizoda. Dosta se radnje desilo. Znale su puno gore biti prve epizode.
- Riddle
#8037 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ma nista ona, nije bila ni prosle sezone, a ni sad je nema na spisku uloga. To je to sto se tice Dornea mislim. Negdje sam procitao da su ona dvojica rekli kako je Dorne prosle sezone ubacen samo zato da Jaime i Bronn imaju sta raditi.AleksoMKD wrote:Nije frka ako je u igri najstarija Doranova cerka Ariana (u knjizi) ali iako na kopilad u Dornu gledaju bolje nego u ostatku Westerosa ne vidim logiku zasto bi plemstvo sledilo svalerku pokojnog Oberina i njegove 3 cerke koje samo sto su ubile princa Dornea i njegovog sina (Oberinovog unuka)
Kinslaying je strasan zlocin i proricem da ce pescane zmije umreti gadno.
Kako samo Areo Hotah poginu.
- Capajebo
#8038 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Furaju ga od kako je Dorna uvedena u seriju ozbiljnije... i onda ovako pogine...Riddle wrote: Kako samo Areo Hotah poginu.
-
kakavdanakneiskustvu
#8039 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
nema teorije da svima imena popamtim
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#8040 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jon uskoro zauzima Oštrozimlje, kao nasljednik Targaryen i Starka, ujedinuje sjever i kreće na Dubrovnik... Daenerys Targaryen uz pomoć Drogona zavlada Dothrakijima i ide zauzimanje Essosa... Bran Stark postaje polubog i obračunava se sa kraljem bijelih šetača... jebiga eto vam, sad gaste TV i Torrente i idite u kafiće da ganjate trebe.
-
axe22
#8041 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
pici wrote:Jon uskoro zauzima Oštrozimlje, kao nasljednik Targaryen i Starka, ujedinuje sjever i kreće na Dubrovnik... Daenerys Targaryen uz pomoć Drogona zavlada Dothrakijima i ide zauzimanje Essosa... Bran Stark postaje polubog i obračunava se sa kraljem bijelih šetača... jebiga eto vam, sad gaste TV i Torrente i idite u kafiće da ganjate trebe.
jos samo da nas ispostujes linkovima za epizode i to je to, mogli bi ugasiti torrente i tv.
hhh
- Riddle
#8042 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ma pateticno skroz. Onakva planina od covjeka da umre odmah od jednog uboda neke bukvalno djevojcice. Moze se komotno okrenuti i vrat joj zavrnuti. Je li ono bila ona Bad pussy?Capajebo wrote:Furaju ga od kako je Dorna uvedena u seriju ozbiljnije... i onda ovako pogine...Riddle wrote: Kako samo Areo Hotah poginu.![]()
![]()
Mislio sam da cu vidjeti kako ih Doran sve raspoređuje po kraljevstvu i da se objasni zasto, jako me zanima sta on smislja. Ovako sve nade ubise u prvoj epizodi.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#8043 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
trenutno sam na vajberu s debelim prdonjom...axe22 wrote:pici wrote:Jon uskoro zauzima Oštrozimlje, kao nasljednik Targaryen i Starka, ujedinuje sjever i kreće na Dubrovnik... Daenerys Targaryen uz pomoć Drogona zavlada Dothrakijima i ide zauzimanje Essosa... Bran Stark postaje polubog i obračunava se sa kraljem bijelih šetača... jebiga eto vam, sad gaste TV i Torrente i idite u kafiće da ganjate trebe.
jos samo da nas ispostujes linkovima za epizode i to je to, mogli bi ugasiti torrente i tv.
hhh

-
axe22
#8044 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
pici wrote:trenutno sam na vajberu s debelim prdonjom...axe22 wrote:pici wrote:Jon uskoro zauzima Oštrozimlje, kao nasljednik Targaryen i Starka, ujedinuje sjever i kreće na Dubrovnik... Daenerys Targaryen uz pomoć Drogona zavlada Dothrakijima i ide zauzimanje Essosa... Bran Stark postaje polubog i obračunava se sa kraljem bijelih šetača... jebiga eto vam, sad gaste TV i Torrente i idite u kafiće da ganjate trebe.
hhh
I jesi ga pitao je li bilo sta sa "Sibel Kekilli"??? ili samo prijatelji
- animus
#8045 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ima onaj lik iz Dorne sto je otisao na istok preko mora po vojsku. Cini mi se sin od ovog princa. Kad se on pojavi i ako se pojavi mogla bi dorna biti pravo bitna.
- cenecimoveocino
#8046 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
onako epizoda
- annoy
#8047 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Dakle koje su šanse da Jorah nađe taj prsten
Dorne su nevjerojatno usrali
Ostatak može proći
Što se tiče Stannisa - dok ne vidimo tijelo, može biti i mrtav i živ. Schrodinger's Stannis
Dorne su nevjerojatno usrali
Ostatak može proći
Što se tiče Stannisa - dok ne vidimo tijelo, može biti i mrtav i živ. Schrodinger's Stannis
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
-
kakavdanakneiskustvu
-
dezurni_ucenik
#8050 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Sliver wrote:I babu bih gratis ako trebaCapajebo wrote:Al' je dobraaaaa![]()
I ja bih ga vala babi tutno