BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
IlijaLadin

#8026 Re: BHTelecom All About

Post by IlijaLadin »

Upravo me trznuo +224 308528304.

Radi se o broju iz Gvineje. Pretpostavljam da je to mamac da zovnes natrag pa da ti uzmu silu novca na poziv.

Pa eto da upozorim i druge na hoax.
sith

#8027 Re: BHTelecom All About

Post by sith »

Da, i mene je prozvao neko sa 224 pozivnog. Ne zvati nazad jer ce doci skupo.
Halcyon

#8028 Re: BHTelecom All About

Post by Halcyon »

Ma pozovite, možda se radi o nekom rođaku koji je preselio (na ahiret), pa vam ostavio pet miliona dolara. :mrgreen:
zemomak

#8029 Re: BHTelecom All About

Post by zemomak »

zna li ko kad ce im samsung galaxy III biti u ponudi?
byNelle

#8030 Re: BHTelecom All About

Post by byNelle »

zemomak wrote:zna li ko kad ce im samsung galaxy III biti u ponudi?
stigao u srijedu. ja jutros kontaktirao telecom centar na obali i rekose mi da je ostao jedan (ukupno 5 dobili) i od prije sat vremena je u mom vlasnistvu.. moguce da ima u drugim poslovnicama (carsija, markale, malta).
Tiger 033

#8031 Re: BHTelecom All About

Post by Tiger 033 »

Ovi u TELEkomu su svi napušeni :-) Image

"BH Telecom i Moja TV nastavljaju sa praksom osvježavanja liste kanala. RTV Maglaj :oops: je novi kanal u ponudi naše IPTV platforme!
Moja TV – mjesto najzanimljivih programskih sadržaja!"

Braćo draga ja sam se ali doslovno upiš'o od smijeha kad sam ovo pročit'o :lol: :lol: :lol: :-) :-) :-)

"IDEMO PRVI DAJEMO VIŠE"

Image
motorola01

#8032 Re: BHTelecom All About

Post by motorola01 »

Eh evo izgleda mustuluka za sve pretplatnike BHMOBILE-a:

Produžetak akcije do 15. oktobra - Uživajte Do 200% više!

Svi postojeći i novi pretplatnici BH Mobile mreže, koji do 15. oktobra potpišu (novi) ugovor sa obaveznim trajanjem od 12 ili 24 mjeseca za korištenje „m“ tarifnih paketa i Posebnih paketa BH Mobile mreže, ostvaruju benefite akcije Do 200% više.

Potpišite ugovor u navedenom periodu i postanite dio tima zadovoljnih pretplatnika BH Telecoma, koji već sada svaki mjesec ostvaruju značajne benefite:

- do dva puta više minuta za pozive prema brojevima svih fiksnih mreža u BiH, po cijeni već od samo 0,065 KM!

- do dva puta više minuta za pozive prema BH Mobile brojevima, po cijeni već od samo 0,03 KM, najnižoj cijeni u BiH za ove pozive!

- do dva puta više SMS-ova, uz cijenu već od samo 0,015 KM po poruci!

- do dva puta više MMS-ova, uz cijenu već od samo 0, 06 KM po poruci!

- do 2 GB potpuno BESPLATNOG mobilnog Internet saobraćaja maksimalne brzine BH Mobile mreže!

Cijene su bez PDV-a.

Akcijske pogodnosti uživate godinu ili dvije, ovisno o obaveznoj dužini trajanja ugovora.

http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M5ac8dfad738.html

Trenutno sam na paketu midi30 i da li to znaci da ako odem i potpisem ugovor na 24 mjeseca, imam sve one pogodnosti iz druge tamele sa ovog linka i najvise me zanima to da li cu onda imati svaki mjesec 200MB free interneta, umjesto dosadasnjih 10MB????
Hajde neka se javi neko ko je upucen u sve ovo :D

edit: sta im ovo znaci:Uključeni mobilni internet saobraćaj obračunava se sa obračunskom jedinicom 1 MB, dok po potrošnji uključenog saobraćaja Pretplatnik koristi paketski prijenos podataka u skladu sa obračunskom jedinicom definisanom za svoj pripadajući tarifni paket.
Last edited by motorola01 on 14/09/2012 14:57, edited 1 time in total.
zateznistub

#8033 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

Tiger 033 wrote:Ovi u TELEkomu su svi napušeni :-) Image

"BH Telecom i Moja TV nastavljaju sa praksom osvježavanja liste kanala. RTV Maglaj :oops: je novi kanal u ponudi naše IPTV platforme!
Moja TV – mjesto najzanimljivih programskih sadržaja!"

Braćo draga ja sam se ali doslovno upiš'o od smijeha kad sam ovo pročit'o :lol: :lol: :lol: :-) :-) :-)

"IDEMO PRVI DAJEMO VIŠE"

Image
JA stvarno ne znam ko odlucuje o kanalima koje ce dodavati, ali ovo sto su ugurali u zadnje vrijeme je katastrofa. E cuj maglaj tv. Ako ovako nastave ja odoh kod drugih, ovo je fuj.
_Reds_

#8034 Re: BHTelecom All About

Post by _Reds_ »

sarajevomd wrote:telekom odustaje od napalte prenosenja PL lige :lol: :lol: :lol: :lol:
Meni nikad nisu naplatili niti jednu utakmicu, iako je pisalo da se napacuje, na racunu nikad nije doslo. Hvala im :D :D :D .
Chuckie

#8035 Re: BHTelecom All About

Post by Chuckie »

Eno se na fejsu telekom zahvaljuje forumašima klixa na ukazanoj grešci sa ajfonom. :lol:
The Realist

#8036 Re: BHTelecom All About

Post by The Realist »

sarajevomd wrote:telekom odustaje od napalte prenosenja PL lige :lol: :lol: :lol: :lol:
Ovo uopšte nije loša ideja, samo bi trebali drugačije to napraviti (tačnije, oni i Arena).

Trebali bi obezbijediti prenose svih utakmica, a onda prodavati pakete (za jedan klub, pa sve njegove utakmice). Ako bi cijene bile normalne, vjerujem da bi ljudi uzimali i samim time bi se moglo više zaraditi, ali i nakon toga za više novca prodati sljedeća prava, što bi više novca donijelo klubovima.
zemomak

#8037 Re: BHTelecom All About

Post by zemomak »

byNelle wrote:
stigao u srijedu. ja jutros kontaktirao telecom centar na obali i rekose mi da je ostao jedan (ukupno 5 dobili) i od prije sat vremena je u mom vlasnistvu.. moguce da ima u drugim poslovnicama (carsija, markale, malta).
Ee i ja sam danas imao srece, navratim do telekom centra poslije posla kad imaju par komada na stanju, bijeli je pao i da sam ga zeni, stvarno je zvijer od smartphonea :)

Tapatalk via iPhone 4s
k3_h3

#8038 Re: BHTelecom All About

Post by k3_h3 »

Ljudi de pomgajte. Da li se isplati preci na MojaTV Premi, u sljedecoj situaciji, ove usluge trenutno placam:

-ADSL 4G 30 KM
-Moja TV Phone 30 je paket, mada uvijek bude oko 20ak mobilne
-mStudent10 paket na kojem imam Galaxy S Plus sa ratom dodje oko 60ak KM uvijek

Eh sad, ako predjem na Premi, jel mi ostaje ista rata za telefon koji sam uzo na mStudent10.
A na Phone paketu nema nista pod ugovorom. Ugovor za STB istekao prije godinu i vise mozda...

Hvala svima :)
kakaljin

#8039 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

k3_h3 wrote:Ljudi de pomgajte. Da li se isplati preci na MojaTV Premi, u sljedecoj situaciji, ove usluge trenutno placam:

-ADSL 4G 30 KM
-Moja TV Phone 30 je paket, mada uvijek bude oko 20ak mobilne
-mStudent10 paket na kojem imam Galaxy S Plus sa ratom dodje oko 60ak KM uvijek

Eh sad, ako predjem na Premi, jel mi ostaje ista rata za telefon koji sam uzo na mStudent10.
A na Phone paketu nema nista pod ugovorom. Ugovor za STB istekao prije godinu i vise mozda...

Hvala svima :)
isplati se samo provjeri za taj telefon sa ratama kako da prebacis, jedino ce ti biti manja brzina interneta
k3_h3

#8040 Re: BHTelecom All About

Post by k3_h3 »

kakaljin wrote:isplati se samo provjeri za taj telefon sa ratama kako da prebacis, jedino ce ti biti manja brzina interneta
Ma to sto se tice brzine i nije toliki problem, al jos kad bi kako mogo telefon prebaciti na 12 rata bilo bi super :)
kakaljin

#8041 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

k3_h3 wrote:
kakaljin wrote:isplati se samo provjeri za taj telefon sa ratama kako da prebacis, jedino ce ti biti manja brzina interneta
Ma to sto se tice brzine i nije toliki problem, al jos kad bi kako mogo telefon prebaciti na 12 rata bilo bi super :)
to ti neznam provjeri u BHT-u sve to
TheDocToR

#8042 Re: BHTelecom All About

Post by TheDocToR »

Ja imam jednu smjesnu situaciju.

08,08,2012 odlucim se da predjem na mini 15 sa ultre i potpisem ugovor na 24 mjeseca (ostvarujem pravo na 50% popusta).

Kad dolazi mi sad racun, vidim nigdje uracunat besplatni poziv, besplatni internet.

Brze bolje nazovem 1444 kad tamo mi kazu, da taj ugovor vrijedi tek od prvog u mjesecu, odnosno u mom slucaju od 01.09.

Ugovor koji sam potpisao odnosno aneks ugovora jasno pise: "Ovaj ugovor stupa na snagu datumom potpisivanja".

Druga stvar, niko mi niti usmeno niti pismeno nije rekao da u augustu mi se nece racunati taj bonus.

Sta predlazete sta je najbolje uciniti , jeste li imali slicnu situaciju ?
super_woofer

#8043 Re: BHTelecom All About

Post by super_woofer »

motorola01 wrote:Eh evo izgleda mustuluka za sve pretplatnike BHMOBILE-a:

Produžetak akcije do 15. oktobra - Uživajte Do 200% više!

Trenutno sam na paketu midi30 i da li to znaci da ako odem i potpisem ugovor na 24 mjeseca, imam sve one pogodnosti iz druge tamele sa ovog linka i najvise me zanima to da li cu onda imati svaki mjesec 200MB free interneta, umjesto dosadasnjih 10MB????
Hajde neka se javi neko ko je upucen u sve ovo :D

edit: sta im ovo znaci:Uključeni mobilni internet saobraćaj obračunava se sa obračunskom jedinicom 1 MB, dok po potrošnji uključenog saobraćaja Pretplatnik koristi paketski prijenos podataka u skladu sa obračunskom jedinicom definisanom za svoj pripadajući tarifni paket.
Hoces, ja sam potipsao taj ugovor na 2god (imam mini15 paket) i imam 100mb interenta, vjeruj mi da jos uvijek mi se nije desilo da sam presao a stalno ga koristim ( imam smartphone telefon) i pogledam ponekad koju pjesmu na youtubetu :).

i da ne bude zabune, u toku mjeseca ce ti obracunati taj potroseni internet, ali na kraju kada dodje racun ce ti obracunati sve te pogodnosti i popust ce ti se prikazati na racunu...
Curve

#8044 Re: BHTelecom All About

Post by Curve »

zemomak wrote:
byNelle wrote:
Ee i ja sam danas imao srece, navratim do telekom centra poslije posla kad imaju par komada na stanju, bijeli je pao i da sam ga zeni, stvarno je zvijer od smartphonea :)

Tapatalk via iPhone 4s
:x :x a ja kad zovem nigdje nema, to izgleda po salterima samo hodat treba, koji centar je u pitanju ?
JosMalo.

#8045 Re: BHTelecom All About

Post by JosMalo. »

Imam pitanje.

Uzeo sam mobitle preko telecoma, korisnik sam Mega 100 paketa, mobitel koji sam uzeo je HTC one x
mene zanima da li ikako postoji mogucnost da uzmem jos jedna mobitel, da li postoji mogucnost da ovaj otplatim odma i kako se to radi koliko bi me to izaslo ? Hvala.
HaHaHa2

#8046 Re: BHTelecom All About

Post by HaHaHa2 »

Da li iko zna je li moguce zamjeniti sim karticu posto nemam certifikat za istu?
Halcyon

#8047 Re: BHTelecom All About

Post by Halcyon »

@JosMalo.: Mislim da ne možeš uzeti još jedan telefon.

@HaHaHa2: Možeš, samo ćeš potpisat jedan papir (Izjava da je broj tvoj, čime se oni ograđuju od eventualnih problema kasnije).
HaHaHa2

#8048 Re: BHTelecom All About

Post by HaHaHa2 »

hvala :D
ryan

#8049 Re: BHTelecom All About

Post by ryan »

JosMalo. wrote:Imam pitanje.

Uzeo sam mobitle preko telecoma, korisnik sam Mega 100 paketa, mobitel koji sam uzeo je HTC one x
mene zanima da li ikako postoji mogucnost da uzmem jos jedna mobitel, da li postoji mogucnost da ovaj otplatim odma i kako se to radi koliko bi me to izaslo ? Hvala.
mozes uzeti jos jedan mobitel, ali placas punu cijenu.
a za taj HTC mozes otplatiti preostale rate samo kad udjes u zadnji kvartal, a ako bi otplacivao prije tog roka onda ti brisu onaj popust sto si dobio, tj. moras i njega odmah platiti
zateznistub

#8050 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

ryan wrote:
JosMalo. wrote:Imam pitanje.

mozes uzeti jos jedan mobitel, ali placas punu cijenu.
a za taj HTC mozes otplatiti preostale rate samo kad udjes u zadnji kvartal, a ako bi otplacivao prije tog roka onda ti brisu onaj popust sto si dobio, tj. moras i njega odmah platiti
Moze odmah, ali placa punu cijenu, sto se po mom skromnom misljenju, ipak ne isplati.
ako ti treba drugi mozes uzeti neki koji se otplacuje kao ULTRA korisnik. Znaci odes na salter, raspitas se koji sve aparati idu na taj nacin placanja. Ako nemas ultra certifikat od nekog broja, kupis novi ( u ukupnoj cijeni 10 KM ne znaci bas neki iznos). I rate ti dolaze uz racun pretplate koju koristis.
Locked