Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bit će mi žao fergusona ako izvisi, a sa druge strane.. jbg, ako ovo organizuju, dva nepobijeđena borca jedan spram drugog, vjerovatno 2 najbolja hrvača u sportu, bit će dobro to vidjeti.
MaD_ProfessoR wrote:bit će mi žao fergusona ako izvisi, a sa druge strane.. jbg, ako ovo organizuju, dva nepobijeđena borca jedan spram drugog, vjerovatno 2 najbolja hrvača u sportu, bit će dobro to vidjeti.
- ono "zavrseno" se odnosilo na transfer Askrena u UFC i Demetriusa u ONE - a ne na borbu Khabib vs Askren.
Njih dvojica ce se definitivno boriti ali mislim da ce Askren prije toga imati bar jednu borbu sa nekim drugim protivnikom.
MaD_ProfessoR wrote:bit će mi žao fergusona ako izvisi, a sa druge strane.. jbg, ako ovo organizuju, dva nepobijeđena borca jedan spram drugog, vjerovatno 2 najbolja hrvača u sportu, bit će dobro to vidjeti.
- ono "zavrseno" se odnosilo na transfer Askrena u UFC i Demetriusa u ONE - a ne na borbu Khabib vs Askren.
Njih dvojica ce se definitivno boriti ali mislim da ce Askren prije toga imati bar jednu borbu sa nekim drugim protivnikom.
a skonto sam za to "završeno", samo se nadovezah dalje o budućim kombinacijama
pošteno bi bilo da odradi barem jednu borbu, al previše nepravednih odluka od strane kompanije u zadnje vrijeme, da bi se odbacila mogućnost da mu odmah daju khabibija.
Neam pojma , to mi nesto bledunjavo ,
Aj bar da vidim Weidmanna moRe li meda.
A ovo DC vs Lewis to mi nije uopste takmicarski ko onomad DC vs Spider Silva
Bošnje, a ni taj Skaka, ne bi nikad ni čuli za tog Habiba da se nije desila ona frka sa McGregorom i da nije nekoliko puta uzviknuo tekbir. Sve po vjerski.