Pici morel jos jedan ili jos prijedloga da izbor budne malo vislji mada je moj izbor i prijedlog uno MILOKRADpici wrote:ja mišljem da se nesudjeni glavni grad pcija zove po najveČem treneru ovijeh prostora...ako ste mislili Ćirograd ,zahebali ste se ...DODIKOGRAD :thumbup:more i MILOGRAD a more i DODIKOVAC da privuce na jahorinu šHo više turistica
Milorad Dodik ALL ABOUT
- Bosnolog
#8026 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Last edited by Bosnolog on 13/01/2010 18:51, edited 1 time in total.
- Socijalista
#8027 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodo je totalno prolupao, narode srpski sta vi kazete na ovo?
- Chisum
#8028 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Prvo, ljudi, ne dajte se zbuniti.. ne radi se o gradu nego sumama, planinama, i selima.
Prema tome krmak ne treba da izmislja nista novo, samo da ljudima skine breme necega s cim oni veze nemaju te da ih pusti da svoje selendre zovu imenima koja im pripadaju.... Kasindo, Pale, Mokro, Sokolac itd.... U suprotnom slucaju nisu nista do obican DUPLJAK.... Ribook, Abidas, Nikea (Nike ili Nivea, pitanje je sad), Istocno Sarajevo... itd
(Cuj Istocni stari grad
aaaaaaaaaaaaaaj
ko je jaci, raja iz istocnog centra ili raja iz istocnog starog grada
)
Prema tome krmak ne treba da izmislja nista novo, samo da ljudima skine breme necega s cim oni veze nemaju te da ih pusti da svoje selendre zovu imenima koja im pripadaju.... Kasindo, Pale, Mokro, Sokolac itd.... U suprotnom slucaju nisu nista do obican DUPLJAK.... Ribook, Abidas, Nikea (Nike ili Nivea, pitanje je sad), Istocno Sarajevo... itd
(Cuj Istocni stari grad
- felipe kajetano
#8029 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
S'a je bilo?Ja sad sa treninga..Vozd danas udario kondicioni...puf..a Boga mi i pant....aha..ne interesuje me to..nije u mojoj eparHiji 
- mO k3
#8030 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Chuo sam iz tajnih izvora da ce se zvati
Dodickcity...

Dodickcity...
- sheilak
#8031 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kako ce se onda zvati? Samo Istocno?moderator wrote:Predsjednik Vlade Republike Srpske Milorad Dodik najavio je danas da će predložiti da se iz naziva Istočno Sarajevo briše odrednica Sarajevo.
- Chisum
#8032 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
sheilak wrote:Kako ce se onda zvati? Samo Istocno?moderator wrote:Predsjednik Vlade Republike Srpske Milorad Dodik najavio je danas da će predložiti da se iz naziva Istočno Sarajevo briše odrednica Sarajevo.
Do daljnjeg
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#8033 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
a mogli bi po uzoru od mokru goru u BALVANgradu koji ima svetCki priznati festival Kustendorf....pa u pomen na velikog gazdu od laktašinjca da dobije prikladan naziv Milendorf...hem europejski hem svetCki
e još da kumove nadjemo i datum od krsnu slavu zdogovorimo pa da odČepimo veselje 
- pici
#8034 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
e bez zeze hajd neko normalno ime grada pa da se i ja preselim tamo.....piciharem
hem moČno hem ...dobrodošli na piciharem-X.com 
- armin071
#8035 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Neka se zove "KONTRAGRAD" ili "PRIVREMENOGRAD" a mozda da se napravi neka anketa slicno ko za nadimak Incku pa da ljudi daju svoje prijedloge da pomognemo komsijama "s one strane Dobrinje"..... 
- Chisum
#8036 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jedino sto mi pada na pamet je SHATROGRAD
- 1gorstak
#8037 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sa komsijskog foruma ....
A spominje se i termin Vrhbosna, najbolji od svih do sada predlozenih. Izvini Pici.Nastranu što je Srpsko Sarajevo gurnuo na marginu svih investicija i dešavanja u Srpskoj nego mu još i ime smeta !!!! Ma znamo mi da su se oni radovali kada je Slobo prodao NAŠ grad ,znamo i da im dan danas jadni i čemerni bodemo oči -
- minjonja
#8039 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Chisum wrote:Ovo je jedini prijedlog krmka koji podrzavam...
Prvo, ne postoji federalno Sarajevo i neko drugo Sarajevo, koliko god to seljacine sa Kalovitih Brda i Pala pokusavale tako predstaviti
Postoji SARAJEVO... i postoje sume i sela oko njega...
Prema tome, zasto sume i sela oko Sarajeva zvati Sarajevom???
Pa ja ni Vogoscu, ni Ilidzu ne zovem Sarajevom, a da zovem neke vukojebine kao sto su Pale, Kasindo itd...
Prema tome, Dodik, imas svu moju podrsku sto se ovoga tice... skloni Sarajevo iz imena necega sto veze sa Sarajevom nema... i daj im ime kako god hoces!
(najjace mi je ono - "Istocni stari grad"![]()
![]()
)
zgrade koje su napravljene za olimpijske igre odrzane u sarajevu, ne trebaju da pripadaju sarajevu?

- pici
#8040 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
s kojeg foruma s DoDikovca1gorstak wrote:Sa komsijskog foruma ....
A spominje se i termin Vrhbosna, najbolji od svih do sada predlozenih. Izvini Pici.Nastranu što je Srpsko Sarajevo gurnuo na marginu svih investicija i dešavanja u Srpskoj nego mu još i ime smeta !!!! Ma znamo mi da su se oni radovali kada je Slobo prodao NAŠ grad ,znamo i da im dan danas jadni i čemerni bodemo oči -
- Bosnolog
- vee-jay
#8042 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ma svejedno, samo nek' je Srpsko 
- Socijalista
#8043 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mahovinjezoom66 wrote:obrvanovo?pici wrote:e bez zeze hajd neko normalno ime grada pa da se i ja preselim tamo.....piciharemhem moČno hem ...dobrodošli na piciharem-X.com
-
tuzlak-x
#8044 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
bice na kraju srpski jeruzalem sa zidom, ili ce biti konstantinopolj. 
- Chisum
#8045 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Bosnolog wrote:Mile ROKY u svom izdanju!!!!!! .![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=6PSDqW3a ... re=related
Kakv ljakse...
Nego, prijedlozi, molim... Nemojte da nam komsije ostanu bez imena... Opet ce nam se poceti flekati.
Moj prijedlog za novo ime bio bi:
GRAD?
(stanovnici bi bili grad?jani itd... bilo bi malo jebeno snaci se sa svim znakovima interpunkcije, ali snaci ce se vec nekako)
- statix
#8046 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
More li doDICKland...
Ko se nije obogatio magarac bio

Ev nasmijte se kad je tako veselo, veseras:
Obraća se konobar jednom političkom glavešini: „Nije pristojno da sedite za švedskim stolom .“ Ovaj odgovara: „Nema problema, ja ću ustat' čim oni dodju, al' problem su ti ovi drugi što jel' tebe nema, navraćaju i oprčkuju stojeći.“
Ko se nije obogatio magarac bio

Ev nasmijte se kad je tako veselo, veseras:
Obraća se konobar jednom političkom glavešini: „Nije pristojno da sedite za švedskim stolom .“ Ovaj odgovara: „Nema problema, ja ću ustat' čim oni dodju, al' problem su ti ovi drugi što jel' tebe nema, navraćaju i oprčkuju stojeći.“
- Hame_
- Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!
#8047 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Istočno od Rajha 
*Neko napisa na SA-X komentarima.
*Neko napisa na SA-X komentarima.
-
murgan
#8048 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ili Istočno sanđak-selo 
- Chisum
#8049 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Lafograd
Pljakdu
Ma ja, ma ja-grad
Sta ima-grad
Eki, grad?
itd...
Pljakdu
Ma ja, ma ja-grad
Sta ima-grad
Eki, grad?
itd...
- Bosnolog
#8050 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Niko ne stavi listu sa prijedlozima gradova da se forumasi izjasne pa da objavimo nas komsijski prijedlog,.....evo jos jedan, neka se zove ISTOCNO JAJCE i neka u njoj Milokrad i njegove pristalice konacno proglase svoju drzavu nakon Bleberenduma a nakon toga ista zavrsi gdje sve zavrsi stvoreno u Jajcu poput one koja je zavrsila zahvaljujuci Slobi i onim njegovim mentorima.....kad je vec toliko navalio da protjera to mrsko Sarajevo,.....pardon zar ga on ne zove Teheran,....hmmmm zasto uopste zeli promijeniti ime
,.........