Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
Bosnolog

#8026 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Bosnolog »

pici wrote:ja mišljem da se nesudjeni glavni grad pcija zove po najveČem treneru ovijeh prostora...ako ste mislili Ćirograd ,zahebali ste se ...DODIKOGRAD :thumbup:more i MILOGRAD a more i DODIKOVAC da privuce na jahorinu šHo više turistica :mrgreen:
Pici morel jos jedan ili jos prijedloga da izbor budne malo vislji mada je moj izbor i prijedlog uno MILOKRAD :) :mrgreen: demokratija je a i veci menu/izbor,neka ne zaborave zavrzlamin prijedlog KRAISNOGRAD, evo jos nekih samo nemoj da uzme neko ime a da ne kontaktiraju :sax:zbog autorskog prava predlozenih imena:::: OBRVANOVO,.....OBRVANOGRAD.....BILJAGRAD,....DABOGRAD,...........RASOGRAD.............SLUDOGRAD.........SLOBOGRAD,.........SRBOGRAD,.......BLESOGRAD,.......GUZOGRAD,.....CEDOGRAD,......GROMOGRAD ,.........SJEBOGRAD,....TUGOGRAD... PROPOGRAD.........MLADICGRAD,......dosta za sada uz napomenu na autorsko pravo uz naknadu Dodo znas na sto vec mislimo,jer si nam sumnjiv od kada si poceo da BLEBERENDISES,....... :mrgreen: :run:
Last edited by Bosnolog on 13/01/2010 18:51, edited 1 time in total.
Socijalista

#8027 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Socijalista »

Dodo je totalno prolupao, narode srpski sta vi kazete na ovo?
Chisum

#8028 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Chisum »

Prvo, ljudi, ne dajte se zbuniti.. ne radi se o gradu nego sumama, planinama, i selima.

Prema tome krmak ne treba da izmislja nista novo, samo da ljudima skine breme necega s cim oni veze nemaju te da ih pusti da svoje selendre zovu imenima koja im pripadaju.... Kasindo, Pale, Mokro, Sokolac itd.... U suprotnom slucaju nisu nista do obican DUPLJAK.... Ribook, Abidas, Nikea (Nike ili Nivea, pitanje je sad), Istocno Sarajevo... itd

(Cuj Istocni stari grad :lol: :lol: :lol: :lol: aaaaaaaaaaaaaaj :lol: ko je jaci, raja iz istocnog centra ili raja iz istocnog starog grada :lol: )
felipe kajetano

#8029 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by felipe kajetano »

S'a je bilo?Ja sad sa treninga..Vozd danas udario kondicioni...puf..a Boga mi i pant....aha..ne interesuje me to..nije u mojoj eparHiji :-D
mO k3

#8030 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Chuo sam iz tajnih izvora da ce se zvati

Dodickcity... :-) :-) :-)
sheilak

#8031 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by sheilak »

moderator wrote:Predsjednik Vlade Republike Srpske Milorad Dodik najavio je danas da će predložiti da se iz naziva Istočno Sarajevo briše odrednica Sarajevo.
Kako ce se onda zvati? Samo Istocno? :-D
Chisum

#8032 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Chisum »

sheilak wrote:
moderator wrote:Predsjednik Vlade Republike Srpske Milorad Dodik najavio je danas da će predložiti da se iz naziva Istočno Sarajevo briše odrednica Sarajevo.
Kako ce se onda zvati? Samo Istocno? :-D

Do daljnjeg :lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#8033 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

a mogli bi po uzoru od mokru goru u BALVANgradu koji ima svetCki priznati festival Kustendorf....pa u pomen na velikog gazdu od laktašinjca da dobije prikladan naziv Milendorf...hem europejski hem svetCki :mrgreen: e još da kumove nadjemo i datum od krsnu slavu zdogovorimo pa da odČepimo veselje :mrgreen:
pici

#8034 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

e bez zeze hajd neko normalno ime grada pa da se i ja preselim tamo.....piciharem :mrgreen: hem moČno hem ...dobrodošli na piciharem-X.com :mrgreen:
armin071

#8035 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by armin071 »

Neka se zove "KONTRAGRAD" ili "PRIVREMENOGRAD" a mozda da se napravi neka anketa slicno ko za nadimak Incku pa da ljudi daju svoje prijedloge da pomognemo komsijama "s one strane Dobrinje"..... 8)
Chisum

#8036 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Chisum »

Jedino sto mi pada na pamet je SHATROGRAD
1gorstak

#8037 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 1gorstak »

Sa komsijskog foruma ....
Nastranu što je Srpsko Sarajevo gurnuo na marginu svih investicija i dešavanja u Srpskoj nego mu još i ime smeta !!!! Ma znamo mi da su se oni radovali kada je Slobo prodao NAŠ grad ,znamo i da im dan danas jadni i čemerni bodemo oči -
A spominje se i termin Vrhbosna, najbolji od svih do sada predlozenih. Izvini Pici.
and

#8038 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by and »

čuj grad :?:
selo veselo
minjonja

#8039 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by minjonja »

Chisum wrote:Ovo je jedini prijedlog krmka koji podrzavam...

Prvo, ne postoji federalno Sarajevo i neko drugo Sarajevo, koliko god to seljacine sa Kalovitih Brda i Pala pokusavale tako predstaviti
Postoji SARAJEVO... i postoje sume i sela oko njega...

Prema tome, zasto sume i sela oko Sarajeva zvati Sarajevom???

Pa ja ni Vogoscu, ni Ilidzu ne zovem Sarajevom, a da zovem neke vukojebine kao sto su Pale, Kasindo itd...

Prema tome, Dodik, imas svu moju podrsku sto se ovoga tice... skloni Sarajevo iz imena necega sto veze sa Sarajevom nema... i daj im ime kako god hoces! :-D

(najjace mi je ono - "Istocni stari grad" :lol: :lol: :lol: )

zgrade koje su napravljene za olimpijske igre odrzane u sarajevu, ne trebaju da pripadaju sarajevu?

Image
pici

#8040 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

1gorstak wrote:Sa komsijskog foruma ....
Nastranu što je Srpsko Sarajevo gurnuo na marginu svih investicija i dešavanja u Srpskoj nego mu još i ime smeta !!!! Ma znamo mi da su se oni radovali kada je Slobo prodao NAŠ grad ,znamo i da im dan danas jadni i čemerni bodemo oči -
A spominje se i termin Vrhbosna, najbolji od svih do sada predlozenih. Izvini Pici.
s kojeg foruma s DoDikovca :mrgreen: ...nema veze ja Ću se zadovoljit i da daju neko brdo po meni :mrgreen:
Bosnolog

#8041 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Bosnolog »

vee-jay

#8042 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vee-jay »

ma svejedno, samo nek' je Srpsko :D
Socijalista

#8043 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Socijalista »

zoom66 wrote:
pici wrote:e bez zeze hajd neko normalno ime grada pa da se i ja preselim tamo.....piciharem :mrgreen: hem moČno hem ...dobrodošli na piciharem-X.com :mrgreen:
obrvanovo? :D
Mahovinje :?
tuzlak-x

#8044 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by tuzlak-x »

bice na kraju srpski jeruzalem sa zidom, ili ce biti konstantinopolj. :P
Chisum

#8045 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Chisum »

Bosnolog wrote:Mile ROKY u svom izdanju!!!!!! . :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=6PSDqW3a ... re=related

Kakv ljakse...

Nego, prijedlozi, molim... Nemojte da nam komsije ostanu bez imena... Opet ce nam se poceti flekati.

Moj prijedlog za novo ime bio bi:

GRAD?

(stanovnici bi bili grad?jani itd... bilo bi malo jebeno snaci se sa svim znakovima interpunkcije, ali snaci ce se vec nekako)
statix

#8046 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by statix »

More li doDICKland...

Ko se nije obogatio magarac bio :mrgreen:
Image

Ev nasmijte se kad je tako veselo, veseras:

Obraća se konobar jednom političkom glavešini: „Nije pristojno da sedite za švedskim stolom .“ Ovaj odgovara: „Nema problema, ja ću ustat' čim oni dodju, al' problem su ti ovi drugi što jel' tebe nema, navraćaju i oprčkuju stojeći.“
Hame_
Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!

#8047 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Hame_ »

Istočno od Rajha :D

*Neko napisa na SA-X komentarima.
murgan

#8048 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by murgan »

Ili Istočno sanđak-selo :D
Chisum

#8049 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Chisum »

Lafograd

Pljakdu

Ma ja, ma ja-grad

Sta ima-grad

Eki, grad?

itd...
Bosnolog

#8050 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Bosnolog »

Niko ne stavi listu sa prijedlozima gradova da se forumasi izjasne pa da objavimo nas komsijski prijedlog,.....evo jos jedan, neka se zove ISTOCNO JAJCE i neka u njoj Milokrad i njegove pristalice konacno proglase svoju drzavu nakon Bleberenduma a nakon toga ista zavrsi gdje sve zavrsi stvoreno u Jajcu poput one koja je zavrsila zahvaljujuci Slobi i onim njegovim mentorima.....kad je vec toliko navalio da protjera to mrsko Sarajevo,.....pardon zar ga on ne zove Teheran,....hmmmm zasto uopste zeli promijeniti ime :mrgreen: ,.........
Locked