BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
deer_hunter

#8026 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by deer_hunter »

antifascism wrote: Dolazi za 7 dana na pripreme pod Bijelim Brijegom. Nadam se da ce cuti one patriotske pjesme o balijama koje inace ore pod BB.
zašto bi te pjesme njemu smetale?? očito se ne smatra ni Bošnjakom niti Bosancem,a samim tim ni balijom.njega to ne vrijeđa,on je pravi pravcati Hrvat, čak i po mjestu rođenja
sumirprimus

#8027 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by sumirprimus »

ja ba, rodjen u hrvatskoj,znaci hrvat...
igrao u svim kategorijama... normala koga ce izabrat...mladom mu nabacise to breme,samo sto je on trebao u startu presjec sve nedoumice glede izbora repke...
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#8028 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by JoseMujica »

Puno se pisalo o tome za koga ću igrati, ali kod mene nije bilo dvojbe; uostalom, igrao sam i za sve mlađe selekcije Hrvatske. Mlad sam, počelo se o tome pisati kada sam tek počeo trenirati s prvom momčadi i odmah sam rekao da ne želim o tome pričati te da će sve biti jasno kada dođe vrijeme – zaključio je vezni igrač Dinama
smajlikojipovraća al ko ga hebe i nek mu je sa srećom...barem smo još jednu Izmetašku sapunicu završili
SaPnA

#8029 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by SaPnA »

Nek je vise izabrao, djubre malo, do juce bali nije se jos odlucio a sad fol nije bilo dileme, koja rezija i gluma i spilberg bi mu pozavidio
sumirprimus

#8030 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by sumirprimus »

tako to ide.. u drzavi koja nije drzava i za koju se skoro pa niko vise ne otima..
a opet,ima ko hoce...idemo dalje...
and

#8031 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by and »

sumirprimus wrote:tako to ide.. u drzavi koja nije drzava i za koju se skoro pa niko vise ne otima..
nije to do države,već do ljigavaca.
otima se i te kako za ovu državu i puno većih zvijezda nego ovaj smrad.
nažalost imamo i ljigavaca koji ovako gledaju na svoje porijeklo i državu i onih koji za 1000 eura lažno svjedoče u korist zločinaca.na svu sreću takvi su manjina.
Arteta

#8032 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Arteta »

and wrote:
sumirprimus wrote:tako to ide.. u drzavi koja nije drzava i za koju se skoro pa niko vise ne otima..
nažalost imamo i ljigavaca koji ovako gledaju na svoje porijeklo i državu i onih koji za 1000 eura lažno svjedoče u korist zločinaca.na svu sreću takvi su manjina.
Zasto je ljigavac?
Mustang1

#8033 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Mustang1 »

Ma jebo njega .. Svakako ce propasti kroz godinu dvije .. Ili ce ga neko polomiti klizecim i prije toga
Kurjakk

#8034 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Kurjakk »

Meni nesto nije jasno! Konretno svojatamo sve igrače rodjene u BiH corluku, jelavica, subotica, ma sve samo sto ima ikakve veze s BiH i svi koji ne igraju za nas su izdajnici, a hocemo da taj mali igra za nas, a tamo je rodjen? Slično je i sa zlatanom! Nekako smo neprinicipijelni!
Last edited by Kurjakk on 23/05/2013 22:25, edited 1 time in total.
and

#8035 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by and »

Arteta wrote:
and wrote:
Zasto je ljigavac?
zato što liči na tatu
shake69

#8036 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by shake69 »

Halilovic? Da mi je drago-nije, prije svega zbog kurvinskih dvostrukih arsina gospode iz Rusanove u Zagrebu te hinjske igre maloga i njegovog oca 'koga ce izabrati'.
Mi smo toliko isponizavan narod s Istoka i Zapada da vise ni bol ne osjecam pa tako i ja velim, zaboli me, gubi mi se dijete s ociju i nista me od tebe vise ne zanima sto ne znaci da cu pozeljeti da mu neko slomi nogu! Bit ce Bosne i bez tebe!
antifascism

#8037 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by antifascism »

Kurjakk wrote:Meni nesto nije jasno! Konretno svojatamo sve igrače rodjene u BiH corluku, jelavica, subotica, ma sve samo sto ima ikakve veze s BiH i svi koji ne igraju za nas su izdajnici, a hocemo da taj mali igra za nas, a tamo je rodjen? Slično je i sa zlatanom! Nekako smo ne prinicipijelni!
A oni nisu "ne prinicipijelni"? Evo sad ce i Hrgota bit pozvan, lik je u Hrvatskoj bio par sedmica dok je ceko crveni krst 1993 i to je to. :shock:
Point.

#8038 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Point. »

Arteta wrote:
and wrote:
Zasto je ljigavac?
Valjda zato sto je prije izjavljivao kako se jos nije odlucio, kako ce se savjetovati sa ocem i kad napuni 18 godina odluciti za koga da igra a onda sa 17 prihvati poziv Stimca i pri tome veli, za mene nikad nije bilo dvojbe. To su za mene seljacka balijska posla. Dobro ga je onaj klemavi otac odgojio nema sta. Dosta je vise Izeta, Harisa i Alena kojima su zvalje pune Bosne a ustvari je koriste za sebi dizu rejting u drzavama za koje zapravo zele da igraju. Da su ispocetka ova trojica baja rekli zelimo da igramo za Svicu, 'Rvtacku whatever, niko ih nebi uzeo za zub ovako ispadaju bas ljigavci. Sto je najgore nace se neka pijana budala u ovom selu odakle je Halilovic i polomiti mu noge kad se gore pojavi. To bas i nije u redu ali sam pao sam se ubio.
Zmijuga loma

#8039 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Zmijuga loma »

Ko zna, možda nas Halilović jr. i sr. budu preko TV-a gledali kako dominiramo u Brazilu. :D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#8040 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by JoseMujica »

Štimac je pozvao još nekog lika iz Mostara, osim ovog pendavca...na pripreme u Međugorju :roll:

Mateo Pavlović, koji nastupa za njemački Werder
Last edited by JoseMujica on 23/05/2013 14:58, edited 1 time in total.
hzsa22

#8041 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by hzsa22 »

Vi pricajte sta hocete, ja mu zelim sto kracu karijeru i sto tezu povredu. Zbog ovakvih balija, prije svega njegovog oca, i jesmo tu gdje jesmo. Kako ce igrat' neki Marko i Ante za BiH kad' nasi bivsi reprezentativci svoju djecu salju u druge repke. I tebi Sejo jebem mater u picku izdajnicku.

Halalite.
Arteta

#8042 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Arteta »

shake69 wrote:Halilovic? Da mi je drago-nije, prije svega zbog kurvinskih dvostrukih arsina gospode iz Rusanove u Zagrebu te hinjske igre maloga i njegovog oca 'koga ce izabrati'.
Mi smo toliko isponizavan narod s Istoka i Zapada da vise ni bol ne osjecam pa tako i ja velim, zaboli me, gubi mi se dijete s ociju i nista me od tebe vise ne zanima sto ne znaci da cu pozeljeti da mu neko slomi nogu! Bit ce Bosne i bez tebe!
Mi smo najvise isponizavan narod sami od sebe.
Ovdje se na forumu u vezi ovog Halilovica govorilo kako Susic treba da ode i da ga na koljenima moli.
antifascism

#8043 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by antifascism »

JoseMujica wrote:Štimac je pozvao još nekog lika iz Mostara, osim ovog pendavca...na pripreme u Međugorju :roll:

Mateo Pavlović, koji nastupa za njemački Werder
Pavlović has represented Bosnia-Herzegovina at under-17 level, and Croatia at under-19, under-20 and under-21 levels.[7] He made his competitive debut for the Croatia under-21s in a 1–0 loss to the Georgia under-21s in a June 2011 qualifying match for the 2013 UEFA European Under-21 Football Championship.[8]
Valjda je i to "logicno". :-)
MOSALJOZE

#8044 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

Nek smo i tu priču završili.Bravo Seade,a ovi što neće da igraju za :bih: :fazlija:
shalla

#8045 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by shalla »

Ko mu jebe mater, već sam jednom pisao ovdje da se ponjamke usta i njemu i babuki mu. Moje dijete ne bi smjelo igrati ni za kog drugog taman da mu ponude milijardu eura.
Čak i ako uzmem u obzir to što ovdje ni Pape nije baš pomogao sa svojim stavom "normalno je da Alen igra za hrvatsku" i "kod nas bi konkurisao za tim 2028. godine", opet im se ponjamke u stau onako sočno.

Moderatori sorry ako je ovo neprimjeren govor, ne znam kako drugo da napišem, možda "izvršim im veliku nuždu u os, oris (neutrum)"...
MyTao

#8046 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MyTao »

Nadam se da ce slomiti nogu slijedeci put kada bude igrao, samo zato sto je ispao supak i on i njegov stari. Ako vec nije bili dvojbe za koga zeli igrati sto to odma nije rekao. Moje licno misljenje je da treba da igra za Hrvatsku, al ona prica o tome kako ce odluciti kad napuni 18, je samo igra njegovog starog i ljudi iz Dinama da bi mu se ime vrtilo u novinama. Ispali su supci ovako pravo...
Warashii

#8047 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Warashii »

MA reko je njemu Maminjo
I onda je on morao donjeti odluku :)

Hajde nije neka frka, ak je odabrao neka je, njegovo je pravo.
Samo nemojte ljudi onakve psovke po facebook-u molim vas.
cindrlimindrli

#8048 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by cindrlimindrli »

Mah, balijska posla, ko mu jebe mater. Mi svakako imamo masu talentovanih u koje treba samo dobro investirati i
nece biti problema za nas fudbal. Niti sam bas tol'ki supak da mu pozelim lom noge vec sutra, a ne mogu vala ni
glumiti kosmopolitu pa da mi je ono skroz sve jedno i pozeliti mu uspijesnu karijeru. Nekako, od svega bih najvise
volio da mu babuku nastocim.
vryzas

#8049 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by vryzas »

Eborg wrote:Hadžić je tu negdje sa Vrančićem po kvalitetu.

Hajrović je 19-godišnjak haman bez kluba koji se treba dokazati u U-21.

Ništa mi nismo dobili.

Mali je extra potencijal i predvidjaju mu odlicnu karijeru...mogla bi reprezentacija super profitirati ukoliko Hajrovic nadje klub gdje ce u kontinuitetu igrati.

Ne treba zaboraviti da mu je Venger dosao na noge i da ga je odveo u Arsenal, a Venger je specijalista za pronalazenje mladih igraca ;-)
benderr

#8050 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by benderr »

Sto ste se toliko zapjenili na klinca?
Otpocetka se u Zagrebu zna da je cijela drama oko repke za koju mali bude igrao Mamiceva igra.
Da ko fol ne postoji opasnost :lol: da mali zaigra za BiH Stimac bi se MORAO pravdati javnosti zasto klinju zove u A selekciju. Tko god je gledao malog, pogotovo uzivo zna da treba pojesti jos puno zganjaca za A selekciju Hrvatske.
Ovako mu Mamic dize cijenu kao uber "talentu" igranjem za repku u tako mladim godinama.

To sto se vi palite poput sibica na novinarske patke samo nazalost potvrduje stereotipe o vama kao narodu.
Post Reply