Gdje odose milioni, a gdje ce tek otici milioni...EURbiscanka2 wrote:https://youtu.be/HfMEenJmo8s
Ilegalni migranti u BiH
- Bloo
- Globalna šefica
#8026 Re: Migranti u BiH
- Bloo
- Globalna šefica
#8027 Re: Migranti u BiH
Ja se a tobom Aleksandre ne mogu sloziti ni oko toga da li je nebo plavo, a Dacic krme.CPT wrote:A sad okrecemo malo? Igramo se legalizma i kad krene u pogresnom pravcu onda smo humanisti jel? Znaci slazemo se da nije istina da se "radi samo mukarcima", da nisu svi iz Bangladesa, da ima izbjeglica, da nisu svi kriminalci?Bloo wrote:Pa ti apeliras na humanost ...da se zanemare propisi, zakoni....dokumenti...da se tim ljudima.omoguci.neometana setnja od Pakistana i Bangladesa do obecane zemlje (obicno Njemacka).
Pisi premijeru.
-
howdy
#8028 Re: Migranti u BiH
Koji je postotak zena i djece u odnosu na karinaše?CPT wrote:A sad okrecemo malo? Igramo se legalizma i kad krene u pogresnom pravcu onda smo humanisti jel? Znaci slazemo se da nije istina da se "radi samo mukarcima", da nisu svi iz Bangladesa, da ima izbjeglica, da nisu svi kriminalci?Bloo wrote:Pa ti apeliras na humanost ...da se zanemare propisi, zakoni....dokumenti...da se tim ljudima.omoguci.neometana setnja od Pakistana i Bangladesa do obecane zemlje (obicno Njemacka).
Pisi premijeru.
- CPT
#8029 Re: Migranti u BiH
Ova lokacija je odbijena. Postoje pravila na kakav nacin se trosi novac i gdje. Sve detaljno objasnili ljudi vec kod lokacije u Bosanskom Petrovcu.Bloo wrote:Gdje odose milioni, a gdje ce tek otici milioni...EURbiscanka2 wrote:https://youtu.be/HfMEenJmo8s
- insomnia78
#8030 Re: Migranti u BiH
Ma to je nebitna stvar. Kakve veze ima jesu li zene i djeca u pitanju?
- CPT
#8031 Re: Migranti u BiH
pise 8 od 22, znaci bar dobra trecina? ako su pored djeca samo muskarcihowdy wrote:Koji je postotak zena i djece u odnosu na karinaše?CPT wrote:A sad okrecemo malo? Igramo se legalizma i kad krene u pogresnom pravcu onda smo humanisti jel? Znaci slazemo se da nije istina da se "radi samo mukarcima", da nisu svi iz Bangladesa, da ima izbjeglica, da nisu svi kriminalci?Bloo wrote:Pa ti apeliras na humanost ...da se zanemare propisi, zakoni....dokumenti...da se tim ljudima.omoguci.neometana setnja od Pakistana i Bangladesa do obecane zemlje (obicno Njemacka).
Pisi premijeru.
- Bloo
- Globalna šefica
#8032 Re: Migranti u BiH
Ima.insomnia78 wrote:Ma to je nebitna stvar. Kakve veze ima jesu li zene i djeca u pitanju?
Zene i djeca izbjeglice bi trebali imati slobodu kretanja bez dokumenata po svim kontinentima.
I izbor da traze azil gdje zele.
- insomnia78
#8033 Re: Migranti u BiH
Mislis u Njemackoj? Tamam da ostavim malu sad kad krenemo uBosnu. Poslije spajanje porodice i bog da me vidi. Jos imam racune iz ‘otela, sa benzinske i iz kafica pa mogu i drzavljanstvo trazitiBloo wrote:Ima.insomnia78 wrote:Ma to je nebitna stvar. Kakve veze ima jesu li zene i djeca u pitanju?
Zene i djeca izbjeglice bi trebali imati slobodu kretanja bez dokumenata po svim kontinentima.
- Bloo
- Globalna šefica
#8034 Re: Migranti u BiH
Taman ostane dovoljno mjesta da poneses puno foie gras jer mala nece zauzimati prostor.insomnia78 wrote:Mislis u Njemackoj? Tamam da ostavim malu sad kad krenemo uBosnu. Poslije spajanje porodice i bog da me vidi. Jos imam racune iz ‘otela, sa benzinske i iz kafica pa mogu i drzavljanstvo trazitiBloo wrote:Ima.insomnia78 wrote:Ma to je nebitna stvar. Kakve veze ima jesu li zene i djeca u pitanju?
Ha ja.
Think about it.
- CPT
#8035 Re: Migranti u BiH
Nemaju i ne mogu imati. Takva licitacija je u najboljem slucaju nemoralna.Bloo wrote:Ima.insomnia78 wrote:Ma to je nebitna stvar. Kakve veze ima jesu li zene i djeca u pitanju?
- insomnia78
#8036 Re: Migranti u BiH
Ma mjesta uvijek ima. Sad ozbiljnoBloo wrote: Taman ostane dovoljno mjesta da poneses puno foie gras jer mala nece zauzimati prostor.
Ha ja.
Think about it.
Jedno 90% da dolazimu Avgustu i ponijecu ti jedno pakovanje nije problem. Platis pice, u Jagodi dabome i kvit smo
- Bloo
- Globalna šefica
#8037 Re: Migranti u BiH
Zeljeno njemacko nebo nada mnom i moralni zakon u meni, oni su koji me izdižu iznad zakona ovoga svijeta..
- insomnia78
#8038 Re: Migranti u BiH
Izaci cu ti u susret i necu ti traziti liniju sa sise
- insomnia78
#8039 Re: Migranti u BiH
Sto b’ kolegica rekla: “boziji a ne ljudski”Bloo wrote:Zeljeno njemacko nebo nada mnom i moralni zakon u meni, oni su koji me izdižu iznad zakona ovoga svijeta..
- Bloo
- Globalna šefica
#8040 Re: Migranti u BiH
Uh dobro je, ne moram ih onda depilirati.insomnia78 wrote:Izaci cu ti u susret i necu ti traziti liniju sa sise
merci beaucoup
- insomnia78
#8041 Re: Migranti u BiH
Bloo wrote:Uh dobro je, ne moram ih onda depilirati.insomnia78 wrote:Izaci cu ti u susret i necu ti traziti liniju sa sise
merci beaucoup
- pustopoljina
#8042 Re: Migranti u BiH
Idete mi na zivce na ovoj temi, al' dragi ste mi inace. Laku noc.insomnia78 wrote:Sto b’ kolegica rekla: “boziji a ne ljudski”Bloo wrote:Zeljeno njemacko nebo nada mnom i moralni zakon u meni, oni su koji me izdižu iznad zakona ovoga svijeta..
- CPT
#8043 Re: Migranti u BiH
Pise (bar) nemoralno... Postoji puno vecih problema sa tom idejom u praksi. Recimo u Siriji je cca 10.000.000 ljudi pod nebom (ostavimo druge drzave) i oni izaberu Njemacku recimo. Kako tacno bi to zavrsilo? To je bar 5mio ljudi (zene i djeca).Bloo wrote:Zeljeno njemacko nebo nada mnom i moralni zakon u meni, oni su koji me izdižu iznad zakona ovoga svijeta..
Mogucnost integracije = 0
Troskovi = enormni
Uostalom ovo bas nije novi problem i puno pametniji ljudi su to sve davno skontali (onako usput).
- Bloo
- Globalna šefica
#8044 Re: Migranti u BiH
Ali Njemacka to moze podnijeti!CPT wrote:Pise (bar) nemoralno... Postoji puno vecih problema sa tom idejom u praksi. Recimo u Siriji je cca 10.000.000 ljudi pod nebom (ostavimo druge drzave) i oni izaberu Njemacku recimo. Kako tacno bi to zavrsilo? To je bar 5mio ljudi (zene i djeca).Bloo wrote:Zeljeno njemacko nebo nada mnom i moralni zakon u meni, oni su koji me izdižu iznad zakona ovoga svijeta..
Troskovi = enormni
Uostalom ovo bas nije novi problem i puno pametniji ljudi su to sve davno skontali (onako usput).
A i fali im radnika i djece!
Visak prebace u druge zemlje...
Bnb
- CPT
#8045 Re: Migranti u BiH
Da, radnikA Mozda ce djecaci polirati cijevi topova kao nekad?!Bloo wrote:Ali Njemacka to moze podnijeti!CPT wrote:Pise (bar) nemoralno... Postoji puno vecih problema sa tom idejom u praksi. Recimo u Siriji je cca 10.000.000 ljudi pod nebom (ostavimo druge drzave) i oni izaberu Njemacku recimo. Kako tacno bi to zavrsilo? To je bar 5mio ljudi (zene i djeca).Bloo wrote:Zeljeno njemacko nebo nada mnom i moralni zakon u meni, oni su koji me izdižu iznad zakona ovoga svijeta..
Troskovi = enormni
![]()
A i fali im radnika i djece!
Visak prebace u druge zemlje...
Bnb
-
biscanka2
#8046 Re: Migranti u BiH
Eh, ovo zene, podsjeti me na ono kako su tebe na pregledima istamburali.Budi sretan da nisi zensko. 70-tih godina kad su od ondasnje juge radnike trazili, zene su, kako im sa sobom bebicu donijele nebi i na ginekoloske preglede morale.Po nesreci pocele neke boginje ili kako se ona bolest zove, pa su prije polaska za Dojcland svi prvo morali vakcinisani biti.insomnia78 wrote:Ma to je nebitna stvar. Kakve veze ima jesu li zene i djeca u pitanju?
- Bloo
- Globalna šefica
#8047 Re: Migranti u BiH
Cistacica ...pralja suda ...sobarica....mogli bi sve Aldije i Kauflandove podmiriti...medicinskih sestara....pomocnih medicinskih radnika....
I have a cunning plan.
I have a cunning plan.
- insomnia78
#8048 Re: Migranti u BiH
A dobro. Zenski je biti levicar i liberal. Ne kaze se dzaba u knjiGi dvije zene ko jedan muskaracpustopoljina wrote:Idete mi na zivce na ovoj temi, al' dragi ste mi inace. Laku noc.insomnia78 wrote:Sto b’ kolegica rekla: “boziji a ne ljudski”Bloo wrote:Zeljeno njemacko nebo nada mnom i moralni zakon u meni, oni su koji me izdižu iznad zakona ovoga svijeta..
- Bloo
- Globalna šefica
#8049 Re: Migranti u BiH
Ja sam otisla toliko u desno, da cu na kraju zavrsiti ko Antifa.
- insomnia78
#8050 Re: Migranti u BiH
A udavace? Arapkinje su bgm prejake. Barem ove Alzirke, Marokanka, Tunizanke. Ne mogu im crMkinje opepelitiBloo wrote:Cistacica ...pralja suda ...sobarica....mogli bi sve Aldije i Kauflandove podmiriti...medicinskih sestara....pomocnih medicinskih radnika....
I have a cunning plan.