SaraFina, da sma rekla da je pristojan Hrvat,podmaldio bi me 30 godinaSaraFina wrote:animals wrote:
Drago moje dijete..
brisi sa ove teme..
samo Karlinka ima 50 ljeta..
a i mi ostali smo tu negdje..
Čovječe
Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
- Connaisseur Karlin
#8026 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
-
John Cleese
#8027 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
dale cooper wrote:A ti bi da se svađaš i kuhaš sa mlađim ženama, matori?John Cleese wrote:
Taj zlobni Dale bi da me lisi i ovo malo preostale zivotne radosti![]()
Pa što ne reče odmah.
![]()
SaraFina...he is all yours.![]()
![]()
To ti je prije kao kad dedi dodju unuci s rajom, pa ih kolektivno zafrkava
- Connaisseur Karlin
#8028 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
tako jeSaraFina wrote:Connaisseur Karlin wrote:animal mi je upravo izjavio ljubavanimals wrote: Drago moje dijete..
brisi sa ove teme..
Eto te kod mene u AT![]()
Uživaćemo!
- Bloo
- Globalna šefica
#8029 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
šta bi tek bilo da si spomenula da nije majoriziran...Connaisseur Karlin wrote: SaraFina, da sma rekla da je pristojan Hrvat,podmaldio bi me 30 godina![]()
- animals
#8030 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Jedina sansa da budem Hrvat je da ozenim Karlinku..
- Edin H.
#8031 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Connaisseur Karlin wrote:animal mi je upravo izjavio ljubavanimals wrote:Drago moje dijete..SaraFina wrote:
Koliko je vama to godina pobogu i zaboga? Obmanjujete žensko forumsko pučanstvo da ste mladići! A JNA se pominje? Ha?
brisi sa ove teme..
- Bloo
- Globalna šefica
#8032 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Lakse je da trazis azil...animals wrote:Jedina sansa da budem Hrvat je da ozenim Karlinku..
-
Fudo387
#8033 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Znaci, loze se na starije.
Ok.
Uteftereno, zlu ne trebalo.
Ok.
- SaraFina
#8034 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Connaisseur Karlin wrote:SaraFina, da sma rekla da je pristojan Hrvat,podmaldio bi me 30 godinaSaraFina wrote:animals wrote:
Drago moje dijete..
brisi sa ove teme..
Čovječe![]()
- Connaisseur Karlin
#8035 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
ma u TZ je svako drugo djete iz mjesanog brakaMarlboroGold wrote:Imam putovnicu, pa se ne sekiram previše ako bude kakvih problema. Prednost miješanog brakaConnaisseur Karlin wrote: pa o tome pricam, na zalost , imali su i HR svoju politicku krizu o vlastitom hrvatsvu![]()
ali oni su u EU, malo ih EU preusmjerava
![]()
vama, nek' je Bog na pomoci , narodski receno
Međutim daj i ovdje da ugledamo svjetlost na kraju tunela. Najlakše je dići ruke i otići.
ah, da je tebi lose, upotrjeebio ti putovnicu
i tako znaci, ti si HR drzavljnin, a BosanciHercegovac
- SaraFina
#8036 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Fudo387 wrote:Znaci, loze se na starije.
Ok.
Ti si Fudo onako simpa sa svojim anegdotama, bez obzira na historiju. Čak i kad lagiš zanimljivo te čitati
- animals
#8037 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
SaraFina wrote:Fudo387 wrote:Znaci, loze se na starije.
Ok.
Ti si Fudo onako simpa sa svojim anegdotama, bez obzira na historiju. Čak i kad lagiš zanimljivo te čitati
Loze ...Loze...
u pravi su Fudo
- MarlboroGold
#8038 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Stara zagrepčanka, stari tuzlak. Našli seConnaisseur Karlin wrote:ma u TZ je svako drugo djete iz mjesanog brakaMarlboroGold wrote:Imam putovnicu, pa se ne sekiram previše ako bude kakvih problema. Prednost miješanog brakaConnaisseur Karlin wrote: pa o tome pricam, na zalost , imali su i HR svoju politicku krizu o vlastitom hrvatsvu![]()
ali oni su u EU, malo ih EU preusmjerava
![]()
vama, nek' je Bog na pomoci , narodski receno
Međutim daj i ovdje da ugledamo svjetlost na kraju tunela. Najlakše je dići ruke i otići.nista neobicno za TZ
![]()
ah, da je tebi lose, upotrjeebio ti putovnicukad pukne film, brzo ces preko granice
![]()
BiH će mi uvijek biti na prvom mjestu. Ovdje sam odrastao i sve stekao što imam. Ne ide mi se, ali moraću ako prigusti. Bosanac sam prije svega.
Točkovi nacionalizma se opet okreću.
- Connaisseur Karlin
#8039 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Bloo wrote:šta bi tek bilo da si spomenula da nije majoriziran...Connaisseur Karlin wrote: SaraFina, da sma rekla da je pristojan Hrvat,podmaldio bi me 30 godina![]()
oooo ohoooo hooooooooo uh
nema sanseanimals wrote:Jedina sansa da budem Hrvat je da ozenim Karlinku..
- insomnia78
#8040 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Da bas onako jugoslovenski. Šara je tu ako zagusti. Što bi drug Kenjac reko: dje je vama pasoš? Nema pojela maca. Ostale vam samo šamije, dinije i burke
-
Fudo387
#8041 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Nisam ja bona stariji, mene slovenci zarobili.SaraFina wrote:Fudo387 wrote:Znaci, loze se na starije.
Ok.
A jel ti zanimljivo?
- Zejnep
#8042 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Fudo387 wrote:Nisam ja bona stariji, mene slovenci zarobili.SaraFina wrote:Fudo387 wrote:Znaci, loze se na starije.
Ok.
A jel ti zanimljivo?
- animals
#8043 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Sto vise starim , sve sam slicniji drugu Titu..
privlace me zemske mladje 30 god...
privlace me zemske mladje 30 god...
- Connaisseur Karlin
#8044 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
u sustini ti si oboje , ma naravno da je tebi Bosna kao domovina na prvom mjestu, ali drzavi BiH nisi sigurnoMarlboroGold wrote:Stara zagrepčanka, stari tuzlak. Našli seConnaisseur Karlin wrote:
ma u TZ je svako drugo djete iz mjesanog brakanista neobicno za TZ
![]()
ah, da je tebi lose, upotrjeebio ti putovnicukad pukne film, brzo ces preko granice
![]()
BiH će mi uvijek biti na prvom mjestu. Ovdje sam odrastao i sve stekao što imam. Ne ide mi se, ali moraću ako prigusti. Bosanac sam prije svega.
Točkovi nacionalizma se opet okreću.
znaci, ti si veci Hrvat od animals-a
- SaraFina
#8045 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Zejno, nisam ništa! Fudo, Zejna došla hajde ti!Zejnep wrote:Fudo387 wrote:Nisam ja bona stariji, mene slovenci zarobili.SaraFina wrote:
A jel ti zanimljivo?
- MarlboroGold
#8046 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Izgleda da je tako. Valjda se neće uvrijeditiConnaisseur Karlin wrote: u sustini ti si oboje , ma naravno da je tebi Bosna kao domovina na prvom mjestu, ali drzavi BiH nisi sigurno![]()
- animals
#8047 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Ma i krokodil je veci Hrvat od mene..MarlboroGold wrote:Izgleda da je tako. Valjda se neće uvrijeditiConnaisseur Karlin wrote: u sustini ti si oboje , ma naravno da je tebi Bosna kao domovina na prvom mjestu, ali drzavi BiH nisi sigurno![]()
jebaji ga..
-
Fudo387
#8048 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Mor’o sam se bona predat’, ubili bi me supci.Zejnep wrote:
- Connaisseur Karlin
#8049 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
jah k'o i vecina Hrvata iz BiHMarlboroGold wrote:Izgleda da je tako. Valjda se neće uvrijeditiConnaisseur Karlin wrote: u sustini ti si oboje , ma naravno da je tebi Bosna kao domovina na prvom mjestu, ali drzavi BiH nisi sigurno![]()
- Zejnep
#8050 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
A vako ću te ja ubitFudo387 wrote:Mor’o sam se bona predat’, ubili bi me supci.Zejnep wrote: