Ti si čak i dobru cifru ponudio kakvih ima
Uglavnom radiće ti te igre bez problema pa i novije na manjim postavkama ako nisi zahtjevan (mislim na GTA 5 i slično) mada ne očekuj čuda.
Firma daje garanciju pa ako i podvale imaš pravo da reklamiraš
Moderator: Benq
Ma eto jedino sma skeptican to sto su polovniavaks wrote:A 90% upita na ovo je temi takvih, nemaš se šta izvinjavati
Ti si čak i dobru cifru ponudio kakvih ima![]()
Uglavnom radiće ti te igre bez problema pa i novije na manjim postavkama ako nisi zahtjevan (mislim na GTA 5 i slično) mada ne očekuj čuda.
Firma daje garanciju pa ako i podvale imaš pravo da reklamiraš![]()
E necu u Imtecu vala pa nikad ga vise ne imoavaks wrote:A novo je novo jbg, zato ti minimum milja treba ako planiraš za igre:
https://www.olx.ba/artikal/29339405/i3- ... 4-8gb-1tb/
A ako si skeptičan onda UE, Imtec, Plus pa ćeš milju i po' dati za istu konfiguraciju
Doduše imaš garanciju![]()
https://imtec.ba/imtec-game-racunari/39 ... -ddr5.html
Brate sto je najgore kupio orginal WIN 7 od njihavaks wrote:A moguće je, mislim da ne smiju ilegalan windows instalirati pa nisu ni provjeravali ako nisi htio kupiti licencu od njih![]()
Mada su mogli i linux nabaciti da istestiraju je li konfiguracija radi majka mu stara
Aha , aha ma haj skontacu nesto valjda jbg krampa sam ja poprilicno za ovo uglavnom mrsko mi se peglat al sad cu morat finansije me diktariajuavaks wrote:To je samo reklama, Cyclops V kućište je s ovim, i to solidno za te novce kao i ostale komponente.
Velim ti da si barem 400KM dobar na konfiguraciji ako preko pika hoćeš novo...
Haver je uzimao kod ovih neki office računar, također pouzdani a nude i gaming konfe;invincible1921 wrote:Ma eto jedino sma skeptican to sto su polovniavaks wrote:A 90% upita na ovo je temi takvih, nemaš se šta izvinjavati
Ti si čak i dobru cifru ponudio kakvih ima![]()
Firma daje garanciju pa ako i podvale imaš pravo da reklamiraš![]()
Ovaj mi neki dan crko,,,kaze drug napojna, kupio napojnu spojili TUP nece nesto, tamo vmao crko hard disk e reko ne popravljo ga vala ,,,,radije cu novi sad kupit
za pocetak vidi da li ga bios prepoznajemirzakaric2016 wrote:Pozz. Znam da nije prava tema, ali ako moze neko da mi odgovori: jucer sam pokusao da upalim laptop (asus x54h) i kada je trebao da ucita sistem, nakon onog asus logo, samo se pojavio black screen sa onim blinking cursor u lijevom gornjem cosku. Da li ovo znaci da je crkao hdd ili postoji neko rjesenje?
Drugo pitanje: planiram da uradim upgrade rama na laptopu acer e1-521 pa me zanima na sta konkretno treba da obratim paznju prilikom biranja ramova?
Nisam fakat pc strucnjak pa zato pitam. Hvala.
Ja sam kupovao od pcworldbl dosta komponenti... Nikad nikakvog problema. Ne daje fiskalni, al daje garanciju neku svoju... Fino posalju upakovano da se ne osteti nista. Placanje po uzecu uvijek bilomirzakaric2016 wrote:Pozdrav svima. Ehh ovako, imam 2 pitanja:
1. Moze li mi neko preporuciti jeftin i pouzdan servis laptopa u Sarajevu koji ne naplacuje puno po satu. Znaci samo ugradnja ssd, dizanje sistema i popravka usb porta (ako je to uopste moguce). Hvala.
2. Ima li neko iskustva sa pcworldbl na piku, da li je pouzdan i da li dolazi fisk. racun sa komponentom? Hvala.
Sa 560? WoW?febo_acm wrote:Ja sam prije nove godine kupio rx560 4gb... Sreca pa su skocile cijene u medjuvremenu pa sam popusio samo 30 km
WoW mi fakticki nije bio igriv, PUBG stekanje... Prodam je i dodam 50 KM i kupim polovnu gtx 970 g1 4GB... Rijesio sve brige u zivotu

U raidu sa 20 ljudi trzalo drama... Morao spustiti na 3 quality.caseytron wrote:Sa 560? WoW?febo_acm wrote:Ja sam prije nove godine kupio rx560 4gb... Sreca pa su skocile cijene u medjuvremenu pa sam popusio samo 30 km
WoW mi fakticki nije bio igriv, PUBG stekanje... Prodam je i dodam 50 KM i kupim polovnu gtx 970 g1 4GB... Rijesio sve brige u zivotu
Mogu imati samo svog zastupnika...kod nas niko ziv nema predstavnistvoLuxor-Concorde wrote:Ima li u Bosni Asus predstavnistvo? Mislio sam uzeti Asus maticnu u Njemackoj i u slucaju nekad nekog sranja da mogu ovde preko njih reklamirati...
+ $55.12 Shipping & Import Fees Deposit to Bosnia and Herzegovinaavaks wrote:Veoma povoljan gamerski sa ekstra optičkim senzorom, ako je neko u potrazi:
Na amazonu 13$:
https://www.amazon.com/Trust-Gaming-Pro ... B01EFVAPFO
Kaže da šalje za Bosnu ali ne vidim cijenu nigdje
Da, samo hoce li ti prihvatiti, jer je garancija iz njemacke.Luxor-Concorde wrote:I to sto kazesZna li se ko je zastupnik? KimTec?
Skuplja pita nego tepsijaazdralovic wrote:+ $55.12 Shipping & Import Fees Deposit to Bosnia and Herzegovinaavaks wrote:Veoma povoljan gamerski sa ekstra optičkim senzorom, ako je neko u potrazi:
Na amazonu 13$:
https://www.amazon.com/Trust-Gaming-Pro ... B01EFVAPFO
Kaže da šalje za Bosnu ali ne vidim cijenu nigdje