Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Mustang1
#8026 Re: Liverpool FC
Dzaba sve pobjede kad tu nema igre nego sve zavisi od pojedinca .. Sa tim ne mozes nista na duze staze .. Ide januar i cini mi se da ide Hull u srijedu pa onda pauza 10.ak dana i do tada moraju doci 3 igraca minimalno .. Prodati uhljupe a dati pare za provjerene igrace u odbrani i sredini .. Ako misle nesto transferi moraju biti veoma brzo a ne zadnji dan
- PrtiBeeGee
#8027 Re: Liverpool FC
Sta ti pricas zvizgonjaWoole Triwunovich wrote:Liverpool tone ka mjestu kojem i pripada.
-
missko
#8028 Re: Liverpool FC
Nisam znao da je Rodgers bio u trenerskom timu kod Murinja u njegovom prvom mandatu u Celsiju
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
-
Peryton_
#8029 Re: Liverpool FC
Kako bolan nema igre ?Mustang1 wrote:Dzaba sve pobjede kad tu nema igre nego sve zavisi od pojedinca .. Sa tim ne mozes nista na duze staze .. Ide januar i cini mi se da ide Hull u srijedu pa onda pauza 10.ak dana i do tada moraju doci 3 igraca minimalno .. Prodati uhljupe a dati pare za provjerene igrace u odbrani i sredini .. Ako misle nesto transferi moraju biti veoma brzo a ne zadnji dan
Ko je to nadigrao Liverpool osim Arsenala i Chelsea?
-
Mustang1
#8030 Re: Liverpool FC
Pa Suarez igra sam protiv svih ! Kada se on zatvori protiv boljih ekipa niko ne igra .. Napad je dobar treba jos rada ali Coutinho,Suarez i Sterling i Sturridge kad se vrati su dobri .. Gerrard u sredini i eventualno Henderson posto je poceo da igra u posljednje vrijeme .. Ostalo nista ne valja ..Sakho treba dobiti jos prilike ali da igra stopera bez dodavanja u zadnjoj liniji i mozda probati sa Aggerom ostalo sve adio 
-
Peryton_
#8031 Re: Liverpool FC
Mustang1 wrote:Pa Suarez igra sam protiv svih ! Kada se on zatvori protiv boljih ekipa niko ne igra .. Napad je dobar treba jos rada ali Coutinho,Suarez i Sterling i Sturridge kad se vrati su dobri .. Gerrard u sredini i eventualno Henderson posto je poceo da igra u posljednje vrijeme .. Ostalo nista ne valja ..Sakho treba dobiti jos prilike ali da igra stopera bez dodavanja u zadnjoj liniji i mozda probati sa Aggerom ostalo sve adio
Previse si kritican.
Slazem se ja da je tim ko kurac, igraci nemaju taj kalibar ali reći da smo lose igrali 90 % polusezone je ipak malo pretjerano.
-
Mustang1
#8032 Re: Liverpool FC
Ne kazem da su lose igrali svi ali vecina je lose igrala .. Ne moraju svi igraci biti vrhunski da pobjedis neke katastrofa ekipe .. Ali protiv velikih ekipa se vidi da oni igraci koji su donosili pobjede protiv malih ekipa ne mogu nista i da ih treba jos jednakih kvaliteta barem kao Coutinho ako ne Suarez .. Beka oba,stoper,zadnji vezni i centralni vezni su pod moranje i to ne ispod 15 miliona igrac .. A znamo svi da ce doci neki polovnjaci engleski
- AmiĐa_Idriz
#8033 Re: Liverpool FC
Webb izgleda ljetos odradio transfer iz ManU u Chelsea..jebem li mu nanu nanulicu
- skafiskafsnjak
#8034 Re: Liverpool FC
Samo je bio na posudbi...i to jednu utakmicuAmiĐa_Idriz wrote:Webb izgleda ljetos odradio transfer iz ManU u Chelsea..jebem li mu nanu nanulicu
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
- Gandalf
#8035 Re: Liverpool FC
Šuška se i da je Salah već potpisao za 12 miliona funti.Prema navodima španske Marce, ekipa Liverpoola je dogovorila s Barcelonom posudbu veznog igrača Cristiana Tella.
- Logovan
#8036 Re: Liverpool FC
To onaj iz Basela? Dobar je ali sad koliko dobar za ekipu koja ganja titulu.... Nisam nesto siguran da ce se Liverpool sa njim usreciti.Gandalf wrote:Šuška se i da je Salah već potpisao za 12 miliona funti.Prema navodima španske Marce, ekipa Liverpoola je dogovorila s Barcelonom posudbu veznog igrača Cristiana Tella.
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
-
Mustang1
#8037 Re: Liverpool FC
Kad napisem pismo da mene dovedu za 2-3 miliona € .. Kad vec bacaju 10.ke miliona ovo je nista a guzica ce vidjeti Anfield
A dobit cu i love 
- Towelie
#8038 Re: Liverpool FC
Ja sam cuo da je cifra 7 miliona funti. Kako stvari stoje, videcemo uskoro.Gandalf wrote:Šuška se i da je Salah već potpisao za 12 miliona funti.Prema navodima španske Marce, ekipa Liverpoola je dogovorila s Barcelonom posudbu veznog igrača Cristiana Tella.
-
Mustang1
#8039 Re: Liverpool FC
Pa to je napadac .. Ja ga pomijesao sa Montoyom oni nisu normalni majke mi eno i Moses na posudbi sad i ovaj pa fino oni to rade
A u sredini i odbrani ce im navijaci igrati
-
Mustang1
#8040 Re: Liverpool FC
Evo sto ne dovedu Ronaldinha
Ja sam siguran da ce vise pruziti na terenu od Hendersona i Allena zajedno jos plus Coutinho i Sterling bi imali od koga nauciti a Bogami i Suarez 
- BHF_Manijak
#8041 Re: Liverpool FC
Pa vide li ti u strucnom stabu koliko je odbrana kurac od ovce??? A Bog te vidio, pa imas drugi najbolji napad lige, a najlosiju odbranu od vodecih 6. timova, i ti opet nakve defanzivce dovodis.
Pa samo da su pogledali statistiku datih i primljenih golova, zakljucio bi neke stvari. Kakvi likovi. A izgleda da ce opet nastaviti politiku dovodjenja kloceva od po 8-9 mil funti. Borini, Aspas, Alberto, Allen, nastavi niz...
Usput, ako je Alberto vec doveden, zasto bar nije dobio sansu momak? Ne vjerujem da je kakva igracina, ali brate ako mogu Allen, Henderson, Aspas i ostali bilmezi dobiti svoje minute, zasto ne i Alberto? Ne vjerujem da moze puno gori biti od pobrojanih.
Na kraju, Rogers ga je doveo, nije ga zatekao tu.

Pa samo da su pogledali statistiku datih i primljenih golova, zakljucio bi neke stvari. Kakvi likovi. A izgleda da ce opet nastaviti politiku dovodjenja kloceva od po 8-9 mil funti. Borini, Aspas, Alberto, Allen, nastavi niz...
Usput, ako je Alberto vec doveden, zasto bar nije dobio sansu momak? Ne vjerujem da je kakva igracina, ali brate ako mogu Allen, Henderson, Aspas i ostali bilmezi dobiti svoje minute, zasto ne i Alberto? Ne vjerujem da moze puno gori biti od pobrojanih.
Na kraju, Rogers ga je doveo, nije ga zatekao tu.
- Gandalf
#8042 Re: Liverpool FC
Ako se pokaže istinitim ovaj dvostruki transfer, Rodgers će imati za svoj trio u napadu čak 6-orku na raspolaganju : Suarez, Sturridge, Sterling, Salah, Tello i Mosses i naravno omogućiti Kutinju da igra 10-ku, a ne da ga smara po lijevom krilu - ova ekipa bi što se tiče pozicija wingera, secondstrikera tj. forwarda bila fino popunjena, Moses je tu najupitniji, ali on bi ionako bio najzadnji izbor za igru, a igrači poput Borinija, Assaidija i Aspasa bi trebali što prije u prodaju.
Sredinu nakon toga generalno srediti, dva defanzivna vezna im ne bi naškodila a čika Lukasu se zahvaliti za sve učinjeno jednim finim transferom u Bahiu, Coritibu, Trabzonspor, GirliBirli ili gdje god, samo što dalje od Anfielda.
Desni bek hitno potreban, Jonhson katastrofalan, sa lijevim bekom nisam nezadovoljan, desni bek proritet.
Ako budu pametni u što sumnjam, al' eto, transfere će obaviti u prvih 10 dana a ne ganjati se s nekim otočkim prosjecima do 33.1.
Sredinu nakon toga generalno srediti, dva defanzivna vezna im ne bi naškodila a čika Lukasu se zahvaliti za sve učinjeno jednim finim transferom u Bahiu, Coritibu, Trabzonspor, GirliBirli ili gdje god, samo što dalje od Anfielda.
Desni bek hitno potreban, Jonhson katastrofalan, sa lijevim bekom nisam nezadovoljan, desni bek proritet.
Ako budu pametni u što sumnjam, al' eto, transfere će obaviti u prvih 10 dana a ne ganjati se s nekim otočkim prosjecima do 33.1.
- Edin H.
#8043 Re: Liverpool FC
http://uk.eurosport.yahoo.com/news/foot ... --sow.html
Premier League - Rodgers asked to explain comments
Premier League - Rodgers asked to explain comments
-
Mustang1
#8044 Re: Liverpool FC
Nesto gledam evo npr. nek ponude 25 miliona za Santona i Sisoka Newcastleu ili 40 jos plus Cabaya
Ali ova dvojica Santon i Sisoko sam siguran da bi dobro legli a i mladi su .. Ili nek im daju Allena i Johnsona 
- MyTao
#8045 Re: Liverpool FC
Izgleda da je ovaj Salah iz Basela gotova stvar, bit ce prvo pojacanje u Januaru.
Nije los, malo bolja verzija Sterlinga... Dobro je, bar Coutinho vise nece igrati na krilu vec na svojoj poziciji.
Jos jedan dobar DM, dva beka i ja bi bio zadovoljan.
Nije los, malo bolja verzija Sterlinga... Dobro je, bar Coutinho vise nece igrati na krilu vec na svojoj poziciji.
Jos jedan dobar DM, dva beka i ja bi bio zadovoljan.
-
Peryton_
#8046 Re: Liverpool FC
Cissokho Agger Skrtel Johnson
Henderson Leiva
Coutinho ASpas Sterling
Suki
Hajmo ih iznabijat glavom !
Henderson Leiva
Coutinho ASpas Sterling
Suki
Hajmo ih iznabijat glavom !
- Edin H.
#8047 Re: Liverpool FC
Ima li kakav link?
- BHF_Manijak
#8048 Re: Liverpool FC
Aspas, kada se ne bavi fudbalom, ima i hobi, bavi se carbonjastvom. Danasnji performans - kako nestati na terenu. 
-
Peryton_
#8049 Re: Liverpool FC
Zadnjih 15 minuta poluvremena je bilo odlicno, haman im je trebalo malo da se dohavizaju od sinoc 
- vaučer
#8050 Re: Liverpool FC
Coutinho treba raditi na pucanju.
Koštao nas je tri čista gola u zadnjih par kola svojim traljavim šutevima.
Johnson i Aspas izgubljeni, nidgej ih nema. Nadam se vidjeti Gerrarda zadnjih pola sata, baš nam treba.
Koštao nas je tri čista gola u zadnjih par kola svojim traljavim šutevima.
Johnson i Aspas izgubljeni, nidgej ih nema. Nadam se vidjeti Gerrarda zadnjih pola sata, baš nam treba.