nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#8027 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by bitanga_sa_otesa »

koliko ja znam svugdje se placala kazna ako vozis pijanog na suvozacevom sjedistu....pjanci u zarazno...nazad :lol:

p.s. sad ce svi pomislit da sam poludio.... odgovorih na tacku ili sam sebi :D
almir90

#8028 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by almir90 »

bitanga_sa_otesa wrote:koliko ja znam svugdje se placala kazna ako vozis pijanog na suvozacevom sjedistu....pjanci u zarazno...nazad :lol:
Pogriješio sam, sad sam ponovo odgledao, ovo je vozač balio da će se ubiti. :lol:
530i

#8029 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by 530i »

Da nisi i ti malo cugn'o :mrgreen:
almir90

#8030 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by almir90 »

530i wrote:Da nisi i ti malo cugn'o :mrgreen:
Ne pijem alkohol, ja sam ti prirodno malo pobjeg'o iz vinkla. :lol:
530i

#8031 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by 530i »

almir90 wrote:
530i wrote:Da nisi i ti malo cugn'o :mrgreen:
Ne pijem alkohol, ja sam ti prirodno malo pobjeg'o iz vinkla. :lol:
:lol:
Pis'o sam bitangi :lol:
bitanga_sa_otesa

#8032 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

530i wrote: :lol:
Pis'o sam bitangi :lol:
jok ja ,samo sokiĆ
tempuser

#8033 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

Tamo negdje 97 pred ukidanje povlastica krenem ja s drugom u IT da mu pravim drustvo da doveze sebi auto. Ogrebemo se za prevoz do nekog sela u Venetu i dalje vozom do pregradja Milana. Krenemo nazad, uhvatimo se auto puta, odvrnemo frisko kupljeni Prodogy i gas. Na naplatnim kucicama on da plati kad... E sad ja nisam upratio jel bio drot u kucici il ih je inkasat zvao kad s one strane rampe iz Mareae karavana izlaze 2 drota. Odmah nas parkirase i otese pasose, papire od auta i njegovu vozacku. Elem izracunase prosjecnu brzinu od 172 kmh izmedju naplatnih kucica, pominju oduzimanje auta. Nema sta da se vadis, nisam ja... Krenu nevidjena cviljevina i kuknjava, prvo vratise moj pasos jer sam ja samo neduzni suvozac, a onda njemu rebnuse kaznu ne sjecam se vise koliko triliona lira i to smo se vozikali za njima do neke poste da to plati.
Sodom1

#8034 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Sodom1 »

tempuser wrote:Tamo negdje 97 pred ukidanje povlastica krenem ja s drugom u IT da mu pravim drustvo da doveze sebi auto. Ogrebemo se za prevoz do nekog sela u Venetu i dalje vozom do pregradja Milana. Krenemo nazad, uhvatimo se auto puta, odvrnemo frisko kupljeni Prodogy i gas. Na naplatnim kucicama on da plati kad... E sad ja nisam upratio jel bio drot u kucici il ih je inkasat zvao kad s one strane rampe iz Mareae karavana izlaze 2 drota. Odmah nas parkirase i otese pasose, papire od auta i njegovu vozacku. Elem izracunase prosjecnu brzinu od 172 kmh izmedju naplatnih kucica, pominju oduzimanje auta. Nema sta da se vadis, nisam ja... Krenu nevidjena cviljevina i kuknjava, prvo vratise moj pasos jer sam ja samo neduzni suvozac, a onda njemu rebnuse kaznu ne sjecam se vise koliko triliona lira i to smo se vozikali za njima do neke poste da to plati.
Dobro to su decki racunali rucno .
U Austriji stavili znak sektion control , nakon toga dodje kao neki stub koji te kao skenira i nakon odredjenog vremena ponovo stub koji te ponovo skenira i pored ovog drugog stuba stoji radar koji te uslika.
Mislim da tako funkcionise. Vecinom su to postavili oko baustela , tunela itd itd
Sodom1

#8035 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Sodom1 »

BadBoy

#8036 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by BadBoy »

Ima to i u Mađarskoj svakih kilometar i vidjeih i u Italiji ove godine. Znam da su u Mađarskoj baš načičkali duž cijelog autoputa tako da nema gasanja između kontrole nego moraš voziti po ograničenju fino. Samo mi nije jasno kako ide naplata kazni za strance u tom slučaju?
amar1994

#8037 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by amar1994 »

Autobahn :izet: :D
tempuser

#8038 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

Sodom1 wrote:
tempuser wrote:Tamo negdje 97 pred ukidanje povlastica krenem ja s drugom u IT da mu pravim drustvo da doveze sebi auto. Ogrebemo se za prevoz do nekog sela u Venetu i dalje vozom do pregradja Milana. Krenemo nazad, uhvatimo se auto puta, odvrnemo frisko kupljeni Prodogy i gas. Na naplatnim kucicama on da plati kad... E sad ja nisam upratio jel bio drot u kucici il ih je inkasat zvao kad s one strane rampe iz Mareae karavana izlaze 2 drota. Odmah nas parkirase i otese pasose, papire od auta i njegovu vozacku. Elem izracunase prosjecnu brzinu od 172 kmh izmedju naplatnih kucica, pominju oduzimanje auta. Nema sta da se vadis, nisam ja... Krenu nevidjena cviljevina i kuknjava, prvo vratise moj pasos jer sam ja samo neduzni suvozac, a onda njemu rebnuse kaznu ne sjecam se vise koliko triliona lira i to smo se vozikali za njima do neke poste da to plati.
Dobro to su decki racunali rucno .
U Austriji stavili znak sektion control , nakon toga dodje kao neki stub koji te kao skenira i nakon odredjenog vremena ponovo stub koji te ponovo skenira i pored ovog drugog stuba stoji radar koji te uslika.
Mislim da tako funkcionise. Vecinom su to postavili oko baustela , tunela itd itd
Nista mi nismo vidjeli, kako smo sjeli u auto bilo je, kao u ariji poznate operske pjevacice s ovih prostora, Gas, gas, ljulja se kabina, turbo je masina! :lol:
sema911s

#8039 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by sema911s »

amar1994 wrote:Autobahn :izet: :D
i njega ce shebat,., zeleni vec traze razbne dadzbine
Last edited by sema911s on 25/11/2016 11:05, edited 1 time in total.
tempuser

#8040 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

Sinoc na slep sluzbi Focus karavan u pratnji policijskog auta pod rotacijama, bice da su ukebali jos jednog...
quarterback

#8041 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by quarterback »

tempuser wrote:Sinoc na slep sluzbi Focus karavan u pratnji policijskog auta pod rotacijama, bice da su ukebali jos jednog...
nisam ja :D
tempuser

#8042 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

Srebreni mk1.
tempuser

#8043 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

Opet na slepi u pratlji policijskog auta pod rotacijama provezose zeleni VW T-4. Bice da je jedan od onih divljih kombi prevoznika...
MAN-lion's coach

#8044 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by MAN-lion's coach »

tempuser wrote:Sinoc na slep sluzbi Focus karavan u pratnji policijskog auta pod rotacijama, bice da su ukebali jos jednog...
24.11.2016
Dana 23.11.2016.godine, policijski službenici I PU iz saobraćaja su isključili H.E. iz Sarajeva, koji je zatečen da upravlja putničkim motornim vozilom marke “Ford”, reg. oznake E81-T-491. Izvršenim uvidom u registre prekršajnih evidencija i novčanih kazni, utvrđeno je da je isti višestruki povratnik u vršenju teških prekršaja iz oblasti ZOOBS-a na putevima u BiH, kažnjivih po članu 235. istog Zakona, a u Registru novčanih kazni ima dug u iznosu od 2.820,00 KM.

Dana 24.11.2016.godine, policijski službenici II PU iz saobraćaja su isključili Č.E. iz Sarajeva, koji je zatečen da upravlja putničkim motornim vozilom marke “Fiat”, reg. oznake 984-K-122. Izvršenim uvidom u registre prekršajnih evidencija i novčanih kazni, utvrđeno je da je isti višestruki povratnik u vršenju teških prekršaja iz oblasti ZOOBS-a na putevima u BiH, kažnjivih po članu 235. istog Zakona, a u Registru novčanih kazni ima dug u iznosu od 6.194,00 KM.

Pošto se do sada izrečenim sankcijama nije postigla svrha kažnjavanja, jer su isti nastavili sa vršenjem najtežih oblika prekršaja iz oblasti ZOOBS-a na putevima u BiH, čime se direktno ugrožava javna sigurnost, na osnovu saglasnosti sudije Općinskog suda u Sarajevu, od istih su privremeno oduzeta motorna vozila. Pomenuta vozila će do okončanja prekršajnog postupka biti deponovana na depou MUP-a Kantona Sarajevo u Butmiru.

http://mup.ks.gov.ba/aktuelno/obavjeste ... -vozila-10

Ne razumijem ove ljude...pa neka je svaka kazna 40KM to je barem 150 kazni neplaćenih. Takvim idiotima treba trajno zabraniti upravljanje vozilom.
bitanga_sa_otesa

#8045 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

MAN-lion's coach wrote:
Ne razumijem ove ljude...pa neka je svaka kazna 40KM to je barem 150 kazni neplaćenih.
kako ne razumijes??nije to prioritet zivotni...jebo kazne,treba imat ajfon(bar Ćetvorku),statuse i slike na fejsbuku i instagramu gdje hejteri ne vide u kakvom se brlogu zivi ,ne vide se neplaceni racuni i opomene pred iskljucenje...vidi se samo ogledalo u hodniku i neki nabuĐeni limeni ljubimac .poneka slika iz bachusa gdje se vidi sto pun piva.... :run:
direstraits0078

#8047 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by direstraits0078 »

mirzet87sa wrote:Ja kompleksa
Ajd onako posteno, koji dio te pogodio? Vlasnik ajfona, izlazis u Bachus? :D
mirzet87sa

#8048 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by mirzet87sa »

direstraits0078 wrote:
Ni jedan.. smijesna prica, svaki put ista..
supercali

#8049 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by supercali »

direstraits0078 wrote:
Pogodilo ga da i nema auto nego slika gazdino
Tomahawk11
Globalni moderator

#8050 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Tomahawk11 »

bitanga_sa_otesa wrote:
MAN-lion's coach wrote:
Ne razumijem ove ljude...pa neka je svaka kazna 40KM to je barem 150 kazni neplaćenih.
kako ne razumijes??nije to prioritet zivotni...jebo kazne,treba imat ajfon(bar Ćetvorku),statuse i slike na fejsbuku i instagramu gdje hejteri ne vide u kakvom se brlogu zivi ,ne vide se neplaceni racuni i opomene pred iskljucenje...vidi se samo ogledalo u hodniku i neki nabuĐeni limeni ljubimac .poneka slika iz bachusa gdje se vidi sto pun piva.... :run:
Sve u bobu :thumbup:
Dodao bih samo jos sliku iz Bachusa sa onom kantom u kojoj je litar votke i 5-6 Red Bullova :mrgreen:
Post Reply