nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
almir90
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#8027 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
koliko ja znam svugdje se placala kazna ako vozis pijanog na suvozacevom sjedistu....pjanci u zarazno...nazad 
p.s. sad ce svi pomislit da sam poludio.... odgovorih na tacku ili sam sebi
p.s. sad ce svi pomislit da sam poludio.... odgovorih na tacku ili sam sebi
-
almir90
#8028 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pogriješio sam, sad sam ponovo odgledao, ovo je vozač balio da će se ubiti.bitanga_sa_otesa wrote:koliko ja znam svugdje se placala kazna ako vozis pijanog na suvozacevom sjedistu....pjanci u zarazno...nazad
-
530i
#8029 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Da nisi i ti malo cugn'o 
-
almir90
#8030 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ne pijem alkohol, ja sam ti prirodno malo pobjeg'o iz vinkla.530i wrote:Da nisi i ti malo cugn'o
-
530i
#8031 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
almir90 wrote:Ne pijem alkohol, ja sam ti prirodno malo pobjeg'o iz vinkla.530i wrote:Da nisi i ti malo cugn'o
Pis'o sam bitangi
- bitanga_sa_otesa
#8032 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
jok ja ,samo sokiĆ530i wrote:![]()
Pis'o sam bitangi
-
tempuser
#8033 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Tamo negdje 97 pred ukidanje povlastica krenem ja s drugom u IT da mu pravim drustvo da doveze sebi auto. Ogrebemo se za prevoz do nekog sela u Venetu i dalje vozom do pregradja Milana. Krenemo nazad, uhvatimo se auto puta, odvrnemo frisko kupljeni Prodogy i gas. Na naplatnim kucicama on da plati kad... E sad ja nisam upratio jel bio drot u kucici il ih je inkasat zvao kad s one strane rampe iz Mareae karavana izlaze 2 drota. Odmah nas parkirase i otese pasose, papire od auta i njegovu vozacku. Elem izracunase prosjecnu brzinu od 172 kmh izmedju naplatnih kucica, pominju oduzimanje auta. Nema sta da se vadis, nisam ja... Krenu nevidjena cviljevina i kuknjava, prvo vratise moj pasos jer sam ja samo neduzni suvozac, a onda njemu rebnuse kaznu ne sjecam se vise koliko triliona lira i to smo se vozikali za njima do neke poste da to plati.
- Sodom1
#8034 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Dobro to su decki racunali rucno .tempuser wrote:Tamo negdje 97 pred ukidanje povlastica krenem ja s drugom u IT da mu pravim drustvo da doveze sebi auto. Ogrebemo se za prevoz do nekog sela u Venetu i dalje vozom do pregradja Milana. Krenemo nazad, uhvatimo se auto puta, odvrnemo frisko kupljeni Prodogy i gas. Na naplatnim kucicama on da plati kad... E sad ja nisam upratio jel bio drot u kucici il ih je inkasat zvao kad s one strane rampe iz Mareae karavana izlaze 2 drota. Odmah nas parkirase i otese pasose, papire od auta i njegovu vozacku. Elem izracunase prosjecnu brzinu od 172 kmh izmedju naplatnih kucica, pominju oduzimanje auta. Nema sta da se vadis, nisam ja... Krenu nevidjena cviljevina i kuknjava, prvo vratise moj pasos jer sam ja samo neduzni suvozac, a onda njemu rebnuse kaznu ne sjecam se vise koliko triliona lira i to smo se vozikali za njima do neke poste da to plati.
U Austriji stavili znak sektion control , nakon toga dodje kao neki stub koji te kao skenira i nakon odredjenog vremena ponovo stub koji te ponovo skenira i pored ovog drugog stuba stoji radar koji te uslika.
Mislim da tako funkcionise. Vecinom su to postavili oko baustela , tunela itd itd
- Sodom1
-
BadBoy
#8036 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ima to i u Mađarskoj svakih kilometar i vidjeih i u Italiji ove godine. Znam da su u Mađarskoj baš načičkali duž cijelog autoputa tako da nema gasanja između kontrole nego moraš voziti po ograničenju fino. Samo mi nije jasno kako ide naplata kazni za strance u tom slučaju?
- amar1994
-
tempuser
#8038 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nista mi nismo vidjeli, kako smo sjeli u auto bilo je, kao u ariji poznate operske pjevacice s ovih prostora, Gas, gas, ljulja se kabina, turbo je masina!Sodom1 wrote:Dobro to su decki racunali rucno .tempuser wrote:Tamo negdje 97 pred ukidanje povlastica krenem ja s drugom u IT da mu pravim drustvo da doveze sebi auto. Ogrebemo se za prevoz do nekog sela u Venetu i dalje vozom do pregradja Milana. Krenemo nazad, uhvatimo se auto puta, odvrnemo frisko kupljeni Prodogy i gas. Na naplatnim kucicama on da plati kad... E sad ja nisam upratio jel bio drot u kucici il ih je inkasat zvao kad s one strane rampe iz Mareae karavana izlaze 2 drota. Odmah nas parkirase i otese pasose, papire od auta i njegovu vozacku. Elem izracunase prosjecnu brzinu od 172 kmh izmedju naplatnih kucica, pominju oduzimanje auta. Nema sta da se vadis, nisam ja... Krenu nevidjena cviljevina i kuknjava, prvo vratise moj pasos jer sam ja samo neduzni suvozac, a onda njemu rebnuse kaznu ne sjecam se vise koliko triliona lira i to smo se vozikali za njima do neke poste da to plati.
U Austriji stavili znak sektion control , nakon toga dodje kao neki stub koji te kao skenira i nakon odredjenog vremena ponovo stub koji te ponovo skenira i pored ovog drugog stuba stoji radar koji te uslika.
Mislim da tako funkcionise. Vecinom su to postavili oko baustela , tunela itd itd
- sema911s
#8039 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
i njega ce shebat,., zeleni vec traze razbne dadzbineamar1994 wrote:Autobahn![]()
Last edited by sema911s on 25/11/2016 11:05, edited 1 time in total.
-
tempuser
#8040 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sinoc na slep sluzbi Focus karavan u pratnji policijskog auta pod rotacijama, bice da su ukebali jos jednog...
-
quarterback
#8041 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
nisam jatempuser wrote:Sinoc na slep sluzbi Focus karavan u pratnji policijskog auta pod rotacijama, bice da su ukebali jos jednog...
-
tempuser
-
tempuser
#8043 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Opet na slepi u pratlji policijskog auta pod rotacijama provezose zeleni VW T-4. Bice da je jedan od onih divljih kombi prevoznika...
-
MAN-lion's coach
#8044 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
24.11.2016tempuser wrote:Sinoc na slep sluzbi Focus karavan u pratnji policijskog auta pod rotacijama, bice da su ukebali jos jednog...
Dana 23.11.2016.godine, policijski službenici I PU iz saobraćaja su isključili H.E. iz Sarajeva, koji je zatečen da upravlja putničkim motornim vozilom marke “Ford”, reg. oznake E81-T-491. Izvršenim uvidom u registre prekršajnih evidencija i novčanih kazni, utvrđeno je da je isti višestruki povratnik u vršenju teških prekršaja iz oblasti ZOOBS-a na putevima u BiH, kažnjivih po članu 235. istog Zakona, a u Registru novčanih kazni ima dug u iznosu od 2.820,00 KM.
Dana 24.11.2016.godine, policijski službenici II PU iz saobraćaja su isključili Č.E. iz Sarajeva, koji je zatečen da upravlja putničkim motornim vozilom marke “Fiat”, reg. oznake 984-K-122. Izvršenim uvidom u registre prekršajnih evidencija i novčanih kazni, utvrđeno je da je isti višestruki povratnik u vršenju teških prekršaja iz oblasti ZOOBS-a na putevima u BiH, kažnjivih po članu 235. istog Zakona, a u Registru novčanih kazni ima dug u iznosu od 6.194,00 KM.
Pošto se do sada izrečenim sankcijama nije postigla svrha kažnjavanja, jer su isti nastavili sa vršenjem najtežih oblika prekršaja iz oblasti ZOOBS-a na putevima u BiH, čime se direktno ugrožava javna sigurnost, na osnovu saglasnosti sudije Općinskog suda u Sarajevu, od istih su privremeno oduzeta motorna vozila. Pomenuta vozila će do okončanja prekršajnog postupka biti deponovana na depou MUP-a Kantona Sarajevo u Butmiru.
http://mup.ks.gov.ba/aktuelno/obavjeste ... -vozila-10
Ne razumijem ove ljude...pa neka je svaka kazna 40KM to je barem 150 kazni neplaćenih. Takvim idiotima treba trajno zabraniti upravljanje vozilom.
- bitanga_sa_otesa
#8045 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
kako ne razumijes??nije to prioritet zivotni...jebo kazne,treba imat ajfon(bar Ćetvorku),statuse i slike na fejsbuku i instagramu gdje hejteri ne vide u kakvom se brlogu zivi ,ne vide se neplaceni racuni i opomene pred iskljucenje...vidi se samo ogledalo u hodniku i neki nabuĐeni limeni ljubimac .poneka slika iz bachusa gdje se vidi sto pun piva....MAN-lion's coach wrote:
Ne razumijem ove ljude...pa neka je svaka kazna 40KM to je barem 150 kazni neplaćenih.
-
mirzet87sa
-
direstraits0078
#8047 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ajd onako posteno, koji dio te pogodio? Vlasnik ajfona, izlazis u Bachus?mirzet87sa wrote:Ja kompleksa
-
mirzet87sa
#8048 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ni jedan.. smijesna prica, svaki put ista..direstraits0078 wrote:Ajd onako posteno, koji dio te pogodio? Vlasnik ajfona, izlazis u Bachus?mirzet87sa wrote:Ja kompleksa
- supercali
#8049 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pogodilo ga da i nema auto nego slika gazdinodirestraits0078 wrote:Ajd onako posteno, koji dio te pogodio? Vlasnik ajfona, izlazis u Bachus?mirzet87sa wrote:Ja kompleksa
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8050 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sve u bobubitanga_sa_otesa wrote:kako ne razumijes??nije to prioritet zivotni...jebo kazne,treba imat ajfon(bar Ćetvorku),statuse i slike na fejsbuku i instagramu gdje hejteri ne vide u kakvom se brlogu zivi ,ne vide se neplaceni racuni i opomene pred iskljucenje...vidi se samo ogledalo u hodniku i neki nabuĐeni limeni ljubimac .poneka slika iz bachusa gdje se vidi sto pun piva....MAN-lion's coach wrote:
Ne razumijem ove ljude...pa neka je svaka kazna 40KM to je barem 150 kazni neplaćenih.
Dodao bih samo jos sliku iz Bachusa sa onom kantom u kojoj je litar votke i 5-6 Red Bullova