Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma možemo mi igrati protiv bilo koga, u ovakvim utakmicama je najbitnije imati dobru odbranu, naša je odlična, a u napadu će uvijek neka lopta zalutati, neki prekid, kontra, kako god.
Samo nek' Marchisio, Vidal i Licht prestanu naivno dobivati žute kartone i nema zime.
Antonio Conte je izvrstan taktičar, znat će on postaviti ekipu koja je pokazala ove sezone da zna igrati na rezultat.
Upravo to možda i jeste najveća snaga Juventusa. Dok je kod svih ostalih ekipa najveća opasnost po protivnika napad kod Juventusa je to vezni red.
Gledao sam ove utakmice ove ekipe štu su hajd recimo bolje od nas i uvidio da skroz loše brane gol kod prekida, mislim da je to naša šansa, sa Chiellinijem u protivničkom kaznenom mi smo duplo opasniji.
Bolji smo mi od Borussije, igraju oni lijepo svaka čast, ali igramo i mi, uz to smo puno iskusniji, a imamo bolju odbranu i vezni red.
Gledam sad ovaj raspored, utakmice 1/4 finala su 2. ili 3. aprila i 9. i 10. A mi ćemo između te dvije utakmice igrati kući protiv Pescarie, što znači da će Conte moći odmoriti važne igrače.
Bianconeri1988 wrote:Pročitao sam i ja ovo za Jovetića, odmah bi pristao na ovaj transfer, Giovinca mi je preko glave, samo ne znam koliko je ovo tačno jer je to, ako se ne varam, objavio Tuttosport.
Raila i Marotta mogu odraditi dobar posao na rate. Ibru je Milan platio Barci oko 25 milona na 3 rate, što možemo i mi sebi priuštiti. Zlatan se već zasitio Pariza, a i žena mu želi povratak u Italiju, već se on počeo svađati sa navijačima, nije se njemu nikad ni išlo iz Milana, otišao je jer su ga ovi morali prodati da bi "živjeli." Dodatni problem za PSG je vjerovatno uvođenje poreza od 75 % na svaku veću plaću od milion eura po godini. Moraju i oni početi štediti neće moći svake godine uzimati po 200 miliona od Fly Emiratesa za sponzorske ugovore. Gledajući ove neke stvari po mom mišljenju transfer je itekako izvodljiv.
Zlatan bi sigurno pristao na manju plaću nego što ima u Parizu, na nekih 9 milona, a njegovo fudblasko znanje i talenat se neupitni, snašao bi se on u Juventusu.
Još nešto, kad je tamo neki Nocerino zabio 10 golova u sezoni zahvaljujući Ibrahimoviću zapitajte se koliko bi tek zabili Vidal ili Marchisio.
Dovodjenje skupog Zlaje u Juve bila bi bespotrebna ludost, a ekonomski bi moglo biti totalno neisplativo. Samo bi se rupa u kasi produbila vise.
za pi.cku i prodanu dusu nema mjesta,mislim na zlatana,to je patka novinarska..umoran sam vise sa potencijalnim pojacanjima juventusa,svake godine isto,tresla se gora,rodio se mis....