Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kako komsije vec potajno pripremaju teoriju za sutra! Divno. Znas ono, moras izgubiti da bi bilo regularno, jer svaki drugi rezultat je kupljen. Patetika iz kola u kolo...
Zeljeznicarov i drugi sastav je jaci od Radnikovog prvog, bez puno polemike. Sampion drzave u sbakoj utakmici ide na pobjedu, vrlo jednostavno.
Ali hajd ako ce vam biti draze, jeste, ako uzmemo sutra ta 3 boda - kupljeno je 100%. Amar kazu ponio 20 porcija cevapa uz Zelje i po kilu jabuka, da nagradi fudbalere Radnika.
hAZNADAR wrote:Evo ja sam Bosnjak, BiH patriota,.... ali mislim da je stvarno glupo kazniti Leotar zbog ovoga.
Toliko uvredljivijih transparenata punih mrznje prokazi nekaznjeno - a kaznjava se nesto sto tehnicki gledano nije laz. Necemo sad o politici i koliko je Kosovo dio Srbije ili ne, nase priznanje,.. . ova kazna je fakat nepotrebna i smijesna.
Ajmo patrioti navalite, imal ko jaci,.
pa nije laž, bosna i hercegovina kao država nije priznala kosovo i vodi ga k'o srbiju i dalje. glupo je kažnjavati za nešto što je aktuelna i oficijelna državna politika.
BHF_Manijak wrote:Kako komsije vec potajno pripremaju teoriju za sutra! Divno. Znas ono, moras izgubiti da bi bilo regularno, jer svaki drugi rezultat je kupljen. Patetika iz kola u kolo...
Zeljeznicarov i drugi sastav je jaci od Radnikovog prvog, bez puno polemike. Sampion drzave u sbakoj utakmici ide na pobjedu, vrlo jednostavno.
Ali hajd ako ce vam biti draze, jeste, ako uzmemo sutra ta 3 boda - kupljeno je 100%. Amar kazu ponio 20 porcija cevapa uz Zelje i po kilu jabuka, da nagradi fudbalere Radnika.
Zakuhavaj, zakuhavaj
Radnik je za svakoga tvrd orah na svom terenu, pitanje je kako bi se i prvi Zeljin sastav proveo. Ovako, svaki rezultat osim poraza bi bio uspjeh za Zelju. Uzeo sam u obzir i to da je aktuelni prvak i da ide svaku utakmicu na pobjedu.
Stimanja, folovi-golovi?! Balkanskih spijuna je svugdje
Pa dobro, hajmo se onda do kraja voditi tom logikom. Ako vec unaprijed znam da xy tim stima, dakle ako ce nastimati protiv Radnika, nastimat ce i protiv Celika, Rudara, ovog ili onog, pa zasto onda da ce necemu nadam, nekoj titulu, necemu, ako znam da je to nemoguce, jer moj protukandidat za titulu je u veeeelikoj prednosti - upravo jer kupuju, stimaju, kradu, guraju ih? Otkud onda optimizam? Kao da ce se taj protukandidat zajebat, pa neku nece kupiti?
hAZNADAR wrote:Evo ja sam Bosnjak, BiH patriota,.... ali mislim da je stvarno glupo kazniti Leotar zbog ovoga.
Toliko uvredljivijih transparenata punih mrznje prokazi nekaznjeno - a kaznjava se nesto sto tehnicki gledano nije laz. Necemo sad o politici i koliko je Kosovo dio Srbije ili ne, nase priznanje,.. . ova kazna je fakat nepotrebna i smijesna.
Ajmo patrioti navalite, imal ko jaci,.
pa nije laž, bosna i hercegovina kao država nije priznala kosovo i vodi ga k'o srbiju i dalje. glupo je kažnjavati za nešto što je aktuelna i oficijelna državna politika.
ma stoji to drug, al jasna su pravila uefe, nema politickih poruka na stadionima. i fks je onomad odljepljena dobra kazna zbog transparenta na kojem je pisalo never forget srebrenica. ako smo pristali na pravila, a jesmo posto smo clan medjunarodnih fudbalskih organizacija, onda se po pravilima treba i ponasati. realno kakve veze ima kosovo, katalonija, valonija, zapadna australija s fudbalom
Sarajevo1946 wrote:Ja bih volio da Željo osvoji kup. Ne mogu ove šupke iz Lištice organski, a mogli bi ostati bez Evrope ako se neke stvari poklope.
Sa njima igramo zadnju u ligi.Sve zavisi,ako Amar odluči da nam je titula u ligi upitna onda im dajemo kup,a oni nas puštaju zadnju.Ima tu milion kombinacija,ali svakako da bi volio da Željo uzme.