Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
testni_akaunt
#8026 Re: Utakmice.
Sve lopte na svijetu nisu vrijedne toga da se nekom roditelj opsuje.
- Mračajski proto
#8027 Re: Utakmice.
testni_akaunt wrote:Sve lopte na svijetu nisu vrijedne toga da se nekom roditelj opsuje.
-
testni_akaunt
#8028 Re: Utakmice.
Takođe nasi aplauz na Koševu nisu osim protiv Borusije M. zaslužili
- Mračajski proto
#8029 Re: Utakmice.
Ideš u krajnost i umnogome hiperboliziraš. Pronađi granicu, brate slatki.
-
north
#8030 Re: Utakmice.
Istok je iznenađujeće imao dovoljno razumijevanja i sluha do pred Travnik
...@leško je pobrojao sve utakmice da se ne ponavljamo, gdje su prije i poslije svake ispraćvivani aplauzom....to malo gdje ima, pa sami igrači su se čudili kako nakon toliko nepobijeđenih tekmi imaju toliku podršku i upućivali pohvale..valjda kontalo može tako do vijeka, e pa trebalo je reći STOP, ne jebavanjem mrtvih, sestara i ostalih gnusnih psovki, ali salde zvižduka i poneka "umjesnija" psovka je itekako dobrodošla da im se mozak malo razbistri jer su se previše izgleda opustili skupa sa svojim šefom, koji je ko ravna linija jal izbacio grke jal ne dobio Obrsku ili Travnika kod kuće, još protiv Travnika čupaš bod kukala ti majka
...stani malo, dosta je, uprava je rekla svoje, nadam se da je bila ozbiljna, ne samo rekla-kazala, i da će to nakon pauze izgledati kudikamo bolje, jer ova ekipa to može, niko me ne može ubijediti u suprotno, a mi nemamo vremena niti strpljenja dopuštati više ikakve Travnike i ostale pizdarije..preozbiljno danas klub izgleda za naše standarde a i sam igrački kadar da bi se neko zajebavao i igrao sa živcima navijača..minut do 12 je da se vratimo na pravi kolosijek i toga trea da je svjestan trener i njegovih 13-14 miljenika, pošto ostali igrači koju na raspolaganju a dovedeni su upravo zbog te širine ne spadaju u tu kategoriju jer oni svakako ne igraju
....
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#8031 Re: Utakmice.
Otkad idu po Bauhausima.Mračajski proto wrote:Otkad je razumno psovati mrtve i žive igračima? Djecu nerođenu i rođenu? Sestre, žene, majke?
- Mračajski proto
#8032 Re: Utakmice.
Ivan Klajn se okreće u grobu.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#8033 Re: Utakmice.
Okrećem se i ja oko sebe, jeb'o ih brat. Ne mogu sebi doć' od Obarske, ono drka po Lukavici. Protić ne zna gdje se nalazi, a igr'o bi tekmu za dva dana. 
- Mračajski proto
#8034 Re: Utakmice.
Protić je san svake nesretne domaćice.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#8035 Re: Utakmice.
Mah, raskini ugovor pa se opijaj do sutra. Neko te masno plaća da ti budeš profesionalni sportista, a ne da puniš džep gazdama po Lukavici.
Još smo uvezali pun kurac loših rezultata.. Da igraju za Travnik, shvatio bih sve, ovako ne ide brate slatki.
Uzet ću primjer Ronaldinha, od svjetske klase do kurčine obične zbog kafane i kockanja.
Još smo uvezali pun kurac loših rezultata.. Da igraju za Travnik, shvatio bih sve, ovako ne ide brate slatki.
Uzet ću primjer Ronaldinha, od svjetske klase do kurčine obične zbog kafane i kockanja.
- ZonFon
#8036 Re: Utakmice.
Ako vec moraju neka cugaju sad kad je pauza a ne u sred rasporeda cetvrtak-nedelja.
- Mračajski proto
#8037 Re: Utakmice.
Velkoski wrote:Mah, raskini ugovor pa se opijaj do sutra. Neko te masno plaća da ti budeš profesionalni sportista, a ne da puniš džep gazdama po Lukavici.
BRANKO ĆOPIĆ JEDAN JE OD NAS!
Last edited by Mračajski proto on 02/09/2014 20:00, edited 1 time in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#8038 Re: Utakmice.
To je samo zbog tebe bilo.

-
nema me tamo
#8039 Re: Utakmice.
Kad se sjetim kako su Delije nagazale svoje igrace..wannabe_ultra wrote:iskreno, boli me kurac ako ce pobjedjivati utakmice nek piju svaku noc.Al' ako ces mi se vuci po terenu i cupati bod na kosevu dan poslije pijanke, pa nabijem te...
Noc prije neke utakmice njih 5,6 glavnih lumpovalo, a ovi ih napali na nekom splavu..
-
todd_smith
#8040 Re: Utakmice.
Dejo i Bilbija daleko najgori i to dolazi od njih samih. Dupovac jeste blizu njih, ali barem zna za 10 losih odigrati jednu vrhunsku kao niti jedan stoper u BH Ligi. Ova 2 jok.JOSEF K wrote:Ovdje je najvažnije ako neko oplače kad zijanimo. Šta me boli koliko neko plače. Bitno je koliko doprinosi Klubu. Žao mi je ako ću razljutiti neke, i to mi nije namjera, ali Dupovac je trenutno najgori igrač Sarajeva. Pola Dejinih problema dolazi od kapitenovih grešaka. Ujedno, Dejo je u veeeelikoju golmanskoj krizi i sada, bez kvalitetne alternative, mi imamo skoro nerješiv problem.
- jeza u ledja
#8041 Re: Utakmice.
Sto Libero rece, ovo je stvar kulture. Neko jednostavno ne moze da skonta sta to znaci i djaba sva prica.
I meni je pritisak skocio evo sad kad vidim ove slike iz Lukavice ali nije mi prvo pala Todoroviceva mrtva familija na pamet.
I meni je pritisak skocio evo sad kad vidim ove slike iz Lukavice ali nije mi prvo pala Todoroviceva mrtva familija na pamet.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#8042 Re: Utakmice.
Pa dajte nam tu kulturnu, da naucimo jbg. 
- General_Jackson
#8043 Re: Utakmice.
Ti si opterećen s Bilbijom, ima li ijedan post da ga ne spominješ?todd_smith wrote:Dejo i Bilbija daleko najgori i to dolazi od njih samih. Dupovac jeste blizu njih, ali barem zna za 10 losih odigrati jednu vrhunsku kao niti jedan stoper u BH Ligi. Ova 2 jok.JOSEF K wrote:Ovdje je najvažnije ako neko oplače kad zijanimo. Šta me boli koliko neko plače. Bitno je koliko doprinosi Klubu. Žao mi je ako ću razljutiti neke, i to mi nije namjera, ali Dupovac je trenutno najgori igrač Sarajeva. Pola Dejinih problema dolazi od kapitenovih grešaka. Ujedno, Dejo je u veeeelikoju golmanskoj krizi i sada, bez kvalitetne alternative, mi imamo skoro nerješiv problem.
- jeza u ledja
#8044 Re: Utakmice.
Sjever-Istok-Zapad. To ti je moj zivotni put.leškarenje wrote:@jeze zivis li ti ovdje,majke ti ?
Znam tacno o kakvim animalistickim porivima se radi kada pricamo o Istoku.
-
todd_smith
#8045 Re: Utakmice.
Ne samo njega nego i ostale koji lose igraju. Doticni igra kao karina, isto kao Dejo, isto kao Dupovac, isto kao Dzemo. I zato ga i spominjem.General_Jackson wrote:Ti si opterećen s Bilbijom, ima li ijedan post da ga ne spominješ?todd_smith wrote:Dejo i Bilbija daleko najgori i to dolazi od njih samih. Dupovac jeste blizu njih, ali barem zna za 10 losih odigrati jednu vrhunsku kao niti jedan stoper u BH Ligi. Ova 2 jok.JOSEF K wrote:Ovdje je najvažnije ako neko oplače kad zijanimo. Šta me boli koliko neko plače. Bitno je koliko doprinosi Klubu. Žao mi je ako ću razljutiti neke, i to mi nije namjera, ali Dupovac je trenutno najgori igrač Sarajeva. Pola Dejinih problema dolazi od kapitenovih grešaka. Ujedno, Dejo je u veeeelikoju golmanskoj krizi i sada, bez kvalitetne alternative, mi imamo skoro nerješiv problem.
Zapitaj se sto ne spominjem Velkoskog ili Gojka ili Tatomirovica svako malo.
- art vandeley
#8046 Re: Utakmice.
Cimirot je imao u drugom pol. ponovo jednu katastrofalnu loptu, pravo u noge protivnickom ofanzivcu, sreca pa se greska nekako ispravi.todd_smith wrote:
Ne samo njega nego i ostale koji lose igraju. Doticni igra kao karina, isto kao Dejo, isto kao Dupovac, isto kao Dzemo. I zato ga i spominjem.
Zapitaj se sto ne spominjem Velkoskog ili Gojka ili Tatomirovica svako malo.
Ali i pored greske, kao i greske protiv Veleza, momka skoro da niko nije uzeo u usta ili mu nesto ruzno rekao.
Desi se, ukopaju ga drugi cesto pa se ne stigne rijesiti lopte, prisiljena grska
Problem je sto ovi kao najiskusniji precesto rade ne samo greske vec i tako reci, gluposti. (Golman, Džemo pa i Bilbija, preiskusan je i taj za igranje nase lige).
Pomenuti ponavljaju greske iz utakmice u utakmicu, ekipa prosipa bodove, cesto zbog pomenutih, njima pridodat i trenera svakako.
Njima se treba nagovoriti i objasniti kako je moguce da imaju toliko problema a bas se od njih to najmanje nekako ocekuje jer imaju toliko utakmica u nogama, znaju se nositi sa teretom i ulogom favorita (igrali su u jakim ekipama, njihove ekipe su isle po trofeje)...
I neka ih se uzima usta, po zaslugama.
- art vandeley
#8047 Re: Utakmice.
Krste je zabio golwannabe_ultra wrote:krste je 2 puta isao 1 na 1 sa nurkovicem kad mu je upravo nemanja dao lopte kao rukom
Ono je sam 1 na 1, i ono se ne smije promasiti.
Kad si iskosa ili kad te neko ukopa loptom pa moras sutirat a nisi to ocekivao, hm, nije isto.
Krste je napravio gresku kada je htio asistirati, a trebao je sutati, ostalo od njega ugl. korektno ili za minimum za prolaz.
- General_Jackson
#8048 Re: Utakmice.
Bilbija kada je pravilno korišten, pružao je solidne partije, na kraju 3 gola i 4 asistencije ako se ne varam nije baš tako katastrofalan skor da bi zaslužio toliko pljuvanje. Bandović jeste pacer golman ali što nema zamjenu krivo je rukovodstvo kluba, da je zamjenjen poslije kiksa protiv Atromitosa sve bi bilo drugačije i on bi se možda dozvao, ovako ga se sada pljuje i kada nije kriv. Džemo pogotovo za njega ima zamjene, ne stavlja sam sebe u tim.art vandeley wrote:Cimirot je imao u drugom pol. ponovo jednu katastrofalnu loptu, pravo u noge protivnickom ofanzivcu, sreca pa se greska nekako ispravi.todd_smith wrote:
Ne samo njega nego i ostale koji lose igraju. Doticni igra kao karina, isto kao Dejo, isto kao Dupovac, isto kao Dzemo. I zato ga i spominjem.
Zapitaj se sto ne spominjem Velkoskog ili Gojka ili Tatomirovica svako malo.![]()
Ali i pored greske, kao i greske protiv Veleza, momka skoro da niko nije uzeo u usta ili mu nesto ruzno rekao.
Desi se, ukopaju ga drugi cesto pa se ne stigne rijesiti lopte, prisiljena grska![]()
Problem je sto ovi kao najiskusniji precesto rade ne samo greske vec i tako reci, gluposti. (Golman, Džemo pa i Bilbija, preiskusan je i taj za igranje nase lige).
Pomenuti ponavljaju greske iz utakmice u utakmicu, ekipa prosipa bodove, cesto zbog pomenutih, njima pridodat i trenera svakako.
Njima se treba nagovoriti i objasniti kako je moguce da imaju toliko problema a bas se od njih to najmanje nekako ocekuje jer imaju toliko utakmica u nogama, znaju se nositi sa teretom i ulogom favorita (igrali su u jakim ekipama, njihove ekipe su isle po trofeje)...
I neka ih se uzima usta, po zaslugama.
- Dr. Kuca
#8049 Re: Utakmice.
Od kako je fudbala, to je tako. Svugdje u svijetu se psuje pa tako i ovdje. Nego ovdje je to opravdanje, dok tamo fudbaleri rijetko obracaju paznju jer su skoncentrisani na fudbal. Ako on cuje bravo ili konju sa istoka onda on nije u utakmici.leškarenje wrote:Oduvijek,ja ne znam od kada ti pratis Sarajevo...otkad ja pratim to je uobicajeno sa istokaMračajski proto wrote:Otkad je razumno psovati mrtve i žive igračima? Djecu nerođenu i rođenu? Sestre, žene, majke?a pratim 20 godina konstantno,doduse nisam bio na istoku oduvijek
- Dr. Kuca
#8050 Re: Utakmice.
Protivnickog navijaca.leškarenje wrote:Pa je li ono Cantona napravi sranje zbog psovanja (prvi mi on pade na pamet),je li u NBA-u svako malo se marisu sa navijacima zbog psovanja....trebalo ih je zasuti cvijecem,castiti pivom i sl....