FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

JoeyTribbiani

#80126 Re: FK Željezničar

Post by JoeyTribbiani »

Ajde ba ignore, ili ban ako ima osnova i zdravo. Po tri nicka imate, ne znate više ni kad ste šta pisali. Onda se neko ljuti što ih se naziva lobotomcima ili pitarima :lol:

Još malo i kraj, podvući će se crta pa da vidimo šta i kako dalje. Ne ponovila se ova sezona više.
Burdus

#80127 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

Radio Sarajevo wrote:
Charuga wrote:Danas nije zamjenio nickove ... 8-)
A zar to nije zabranjeno na forumu? :shock: :shock: :shock:
Ako imam vise od jenog nicka bujrum ban slazem se
Alfa_i_Omega

#80128 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Napuniti Grbavicu protiv Celika!

Svaki od nas ( osim @burdusa) je ove sezone zadobio par novih sijedih, i svi vjerovatno jedva cekamo da se konacno spusti zavjesa na jedno od gorih posleratnih izdanja naseg kluba. Kao sto kaze ona stara, kako smo se nadali, dobro smo se udali, pa nakon poraza u Zenici i ostavke Krcmarevica kao da se mogao namirisati turbulentan period. U nastavku Oda uspijeva koliko toliko uvezati redove a onda kao "pod sihrama" krece show, suspenzije, raskidi, medijsko razapinjanje, pet poraza u nizu, smjena uprave i kraj jedne od najgorih polusezona u istoriji, nakon koje smo se vec tada bili oprostili od borbe za prvaka i takmicenja kupa. Pu, pu, gluho bilo ne ponovilo se.

Proljetni dio i Amar na klupi, "carobnjak" koji je u proslosti znao praviti "pitu od gofana", apetiti i nadanja rastu. Vec u Bijeljini se vidjelo, "daj Boze kćeri, da te Aga uzme", patnja se nastavlja a sa njom i hajka na najveci BiH klub. Navijaci dezorjentisani, podijeljeni, nahuskani jedni na druge. Malo Ne znanje, malo sudije, malo pritisak i Zeljo muku muci svaku utakmicu a kulminacija desavanja dolazi kao malj u glavu, porazom od najveceg rivala u derbiju, sramotnih 0-3. Strucni stab i igraci nekako uspijevaju da nam drze glavu iznad vode, bod po bod, Zeljo ne briljira ali se bori. Odlucujuca utakmica u Bijeljini i pobjeda, zlata vrijedna. Zeljo je na terenu izborio evropsko takmicenje. Dan prije jedne od odlucujicih utakmica (radi savez subotom do 19.00 ;-) ), cirkus sa licencom. Novi pritisci, nova previranja, nove glavobolje. Navijaci opravdano bijesni, opravdano ljuti, opravdano glasno negoduju! Udarili sa svih strana, a mi im se jos nacalimo da nas handre.

Jedan podatak. Bjezimo komsijama nekih par hiljada u ukupnom zbiru gledalaca na domacim utakmicama. Nabrojao sam sve nase probleme, u qurcu smo da valja, a oni igraju sezonu iz snova. Hajde da mi navijaci u subotu dodjemo na nasu Grbavicu i podrzimo naseg Zelju. Da dodjemo zbog kluba, zbog ljubavi, zbog plave filozofije i ni zbog ceg drugog. Da pokazemo svima ko su najbolji navijaci u drzavi, zadamo zadacu i udarimo temelje za iducu sezonu, u kojoj ce svi se nadamo, Grbavicom ponovo da grmi Sampionska pjesma.

Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!
Last edited by Alfa_i_Omega on 17/05/2019 13:10, edited 1 time in total.
Burdus

#80129 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

Udarimo temelje daljoj Amarovoj pljacki kluba. :lol:
UnKnownBA

#80130 Re: FK Željezničar

Post by UnKnownBA »

Nema od nas ništa sve dok prodajemo koga god možemo prodati odnosno ne razmišljamo dugorocno gradeći ekipu. Nema te uprave koja će uduplati budžet sto je ujedno i osnova za navedeno. Amar nije čarobnjak koji može bez jakih finansija uraditi nešto vrijedno pomena. Sve i da uspije koju titulu osvojiti to će biti nazor sa nekim Anti fudbalom u kojem je bodovni saldo jedino bitan. Sve u svemu, vrtimo se u zacaranom krugu iz kojeg izlaza nema. Ja bih zadovoljan bio bar kada bi se uspjeli rijesiti svih dugova a da ne gomilamo nove, evropa u ovoj truhloj ligi, sa konkurencijom kakva jeste, sa Amarom na klupi nam je svake sezone zagarantovana. Za nešto više tu je eurocard MasterCard. :-D
LSD

#80131 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

Burdus wrote:Udarimo temelje daljoj Amarovoj pljacki kluba. :lol:
:facepalm:
Evo vidite kakve pizdarije piše svaki dan, da li je realno ovo da se toleriše....samo malo upratiti šta se piše ;-)
I onda se Cvrčku daje ban što naziva lobotomijom ovakve pojave. Šta treba ? da ga pogladimo po glavi i damu mu bombonu.
Burdus

#80132 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

LSD wrote:
Evo vidite kakve pizdarije piše svaki dan, da li je realno ovo da se toleriše....samo malo upratiti šta se piše ;-)
I onda se Cvrčku daje ban što naziva lobotomijom ovakve pojave. Šta treba ? da ga pogladimo po glavi i damu mu bombonu.
Nazvao me je smetljarom i to ponovio.
Mozes i ti. :D
Imam svo pravo da iznesem svoj stav kao i svi drugi. Sto se nekome moj srav ne sviďa nije moj problem.
Amar je gulikoza kluba.
Alfa_i_Omega

#80133 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

LSD wrote:
+1
Radio Sarajevo

#80134 Re: FK Željezničar

Post by Radio Sarajevo »

Burdus wrote:
LSD wrote:
Nazvao me je smetljarom i to ponovio.
Mozes i ti. :D
Imam svo pravo da iznesem svoj stav kao i svi drugi. Sto se nekome moj srav ne sviďa nije moj problem.
Amar je gulikoza kluba.
On može šta hoće.

A ti si Pitarčić. Umjesto da uživaš u sezoni iz snova, ti na našoj temi lažeš da si naš.

Baš vam je Amar za sva vremena napravio komplekse. Aferim mu.

Image
Burdus

#80135 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

Opet ista prica, kompleksi, pitari .. :lol:
Jaki argumenti
A sto guli klub ko majmun bananu nikom nista.
A kelneru 5 stoja i baksis

A vidjecemo dokke ce
Alfa_i_Omega

#80136 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Radio Sarajevo wrote:
Image
Legenda!

sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#80137 Re: FK Željezničar

Post by sime_cipol »

Dabogda mu kurac otp'o ko ga citira :D
Burdus

#80138 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

sime_cipol wrote:Dabogda mu kurac otp'o ko ga citira :D
:D urnebes
Burdus

#80139 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

Image
printer

#80140 Re: FK Željezničar

Post by printer »

Burdus wrote:
avetinja wrote:Jedno je ne simpatisati Amara, a sasvm drugo govoriti kako je kupovao titule. To nije u interesu Želje niti je istinito.
Istinito je kao i ovo da tuzi klub bez ijeddnog dokaza i da siluje da mu klub prizna potrazivanja.
Ti kako hoces.
Sta bolan pricas pa jesi li zdrav?? Cuj Zeljo kupovao titule, fakat nisi normalan.
Kako je to sto ti izjavljujes u interesu Zelje?

Nama Amar nije spas, kao ni bilo koji pojedinac, to je nivo organizacije Braco Gumena Glava, ja ga ne gotivim zbog milion razloga koje svi znaju ali ti si druze bolestan... Ili nisi Zeljovac pa raji pijes zivce na slamku
printer

#80141 Re: FK Željezničar

Post by printer »

I moderatori fakat ne zeli niko da slusa ovde gluposti kako je Zeljo kupovao titule, to je provokacija smisla postojanja ovog pdf-a. Ili ga upozorite ili brisite postove ili banujte veze nemam ali neko ko namjerno provocira nema mjesta ovde
Alfa_i_Omega

#80142 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

sime_cipol wrote:Dabogda mu kurac otp'o ko ga citira :D
A ako psuje?
Burdus wrote:Majku vam jebem redom u supak
Mislim stvarno. :arrow:
printer

#80143 Re: FK Željezničar

Post by printer »

LSD wrote:
Na Amara nek udara koliko hoce, ovo nije Amarov forum, a ono za Zelju mu je za dozivotni ban
Alfa_i_Omega

#80144 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Cuj neka udara Amara koliko hoce. Nije Amar Slavko ili Krcmarevic, pokazi malo postovanja prema ZELJINOM najtrofejnijem treneru.
printer

#80145 Re: FK Željezničar

Post by printer »

Alfa_i_Omega wrote:Cuj neka udara Amara koliko hoce. Nije Amar Slavko ili Krcmarevic, pokazi malo postovanja prema ZELJINOM najtrofejnijem treneru.
Ko god je zasluzio nek se hvali, isto tako i kritikuje, pogotovo ako ima argumenata a Amar se potrudio bas da ih pruzi.

Amar nije Zeljo, nikad nije bio niti ce biti... Kao ni bilo koji pojedinac. Zeljo je veci od 100 Amara, Ivica, Mehmeda itd. Tvoja stvar ako gledas na drugi nacin
Alfa_i_Omega

#80146 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

printer wrote:
Alfa_i_Omega wrote:Cuj neka udara Amara koliko hoce. Nije Amar Slavko ili Krcmarevic, pokazi malo postovanja prema ZELJINOM najtrofejnijem treneru.
Ko god je zasluzio nek se hvali, isto tako i kritikuje, pogotovo ako ima argumenata a Amar se potrudio bas da ih pruzi.

Amar nije Zeljo, nikad nije bio niti ce biti... Kao ni bilo koji pojedinac. Zeljo je veci od 100 Amara, Ivica, Mehmeda itd. Tvoja stvar ako gledas na drugi nacin
Slazem se ja da je Zeljo veci od bilo kojeg pojedinca, ali to ne daje nikome za pravo da gaze neke od njih koji ce sutra nositi status legende.
printer

#80147 Re: FK Željezničar

Post by printer »

Alfa_i_Omega wrote:
printer wrote:

Slazem se ja da je Zeljo veci od bilo kojeg pojedinca, ali to ne daje nikome za pravo da gaze neke od njih koji ce sutra nositi status legende.
Onda se te " buduce legende" trebaju malo legendarnije ponasat u skladu sa ovim oko cega se obojica slazemo a to da je Zeljo veci od pojedinca.
Alfa_i_Omega

#80148 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Da, isto tako mogli bi se svi Mi malo bolje ponasat prema legendama, stititi ih i postovati, a ne hrakat kome god se digne ona stvar.

P.S. I nije "Amara" i nije "Ivica", nego Ivica Osim i Amar Osim, legende FK Zeljeznicar!

A ti pricaj sta hoces, tvoja stvar.
Burdus

#80149 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

Amar Osim je Zeljin katil. A ti za 5 stoja radi.
Alfa_i_Omega

#80150 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

Mi smo Željini, ŽELJO je NAŠ!
Post Reply