Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
mayab

#80101 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

Opet večeras guardian ugostio Matu u ugodnom ćaskanju... :lol:

Додик је нагласио да Српска није на економском дну, као што неки тврде, наводећи да је показала виталност у многим питањима и извршила обавезе за које су многи сматрали да је то немогуће.

- Постојао је страх гледајући шта се дешавало у Европи и свијету, али упркос томе Српска је без и једне марке међународне помоћи успјела да изврши све своје обавезе. Ојачан је здравствени систем, покренут сет мјера за помоћи привреди, исплаћена помоћ здравственим радницима, полицији, инспекторима, а у плану је и помоћ за медије јер су и они предано радили на томе да друштво што лакше прође кроз ово.
Он је нагласио да је све то било могуће зато што је буџет Српске био у одличном стању, у јануару и фебруару континуирано су повећавани приходи и преусмјерена су средства за инвестиционе пројекте како би се из ове ситуације изашло са што мањим посљедицама.
:lol: :lol:
Maraschino

#80102 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

mayab wrote: 20/05/2020 23:04 Opet večeras guardian ugostio Matu u ugodnom ćaskanju... :lol:

Додик је нагласио да Српска није на економском дну, као што неки тврде, наводећи да је показала виталност у многим питањима и извршила обавезе за које су многи сматрали да је то немогуће.

- Постојао је страх гледајући шта се дешавало у Европи и свијету, али упркос томе Српска је без и једне марке међународне помоћи успјела да изврши све своје обавезе. Ојачан је здравствени систем, покренут сет мјера за помоћи привреди, исплаћена помоћ здравственим радницима, полицији, инспекторима, а у плану је и помоћ за медије јер су и они предано радили на томе да друштво што лакше прође кроз ово.
Он је нагласио да је све то било могуће зато што је буџет Српске био у одличном стању, у јануару и фебруару континуирано су повећавани приходи и преусмјерена су средства за инвестиционе пројекте како би се из ове ситуације изашло са што мањим посљедицама.
:lol: :lol:
Dodik: Srpska sa najmanje otpuštenih radnika na Balkanu
Ali je precutao da je najmanje i zaposleno.
Sto rece kolega, Sarajevski kanton ima vise hotela nego cijeli manji entitet.
Po prestanku mjera svi ce biti vraceni na posao.
problemnatravunu

#80103 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by problemnatravunu »

Hoću i ja ko Mato, posao dobar , redovna dobra plata , ne radiš ništa,
samo pozove Baju , baja sam odradi sat i pol monologa,
Mati bolje da naspram baje postavi poster u prirodnoj veličini!
Čudi me da nije napravio emisiju za vrijeme Covid19 mjera, mogo je komotno od kuće :lol:

Inače, vidim, guardian pun poleta, elana , energije, nadobudan ko uspaljeni pubertetlija!

Red uspjeha i zasluga,
red pišanja po tzv.opoziciji,
red negiranja Srebrenice,
red kuknjave za rezervama narodne banke,
red novih investicionih ciklusa,
red zavere stranaca...i tako ukrug.

Mato ne sme pisnuti! :lol:
horkesh

#80104 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by horkesh »

Maraschino wrote: 20/05/2020 22:30
banjaluka078 wrote: 20/05/2020 22:21

Ovo bi negdje nekome bilo skandalozno i imalo bi za posljedicu barem istragu. Ovdje, nikom ništa.
Prije neki dan je mrtav hladan iznio da ambasador u Pakistanu izdaje vize Pakistancima za ulazak u BiH.

Nisam cuo da je iko po sluzbenoj duznosti reagovao na njegovu izjavu.

Zemlja kriminalaca i propalih politicara.
Pa tu informaciju mu je Fahro dao.
Maraschino

#80105 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

horkesh wrote: 21/05/2020 09:30
Maraschino wrote: 20/05/2020 22:30
banjaluka078 wrote: 20/05/2020 22:21

Ovo bi negdje nekome bilo skandalozno i imalo bi za posljedicu barem istragu. Ovdje, nikom ništa.
Prije neki dan je mrtav hladan iznio da ambasador u Pakistanu izdaje vize Pakistancima za ulazak u BiH.

Nisam cuo da je iko po sluzbenoj duznosti reagovao na njegovu izjavu.

Zemlja kriminalaca i propalih politicara.
Pa tu informaciju mu je Fahro dao.
Ne mijenja stvar, istraga se morala sprovesti.
To njih dvojica kuhaju u svojim kuhinjama neke tajne i izludjuju vec izludjen narod.
Neka tuzilastvo tadi svoj posao.
Tomahawk11
Globalni moderator

#80106 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

prljavi Hare wrote: 20/05/2020 22:01
"Nema vlasti koja ne sluša opoziciju, tako i mi vas slušamo. Žali se Transparencyju, babi, tati,...Imamo pravo i slušamo vas. :lol: :lol:
Znamo šta radite. Vi ste nemoćna i sterilna grupacija :lol: :lol: :lol: koja nema veze sa javnim i državnim
interesom. Paradirate i mislite da ćete nešto dobiti. Izabrali ste najgoru moguću metodu. Vi nemate talenta za politiku", zaključio je Dodik.

Guarinane,što mu ne reče da ne može upadati ljudima na privatnu imovinu,snimati to i sekirati staru majku? :mrgreen:
E zato ovi jalovaši nisu ukjučeni u ustavom predviđenu oplodnju nerotkinja. :izet:
Ma samo ih udri toplomjerom po čelu,legendo naša! :-D
PreCjednik je jedan i jedini...postavlja standarde, nabija komplekse :izet:
Mogao je jedino malo proširiti ovo kome da se žale, recimo upravniku vodovoda, šefu furnira i šperploče, Bakiru :blento: :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#80107 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Dodik je opet imao krajnje morbidan istup psovanjem mrtvog oca poslaniku Vukanoviću", kazao je Borenović.
:shock:

Zna li se kako mu je opsovao...ono :izet: te otac...ili :zoka:
archi_a

#80108 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Lukač: Nema prisluškivanja, Dodik vodi političku igru sa Stanivukovićem i Vukanovićem
Ma ja, to se on samo malo igra sa njima. Lijepi verbalni delikt. :pisnuo:
Srbi su to osmislili, tzv. "pravo na mišljenje i snove". Druga strana bi trebala organizovati grupu kojoj je zadatak da svakodnevno reaguje i odgovara na miloradove nebuloze. A kada se dokaže da je pričao gluposti, ide ona poznata mantra:" ne možete mi zabraniti" mišljenje" snove mi ne možete uzeti"! :pisnuo:
Tomahawk11
Globalni moderator

#80109 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

archi_a wrote: 21/05/2020 12:59
Lukač: Nema prisluškivanja, Dodik vodi političku igru sa Stanivukovićem i Vukanovićem
Ma ja, to se on samo malo igra sa njima. Lijepi verbalni delikt. :pisnuo:
Srbi su to osmislili, tzv. "pravo na mišljenje i snove". Druga strana bi trebala organizovati grupu kojoj je zadatak da svakodnevno reaguje i odgovara na miloradove nebuloze. A kada se dokaže da je pričao gluposti, ide ona poznata mantra:" ne možete mi zabraniti" mišljenje" snove mi ne možete uzeti"! :pisnuo:
Monarhija all over RS 8-)
Ugradiće njima PreCjednik čipove da se u svakom trenutku zna gdje su, šta rade, šta pričaju i šta planiraju :evil:
archi_a

#80110 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Ma ne trebaju čipEvi, ko će ih sve pohvatat. Kmečali bi ko prava opozicija, ko bi ih slušao. Nego, ovako, samo ko im je interesantan, pošalju ovaj prepakovani koNbi, sa opremom iz izraela što su nabavili i samo snimaju, vragolani vragolasti. I ujutru milorad ima sve na stolu. Šta kaže, ko kaže, đe kaže? Dosta je više bilo spletkarenja, podmetanja i manipulisanja. Nek ne seru, ovi smiješni opozocionari! :D

Image
A gleAj koNbija, ko nekad "crveni koNbi" od Prijedora do Banjaluke! Ponos i dika. A ovaj danas je "bEli" jer je simbol mira i sigurnosti.
Tomahawk11
Globalni moderator

#80111 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Lukač je istakao da mnogi najavljuju prijavu protiv Dodika zbog navodnog prisluškivanja i utrkuju se ko će je prvi podnijeti.

"Sinoć su to bila navedena dva poslanika, a sada Igor Crnadak iz PDP-a, ali vas je pretekao Milan Tubin /SDS/ koji je podnio prijavu", naglasio je Lukač.

On je dodao da se u jednom predmetu ne može voditi više sudskih postupaka.
Hajmo u red...i ko prvi prijavi PreCjednika, njegova prijava ide u kantu za smeće....ostali....više sreće drugi put :-D
archi_a

#80112 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je ono što je rekao sinoć na sjednci Narodne skupštine bio performans.
- Naravno da je to bio dio odnosa u samoj Skupštini. I onaj koji prisluškuje to ne oglašava i ne saopštava javno. To je ono što bi oni u opoziciji nazvali performans ili što bi se u običnom narodu nazvalo zezanje - rekao je Dodik.
Logično! Performans, umjetnički izražaj lika koji je umjetnost i kultura sam po sebi!!!! On se samo zezao, narodski rečeno. A zezu mu niko ne može uzeti. :pisnuo:
Maraschino

#80113 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

Rade sta hoce i ne moze im niko nista bar u ovakvoj situaciji i vremenu.
Kada niko nije odgovarao za ''papke'' gdje se tacno zna sta je ko uradio, ovo se sve moze prikriti.
Veigar

#80114 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Veigar »

Image
:lol: :lol: :lol:
Sociolog

#80115 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Sociolog »

Ako sam Inzko ne reaguje...na najozibiljni prekrsaj ILEGALNOG prisluskivanja...nek sam ode iz ove zemlje.

Ovo je najveci prekrsaj
Toffee karamela

#80116 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Toffee karamela »

mO k3 wrote: 15/05/2020 08:32
Hemel wrote: 14/05/2020 15:32
Vlada predlaže da se Republika Srpska zaduži za 678 miliona KM
Znaju li ovi sta rade?

Pa jbte, ovako i najveci laik moze vladati. Daj para podijeli svakome, oni glasaju za tebe i odrzavaju te na vlasti, tebi dobro, djeci i kumovima...kada dodje do vracanja tebe nece biti ni blizu.

Samo uzimaj i zaduzuj se, neko ce vracati.
ne kontam ko im daje tolike pare
Ne kontam ni ja,vlada RS bi trebalo odavno da je na bankarskoj crnoj listi poput Trumpa, bice da se oni jednostavno pozovu na garancije koje moze dati Federacija i BiH....banke pregledaju rezerve zlata drzave u kojoj je doticni politicki entitet ili nesto drugo sto moze posluziti kao granacija za povrat duga i lupe im odobrenje....kao kad bi se Bavarska sad zaduzivala po svijetu, svi znaju da ce savezna drzava vracati u slucaju bankrota vlade.

Ima li iko pametan da istraze ova pitanja dok jos nije kasno?
jagugu

#80117 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jagugu »

Maraschino

#80118 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/tuzilas ... /200521152

Razumijem da se malo lagi, umotava zaobilazi istina na razlicite nacine ali otvoreno lagati, izgleda dogorilo do nokata.
zrakomlat

#80119 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zrakomlat »

:? :? :?

Image

Zna li Gvardijan da Čovićevi portali ovakve naslove objavljuju. Izvanredno stanje u shumskoj je za vjeke vjekova, čuj ukinuto.
Tomahawk11
Globalni moderator

#80120 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Sociolog wrote: 21/05/2020 16:35 Ako sam Inzko ne reaguje...na najozibiljni prekrsaj ILEGALNOG prisluskivanja...nek sam ode iz ove zemlje.

Ovo je najveci prekrsaj
Samo da se probudi, izraziće zabrinutost.

Oho se PreCjedniku :oops:
banjaluka078

#80121 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by banjaluka078 »

the best of

"jel' ti to meni namiguješ nešto, ha? nisi moj tip. pusti me." :D

Maraschino

#80122 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

Kako je skinuo brnjicu ocito ga uhvatilo ludilo ovih dana. Riga na sve zivo.

Coronu smo mozda i prezivjeli a ovu stoku tesko.
DonieBrasco

#80123 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by DonieBrasco »

Ne moze njemu niko nista na to se svodi na kraju, radi sta hoce i tako ce ostati, sve ce mu proci.
Maraschino

#80124 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

DonieBrasco wrote: 22/05/2020 15:59 Ne moze njemu niko nista na to se svodi na kraju, radi sta hoce i tako ce ostati, sve ce mu proci.
Sve se moze samo kada se hoce.
Mi nemamo politicara da mu izadje na crtu. Zatezes ti zatezacu i ja pa ko izdrzi ili na ignore pa neka sam rjesava stvari ako moze.

Mi imamo Bakira i dok ovaj podigne glas ovaj pita sta ti treba.

Evo otvaraju se granice ne zato sto to treba BiH nego sto to radi i Srbija. Hoces da otvorimo granice, trebas nasu saglasnost, moze ali da vojska i Frontex izadju na granice zbog migranata. Drugacije, granice ostaju zatvorene do daljnjeg.
Maraschino

#80125 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

"Ozbiljno se postavlja pitanje zašto bi neko kao mi bili u BiH koja ima stalno štetu od te strukture, šta god mislili naši prijatelji Bošnjaci, političari ili bilo ko drugi", kaže Dodik.
Ni ja ne bi trpio teror i cudim se sta cekas i ti i ekipa.
Locked