Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prije deset godina je bila slicna situacija kao sada. Komsije slavile i upadale na temu, mi nismo izborili evropu, igracki kadar grozan a od pojacanja dovedeni tamo neki Ćulum i "propali" Mesanovic. Gubili prijateljske od Famosa, navijaci u qurcu par godina, ni najveci optimisti nisu vjerovali u titulu.
A onda pobjeda u Zenici i nakon toga najveca posjeta u jednoj sezoni od rata pa do danas. Protiv Travnika znalo biti sedam hiljada. Ako se ne varam samo je Zvijezda u regionu te godine imala vise, sa popularnim kartama od 1 km ili nesto slicno.
Nece biti lako, kone se opasno loze na nekakvu dominaciju, Zrinjski htjeli mi to priznati ili ne dominira ako izuzmemo ovu sezonu a tu su jos uvijek nezgodni Siroki i vjerovatno Velez i Borac.
Kme kme
Teska situacija kme
Zato Amar dug ugovor dobra plata
Za predjelo kamata za rucak tuzba
Sta ce izmisliti za veceru
A kelner za 5 stoja plus baksis brani zivotom gulikozu
Pusti suplju
Mogu i ja reci da ste vi svi pitari jer podrzavate tipa koji klubu radi o glavi.
Podjele je izazvao Amari dalje ih izaziva. Ko god drugacije sta kaze odmah se dize klika intersďija da ga brani. Briga me za Senada i Amara samo me Zeljo zanima. I vecina normalne raje tako misli. Vidi se to i po posjeti sve je manja i manja. Jos malo ce ih gledati samo uza familija.