Naravno da je za bana, smetljaruBurdus wrote:![]()
Ako ovo nije za bana... onda...
Smetljar kao karakterna osobina, a ne casni posao ciscenja ulica
Ps. Moze i ljudska bijeda

Moderators: Charuga, Tomahawk11
Naravno da je za bana, smetljaruBurdus wrote:![]()
Ako ovo nije za bana... onda...

Ne, sve greske koji trenutni naprave, oni ce odgovarati. Ako kojim slucajem ne dobijemo licencu i ispostavi se da je nasa greska, ko je odgovoran za jaja ga objesit na onaj ofarbani reflektor. Krivicno da odgovara.Mea_parvitas wrote:Koji spinovi jbt, nakon sto su ih kabadahije otjerale, malo im, sad daj da i za sve svoje neuspjehe njih okrivimo...
Nekad je to bilo četiri hiljade, možda i pet...avetinja wrote:
Ima ljudi koji uvijek stoje uz klub, one dvije hiljade koje bi došle bez obzira na sve.
Nekada se nismo dijelili. Ovo je najveća kriza u posljednjih 10 godina.Radio Sarajevo wrote:Nekad je to bilo četiri hiljade, možda i pet...avetinja wrote:
Ima ljudi koji uvijek stoje uz klub, one dvije hiljade koje bi došle bez obzira na sve.
Radio Sarajevo wrote:Burdus i Mea, ako već niste Diktatorovi, koji vam je onda interes da pišete ovu bijedu?
Dobro je neko rekao, lobotomci su najgora sorta. Bljak na kub.
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Ne znam jesil pitar il lobotomac, al si smece, to znam
Banned user for reason “Kršenja pravila foruma, vrijeđanje”cvrčak_na_hedonizmu wrote:Naravno da je za bana, smetljaru![]()
Smetljar kao karakterna osobina, a ne casni posao ciscenja ulica
Ps. Moze i ljudska bijeda
Koji je interes svima vama bio kad ste pljuvali proslu upravu i to na dugo i na siroko? Jednostavno konstatujem da su jbeni amateri, kad uvidim amaterizam. Ovo je toliko zalosno zbog cega mi strepimo za licencu, zbog jbenih 20.000 KMRadio Sarajevo wrote:Burdus i Mea, ako već niste Diktatorovi, koji vam je onda interes da pišete ovu bijedu?
Interes je Zeljo a ne pojedinac bez obzira na ime.Mea_parvitas wrote:Koji je interes svima vama bio kad ste pljuvali proslu upravu i to na dugo i na siroko? Jednostavno konstatujem da su jbeni amateri, kad uvidim amaterizam. Ovo je toliko zalosno zbog cega mi strepimo za licencu, zbog jbenih 20.000 KMRadio Sarajevo wrote:Burdus i Mea, ako već niste Diktatorovi, koji vam je onda interes da pišete ovu bijedu?
1. Da li je i Osim kaznjavao i kaznjava li?Radio Sarajevo wrote:Niko po prošloj Upravi nije pljuvao dok nisu počeli s nenormalnim potezima.
A onda im je sinulo da:
1. Kazne igrače i cijeli stručni štab, uključujući doktora, i to potpuno nelegalno
2. Zamjeraju se sa svim mogućim Željinim prijateljima koji nisu na istom fonu s njima
3. Dovedu Klub do situacije gdje na utakmici ima više specijalaca nego navijača
Dok nisu počeli s diktaturom, ljudi su im opraštali i glupava dovođenja trenera i igrača, i mnoge druge stvari, ali sve ima svoje granice.
Amar je došao, doveo ljude za koje misli da mogu nešto uraditi, a ako ništa drugo, onda ima kredibilitet u svojih deset trofeja. Ovi vaši imaju jedan trofej više od Slobode.
Serem vam se na teren i led reklame, otkako su ih postavili, počeli su nas pobjeđivati na Grbavici.
Mea_parvitas wrote:
1. Da li je i Osim kaznjavao i kaznjava li?
Sanjaj da ima kredit.Radio Sarajevo wrote:Mea_parvitas wrote:
1. Da li je i Osim kaznjavao i kaznjava li?
Amar može šta hoće, jer ima deset trofeja, dok ovi tvoji bijednici imaju krompir. Amar ima kredita kakve ovi tvoji neće imati ni za trinaest života.
Hvala Bogu pa su prošlost, kad su se zamjerili Bogu ocu.
A Boga mi @Charuga i ovaj sto mi je na listi nije daleko. Bez veze je da raja dobija banove radi lika koji je pisao da smo kupovali titule. Bas bez veze.alberto_tomba wrote:Zeljeznicar, po navici, jedino moze dobiti kupljenu utakmicu. Stara skola oca i sina, najvecih legendi kluba i dokazanih sportskih kriminalaca
Da vidim kako ćeš ga otjerati tastaturom? Prijetnja ti je na nivou Fude Backovića, torbicom ćeš ga...Burdus wrote: Sanjaj da ima kredit.