Opet ponavljam svakom se moze desiti (mozda)!
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#80001 Re: Premijer liga BiH
Slozio bih se sa kolegicama i kolegama. Mislim da se pretjeruje ovo oko Zelje. Sta eto mislite ne moze se svakome desiti slicna situacija? Udju kriminalci u klub i eto belaja. Nema para, los igracki kadar koji jos ima po dvije godine ugovore, ne mo's ih otjerati a za nove nemas para. Nemas direktora, trener diktira cijenu ulaznica, stotinjak navijaca na utakmicama, da ne nabrajam dalje...

-
sumirprimus
#80002 Re: Premijer liga BiH
kome se ovo nije desiloPitar sa Kariba wrote:Slozio bih se sa kolegicama i kolegama. Mislim da se pretjeruje ovo oko Zelje. Sta eto mislite ne moze se svakome desiti slicna situacija? Udju kriminalci u klub i eto belaja. Nema para, los igracki kadar koji jos ima po dvije godine ugovore, ne mo's ih otjerati a za nove nemas para. Nemas direktora, trener diktira cijenu ulaznica, stotinjak navijaca na utakmicama, da ne nabrajam dalje...
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#80003 Re: Premijer liga BiH
ne znam dokle je Amir s onom zgradom, nije imao vremena da se posveti klubusumirprimus wrote:pa iskreno ne nzma st aje bolje za nas, ukoliko dodje do promjene statuta lijepo bi bilo imat svog olimpikaplain vanilla wrote: pih![]()
mogli smo nasekirat svih sest navijaca Sloge![]()
doduse, uzeli su i Mladost pod svoje, hoce od njihovog stadiona da prave nesto
- Pitar sa Kariba
#80004 Re: Premijer liga BiH
Izaci ce LJ 0 Ž 3 jaci iz ovoga (Opet mozda)!
-
sumirprimus
#80005 Re: Premijer liga BiH
imam osjecaj a da ne ispadnem seksist, al zene fakat ne razumiju tu emociju vezanu za fudbal
- Pitar sa Kariba
#80006 Re: Premijer liga BiH
Ma razumiju, evo npr @vanilla. Osjeca prema Sarajevu ono sto ja osjecam prema Slobodi. Zato i ne ocekujem neke afirmativne upise o nama.
K`o neki, pa onda dolazi do malih nesporazuma.
K`o neki, pa onda dolazi do malih nesporazuma.
- wewa
#80007 Re: Premijer liga BiH
vidis, u pravu si, ja zaista ne mogu da razumijem emociju koja natjera navijace drugih ekipa da pricaju o 'kolektivnom mozdanom udaru' ili onih sto se nazivaju tuzlacima i navijacima slobode pa razvijaju onakve parole. valjda svaciji obraz trpi razlicito.sumirprimus wrote:imam osjecaj a da ne ispadnem seksist, al zene fakat ne razumiju tu emociju vezanu za fudbal
- Grean
#80008 Re: Premijer liga BiH
Gdje ste bili prije dvije sezone kad mi nismo izborili Evropu a komsinice sredile stadion da po prvi put igraju evropske na njemu?Awakened wrote:Kao simpatizer FK Sarajevo, moram se malo sloziti s tobom ovdje. Ovih nekoliko se naklatilo Zelji na kosti i nikako da popuste. Ne kontam da se bas mora toliko nasladjivati tudjom nevoljom, posebno jer su Zeljini navijaci komsije, prijatelji, cak i rodbina. A sto je najgore, zec jos uvijek u sumi za FKS.wewa wrote:Zaboravljaju komsije izgleda da se prava velicina ogleda u dostojanstvu prema protivnicima koje si nadvladao. No, nije da sam iznenađena, to je ta filozofija, cast pojedincima.
Ovo je light varijanta sto se moze vidjeti sad od strane navijaca FKS, ipak nismo nadobudni i prepotentni kakvi su bili svi oni kojih najednom nema na ovoj temi mjesecima, da ih ne imenujem pojedinacno (nacit cete ih na Zeljinoj pisu svakodnevno, istresaju zuc
Nego otjerase Adzema, sad bi zlatom platili da je ostao...naravno oni koji imaju dvije ciste i nisu opsjednuti likom i djelom. Bili se precijenili pa im onakva sezone bi spod njihovog nivoa. Sami pali, sami se ubili i to bas navijaci.
Last edited by Grean on 07/05/2019 08:47, edited 2 times in total.
-
sumirprimus
#80009 Re: Premijer liga BiH
nisam o tome pricao, vidis da si profulala fudbalwewa wrote:vidis, u pravu si, ja zaista ne mogu da razumijem emociju koja natjera navijace drugih ekipa da pricaju o 'kolektivnom mozdanom udaru' ili onih sto se nazivaju tuzlacima i navijacima slobode pa razvijaju onakve parole. valjda svaciji obraz trpi razlicito.sumirprimus wrote:imam osjecaj a da ne ispadnem seksist, al zene fakat ne razumiju tu emociju vezanu za fudbal
a i amar neku noc ispade bas fin domacin
- strong69
#80010 Re: Premijer liga BiH
Kod nas jeli virsle u mraku i kupali se hladnom vodom a gazda ih tjerao iz stana. Citali knjige pod svijecom. Dostojanstveno nam se smijali. Dosao "kosooki kockar" dostojanstveno se smijali.Pitar sa Kariba wrote:Slozio bih se sa kolegicama i kolegama. Mislim da se pretjeruje ovo oko Zelje. Sta eto mislite ne moze se svakome desiti slicna situacija? Udju kriminalci u klub i eto belaja. Nema para, los igracki kadar koji jos ima po dvije godine ugovore, ne mo's ih otjerati a za nove nemas para. Nemas direktora, trener diktira cijenu ulaznica, stotinjak navijaca na utakmicama, da ne nabrajam dalje...
Materijala smo im davali koliko su htjeli a onda se oni zajebali pa pogresno prepisivali i nisu nista naucili kako treba. Sad malo obrnuto pa ce opet zaokret i tako dok je svijeta i vijeka.
A inace, zna se koji je moto navijaca Zeljeznicara. Filozofija dominira u tom motu. Tako da ne znam sto nama pripisuju bilo kakvu vezu sa filozofijom?
- wewa
#80011 Re: Premijer liga BiH
ne, ti si bio seksista u namjeri da ne budes seksista.sumirprimus wrote:nisam o tome pricao, vidis da si profulala fudbalwewa wrote:vidis, u pravu si, ja zaista ne mogu da razumijem emociju koja natjera navijace drugih ekipa da pricaju o 'kolektivnom mozdanom udaru' ili onih sto se nazivaju tuzlacima i navijacima slobode pa razvijaju onakve parole. valjda svaciji obraz trpi razlicito.sumirprimus wrote:imam osjecaj a da ne ispadnem seksist, al zene fakat ne razumiju tu emociju vezanu za fudbal
a i amar neku noc ispade bas fin domacin
pricas o sudjenju? ne vidjeh kod Amara zvizdaljke.
baska sto je stvarno za zabrinuti se da imas igrace koji se smatraju profesionalcima a ne znaju kad je dozvoljeno uci u teren... posebno kad dolazis na noge mrskom Zelji i jos mrzem Amaru, valjda bi tad trebali biti na oprezu. hocemo mi i ujesti.
-
sumirprimus
#80012 Re: Premijer liga BiH
vidis da nisi skontala... 
- HowForWhom
#80013 Re: Premijer liga BiH
Ko je prvi?
Ko nece ni u Evropu?
Ko nece ni u Evropu?
- wewa
#80014 Re: Premijer liga BiH
pa de mi nacrtaj. ipak sam ja zenskosumirprimus wrote:vidis da nisi skontala...
-
sumirprimus
#80015 Re: Premijer liga BiH
sto sam imao, na tu temu sam rekao i nemam namjeru raspravljat 
-
sumirprimus
#80016 Re: Premijer liga BiH
sta ono petrovic prica hoce da krivotvore papire o placenom dugovanju?

-
sumirprimus
#80017 Re: Premijer liga BiH
i ako je sve uredno bilo zasto je siljak suspendovan? 
-
sumirprimus
#80018 Re: Premijer liga BiH
mangupski nema sta
hehehe
-
sumirprimus
#80019 Re: Premijer liga BiH
koliko brane crvene kartone i sama cinjenica da je i banjac na njihovoj strani dovoljno govori o suludosti istih 
- Pitar sa Kariba
#80020 Re: Premijer liga BiH
Ne zaboravimo da i mi imamo svojih problema.
Recimo sad protiv Celika kospice na Kosevu nisu bile uopste slane!
- HowForWhom
#80021 Re: Premijer liga BiH
Sabrina odlazi!Pitar sa Kariba wrote:Ne zaboravimo da i mi imamo svojih problema.
-
sumirprimus
#80023 Re: Premijer liga BiH
danas juniori igraju finale kupa sa pitama 
- Pitar sa Kariba
#80024 Re: Premijer liga BiH
U 17:00 trening centar FS BiH u Zenici, jedna utakmica.sumirprimus wrote:danas juniori igraju finale kupa sa pitama
Sretno bordo-bijeli!
Inace finale kupa BiH igramo u svim selekcijama.....
-
Bazinga1234
#80025 Re: Premijer liga BiH
Pa neka im je sretno ondasumirprimus wrote:danas juniori igraju finale kupa sa pitama