Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
AdrianMole
#80001 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne gasi se analogna ,po peti put ponavljamo ovdje.Kada se bude stvarno gasila bit će akcija i za korisnike digitale,odnosno paketa.Sada je ovo samo akcija za analogičare da bi poslije kada nastupi stvarno gašenje analogije bilo lakše ,a ne opća pošast od gužve.Uopće ne branim Telemach ,već samo iznosim činjenice.Telemach po mom mišljenju nije lopovska firma . Žele li ostvariti profit? Naravno da žele,pa to je i bit bilo kojeg bavljenja bilo kojim poslom.Jasno?
- aditon
#80002 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
baciš ga i ti dnevno bar jednom na tm, jelda?AdrianMole wrote:Ne gasi se analogna ,po peti put ponavljamo ovdje.Kada se bude stvarno gasila bit će akcija i za korisnike digitale,odnosno paketa.Sada je ovo samo akcija za analogičare da bi poslije kada nastupi stvarno gašenje analogije bilo lakše ,a ne opća pošast od gužve.Uopće ne branim Telemach ,već samo iznosim činjenice.Telemach po mom mišljenju nije lopovska firma . Žele li ostvariti profit? Naravno da žele,pa to je i bit bilo kojeg bavljenja bilo kojim poslom.Jasno?
volio bih da ovo što pišem ti mogu nacrtati, ali ne mogu...pisao sam na maternjem jeziku ali izgleda neki samo kineski razumiju.
- crnivrag
#80003 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
aditon wrote:
baciš ga i ti dnevno bar jednom na tm, jelda?
volio bih da ovo što pišem ti mogu nacrtati, ali ne mogu...pisao sam na maternjem jeziku ali izgleda neki samo kineski razumiju.
- Dupli_skalp
#80004 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ma ja, odmah kad se prostru argumenti ide priča "nije moj problem"...aditon wrote:to nije moj problem...eyesburn wrote:
pa objasnio sam ti sve u postu i napisao da u ovim okolnostima nisi u pravu i nisi logičan. u drugim okolnostima, tj. da su svi ranije dobili besplatan dodatni d3 uređaj, bila bi druga priča.
jer ko će onda refundirati onima koji godinu, dvije ili više godina plaćaju 5KM za dodatni d3 uređaj? znači tebi je ok da oni plaćaju, a da ti dobiješ besplatan?
nemaš osnova za to što tražiš, jer niko prije tebe nije imao tu mogućnost i tačka.
- aditon
#80005 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ti si od cijelog posta se uhvatio za prve dvije riječi hahah pa sad sam ti naveo samo neke primjere nelogičnosti u poslovanju telemaha a ti si to hladno izignorisaoeyesburn wrote:ma ja, odmah kad se prostru argumenti ide priča "nije moj problem"...aditon wrote:to nije moj problem...eyesburn wrote:
pa objasnio sam ti sve u postu i napisao da u ovim okolnostima nisi u pravu i nisi logičan. u drugim okolnostima, tj. da su svi ranije dobili besplatan dodatni d3 uređaj, bila bi druga priča.
jer ko će onda refundirati onima koji godinu, dvije ili više godina plaćaju 5KM za dodatni d3 uređaj? znači tebi je ok da oni plaćaju, a da ti dobiješ besplatan?
nemaš osnova za to što tražiš, jer niko prije tebe nije imao tu mogućnost i tačka.
i naravno da nije moj problem..jel hoćeš da ti ja refundiram to što si ti plaćao...nema frke samo mi dostavi broj računa
tvoje argumente nigdje nisam vidio, zaista ne znam o čemu pričaš..možda u glavi ti imaš neke argumente samo si ih zaboravio navesti
-
AdrianMole
#80006 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
U nedostatku argumenata najlakše je vrijeđati.aditon wrote:baciš ga i ti dnevno bar jednom na tm, jelda?AdrianMole wrote:Ne gasi se analogna ,po peti put ponavljamo ovdje.Kada se bude stvarno gasila bit će akcija i za korisnike digitale,odnosno paketa.Sada je ovo samo akcija za analogičare da bi poslije kada nastupi stvarno gašenje analogije bilo lakše ,a ne opća pošast od gužve.Uopće ne branim Telemach ,već samo iznosim činjenice.Telemach po mom mišljenju nije lopovska firma . Žele li ostvariti profit? Naravno da žele,pa to je i bit bilo kojeg bavljenja bilo kojim poslom.Jasno?
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#80007 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
14 dana out ..reguliši rječnik maloaditon wrote:baciš ga i ti dnevno bar jednom na tm, jelda?AdrianMole wrote:Ne gasi se analogna ,po peti put ponavljamo ovdje.Kada se bude stvarno gasila bit će akcija i za korisnike digitale,odnosno paketa.Sada je ovo samo akcija za analogičare da bi poslije kada nastupi stvarno gašenje analogije bilo lakše ,a ne opća pošast od gužve.Uopće ne branim Telemach ,već samo iznosim činjenice.Telemach po mom mišljenju nije lopovska firma . Žele li ostvariti profit? Naravno da žele,pa to je i bit bilo kojeg bavljenja bilo kojim poslom.Jasno?
- Radar71
#80008 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
pored zaudera ne radi ni national geographic 
- thekupus
#80009 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Koja kombinacijaRadar71 wrote:pored zaudera ne radi ni national geographic
- Telemach
#80010 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Radar71,Radar71 wrote:pored zaudera ne radi ni national geographic
Provjerit ćemo i to.
- fusion_ba
#80011 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja sam zadovoljan. Naravno da se dese i problemi ali ljudi u podrsci i ovdje @Telemach na forumu se potrude da to rijese.AdrianMole wrote:Ne gasi se analogna ,po peti put ponavljamo ovdje.Kada se bude stvarno gasila bit će akcija i za korisnike digitale,odnosno paketa.Sada je ovo samo akcija za analogičare da bi poslije kada nastupi stvarno gašenje analogije bilo lakše ,a ne opća pošast od gužve.Uopće ne branim Telemach ,već samo iznosim činjenice.Telemach po mom mišljenju nije lopovska firma . Žele li ostvariti profit? Naravno da žele,pa to je i bit bilo kojeg bavljenja bilo kojim poslom.Jasno?
Sto se tice analogije, to u 2019.treba ugasiti.
-
ado81
#80012 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A koliko se resivera moze rentat?, ja trenutno imam 3 i kada ugase analognu trebat ce mi jos 2.Jel to izvodivo?
- crnivrag
#80013 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Za sada ne, odnosno trenutno je moguće uzeti maksimalno 3 resivera po ugovoru.ado81 wrote:A koliko se resivera moze rentat?, ja trenutno imam 3 i kada ugase analognu trebat ce mi jos 2.Jel to izvodivo?
-
ado81
#80014 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa za sada je OK, ali ako ugase analognu trebat ce mi jos 2,jedan za četvrtu sobu i jedan za WC.crnivrag wrote:Za sada ne, odnosno trenutno je moguće uzeti maksimalno 3 resivera po ugovoru.ado81 wrote:A koliko se resivera moze rentat?, ja trenutno imam 3 i kada ugase analognu trebat ce mi jos 2.Jel to izvodivo?
- zanimljiv
#80015 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Koliko mijenjaju ovaj raspored kanala na analognoj...taman čovjek sredi na početni raspored kanala i onda opet izmjene. Bar koristite nove frekvencije kad izbacite neke kanale, ovako su ispermutirani maksimalno.
@Telemach: Mogu li dobiti odgovor na pitanje u vezi prelaska na novi paket sa Duo Grande Family, na način da dobijem istu ili bolju uslugu, bez telefona i plaćanja dodatnih 30KM za najbolji duo paket.
@Telemach: Mogu li dobiti odgovor na pitanje u vezi prelaska na novi paket sa Duo Grande Family, na način da dobijem istu ili bolju uslugu, bez telefona i plaćanja dodatnih 30KM za najbolji duo paket.
-
ado_sar
#80016 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
U wc-u imas tv?ado81 wrote:Pa za sada je OK, ali ako ugase analognu trebat ce mi jos 2,jedan za četvrtu sobu i jedan za WC.crnivrag wrote:Za sada ne, odnosno trenutno je moguće uzeti maksimalno 3 resivera po ugovoru.ado81 wrote:A koliko se resivera moze rentat?, ja trenutno imam 3 i kada ugase analognu trebat ce mi jos 2.Jel to izvodivo?
- crnivrag
#80017 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mora čovjek gledati TV kad kakiado_sar wrote:U wc-u imas tv?ado81 wrote: Pa za sada je OK, ali ako ugase analognu trebat ce mi jos 2,jedan za četvrtu sobu i jedan za WC.
-
ado81
#80018 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma ja bolan, dosadilo mi s'telefonomcrnivrag wrote:Mora čovjek gledati TV kad kakiado_sar wrote:U wc-u imas tv?ado81 wrote: Pa za sada je OK, ali ako ugase analognu trebat ce mi jos 2,jedan za četvrtu sobu i jedan za WC.
- REDDEVILS
#80019 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ovo mi je prvi put da se obracam na Telemach - ALL ABOUT 4 temi jer me interesuje jedna informacija u vezi SK 4K naime uzeo bih EON FULL TV paket ali posto sam ja kod drugog provajdera a Telemach sad nudi i EON pakete i van svoje mreže, dali cu sa sigurnoscu imati SK 4K ako je potvrdan odgovor odmah cu sutra otici u poslovnicu da potpisem ugovor na 2 godine

- crnivrag
#80020 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jedan korisnik koji je uzeo samostalni paket na drugoj mreži je napisao da na listi nema kanala SK 4K, a da mu također ne radi ni Arena Sport paket, dok svi ostali kanali rade bez problema.REDDEVILS wrote:Ovo mi je prvi put da se obracam na Telemach - ALL ABOUT 4 temi jer me interesuje jedna informacija u vezi SK 4K naime uzeo bih EON FULL TV paket ali posto sam ja kod drugog provajdera a Telemach sad nudi i EON pakete i van svoje mreže, dali cu sa sigurnoscu imati SK 4K ako je potvrdan odgovor odmah cu sutra otici u poslovnicu da potpisem ugovor na 2 godine![]()

Tekst se nalazi na dnu ispod liste radio kanala: https://telemach.ba/eon-tv/programska-shema
-
Samso
#80021 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Neces imati SK i jos neke ekskluzivne kanale United Grupe ako nisi na Telemachovom internetu.REDDEVILS wrote:Ovo mi je prvi put da se obracam na Telemach - ALL ABOUT 4 temi jer me interesuje jedna informacija u vezi SK 4K naime uzeo bih EON FULL TV paket ali posto sam ja kod drugog provajdera a Telemach sad nudi i EON pakete i van svoje mreže, dali cu sa sigurnoscu imati SK 4K ako je potvrdan odgovor odmah cu sutra otici u poslovnicu da potpisem ugovor na 2 godine![]()
Ranije je neko u ovoj temi pisao o tome
-
ado81
#80022 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja sam imao preko cam modula dok je trajao ovaj poklon.crnivrag wrote:Jedan korisnik koji je uzeo samostalni paket na drugoj mreži je napisao da na listi nema kanala SK 4K, a da mu također ne radi ni Arena Sport paket, dok svi ostali kanali rade bez problema.REDDEVILS wrote:Ovo mi je prvi put da se obracam na Telemach - ALL ABOUT 4 temi jer me interesuje jedna informacija u vezi SK 4K naime uzeo bih EON FULL TV paket ali posto sam ja kod drugog provajdera a Telemach sad nudi i EON pakete i van svoje mreže, dali cu sa sigurnoscu imati SK 4K ako je potvrdan odgovor odmah cu sutra otici u poslovnicu da potpisem ugovor na 2 godine![]()
Tekst se nalazi na dnu ispod liste radio kanala: https://telemach.ba/eon-tv/programska-shema
- crnivrag
#80023 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
To spada u koaksijalnu mrežu, a i rekli su da će SK 4K biti promotivno dostupan korisnicima modula do kraja godine, pa su valjda akciju produžili do 15.01.ado81 wrote: Ja sam imao preko cam modula dok je trajao ovaj poklon.
- Telemach
#80024 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@zanimljiv,zanimljiv wrote:Koliko mijenjaju ovaj raspored kanala na analognoj...taman čovjek sredi na početni raspored kanala i onda opet izmjene. Bar koristite nove frekvencije kad izbacite neke kanale, ovako su ispermutirani maksimalno.![]()
Kolege Vas mogu pozvati i prezentovati ponudu. Dostavite nam samo kontakt u pp.
- Telemach
#80025 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@REDDEVILS,REDDEVILS wrote:Ovo mi je prvi put da se obracam na Telemach - ALL ABOUT 4 temi jer me interesuje jedna informacija u vezi SK 4K naime uzeo bih EON FULL TV paket ali posto sam ja kod drugog provajdera a Telemach sad nudi i EON pakete i van svoje mreže, dali cu sa sigurnoscu imati SK 4K ako je potvrdan odgovor odmah cu sutra otici u poslovnicu da potpisem ugovor na 2 godine![]()
@crni vrag je odgovorio prije nas. Ukoliko možete koristiti Telemach internet, imat ćete mogućnost gledanja kanala. Možemo Vas i pozvati i prezentovati ponudu. Dovoljno je da nam dostavite podatke u pp.