GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
- Pitarrr82
#8001 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Gdje taj snimak?
- kokuz_sa
- Alfons Kauders
#8003 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
nisu oni mutavi, vec osioni... moze im sefixer wrote:Kako su mutavi. Neko ih poslao da ovom zaprijete, a oni to uradili pred kamerama.Himzanija, ili neko drugi ko je mastermind ovog svega, ispada Dule Pacov, a ovaj hrmpalija "firaun" kao Aki.
znaju da im vlada ne smije nista, znaju da nece dobit otkaz, znaju da nece snositi nikakve posljedice (eventualno prekrsajnu prijavu)
taman i da sutra pocnu pisati po ljudima na stanicama, nikom nista - i to oprobano, nije im ovo prvi put (npr. sta bi od kamenovanja centrotrans busa prije par godina)
- emigrazione
#8004 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Ja se bas i ne bih kladio da ce 'vako proci ovaj putAlfons Kauders wrote:nisu oni mutavi, vec osioni... moze im sefixer wrote:Kako su mutavi. Neko ih poslao da ovom zaprijete, a oni to uradili pred kamerama.Himzanija, ili neko drugi ko je mastermind ovog svega, ispada Dule Pacov, a ovaj hrmpalija "firaun" kao Aki.
znaju da im vlada ne smije nista, znaju da nece dobit otkaz, znaju da nece snositi nikakve posljedice (eventualno prekrsajnu prijavu)
taman i da sutra pocnu pisati po ljudima na stanicama, nikom nista - i to oprobano, nije im ovo prvi put (npr. sta bi od kamenovanja centrotrans busa prije par godina)
-
obelix1
#8005 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
On jedini "moralan i pametan" taj vozač je šupak jer je izdao svoje kolegice i kolege.To je onaj šljam koji nas uvjek vuče na dno, jado da bis dodvorio nekome povalio bi sve oko sebe.Nisrin wrote:Putem e-maila prijavila sam ove osobe sa snimka, proslijedila sam e-mail i kantonalnoj tuziteljici i zamjeniku tuziteljice...Nadam se da ce povodom ovoga nesto poduzeti prije nego se desi tragedija, jer ko garantuje da Fehima nece neko napasti tokom dana/noci kad su ovako JAVNO istupili i prijetili mu, psovali i pljuvali ga!
To je odraz kulture GRASovaca, slika i prilika, jedna zena na onaj nacin da se ponasa! Nadam se da ce ostati bez posla pa nek pljuje koga je naucila!
Na kraju snimka kad prikazu Fehima vidjeli ste kako mu se ruke "tresu", zao mi je covjeka, kao sto sam vec piala uvijek je pristojanm, uljudan, lijepo obucen, lijepo razgovara sa putnicima, nikad nije pravio probleme, uvijek izadje u susret svim sugradjanima...
-
hhaarree
#8006 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
obelix1 wrote:On jedini "moralan i pametan" taj vozač je šupak jer je izdao svoje kolegice i kolege.To je onaj šljam koji nas uvjek vuče na dno, jado da bis dodvorio nekome povalio bi sve oko sebe.Nisrin wrote:Putem e-maila prijavila sam ove osobe sa snimka, proslijedila sam e-mail i kantonalnoj tuziteljici i zamjeniku tuziteljice...Nadam se da ce povodom ovoga nesto poduzeti prije nego se desi tragedija, jer ko garantuje da Fehima nece neko napasti tokom dana/noci kad su ovako JAVNO istupili i prijetili mu, psovali i pljuvali ga!
To je odraz kulture GRASovaca, slika i prilika, jedna zena na onaj nacin da se ponasa! Nadam se da ce ostati bez posla pa nek pljuje koga je naucila!
Na kraju snimka kad prikazu Fehima vidjeli ste kako mu se ruke "tresu", zao mi je covjeka, kao sto sam vec piala uvijek je pristojanm, uljudan, lijepo obucen, lijepo razgovara sa putnicima, nikad nije pravio probleme, uvijek izadje u susret svim sugradjanima...
- Dr. Kuca
#8008 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Nije sam Himzanija, ima on svoje "ljude" koji dodju na poso samo u ovim situacijama, inace ne rade a uredno im se vode sati ko da su bili. Ovako prebiju jednog i ostali se usute. Vidi se da nikad u Gras krocila nisiNisrin wrote:Dr. Kuca wrote:Info iz Grasa. Himzanija sa svojim reko "Ko bude vozio najebat cu mu se majke kad se ovo zavrsi"..
Himzanija kao POJEDINAC utjerao strah ljudima u kosti kojih je 1698???? Price za malu djecu, da njih 10 izadju i kazu da ih Himzanija drzi kao taoce preko politike SDPa, vjerujem da bi Himzanija za to odgovarao :S
-
fixer
#8009 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Ne moze im se q nista. Kakvi su ovo misevi kad ih uhvatis poslije.Alfons Kauders wrote:nisu oni mutavi, vec osioni... moze im sefixer wrote:Kako su mutavi. Neko ih poslao da ovom zaprijete, a oni to uradili pred kamerama.Himzanija, ili neko drugi ko je mastermind ovog svega, ispada Dule Pacov, a ovaj hrmpalija "firaun" kao Aki.
- azurna_obala
#8010 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Jel to GRAS progovara?obelix1 wrote:On jedini "moralan i pametan" taj vozač je šupak jer je izdao svoje kolegice i kolege.To je onaj šljam koji nas uvjek vuče na dno, jado da bis dodvorio nekome povalio bi sve oko sebe.Nisrin wrote:Putem e-maila prijavila sam ove osobe sa snimka, proslijedila sam e-mail i kantonalnoj tuziteljici i zamjeniku tuziteljice...Nadam se da ce povodom ovoga nesto poduzeti prije nego se desi tragedija, jer ko garantuje da Fehima nece neko napasti tokom dana/noci kad su ovako JAVNO istupili i prijetili mu, psovali i pljuvali ga!
- Nisrin
#8011 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Argumentuj! Ti mislis da je covjeku vise stalo do tebe i ostalih ovaca u GRASu nego DO NJEGOVOG POSLA OD KOJEG ZIVI???Pa taj covjek mora raditi, ako ne bude slijedi mu otkaz i mislis da moze naci bolji posao u drzavi sa preko pola miliona nezaposlenih?!obelix1 wrote:
On jedini "moralan i pametan" taj vozač je šupak jer je izdao svoje kolegice i kolege.To je onaj šljam koji nas uvjek vuče na dno, jado da bis dodvorio nekome povalio bi sve oko sebe.
I hajde, ostali vozaci sto "zelite voziti" da vas vidimo...
- Cyrax
#8012 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Ako ovo nije za otkaza ja ne znam sta jeste.
Pizdurine ga uhvatile kad je prazan autobus, i ono malo dusa sto je bilo sve zene.
Pizdurine ga uhvatile kad je prazan autobus, i ono malo dusa sto je bilo sve zene.
-
racionalista
#8013 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Sutra kad pozovu ovu kuju i ovog grmalja na odgovornost ko da gledam da će na TV-u biti "kuku pomagaj" socijalni slučaj , niko ne radi, svi bolesni ili nešto slično.
-
The 51st State
#8014 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
jarane, ti svaku pikanteriju grasovu znasDr. Kuca wrote:Nije sam Himzanija, ima on svoje "ljude" koji dodju na poso samo u ovim situacijama, inace ne rade a uredno im se vode sati ko da su bili. Ovako prebiju jednog i ostali se usute. Vidi se da nikad u Gras krocila nisiNisrin wrote:Dr. Kuca wrote:Info iz Grasa. Himzanija sa svojim reko "Ko bude vozio najebat cu mu se majke kad se ovo zavrsi"..
Himzanija kao POJEDINAC utjerao strah ljudima u kosti kojih je 1698???? Price za malu djecu, da njih 10 izadju i kazu da ih Himzanija drzi kao taoce preko politike SDPa, vjerujem da bi Himzanija za to odgovarao :S
-
obelix1
#8015 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Dr. Kuca wrote:Nije sam Himzanija, ima on svoje "ljude" koji dodju na poso samo u ovim situacijama, inace ne rade a uredno im se vode sati ko da su bili. Ovako prebiju jednog i ostali se usute. Vidi se da nikad u Gras krocila nisiNisrin wrote:Dr. Kuca wrote:Info iz Grasa. Himzanija sa svojim reko "Ko bude vozio najebat cu mu se majke kad se ovo zavrsi"..
Ma ja Himzanija ko Juka Prazina svi ga se boje, i ima svoje ljude. Nikom od tih 1700 ljudi neda da rade a sigurno bi radili jer im je vlada naredila ali ih je strah da ih Himzanija nebi prebio. Koje nebuloze
- Alfons Kauders
#8016 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
posto vladi ovi ultimatumi idu od ruke ko kim jong unu, ja predlazem novo... pomalo radikalno rjesenje...kokuz_sa wrote:
grasomlat
fino proglasimo otvorenu sezonu lova na grasovce, vladu i skupstinu, tuzilastvo i sve ostale povezane s ovim sranjem
ko nista ne poduzme u roku od 24 sata dolazi na listu za odstrijel... prodajemo aranzmane lovcima sirom svijeta, dobro za turizam i deficit... i lagano, redom... skupstina ne uradi nista, fino ih pofatamo, istovarimo negdje na planini, a okolo lovci s onim topovima za lov na nilske konje i slonove... pa ko ziv ko mrtav...
taman kraj sezone, mogli bi dobiti dobre cijene s hotelima na bjelasnici i jahorini... i tako redom, svaki dan nova grupica... iz grasa bi se zacas izdvojilo makar 1500 ljudi koji bi nastavili da rade... a ove ostale koji i organizuju ova dogadjanja naroda naknadno mozemo preparirati - da njihove glavushe opominju ostale
doduse, sad kad malo bolje skontam... za vladu i tuzilastvo vjerovatno i ne moramo traziti strane turiste - pobio bi ih nas narod, zaduzivali bi se ljudi u mikrokredinim organizacijama ako treba, posudjivali bi za taj merak
-
obelix1
#8017 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
ma ja sigurno sam Grasovac, to je jedino oravdanje za male mozgove što neko nemisli kao oni.Stanje u Grasu je odraz stanja u cijeloj državi samo što Grasovci imaju muda a ostali nemaju.azurna_obala wrote:Jel to GRAS progovara?obelix1 wrote:On jedini "moralan i pametan" taj vozač je šupak jer je izdao svoje kolegice i kolege.To je onaj šljam koji nas uvjek vuče na dno, jado da bis dodvorio nekome povalio bi sve oko sebe.Nisrin wrote:Putem e-maila prijavila sam ove osobe sa snimka, proslijedila sam e-mail i kantonalnoj tuziteljici i zamjeniku tuziteljice...Nadam se da ce povodom ovoga nesto poduzeti prije nego se desi tragedija, jer ko garantuje da Fehima nece neko napasti tokom dana/noci kad su ovako JAVNO istupili i prijetili mu, psovali i pljuvali ga!
-
fixer
#8018 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Ako bi ikad volio da navijacke grupe reaguju to je sad.
Kad su mogli na svjeze ofarbanu fasadu, mogli bi i sad.
- Alfons Kauders
#8019 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
bilo bi mi drago da grijesim, al ne vjerujem da ce se ista desiti - ponavljam ovo im nije prvi put...emigrazione wrote:Ja se bas i ne bih kladio da ce 'vako proci ovaj putAlfons Kauders wrote:nisu oni mutavi, vec osioni... moze im sefixer wrote:Kako su mutavi. Neko ih poslao da ovom zaprijete, a oni to uradili pred kamerama.Himzanija, ili neko drugi ko je mastermind ovog svega, ispada Dule Pacov, a ovaj hrmpalija "firaun" kao Aki.
vlada ce ovih dana pojest govno, naci ce neki nacin da ispune njihove zahtjeve a da to ne izgleda preofirno... i sve ce se zaboraviti u roku od pet dana, ko i prosli put... i pretprosli itd.
- Alfons Kauders
#8020 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
fakat, sta bi s nasih balkanskih alfa muzjaka?fixer wrote:Ako bi ikad volio da navijacke grupe reaguju to je sad.Kad su mogli na svjeze ofarbanu fasadu, mogli bi i sad.
-
banka_problem
#8021 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Može li taj video?
-
hhaarree
#8022 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
hajmo ih javno pozvat i da im reknemo da ih podrzavamo sta god da uradefixer wrote:Ako bi ikad volio da navijacke grupe reaguju to je sad.Kad su mogli na svjeze ofarbanu fasadu, mogli bi i sad.
-
jedaniks
#8023 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Zna li neko provjereno kad ide zadnji bus (ikakav) navečer iz grada prema Ilidži?
-
Innovation
#8024 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Bujrum, ima Opcina Centar love u budzetu da obnovi svoj objekat, kao i onda kad su razbijali stakla.hhaarree wrote: Postao/la hhaarree dana 09/04/2013 12:59
fixer je napisao/la:Ako bi ikad volio da navijacke grupe reaguju to je sad.Kad su mogli na svjeze ofarbanu fasadu, mogli bi i sad.
hajmo ih javno pozvat i da im reknemo da ih podrzavamo sta god da urade![]()
![]()
- Cyrax
#8025 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Tebi i ovoj sorti sa klipa nije jasno da zivite u GRADU. Civilizacija je ovo ne uga buga plemenska zajednica.obelix1 wrote:
On jedini "moralan i pametan" taj vozač je šupak jer je izdao svoje kolegice i kolege.To je onaj šljam koji nas uvjek vuče na dno, jado da bis dodvorio nekome povalio bi sve oko sebe.
Prilagodi se gradu grasovac, prilagodi.